Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott eleg konkretan le is van irva, hogy Jack es a szöke csajszi fog összejönni. Ennek eddig meg csak a bimbozasat lathattuk.
Jack allitolag az Otherseknel marad (legalabbis nem ter vissza a többiekkel a strandra) es az eletben maradottak egy uj vezetöt kapnak (valszeg az uj fickot...?)
A következö resz Eckorol fog szolni, viszont Jacknek lesznek meg flashbackjei amiböl kiderül, hogy talalkozott mar othersekkel a kinti vilagban (ez meg nem volt, ha jol emlekszem.
Szoval elvileg meghalhat, de szerintem nem fog.
Nem feltétlen ebbõl a képbõl hanem az azelöttibõl derül ki, mielõtt a csaj megrémül.
Ott látszódik hogy emberke
Ha visszapróbálom hozni az eredeti formát akkor sem nyerõ, mert túl széles a koponyája és az álla valamint a szája túl pici és vékony...
Nem emberi ez sztem...mondom sztem 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy FÖLDÖNKIVÜLINEK ritkan van szerintem szemvedöje egyreszt, masreszt en semmi FÖLDÖNKIVÜLIeset sem veszek eszre rajta. Maximum kicsit deformalodott a csavo, de szerintem inkabb az arnyekok miatt latszik olyannak.
vagy szerinted ez is egy emberi arc a marson?:

Na most nemtom mit higgyek?
Masodszor pedig az egy ficko egy szemvedövel. Allitsd meg a kepet es akkor latni fogod, hogy az egyik szemen van csak egy ilyen kalozos fekete szemvedö.
A végén tényleg egy ufo van?<#idiota>#idiota><#conf>#conf>
Valahol a viccek topikban bent van, aki nem ismeri keressen ra :-)
Ahhoz, képest, hogy az othersek elõadják magukat mint jófiúk, meg, hogy nem gyilkososk, azért emlékezzünk vissza, gond nélkül felakasztották Charliet, és a S01 végén is szívbaj nélkül felrobbantották a hajót.Az, hogy egyik esetben sem haltak meg az csak a szerencsén múlott.Ez a Ben meg engem már egyre jobban idegesít.Egyszerûen irritáló az a kis patkány fejû szuperintelligens-szuperhíró, fõleg amikor a monitoron kukkolja Sawyeréket, mint valami kis perverz köcsög😊Azt, hogy mégis csak olvasta az Egerek és embereket meg, hogy kívûlrõl fújja az egész könyvet, borítékolni mertem volna😊Amúgy meg nem is értem, miért lenne lehetetlen megszökni a szigetrõl.Pillangónak is sikerült néhány kókuszdióval😊
Mindamellett én még irigylem azoknak az embereknek az elszántságát akik elméleteket gyártanak.Én már rég nem teszem.Csak elfogadom, hogy történnek furcsa dolgok és kész...😊
Es öreg makeuppal :-) :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vki írt arról, hogy olyan hapek lesz benne mint a fûrészben, nemtom te mit néztél, attól, mert egy bekötött szemü ürge belenézett a kamba valamelyik bunkerban (feltételezem õ egy ellenség lesz) attól még nemlesz a sorozatból híróz+saw+friday13th+halloween
jack nemfog meghalni, mert beleszeret majd a szõkébeXD
ha már vkinek mennie kell akkor az, eddig a 3. évadban elég keveset nyomatták és õ Eko, de azt meg nemakarom😊
Amúgy a ketreces "megrázós" dolgora eléggé ütõs válasz lett volna ha Ben a "kikapcsoltuk" válaszhoz hozzátette volna, hogy erre a medvék is rájöttek. Biztos alapjaiban tiporta volna el Sawyer büszkeségét. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
REAL MADRID
REAL MADRID
Mas, a 04-hez egy kis aprosag.
Eddig Benrol tudtuk - sajat elmondasa szerint - hogy sosem hagyta el a szigetet egesz eleteben. Tobbiekrol nem tudjuk kik ok, hogy kerultek oda, esetleg ok is ott vannak szuletesuk ota. De most Juliette elmondta Jacknak, hogy elvileg o egy szuleszorvos (ha jol ertettem), es nem sebesz. Ha igaz, akkor o viszont ugy kerult a szigetre, kintrol. (valahol meg kellett tanulnia a szakmat). Nem igazan mondhato idosnek a neni (szinesz 36 eves, a szerepe szerint sem lehet tobb), vagyis nem erkezhetett tul regen. Ui - spekulacio;] - ha beleszamoljuk az orvosi egyetem es a szakosodashoz szukseges idot, ugy nagyjabol, en azt mondom, hogy kb 10 eve lehet ott, merthogy 25-26evesen vegzett (mondom, feltetelezes). Szoval ha most 35-36, akkor 10 eve lehet maximum a szigeten.
Na igen, de Danielle lanyat, Alexet 16 eve "nyultak le" ;], vagyis akkor mar valami gaz lehetett a szigeten (foleg hogy akkor mar ment a veszjelzes, amit Danielle hajoja fogott a tengeren - mondjuk ez is meger egy miset, ez a momentum;]). Ebbe csoppenhetett bele Juliet, es talan ez is kozrejatszik abban az arckifejezesben, amit a premier nyito kepein lattunk, vagy a kesobbi Bennel valo feszultsegek.
Mindez csak talalgatas persze, olyan dolgokra alapozva, amelyrol nem tudjuk egyelore, hogy igaz e vagy sem, igy aztan lehet h a vegen majd kiderul, hogy marhasag 😄 Meglatjuk...
leszarom a konfigod...
Akkor is eleg egyertelmü volt, ha jol emlekszem, bar mar nem tudom mi volt akkor eppen.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
<#falbav>#falbav>
Sawyer egyre jobb. Az elejetol fogva vegighuzodik vele kapcsolatban egy jo es rossz aura, parhuzamosan. Amikor epp szemetlada es onzo, akkor jon egy mozzanat, es ismet csinal valami jot. Akarcsak most.
Desmonddal nem tudok mit kezdeni, remelem nem lesz ilyen jovolato ember, bar ketsegtelen, hogy hasonlit Isaacra a Heroesbol, bar Desmond "bratyo" skot 😄 Meglatjuk mi lesz ebbol, de mindenesetre kar lenne ha valami kepregenyhos kepesseget kapna...
A ket sziget egymas mellett. Minden tiszteletem Daniellee, aki 16 ev alatt nem volt kepes erre rajonni. Tegyukf el hogy megsem hulye a francia "tyuk", akkor viszont tenyleg valami "arnyekolas" volt eddig, amit a gomb vagy ahhoz kapcsolodo akarmi tartott fenn. Erre utalhat az is, hogy Desmond sem nagyon tudott elhuzni a szigetrol a hajoval, es az akkro hasznalat "fuckin' snowglobe" hasonlat is nagyon jo. A kerdes csak az, hogy egy ilyen "bura" ezek szerint nem csak a szigetet takarja el, hanem a kulvilagot is a sziget elol. Bar gozom sincs hogy mukodik, de ez a ket sziget ez erdekes, engem meglepett marhara.
Es mivel a szoke csaj - akit lelottek, Colleen - is mondta, hogy nem "ok" az ellenseg, ezert biztos, hogy a szezon vegere igencsak osztott lesz a nezosereg, es a mostani "Others" iranti ellenszenvet sok embernel szimpatia fogja felvaltani. De ahhoz kell egy uj "ellenseg". Talan ezekrol beszelt anno Danielle, ok lesznek a fertozottek, a harmadik csoport a szigeten. Persze ez csak spekulacio.
Mindenesetre jo resz volt. Ha belegondolok hogy Locke kozben kozeledik a taborhoz, akkor igencsak jo reszek jonnek 😄
ui: ha Sawyer "megrazo" mutatvanya hamvaiban halt el, akkro egyiknek sem jutott eszebe, hogy talan kamerak vannak a ketrecek korul, es onnan tudta meg Ben a tervet? Mar csak azert is, mert nem biztos, hogy fenyes nappal kellene maszkalni a racson tulra Katenek, meg akkor sem, ha utana visszament. Na mind1, varjuk a kovetkezo reszt...