22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • shad0w
    bár semmiféle bizonyíték nincs rá h ez igaz, de teljes egészében elképzelhető h minden így lesz... szóval sztem aki továbbra is úgy akarja nézni a lostot mint ahogy eddig nézte az NE olvassa el... én már bánom h elolvastam...
  • Gerbill
    1-2 hónaposan nem is kell magára hagynia. Elviszi magával a forgatásra és egy-két jelenet felvétele között babusgatja. Szerintem csak emiatt nem fogják kiírni, meg ha meg is tennék, akkor is szerepelnie kell legalább 1 részben, ahol megölik. ha meg abban tud szerepelni, akkor később miért ne tudna.
  • lele
    Tyüüü bazdki ez naon spoiler...az baj hogy ez valahol még realis befejezés is lehet...
  • zmeor
    9 hónap míg meglesz.. és nem hiszem hogy 1-2 hónaposan úgymond magára hagyja...
  • zaki
    Azt különben tudtátok, hogy IRL Kate Charlieval jár?
  • Gerbill
    "Kate- el gyereket várnak..
    ezek szerint ő is megy majd"
    Szerintem mire kezdődik a srozat már meg is szüli. Főleg ha nem most lett terhes.
  • teminho
    sziasztok. ezt nézzétek, amikor a csatorna szerződést hosszabbított a lost stábjával, a készítőknek fel kellett vázolniuk körvonalakban a sztorit. ez valaki által kitudódott és felkerült a netre. nem tudom hogy ebből mennyi igaz, de én nagyon félve olvastam, hiszen a következő 3 évadból hatalmas spoilereket tartalmaz... aki el akarja olvasni annak itt a link:
    http://www.tv.com/lost/show/24313/2008-2010-leak-major-major-spoilers.-plot-outline-leaked./topic/11431-760015/msgs.html?om_act=convert&om_clk=forumsh&tag=board_topics;title;1
  • raymond01
    Jaja

Gerbillnek van igaza sztem is!
  • zmeor
    szegény charlie... dehát muszáj volt kiírni a sorozatbóóól..

Kate- el gyereket várnak..

ezek szerint ő is megy majd
  • lele
    szerintem sem alternativ jövö és nyilván nem az lesz a sosrzat vége amit jack életéböl láttunk...Kiváncsi vagyok miért zülledtek el...

Kiváncsi vagyok hogy miért küzdenek ennyire a szigetért...Azt tudi lehet( lejjebb linkeltem ha kell meint belinkelem) hogy rengeteg nehézviz forrás van. meg a m
    gneses földtanikisérlet ami kudarcot vallot( tehát penny tudta hogy mit kell keresni tudott vmt a szigetröl mikor az északi sarka helezte az embereket ami sztem délisark:D) és tanitottak a kicsiBennyinek is vmi vulkános dolgot a suliba de nem hisszem hogy ez jelentöséggel bir...

Mindent összevetve a lényeget nem nagyon tudtuk meg az othersekröl...hogy kik ök mit csinálnak miért csinálják stb.
  • Gerbill
    Ez nem a Heroes, hogy megtudják mi a jövő és megváltoztatják.
  • Laza
    Lehet hogy ez csak egy alternativ jovokep volt, es meg sem fog tortenni ... csak bemutatta, hogy mi varhat Jackre, es ezekutan felteszi a kerdest, hogy akkor minek is kuzd azert hogy elhagyhassak a szigetet.
  • henman
    Egyébként szerintem nagyon valószínű hogy Ben volt a koporsóban.
    Mivel senki nem volt a temetésén (mert ugyebár senkije sem volt).
    Jack is azt mondta hogy sem bartá sem családtag.
    És azért volt ott "meghatódva", mert utólag rájött hogy Ben-nek volt igaza és nem lett volna szabad használnia a rádiót.
    Szerintem...
  • Gerbill
    A kisebbik sziget, a nagyobbik túloldalán volt, és ezért is lopták el a hajójukat, hogy nehogy odataláljanak.
  • Sawyer2
    Remélem jól tudom de azért megkérdek: a 23dik az utolsó a 3. évadból?
  • PyRex
    loool látom egyre gondoltunk :)))))))
  • Jimbo86
    Hmm...3-mal alattam is arra reagáltak...bocsi:):)
  • Jimbo86
    Rousseau meg valszeg bizalmi viszonyban van a füsttel. Gondolj bele ha az minden alakot fel tud venno:O Pölö egy 30 centis elemes vibrátorét :)
  • PyRex
    Nekem amúgy az rohadt nagy csalódás lenne, hogyha most 3 évadra előre megmutatták volna a végét az egész sorozatnak. Remélem, hogy (időben) nem ez a vége, amit láttunk...
  • PyRex
    ezzel viszont megoldódott egy másik rejtély: sok mindenre jó az a fekete füst... :)))))))
  • Jimbo86
    Na a legnagyobb talány, hogy eddig miért nem támadtak a Dharmások. Én valószínűnek tartom, hogy még csak most szervezkednek, most alakult meg az ő kis terrorista csoportjuk:)
    Amúgy meg az alkotók számtalan logikai bakit ejtettek, ez is lehet olyan (a kaja ledobás). Gondoljatok csak a másik szigetre, ahol a szezon elején tartották fogva Jackéket. Na azt hogy a fenébe nem vették észre a túlélők eddig? Meg van még pár ilyen érdekesség.
  • MYossarian
    Én most találtam valamit. Volt egy olyan játéka az ABC-nek, hogy Lost Experience, abból háttérinfókat lehetett megtudni a sorozatról. Pl hogy Penny és Sun apjának a cége is szoros kapcsolatban áll a Hanso alapítvánnyal, melynek egyik projekje a Dharma, amit 1987-ben bezártak! Penny apja pedig nagyon nem akarta, hogy Des a lányával legyen...ebből mindenki arra következtet amire akar. (http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=15)
    Ez is onnan van:
    A Fekete Szikla 1881-ben tűnt el, tulajdonosa egy bizonyos Magnus Hanso, aki valószínüleg a hajót irányította.
    (http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=1#fszikla)
  • ViliBone
    Többen is irják, hogy a Dharmások jönnek a hajóval, és hogy eddig nem találták a szigetet, ez nem lehetséges mint ahogy Larvin is irja mert ugye a Dharmások a már pottyantottak le élelmiszer utánpótlást az égből.
    Habár azt is tudjuk hogy Ben mikor átállt az "őslakókhoz" akkor szépen elintézték a Dharmásokat. Na de akkor miért nem támadtak vissza Benékre mivel ha kaját is tudnak ledobni akkor embereket is tudnak odavinni és folytatni a kutatásokat amiket elkezdtek hiszen valamit nagyon csináltak ott :)
    Többek között arra is nagyon kiváncsi leszek, hogy ugye az első évad végén egy magas hegyi állomáson 2 kutató észlelt elektromágneses rendellenességet (ami ugye a bunker robbanásakor keletkezett) miért jelentette azt azt hogy "megtaláltuk" Dest ??
    Még ha Pennynek nagyon sok pénze is van és nagyon keresi de fogalma sincs róla, hogy hol van egy ilyen észlelés miért jelenti egyértelműen hogy őt találták meg??
    Remélem kapunk értelmes magyarázatot erre is.
  • Larvin
    Nah megnéztem az "answers"-t. Van egy rossz hírem egy darab válasz nincs benne :D Ez egy összefoglaló ami majd februárban lesz jó, hogy ne kelljen az egész sorozatot újranézni.
  • scorpeeon
    Nehogymár ez legyen a legnagyobb rejtély :) Valahogy biztos megoldotta.
  • liverpool123
    lehet hogy lezbi?
  • Larvin
    1ébként a legnagyobb rejtély számomra az, hogy russzó 16 év után, hogy nem ugrott rá az első férfire?
  • GTheo
    Szerintem is "megfogják kedvelni", mert szerintem kiderül h a hajón nem a megmentő csoport van hanem a dharmások megnézni h minden rendben van e... és szerintem ben igazat mondott...a 4dik évad szerintem arról fogni szólni h a hajósok(dharmások) csatáznak jackékkel akik összefognak a többiekkel, szerintem...bár most h kikapcsolták azt a villogó fényt akárki megtalálhatja őket...
  • Jimbo86
    Ja és valamiért az az érzésem, hogy Bent elég szerethető karakterré fogják formálni. Főleg ha tényleg Ben van a koporsóban (álnévvel, mert miért ne kaphatott volna új személyazonosságot).
    De ha úgy vesszük a főszereplők és a többi túlélő, sokkal nagyobb brutális vadállatok, mint az Othersek. Vagy Többiek...kinek mi tetszik.
  • RelakS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezeket rendesen eltemették élve O_O
  • Jimbo86
    Na én is most néztem meg az évadzárót, és ez a Flashforward szerintem az eddigi egyik legjobb ötletük volt. Nagyon beindítja az emberek fantáziáját, ahogy az itteni fórumon is látható:)
    Találgatni még elég merész szerintem, hogy ki lehet a koporsóban, miért mondta ezt, miért mondta azt. Elég sokminden fog még történni 48 rész alatt. Az viszont sztem biztos h valami nagy brutális dolog fog történni a köv epizódokban, ezért is lett olyan rakás szar Jack bá.
    Visszatérve a Dharmás dologra: Azt a sorozat alkotója is elmondta, hogy a melyik szériában mi kap főbb hangsúlyt. Az első széria a kezdetekről szólt, a második a bunkerról, a harmadik az Othersekről. És állítólag a 4. a Dharmásokról. Szal az a félvér csaj (akit mellesleg meghúznék), biztos Dharmás és most hívta a többieket. No de ez majd kiderül...
  • MYossarian
    ha visszaolvasod a fórumot, legalább a mostani téma kezdetéig, akkor nem fogsz olyasmit kérdezni amit már megbeszéltünk.
  • lele
    mert akkor kezdtek el csatornát keresni...addig csak azt látták hogy blokkolva van minden... ahogy a blokkolás megszünt vették csak észre hogy rousszo foglalja a csatornákat...
  • liverpool123
    lehet hülyeséget írok de amikor anno Sayid az 1.évadvan használta azt a jeladós nemtommit akkor egyből Rússó hangja jött be de most amikor Naomi telcsizett akkor csak akkor hallotta Rússót amikor Charlie kikapcsolta azt a fényt
    Úgyhogy sztem ez baki
  • lele
    Jack bevolt gyogyszerezve...És mindneki tudja hogy az apja iszákos...halálra itta magát :D ezért mondta hogy keritsék elö az apját...ennyi...nincs ebben semmii mentálisan felborult gyogyszeres nincsen magánál egy iet megengedhet magának ráadásul az apja nem rég halt meg(viszonylag nem rég)
    Az télleg érdekes hogy miért titkoloznak...biztos nyomos okuk lehet...
  • Larvin
    Az durva lenne, ha a dharmasok nem találnák a szigetet, mert akkor hogy tudnak állandó élelmiszerutánpótlást küldeni oda?
  • PiszkosFred
    Jo, csak innentol kezdve Jack es Kate eseteben a nezo nem fogja komolyan venni a "veszhelyzeteket", hiszen tudjuk, hogy - a kepsorok jelen ertelmezese szerint - megusztak, es visszatertek a valo eletbe. Oke, hogy eddig is foszereplok voltak, es keves eselyuk volt a halalra, de igy meg annyi sem lesz. En speciel seperc alatt elhittem, a szezonzaroban, hogy bucsut veszunk Sayidtol es Jintol, meg akkor is, ha remenykedtem, hogy megmenekulnek. Ez a fajta "poen" igy mar Kate es Jack eseteben kilove.
  • Chrisx
    Ez az évadzáró akár a teljes sorozat befejezése is lehetne, láttunk már hasonlót amikor a nézőre van bízva, hogy mi is volt a rejtély kulcsa. Valószínűleg direkt fejezték így be, lehet, hogy nem tudták a készítők, hogy lesz e folytatás, remélem nem csak blöff, hogy februárban folytatják :)
  • PiszkosFred
    A koporso mellett ott egy konyv, ami hasonlit Ben naplojara. Volt is errol egy kep valahol (itt, junkien, x weboldalon) beszurva. Mas kerdes, hogy ez lehet epp felrevezetes is a keszitok reszerol.
  • Lyan Kyj
    sztem is ez a helyzet