22323
-
seahorse #11422 Sziasztok!
Amit megadott Del sonar nem is lost oldal, hanem vmi horror oldal tele rémisztgetős dolgokkal... ?? vagy vmit nem jó helyen kerestem...
Freecom-nak köszönet a templomos súgásért, ez elég klasszul hangzik : ) ! Egyébként szerintem John 'nem ment csak úgy el', legfeljebb arrébb, de nem hagyja ott a többieket, csak látta, hogy Jack már leadta a jelzést, beszélt a 'kimentőkkel'. -
#11421 Köszönöm szépen! :D -
#11420 vlc media player,legújabb bsplayer,windows media player classic
ezek (és persze még sok másik) tudják rendesen kezelni a dualaudiókat,ráadásul vlc és mpc ingyenesek! -
#11419 Szeretnék egy kis segítséget kérni. Megvan az utolsó két epizód, de dual audio. Nem lehet beállítani, hogy csak magyar legyen? Így nagyon idegesítő. -
#11418 Tényleg marha jó! -
Aspyrin #11417 Lol, kár, hogy látszik az url.
Egyébként jó utat a banamákra -
Del Sonar #11416 Lost
Tök jó lost-os oldal. -
#11415 Jó,akkor bocsi!Véletlen volt! -
#11414 Spoilert nem ismered?
Sokan nem látták még a 2. évadot (sem). -
#11413 Jah,ott Abruzzit alakította(kiválóan),ő volt a kedvenc szereplőm benne,amíg meg nem ölték.:(De örülök neki, hogy felbukkan a LOST-ban is. -
#11412 Peter Stormare
Sztem is kizárt, hogy jót fog játszani... :D -
#11411 Legutóbb a Prison Breakben láthattuk. -
#11410 Peter Stormare baxott nagy színész! Volt ő már Lucifer-től kezdve, orosz maffiózon át, egészen orosz űrhajósig minden! Tuti hogy megint valami rosszarcót fog nyomni, de pont ezért komáljuk őt!!! :D -
#11409 remél Stormare vmi rossz arcot fog alakítani....azt úgyis olyan jól játsza :D -
freecom #11408 Ismét pár infó a következő évadról:
- A templom egy biztonságos hely lesz ami fel fed néhány titkot a sziget történelméből
- Egy új állandó szereplő fog belépni a sorozatba (Peter Stormare) Vajon kit fog alakítani?!
- A producerek felkérték a színészt, Forest Whitakert, hogy vegyen részt két epizódban az évad kezdetén.
- Már megvan a Jacobot megformáló színész de még nincs nyilvánosságra hozva a neve annyit árultak el a készítők élesen és tisztán szinte sosem lesz látható Jacob alakja...
-
#11407 hát ha neked ez a vég szar volt akkor nem vagy LOST FAN! Világ legjobb befejezés e volt szerintem. Nagyon faszán összerakták! -
#11406 Hali.
Végére jutottam a 3.évadnak. Hát a vége egy kalap ...r.
Remélem 4.évadban nem jutnak haza mert akkor már nem is Lost a Lost.
Charliet sajnáltam. Locke meg csak úgy elment. Naomi tulajdonképpen kicsoda? Szegény Hurleyt mindig leszolják hogy dagi és nem mehet sehova, tökre sajnáltam, de amikor a Dharma kocsival "Carmagedonozott" az kemény volt. Bebizonyította hogy ér valamit. A történetet meg úgyhagyták a nagy semmiben. -
runner78 #11405 Magyarán azt akartam ebböl kihozni, hogy most jó poén volt, hogy "HÜ! hiszen megmenekültek!" de ez egyáltalán nem a sorozat vége...söt ugy tippelem, már a 4.évad végén elérünk ide... -
runner78 #11404 Most ujranézve a 3.évad utolsó részét, szerintem ez még nem a sorozat vége utáni rész (mikor Jack és Kate beszélget).
Oké a 3 évad-hoz képest FF, de szerintem a 4. vagy 5.évadban összeérnek majd a sztorik, tehát itt fogunk tartani, mikor Jack visszaakar menni a szigetre. és gondolom visszamennek befejezni a történetet.
Most a 4. évadban még lesz FB meg FF, de késöbb már ezek is FB-k lesznek... -
#11403 Legjobb tudomásom szerint a suttogást a többiek csinálták, miközben leskelődtek a túlélők után. -
#11402 De Julietnek volt csaladja, aki elment volna a temetesere, legalabb a huga! A mi emberunknek a koporsoban nem igazan volt senkije, ezert - velemenyem szerint - Ben a legvaloszinubb, mivel gyerekkent kerult a szigetre, a kulso vilagban nem volt semmi kapcsolata, rokona, baratja. -
seahorse #11401 Üdv Mindenkinek! Korábban írtátok, hogy van magyarázat a suttogásra, ezt leírnátok még egyszer, pontosan mi lehet, kimaradtam belőle. Köszönöm. Egyébként vki azt is írta, hogy Charlie nem tud úszni és mekkora filmes baki...pedig tud (persze amikor Claire után akart volna menni, Desmond szerint megfulladt volna, de nem feltétlenül a hiányos úszás tudás miatt). Engem megrémiszt amilyen állapotban van Jack... ráadásul Juliet sincs a közelében...akár ő is lehet a koporsóban, nem gondoljátok? Őérte sem voltak oda nagyon... -
Aspyrin #11400 Ma este ismétlik. -
#11399 Igen. Alap esetben nem lenne vele semmi gond, de mivel a Lostrol beszelunk, itt ugyebar mindent bele lehet kepzelni egy-egy szituacioba, vagy esetleges hasonlosagba. Az a konyv jelen esetben hasonlit kisertetiesen Ben naplojara, igy aztan lehet az a konyv ott a koporso mellett eppen a naploja, es nem a reszvet konyv... :) -
#11398 Hm.. fura hogy még nincs fent geyik torrent oldalon se. -
Aspyrin #11397 Utolsó két részt adták kilenctől. -
#11396 hm? 2 héttel ezelött volt a 21. rész. Véletlen nem a 22-23. rész volt? -
#11395 De, éppen most volt az évadzáró 21-22. rész. -
#11394 Hétvégén nem volt Lost az AXN-en? Mert nem tudom letölteni, nincs sehol.
Szünet van? -
#11393 arra a könyvre gondolsz,amibe a részvétnyilvánításokat írják? :P -
#11392 Tényleg?! Erről még nem is hallottam. Megyek megnézem! -
#11391 a miért akar visszamennire az lehet a válasz, hogy mióta eljött a szigetről nincs értelme az életének...nincs semmi célja, míg a szigeten volt miért élnie.... -
#11390 A korposo mellett van egy naplo, amely kisertetiesen hasonlit Ben naplojara... -
Hellsing47 #11389 nos hát ez minket is érdekelne :D -
#11388 Engem az érdekelne, hogy mikor jack elmegy a megemlékezésre ki fekszik a sírban. A másik meg, hogy miért akar visszamenni -
Aspyrin #11387 Végre egy évad ami elfogadhatóan ért véget. Érdekes volt a jövőbeli eseményket látni a dokival, de legalább tudjuk, hogy megmenekülnek. Sajnálom, hogy ilyen messze van még a következő sorozat. -
#11386 Pontosan. De őgylátszik a szigeten és környékén a fizika is máshogy működik picit :D -
#11385 A kabinban az ablak legfelső ppontja fölötti részről elvileg nem tud kijönni a levegő, vagyis csak az ablak szintjéig telhet meg vízzel. -
#11384 Kössz:) -
#11383 Miféle ablak? Az egész állomás a víz alatt van.