Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
majd olyan 22 óra körül lesz

leszarom a konfigod...

Narancs
Magyar felirat van már vhol a négyes részhez?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

kb. hetente beírja valaki, vagy google elsõ találat.

Hunnenkoenig
never mind

megtalaltam...

Hunnenkoenig
Mi az a lostlinks?

Nem lehetne esetleg normalisan kiirni egy url-t?

Hunnenkoenig
Ok elöször arra gondoltam, hogy esetleg az othersek a szigeten ragadtak es unalmukban összevalogattak, hogy kinek ki okozott kisebb-nagyobb testi-lelki serülest a multban es hogy az idejüket kitöltsek, idehoztak öket valahogy es most bisszut allnak. :-))

Az utolso resz ota bizonyos vagyok benne, hogy azt akarjak, hogy Sawyer es Kate összejöjjenek es gyereket csinaljanak.

Mint tudjuk, szüksegük van valamiert gyerekekre.

A "Do you love this guy!?" es a Mice&Men szövegek erre utalnak (szamomra).

Nagyon kiraly volt ez a resz is. Minden jelenetnel izgalommal varom mi törtenik a következöben. Szamomra ez femjelez egy jo filmet/sorozatot.

Amugy en Jack helyeben bemutattam volna nekik. Tudom, az orvosi etika meg ugye nem tudta, ki lötte meg, de akkor is.

Akarmilyen indokaik is vannak az otherseknek, erre amit müvelnek nem jogositja fel öket semmi. Baszodjanak meg. A szöke ribi a legundoritobb benne, mert eleri azt, hogy szimpatikusnak talalom pedig utalni akarom (amugy mint nö nekem nagyon nagyon bejön...jobban mint barki mas a szigeten).

A keszitök szerintem nagyon jol eltalaltak azt, hogy jatszanak az erzelmekkel olyan szinten, hogy Jackeket allitjak be szimpinek, holott mindegyiknek van vaj a füle mögött es a vegen kiderül majd, hogy tulajdonkeppen az othersek a jok es az utolso szezon utolso reszeiben tuti, hogy fordulni fog a kocka es hirtelen mindenki utalni fogja Jackeket egytöl egyig es az othersek lesznek a szimpik :-)))

lostlinks.

Magoo
Apropó, hol a köv. rész promója? Youtube-on nem találom

Magoo
Nawazeg...
...miért van az az érzésem, hogy Eko az?

jack lesz, remélem😊

spoilerfix.com-ról egy friss bejegyzés:

Episode 3.05: The Cost of Living (Eko-centric)

Next week, a major character (as in a series regular) whose name is not Sawyer will join Boone, Shannon, Ana Lucia and Libby in the big island in the sky. And you're not going to believe who it is.

Baa.... lehet tippelni, ki a következõ áldozat.

kill3r21
az 5 rész promojában azt mondja az ember hogy a következö két rész mindent megváltoztat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a Promoba mutatnak egy alakot ami olyan mint a fürészben a faszi..nem tudom mi lesz ebböl a sorozatbol
kill3r21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekek ez a nem semmi a 4.rész..azzem most megbizonyosodtam rola hogy Desmond talán jövöbelátó lett??? hova megy ez a sorozat komolyan...érdekes
Na íme:

http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=152
Na mi van, hol van? Csütörtök van. Sehol egy link? 😊
stargatelost
Lol 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

és? gondolom Õ arról beszél, hogy szerdán van a rész és egy napot kell várni<#wow3>
hétfõ van

stargatelost
csak egy napot kell várni 😊 már csüt este van felirat 😉 ( köszönet érte a Lost fórumosoknak<#worship> )

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

lele
mellé irjuk h ajánlot 3 napot várni 😄

loooool kb😄
Akkor meg az lenne az új rész kijövetele után fél nappal, h
"Sziasztok, én kerestem a banner alatti linken a tegnapi részhez feliratot, de nem találtam...hol van akkor??? MI???" .. és hasonlók😊

lele
de lehet h kevesebben 😄 a remény hal meg utoljára

stargatelost
akkor is megkérdeznék, ha ki lenne írva...

lele
de 1ébként télleg állandó témává vált a felirat szerzés legalább nem lenne vele gond...

PiszkosFred
isten ments, hogy kirakja barki is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lele
tegyük ki a banner alá h feliratot a feliratok.hu-ró lehet szerezni mertminden 7ik hozzászolásban errekérdeznek rá

precision
feliratok.hu ??? <#wow3>

Bazinga!

nem tudtok a 3. évad 3. részéhez feliratot?
pedig nem volt xor release a 3. reszbol.

lele
a videom xor szerintem a lol felirat nem jóneki...
1ébként mi akülönbség a 2 közt?

lele
nekemxor verzio van

mármint hogy nelegyen félreértés itt nem a feliratról beszélek😊
ha jól tudom xor verzió nincs is a 3. részhez😊

PiszkosFred
lostfeliratok.hu-n talalsz szerintem, de a feliratok.hu is eselyes, a chetory fele valtozattal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lele
nem találkozott valaki véletlenül 1 lost 3.03 XOR felirattal?
Mert komoly igényeim lennének felé... =)

Nézd meg a linket
vicceessss nagyon!!! De mi is?

hahahhahaha<#boxer><#gun><#violent><#mf1>
Hát a 3. évad elég furcsa. A hangulata megmaradt a régi de nagyon sok a kérdés. De várom a folytatást!

Geeryy
itt
de csak azert mert rendes vagyok

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

precision
vedd meg a boltban

Bazinga!

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a lost 1 évad dvd-jét? Köszi
dehogy is nincs, ottvan pl Desmond..meg még gondolom mindekirõl jönnek elõ még dolgok.
lele
remélem értettétek 😄 kicsit fáradt vagyok már 😄

lele
szerintem a 3ik évad teljesen megváltozott
túl sokat kérdés van és nehéz fenntartani inkább lélektnai és pszchologiai jelentõsége van teljesen megváltozott az egész a szereplõ ábrázolása is és a rendszerezés is...szép sorba fûzik vissza a szálakat kiváncsi leszek a következõ részre mert ott már nincs kit visszafûzni

Crem
kösz!!!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

8.

Crem
Helló!

Kérnék egy kis segítséget!
Lemaradtam a pénteki részrõl. Szeretném megtudni, hogy a 2. évad hányadik része volt ez pontosan?

Elõre is kösz!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?