22323
-
#11382 bocsánat, nem ezutáni vadok, hanem ezutáni évadok -
#11381 Lesz 4. éavd, sőt 5. és 6. évad is. Összesen 6 évados lesz a film, de az ezutáni vadok csak 16 részesek lesznek, és februárban kezdik el adni Amerikában a 4. évadot, az AXN gondolom majd jövő szeptembertől.
Charlie azért lett jóformán öngyilkos, mert azt akarta, hogy Claire és a kisbabája biztosan megmeneküljenek . Jóformán feláldozta magát értük.
Igen, az utolsó két részben nem flahbackek, hanem flashforwardok voltak, és a készítők nyilatkozata szerint ez ezután nem lesz ritkaság a filmben, fogunk még bőven ilyeneket látni. -
#11380 Hellosztok.
Én csak most tudtam megnézni,és pár dolog tisztázatlan,úgyhogy valaki nagyvonalakban írja már le.
Elősször is annyit,hogy végigovastam az utolsó oldalt,de azért megkérdem,hogy akkor biztosan lesz 4. évad is? Mert elég sok dolog tisztázatlan.
Meg hogy a másik szál,ami eddig a múlt-at mutatták be,most az utolsó 2 részben a jövőkép volt? Vagy hogy is van ez?
Meg még annyi,hogy azt végképp nem értettem,hogy mikor lent volt Charlie a víz alatt,miért csukta be magát? Ezt nem értettem,meg még most se... simán megmenekülhettek volna,nem? :| -
ronaimate #11379 Lesz 4. évad?
-
#11378 Őőő.... az utolsó résszel kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy a rákba jutott víz az ablak fölé is? Ha nincs rendesen lezárva az a helység, nem kellett volna, hogy rajta keresztül az egész állomást eláztassa a víz? -
#11377 Nem tudom voltak-e már, ha igen akkor bocsi.
Lost Raphsody
Lost Raphsody 2 -
#11376 jóvan má na....efelejtettem hogy van az is.... -
#11375 Legy oly' kedves, es kattints mar arra a linkre, amit ancsie megadott... -
#11374 ok ezt értem....de hogy jön ide Karinthy??
bocs hogy értetlenkedek... :D -
#11373 A torrenten fent van a 2. évad dvd-n. Letöltöttem az extra lemezt, tudod, a 7.-et. Van fent rajta egy connections című rész, ami hasonló az abc honlapján fent lévőhöz, a szereplők közötti kapcsolatokat mutatja be. Találtam róla a wikipédián egy kis leírást, itt olvashatod el. Én még nem nagyon vettem a fáradságot rá, de hamarosan megteszem. Azért milyen jó már, úgy látszik a magyarok tényleg mindenhol ott vannak! -
#11372 mit indít, kicsoda, kivel??? -
#11371 Letöltöttem a torrenttel múltkor a 2. évad extrákat tartalmazó lemezét, és a connections menüpont alatt Karinthy Frigyessel indít... : P -
#11370 ja:D az a legjobb.. -
#11369 azon énis felröhögtem :DDD -
#11368 mekkora volt má amit Michael levágott :D
we're get back home i'm kic your ass for real westside.....vagy vmi ilyesmi volt....azon röhögtem egy kiadósat :D -
#11367 LOST FORGATÁSI BAKIK S1
LOST FORGATÁSI BAKIK S2
Hát ezeken behaltam komolyan...:D -
Blacktom #11366 Látom sokat beszéltek arról, hogy (most) megmenekülnek-e vagy sem.
Szerintem nem: "Először nem gondoljátok majd, hogy a hajón ami érkezik, rossz emberek vannak, de ez akkor is így van."
Ha elég bátrak vagytok, akkor több infó van még itt, azt nemtom, hogy mennyire megbízhatóak.
Még egy idézet: "Nagyjából fele lesz flashback, a másik fele meg flashforward." Bocs, ha túl sokat mondtam volna, nem az volt a célom. -
grolko #11365 valaki tudja mi az a get lost? olyasmi mint az Answers?
és hogy hol találom? -
#11364 Ez volt a finale, direkt raktak bele egy ilyen ketertelmu dolgot, hadd csamcsogjon rajta a nep a szunetben... ;] -
levi121212 #11363 Hali! Nem reklámnak szánom, csupán egy lehetőség mindenféle warez nélkül: ha van DC-d és szoktad is használni, s ha szereted a Lost-ot, látogasd meg a Lost HUB-ot hogy egy jót beszélgess, meg miegymás: losthungary.no-ip.org:8111 -
#11362 én is pont így látom a dolgot... :D -
#11361 Tudjátok, ez a "miért nem Jóskát cseszteted, ő se csinálja" - eset. -
#11360 Hát, nem tudom, én totál másképp gondolom. Azt mondta, hívja ide az apámat, és ha részegebb vagyok nála, akkor bla, bla, bla. De ezt én pl egy percig sem gondoltam, miután megtudtam, hogy a jövő, hogy élne az apja, az alternatív jövő meg egyáltalán nem illik ehhez a sorozathoz és részemről tönkre is tenné az egészet. Jack apja orvos volt, nagyon jó orvos, mindenki tisztelte, és valószínűleg amikor Jack visszament a kórházba, még mindig nagyon sokan emlegették. Az új főorvos pedig ugye elég lekezelően bánt Jackkel, nem érdekelte, ő mennyire jó orvos, csak hogy iszik. Szerinte az, hogy hívja ide az apámat és hasonlítson össze vele kb. azt akarta jelenteni, hogy az apja volt a főalkesz, mégsem érdekelt senkit (Jack volt az egyetlen, aki nem tűrte meg, hogy így is ott dolgozzon), ő pedig szerinte fele olyan részeg sincsen, mégsem akar róla leszállni senki. -
#11359 Miután a készítők nyilatkoztak, hogy az végig Flash-forward volt, sztem nincs miről vitázni. Tehát a jövőt láttuk. Én biztosra veszem, hogy amit Jack mondott, okkal mondta. A következő évadokban eléggé megfogják bolygatni az idősíkokat azt is biztosra veszem, szóval találkozunk még Jack apjával ez is biztos :)
Pláne mivel tutira veszem, hogy valami kapcsolata volt a Dharma céggel a faszinak! -
#11358 Bár ennek meg ellentmond az, hogy a felesége terhes valaki mástól és jacktől már elvált.... -
#11357 Lehetséges, hogy az alternatív jövőben él az apja.
Az is eszembe jutott, hogy ha visszajutnak, akkor esetleg KORÁBBRA érnek vissza, mint ahogy lezuhantak volna. Tehát MÉG él az apja... -
#11356 mattrészeg volt Jack,olyankor meg ugyebár csinálunk/mondunk hülyeségeket,szerintem ilyen egyszerű a dolog,meg az is hogy miért akar visszamenni:ott hagyta a kedvenc borotváját,ez azt hiszem elég jól látszott XD -
#11355 Biztos a jövő, minden arra utal, kivéve ez az apás-dolog. Ezt szerintem nem kell túlbonyolítani. Jack részegen mondta, hogy hívják le az öreget, mert ő úgy emlékszik rá hogy egy alkoholista volt, és ezért mondta, hogy ha részegebb, mint a faterja, akkor kirúghatják. Ennyi. -
grolko #11354 magoo, ancsiee! nem kötekedésből, de mit nem lehet ezen érteni?
Grove 4 asszem tudja miről beszélek.
Ha az a jövő, akkor hogy lenne életben Jack apja? Jack eleve az ő holttestéért ment Sydney-be!
Persze a LOST-ban minden megtörténhet, de ez azért talán mégsem.
De ha hülye vagyok, csak magyarázzátok el, és én beismerem... -
#11353 Mondjuk ezen én is fenntakadtam,elmagyaráznátok ezt hogyis van? -
#11352 Grolko sztem nézd meg újra a részt...
az valóban a jövő...nyisd ki a szemed mielőtt mást osztasz ki -
#11351 Grolko! És te mit nézel?! És miről beszélsz?! Mármint, mit akartál most ezzel mondani?! Hogy ez nem is a jövőben történt? Vagy mégis mit? -
grolko #11350 alternatív jövő??? gyerekek! mit néztek?
Jack azt mondja a nigga főnökdokinak, hogy hívja le az apját,
és ha Ő, (mármint Jack ugye...) a részegebb, akkor kírúghatja.
ej,ej -
#11349 Azért kíváncsi lennék, azt a fekete füstöt hogyan fogják magyarázni. -
#11348 Hát igen, igen, én is ezt akartam mondani, csak másképp fogalmaztam meg. Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg ezeket. Ahogy a párom is felhívta rá a figyelmem, eddig azért minden elsőre rejtélyesnek és misztikusnak tűnő dologra sikerült értelmes, reális magyarázatot adniuk (gép lezuhanása, honnan tudták, kik ülnek a gépen, suttogás a dzsungelben, stb.) reméljük ez ezután is így marad. -
#11347 Senki nem mondta, hogy a sziget gyógyít. Ben is rákos lett, és a terhes nők is meghalnak, ha a gyerek ott fogant. Lock gyógyulása egy külön téma sztem. -
#11346 Hát vannak azért "bakik" a filmben. Pl. ugye a 3. évadban már mindenki úgy beszél a szigetről, hogy az mindenkit meggyógyít. Ugyanakkor az 1. évadban Boone simán meghalt, sőt, a Kate-et kísérő békebíró szervezete még az antibiotikumokra sem reagált. Szóval mégse gyógyít meg mindenkit.
Van egy másik nagy baki, amit tegnap vettem észre, és ezt tényleg nem tudják mivel kimagyarázni: Jin onnan szerzi Sunnak a kutyát, hogy Sun apja elküldi, hogy mondja meg egy illetőne, hogy nem elégedett vele, és a pasi megörül, hogy nem veri agyon, csak ennyit közöl vele, és elveszi a lánya kiskutyáját és nekiadja. Mondom, kiskutya. Aztán hívatja Mr. Paik, hogy nem így kellett volna megmondani neki, hogy elégedetlen, de most egy emberével együtt meg vissza, és majd meglátja, hogy kell. Jin meg, hogy ne nyírják ki a pasit, inkább jól megveri (gondolom emlékeztek) és ettől jó véres lesz a keze és úgy megy haza. Így össze van kapcsolva a két dolog, amit Sun flashbackjében korábban láttunk, csakhogy ott szórták el, hogy amikor Jin véres kézzel hazajön, akkor Sun kutyája már egy teljesen kifejlett, felnőtt dog, szóval kb. 1,5 évnek kellett volna eltelnie ehhez a két jelenet között, a film szerint azonban kb. 2-3 nap telhetett el. -
#11345 Az egész filmben az a poén, hogy egy ilyen zuhanást nem lehet túlélni. -
#11344 köszi!jó kis összeállítás,de hiányzik belőle a dobozgyártó cég :) -
#11343 Kösz ezt észre sem vettem:)
ÜDV!