22323
-
Lostmania #11462 Hátha még valaki nem ismeri: a Lost első szériájának USA-béli beharangozójából vágták össze a klipet :)
http://youtube.com/watch?v=4xPOXSfPQGE
http://youtube.com/watch?v=nDE9kkKw4Vw -
Lostmania #11461 Synchronised events around Plane Crash
http://youtube.com/watch?v=nu3SxqSrAOM -
#11460 ezen infón alapján miért lenne belőle egy ilyen sorozat? :O
egy bizonyos dologra kihegyezett "spoiler-áradat-ot" írt le,szerintem nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni
érdekes,hogy a #11456-ra senki sem reagált,pedig egész jó lett.és ez sosem lesz benne a sorozatban,hiszen az egy blooper reel,tehát "baki tekercs",a végén ugyebár el is szakad a film,amikor rendesen elmondaná,na majd attól a résztől láthatjuk a sorozatban,mégis adott egy-két kérdést.
pl:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még nincs műkeze a dokinak!talán ez az első orientation film?
nem engedhették össze a két nyulat,érdekes!
megint felvillant az a bizonyos mondat:"God loves you as He lovED(most már nem?mert már halott,vagy mert tett valamit?bár gondolom Isten a halálod után is "szeret",nem?nem vagyok teológus...) Jacob."
a felvillanó képek:
1.
2.
3.
4.
by Lance @ sorozatjunkie.hu! -
#11459 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ez igaz akkor a lostból ilyen "van egy sziget, egy szörny és egy rakat ember, és mindenkit felzabál a szörny, csak 1 ember marad" t. film lesz... nem kéne :) -
GPx8 #11458 Sziasztok!
A Lost 3. évad utolsó két részét honnan lehetne letölteni, vagy ismétli vmikor az AXN? Lemaradtam róla... -
jozsef22 #11457 Sziasztok!
A Lost 3. évasját honnan szedhetem le?
Én innen töltök (mert gyorsan jön le a cucc), de ez sajna nincs ott.
http://omg.myftp.org
-
#11456 Orientation film -
#11455 Csak ott kicsit pangás van. :( -
#11454 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128776301 -
#11453 Amit? -
#11452 Off
Bocsi, hogy ide írok, de nincs egy olyan hely, ahol általánosan lehetne érdeklődni sorozatok iránt.
Szóval a TV2 a Monk -ot meddig adta le tudja valaki? Az egész 4. évadot, vagy abbahagyta valahol? Fogják valamikor folytatni?
-
#11451 jah -
Dave0092 #11450 láttátok a gamenka a trailerét? -
#11449 1: 2008 Február!
2: Valszeg leadják mert le kell:) -
#11448 Végre megvan a Teljes Lost 1,2,3 szezon.
maj újbol elkezdem sorba nézni.
#11442 Ez igen érdekes lesz...
Lehet már tudni hogy mikor kezdik külföldön a 4.évadot? És itthon azt is lefogják adni? -
#11447 pontosan. -
#11446 Sztem meg nagyon is tudják.... -
#11445 Szerintem még az alkotók sem tudják, mi lesz a legvégén. -
#11444 Az alvilág örzője.... -
#11443 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cerberus? A Cerberus az általában ilyen gecinagy 3-fejű kutya :D De télleg. -
#11442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egész sorozat legvége állítólag az lesz, hogy Jack magányosan ül a sziget tengerpartján, békésen, távolba tekintően. -
freecom #11441 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ismét pár infó a következő évadról!!!
Nem mindig fogjuk tudni, hogy az előre tekintések mikor játszódnak.
A sziget elhagyása még nem jelenti a történet végét majd. Az előre tekintések
képei, melyben Jack és Kate volt nem a vége a történetnek.
Lesz majd egy visszatekintés ami Libby történetét mutatja meg, ebből majd az
is kiderül mi köze volt Libby-nek a Dharma Initiative-hez.
Az ami majd a szigetre érkezik rosszabb lesz mint a "többiek".
Több dolgot is megtudunk majd a szörnyről, például az eredetét, feladatát,
stb... Ezekre a kérdésekre határozott válaszokat kapunk majd...
Már a szörny nevét lehet tudni (Cerberus) bár ez nem a teljes neve de
legtöbbször majd ezen a néven lesz említve.
Megtudjuk majd, hogy ki készítette a szörnyet, milyen okból, milyen
szándékkal DE a kapott válaszok nem biztos, hogy nem azok lesznek mint amit
gondolnánk...
Danielle felbukkan majd egy másik szereplő visszatekintésében.
-
#11440 Na ja, már hallottam róla. Akkor a fináléban Jhon láthatta az igazi Walt-ot is, nem pedig a kivetített képét, nem? Aztán kíváncsi leszek, hogy fogják fogadni, bár az is elképzelhető, hogy a többiek oldalára áll. Bár azt nem hinném. -
seahorse #11439 Szitu: Jack-kel visszatér Juliet a táborba, aki úgy szerez bizalmat, hogy 'meggyógyítja' Claire-t, azaz a tüneteit megszünteti, mert hogy a 'beültetett implantátum' akkorra már szimptómákat produkál nála.
Kérdés: Claire jóval korábban, még Ethan idejében volt utoljára a kezeik között, tehát ilyen precíziósan hogy tudnak hatni rá?
Erre tudnátok spekulálni (mi célt szolgál az a bizonyos implantátum, időzítés???)? ... biztos rém egyszerű ötlet, csak nem ismerem... : ) -
philcollins #11438 A CNN szerint Michael vissza fog térni a 4. évadban.
Departed 'Lost' character returning to ... -
#11437 Köszi, én nem akartam erre reagálni. -
#11436 Mint peldaul a Lego? -
#11435 Több részes játékokról még nem hallottál?? -_- -
#11434 Sztem nekünk (legalábbis nekem) ár az öröm hogy megismerhetem a környezetet, a bunkert közelről:) -
#11433 Hat a trailerben John cimborank lelkesen irosgatta a szamsort, az azota mar egy szep nagy godorre atalakult bunkerben, vagyis nem hiszem hogy a sorozattal tartana lepest a jatek (foleg hogy a fejlesztesi ido nem ket perc, igy aztan amikor belekezdtek, talan meg csak a season1-2 korul jart a dolog). Elkepzelheto igy, hogy a s1-2t probaljak meg a jatekba at/beultetni, akkoriban eleg sokat jart a csapat ide-oda felfedezo/vadaszo utra.
Persze megfuszerezve par fiktiv, a sorozatban nem szerepelt dologgal esetleg, amely illeszkedik/het az eredeti sztorivonalhoz, de megis ad valami kis pluszt a rajongoknak. Aki meg nem ismeri a Lostot, annak meg ugyis mind1... ;] -
#11432 Csak azt ne mértem mi értelme a játéknak, mert a sorozatnak 2010 után lesz vége.
A játék is akkor fog megjelenni?
Mert ha hamarabb, akkor a történet más lenne, ha meg ugyanaz, akkor lelőnék a poént a filmből.
Ha meg más lenne, még jobban összezavarnák, már senki nem tudná miről van szó. -
seahorse #11431 Aki még nem tudja, és érdekelné az AXN augusztus 18. és 20. közt leadja a teljes II. évadot, 25. és 27. között pedig a III. évadot. Get ready 3.....2..... -
#11430 Jah, jo kis game lesz, csak kvancsi lennek mennyire megy bele a storyba, folleg, hogy ugye a 4. evad kornyeken jelenik meg. -
#11429 ezt a videot láttátok márA film alapján készül nem is lesz olyan csunya.
LOST game -
stupido #11428 Charlie-t még ne írd le.(elég nagy az az ablak, ahol a víz beömlött, szerintem) És a befejezés tény és való, hogy sokkal nyitottabb maradt, mint az előző 2 évadé, de így is el lett találva. Nekem ez az évad jött be leginkább. Szerintem egyébként Michael-nek köze van Naomi-ékhoz, és ezért parázik Ben (de ez csak spekuláció). -
stupido #11427 Az AXN ha tartja a formáját, akkor a 4. évad előtt ráhangolódásképp leadja a 3. evad részeit egymás után naponta. Egyébként én úgy tudom, hogy 2 hónappal az amerikai kezdés után fogja vetíteni az AXN. -
seahorse #11426 upsz ...
...a kis ügyes... : ) -
#11425 tilos reklámozni az sg-n ezért nem a játék nevét írta le -
seahorse #11424 Ne haragudj, nem szerettem volna értetlenkedni, csak ha magára a Lost feliratra kattintunk, akkor azt várná az ember, hogy vmilyen 'lost'-os oldalra fog linkelni, és ha nem kommentezi az ember amit ír, akkor az alatta lévő felirat a linkre fog utalni (' tök jó lost-os oldal') nem pedig a fórumra, hogy milyen arik vagyunk itt. A reklámozott játéknak lehetne a valódi nevét használni link-ként (főleg, hogy reklámnak szánták.)Gondolom megengedett. Nem akartam tudálékoskodni, de komolyan. -
#11423 del sonar reklámozott egy "játékot", köze sincs a Losthoz....