Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
a latium nyelvbõl alakult ki a latin, de mindegy, hogy Kr.e. 75, vagy 500, lévén a egyiptomiak pár ezer évvel korábbra tehetõk 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
az alternatív valóság-szálat, ami a hatodik évadban ment a flashbakc-flashforward helyett.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Törölt felhasználó
Mit jelent a mondataitokban az ALT?
Klemice
ja néha eljárt kurvázni oszt csõ

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

basszus amúgy már az ókori római birodalomban latinul beszéltek kr elõtt 500 évvel is
Lacee
arról nem is beszélve, hogy a komplett 6 évadért (38 DVD összesen) 230 dollár nem is olyan drága: évadonként ez ugye 38-ra jön ki,, ez nagyjából 8-9e forint. Itthon eddig is ennyiért mentek a különféle sorozatok, nehogy már olcsóbb legyen a Lost mint mondjuk a Jóbarátok... Most nézem, az Amazonon már elõ lehet rendelni, ott 150-ért árulják (felfelé kerekítve 34 ropi)...
Ráadásul, jár mellé egy rakás ajndéktárgy is:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tökmindegy, kijárt a szigetrõl 😄
a Valenzetti egyenletet meg a kubai rakétaválság után találták ki és mégis a második világháború idején hallotta a fószer a számokat a rádióban, szóval nem ez lenne az elsõ...
hibás az elsõ kérdésem...kb mennyi ideje védhette?***

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerintetek Jacob mennyit élhetett a szigeten meddig védhette?😮 gondoljatok bele milyen unalmas és nyomasztó lehet annyi ideig élni egyedül fúú csodálom h nem dilizett be😄 végeredményben Richard is kicsit több mint 100 éves volt és már meg akart halni, de õ legalább sok emberrel találkozott a szigeten is élete során...áá nem bírnék 2000 évet élni egyedül egy helyen😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ProGabe
nope! Kr.e 75 környékén alakult ki a latin, amit Jacob és tesója, na meg az ál-anyjuk beszélt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MikX
Jajj, szálljunk már le arról, hogy milyen bevétel, meg hogyan...
Van olyan film/sorozat amit a nézõk két szép szeméért csinálnak? Nincs...
Mindenben van üzleti érdek, sorozatoknál, hogy minél többen nézzék a csatornát, meg közben a reklámokat. Vagy úgy gondolod, hogy csak azért csinálnak milliárdos költségvetésû filmeket/sorozatokat, mert milyen jó az?
Ettõl függetlenül személy szerint nekem nagyonjó sorozat volt, nem bántam meg egy percét sem, sõt élveztem minden egyes részt, amit megnéztem. Ennyi... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

szobor még nem volt, szóval egyiptomiak elõtt
gibson9
azt honnan veszed, hogy az egyiptomi idõk elõtt? ráadásul ha csak 1 füst van, akkor nem magyarázza meg semmi, hogy Jacobék kamu anyja, hogyan ölte meg azt a sok embert és temette be a gödröt.. de ezzel meg ellent mondok az elõzõ hozzászólásomnak, mert abból meg az jönne le, hogy csak 1 van.. nemtom mi lehet itt az igazság

Klemice
akkor kezdtek ásni is meg ilyenek, nem tudjuk pontosan mikor játszódik az across the sea

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ProGabe
hát nem is szállja meg, hanem felveszi az alakjukat <#crazya>

valaki írta, hogy milyen sok filmben van ilyen, hogy teremtenek egy új világot maguknak a halottak, amiben nem is tudják, hogy halottak: rengeteg vallás hisz ebben, innen a filmesek ötlete

szerintem csak egy füst volt, hiszen az egyiptomi idõk elõtt vált füstté a Jacob testvére
anno hogy ki lettem utálva innen a topikból, mikor leírtam, hogy a füstnek közevan a halottak feltamádáshoz, mert szerintem valahogy megszállja a testüket...
gibson9
az én elméletem is hasonló.. a két testvér kamu anyja csak kitalálta, hogy nem ölhetik meg egymást és gyerekek lévén ezt õk el is hitték.. aztán amikor Jacob belökte a fénybe MIB-et, akkor beverte a fejét és meghalt és így fel tudta venni a füst az alakját, mint késõbb Locke-nak. Locke-nak is átvette a személyiségét.. pl amikor már Locke testében volt és meglátta a kis Jacobot, akkor kiabálta utána, hogy ne mondja meg mit nem tehet.. és ezt mindig Locke is hangoztatta 😊

ProGabe
nem csak te, a készítõk is megmondták, hogy ez így van

hw-n arról vitatkoztunk, hogy körkörös-e a folyamat, már ami a füstöt illeit (hisz' tudjuk,hogy a védõé az). a forrás melletti hullák, a hireoglifákban megtalálható (MiB elõtti) füst most már azt mondatják velem is, hogy igen az. tehát volt már füst máskor is

amikor én elõször megláttam a hullákat arra gondoltam, hogy azok azon emberek hullái, akiknek felvette az alakját a füst. emiatt nem gondoltam arra, hogy létezett már korábban is

Lacee
mivel nem mondták el, az is ugyanolyan hiteles magyarázat 😊
az én értelmezésemben a tesó meghalt, és füst egy külön entitás, ami felvette az alakját és (mivel õ volt az elsõ delikvens) bizonyos mértékben a személyiségét is. a késõbbi hullák, aminek elvette a kinézetét, már csak az álcázást szolgálták - igaz, az emlékeikhez nekik is hozzáfért.

gibson9
valószínûbbnek tartom, hogy oldalba pisálta..

Klemice
a füst nem veszi fel semmi alakját, a füst jacob testvére, elvesztette a testét és füstté alakult, vagy csak nekem tûnik így?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ez már abszolút rád van bízva, hogyan gondolod tovább. Egyébként lehet, hogy csak aludt egy kicsit, aztán a kutya bekötözte a sebeit.
precision
ték

Bazinga!

az is lehet h Jackbõl lesz a fehér füst <#hehe><#hehe>

felvilágosodás, tudományok és ésszerûség, empirikus megismerés, hibakijavítás nem pedig Isten, aki mindünk felett áll és érdekes módon nem segít, ha bajba jutsz😊

errõl kéne Hollywoodnak leszállni legyenek realisták, fõ a tudomány😄

Lacee
egy másik érdekes elmélet: Hurley lett ugye az új õrzõ, segédje (az új Richard) pedig Ben. Jacket láttuk meghalni az utolsó másodpercekben, de ugyanúgy lent volt a titokzatos fényben, mint MiB még a múltban. Lehet, hogy a füst ugyanúgy felveszi majd Jack alakját, és indul minden elõlrõl a szigeten? 😊

nem tudom annyira baromságnak tartom az egész vallási és hittérítési tevékenységeket nem létezik Isten hanem a valóság van meg amit magadnak teremtesz meg, annyira nem bírom felfogni miért van beleégetve a picinyke emberek agyába az h húú létezik egy felettünk álló Isten akihez fohászkodhatunk meg ilyenek...realistává kéne tenni minden embert és kész😊

amúgy nem hülyeség, én asztem, hogy a végén a bibliára megy ki majd az egész, mert az egyház most nagyon hype-ol filmek terén, tessék csak a Book of Eli-re gondolni
precision
Az az értelme, hogy "továbblépve" haladjanak a megváltás felé.

Bazinga!

gibson9
Itt azt hittem, hogy Jack hirtelen szuper képességre tett szert és belever majd a földbe, ami megnyílik alatta 😄

ezen akkorát röhögtem... xD

Dynamic
Eh, nekifutok még egyszer: ugyanolyan "földi" életet élnek. Hogy mondjam máshogy? Ugyanolyan városban laknak, ugyanolyan, a környezet, ugyanúgy adót fizetnek, minden KÖRÜLMÉNY ugyanaz, mint a valóságban. Az totál lényegtelen és elhanyagolható, hogy Sawyer rendõr és nem szélhámos. Na, egy ilyen túlvilágnak mi értelme?
meg is van örökítve lapozz vissza lerajzoltuk😛😛😄

gibson9
nincs kizárva, hogy a folytatásban tudományos titkokat is megtudunk, de valószínû a karaktercentrikusság is megmaradna.. viszont valamivel elégedettebbek lennének a tudomány emberei is 😄

megtehetik nyugodtan persze, rengeteg módot fel is tudnék sorolni arra, hogy hogyan, de vége van, a többi már csak majmolás lenne, egy elõzményeket megmutató, alternatív fizikát megmagyarázó filmet, vagy sorozatot viszont szívesen végignéznék, mert részemszõl a karakterek fejlõdését lezártnak tekintem, mivel le is zárták az egészet 😄
gibson9
akkor ennyi erõvel a 3. évad végén is vége lehetett volna.. kijutottak a szigetrõl.. de azt is folytatták mégis a múlt történéseivel, aztán meg már a jövõvel.. szóval ugyan így megtehetik a 6. évad után is..

precision
okés semmi gond 😊
bye 😊

Bazinga!

Sephi
De az meg mindig a te teoriad, amit el is olvastam. De ez meg mindig csak egy teoria. Nekem nem teoria kell, abbol eleg volt 6 ev.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

persze, lehet egy filmet forgatni abból, hogy Hurley hogy védelmezi a szigetet, vagy hogy Claire meghal, Aaron felnõ és pl visszamegy, de könyörgöm ez olyan, mint mikor kidobnak valami nagy filmnek egy gagyi folytatást "Sikerfilmcím 2" néven és ááá, jöjjön nézze mindenki, hagy tömjük a zsebünket

te nem érted, hogy mire céloztam, megmondták, hogy meg fog halni mindneki, le is rendezték, hogy utána mitörtént és kész, most vonatkoztass el attól, hogy te mit találtál ki, és próbáld meg úgy értelmezni, hogy realtime megy minden a szigeten is és mikor kijutottak, éltek 10-40 évet és meghaltak, meghalt modnjuk 200-300 év után Hurley is, akkor elkezdõtött az ALT életük a tulvilágon és szépen lassan a templommal végzõdik és vége a sorozatnak
"Jack apjának a történet lezárásában kulcs szerep jut: segít nekik továbblépni a purgatóriumból. Ha a történet kitalálóinak tényleg "halvany lovesuk sem volt errol az ALT szalrol" a Lost kezdetekor, akkor érdekes véletlen Jack apjának névválasztás."

Ahogy nem is volt. Mint ahogy meg is mondtak, csak anyit tudtak, hogy a legveget hogyan akarjak befejezni, es az egesz misztikus szalat (az osszeset) azert tettek be, hogy sci-fi rajongokat is megnyerjenek a sorozatnak, mert szigetes-hajotorottes sorozat mar volt ebben az idoben. Ezt az Index irta, szoval ha nincs igazam, akkor ne engem vonjal felelossegre.

Es a masik kerdesem. Jo lenne tudni, hogy mikor derult ki Jack apjanak a teljes neve. Marmint melyik reszben. Mert SZTM (es mondom megint szerintem) a Sheperd nev az adva volt. Es az elejen arra hasznaltak a nevet, hogy azt mutassak be, hogy Jack egy olyan ember, aki felelosseget vallal a barataiert, es osszetartja a csapatot. Ez a kapcsolat a nev, meg a szemelyiseg kozott volt az alapja egy kis misztikumnak. Aztan meg amikor rajottek, hogy a vegen Jack apja lesz a fontos adtak neki valami franko keresztnevet, es igy lett Katolikus Juhasz vagy Katolikus Pasztor a neve 😊 rohely.... mind1

En is sokat gyozkodtem magam, hogy nem egy osszelapatolt kalap szar ez az egesz lost mar az 5. eved kozepetol. De amikor megneztem, az utolso reszt, es idejottem megnezni a velemenyeket, akkor meglepo dolgot lattam. Fel napja volt vege a vilagpremiernek, de mar hatalmas reklamokat tolnak az arcodba arrol, hogy szeptemer 24-en hatlmas Ultimate lost DVD-Blue Ray kiadast lehet majd megvasarloni potom 300 dollarert. Es a legdragabban eladott potom 50 percnyi reklamidorol mar nem is beszelek... Hat ennyit errol a sorozatrol!
Nem is vesztegetek tobb idot el az eletembol erre 😊

Na tovabbi jo napot mindenkinek, es sajnalom, ha valakinek a lelki viragoskertjebe tapostam szaros cipovel ! De tenyleg !!
gibson9
szerintem elég nagy név lett a Lost, ahhoz, hogy ez nekik is mûködjön 😊

gibson9
az ALTban való várakozás az olyan lehet, mint amikor alszol, de nem álmodsz.. 1 pillanatnak tûnik az alvás.. idõn felül áll az ALT és ha több száz évet várnak egymásra azt sem érzékelik

ez csak Lucas bácsinak mûködött eddig mozi-szinten a Star Wars 3-nál, hiába tudta mindenki, hogy Anakinból lesz a fekete bilifejû hörgõ bácsi, mégis milliók mentek moziba egy hétvége alatt, hogy megnézzék hogyan
precision
azt a részt nem érted, amit mondtál

"hogy mutathatnák, hogy mi lesz 30 év múlva velük, ha mind meghaltak -.-"

ha értenéd, nem kérdeznél ilyet 😊

de hagyjuk, tényleg

Bazinga!

MikX
Nemértem mért felfoghatatlan, hogy ott nincs idõ, mint olyan, nem kell úgy gondolkodni, hogy vár x évet, hogy a lelke együtt lehessen, nincs idõ, nincs várakozás, egyszerre ottvannak, és kész...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

precision
na jó, hagyjuk tényleg 😄
ugyanazt az életet élik? Sawyer pl itt is piti bûnözõ? Hugo itt is egy paranoiás és balszerencsés loser? és még sorolhatnám 😊 pont hogy NEM UGYANAZT az életet élik

a lelke pedig nem várt semennyit, mert az ALT az idõ felett áll, miért olyan nehéz ezt felfogni 😄

Bazinga!

így van, értem az egészet, te viszont ennyit reagáltál:

na jólvan te se érted 😄

akkor ki ferdít, ha te írsz olyanokat, amiket már te találtál ki és te magyarázod bele?
gibson9
attól, hogy lezárták még folytatható lenne.. flashback/flashforward??? de még csak Flashnek sem kell lennie 😄