Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ráadásul, jár mellé egy rakás ajndéktárgy is:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Van olyan film/sorozat amit a nézõk két szép szeméért csinálnak? Nincs...
Mindenben van üzleti érdek, sorozatoknál, hogy minél többen nézzék a csatornát, meg közben a reklámokat. Vagy úgy gondolod, hogy csak azért csinálnak milliárdos költségvetésû filmeket/sorozatokat, mert milyen jó az?
Ettõl függetlenül személy szerint nekem nagyonjó sorozat volt, nem bántam meg egy percét sem, sõt élveztem minden egyes részt, amit megnéztem. Ennyi... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
valaki írta, hogy milyen sok filmben van ilyen, hogy teremtenek egy új világot maguknak a halottak, amiben nem is tudják, hogy halottak: rengeteg vallás hisz ebben, innen a filmesek ötlete
hw-n arról vitatkoztunk, hogy körkörös-e a folyamat, már ami a füstöt illeit (hisz' tudjuk,hogy a védõé az). a forrás melletti hullák, a hireoglifákban megtalálható (MiB elõtti) füst most már azt mondatják velem is, hogy igen az. tehát volt már füst máskor is
amikor én elõször megláttam a hullákat arra gondoltam, hogy azok azon emberek hullái, akiknek felvette az alakját a füst. emiatt nem gondoltam arra, hogy létezett már korábban is
az én értelmezésemben a tesó meghalt, és füst egy külön entitás, ami felvette az alakját és (mivel õ volt az elsõ delikvens) bizonyos mértékben a személyiségét is. a késõbbi hullák, aminek elvette a kinézetét, már csak az álcázást szolgálták - igaz, az emlékeikhez nekik is hozzáfért.
errõl kéne Hollywoodnak leszállni legyenek realisták, fõ a tudomány😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
te nem érted, hogy mire céloztam, megmondták, hogy meg fog halni mindneki, le is rendezték, hogy utána mitörtént és kész, most vonatkoztass el attól, hogy te mit találtál ki, és próbáld meg úgy értelmezni, hogy realtime megy minden a szigeten is és mikor kijutottak, éltek 10-40 évet és meghaltak, meghalt modnjuk 200-300 év után Hurley is, akkor elkezdõtött az ALT életük a tulvilágon és szépen lassan a templommal végzõdik és vége a sorozatnak
Ahogy nem is volt. Mint ahogy meg is mondtak, csak anyit tudtak, hogy a legveget hogyan akarjak befejezni, es az egesz misztikus szalat (az osszeset) azert tettek be, hogy sci-fi rajongokat is megnyerjenek a sorozatnak, mert szigetes-hajotorottes sorozat mar volt ebben az idoben. Ezt az Index irta, szoval ha nincs igazam, akkor ne engem vonjal felelossegre.
Es a masik kerdesem. Jo lenne tudni, hogy mikor derult ki Jack apjanak a teljes neve. Marmint melyik reszben. Mert SZTM (es mondom megint szerintem) a Sheperd nev az adva volt. Es az elejen arra hasznaltak a nevet, hogy azt mutassak be, hogy Jack egy olyan ember, aki felelosseget vallal a barataiert, es osszetartja a csapatot. Ez a kapcsolat a nev, meg a szemelyiseg kozott volt az alapja egy kis misztikumnak. Aztan meg amikor rajottek, hogy a vegen Jack apja lesz a fontos adtak neki valami franko keresztnevet, es igy lett Katolikus Juhasz vagy Katolikus Pasztor a neve 😊 rohely.... mind1
En is sokat gyozkodtem magam, hogy nem egy osszelapatolt kalap szar ez az egesz lost mar az 5. eved kozepetol. De amikor megneztem, az utolso reszt, es idejottem megnezni a velemenyeket, akkor meglepo dolgot lattam. Fel napja volt vege a vilagpremiernek, de mar hatalmas reklamokat tolnak az arcodba arrol, hogy szeptemer 24-en hatlmas Ultimate lost DVD-Blue Ray kiadast lehet majd megvasarloni potom 300 dollarert. Es a legdragabban eladott potom 50 percnyi reklamidorol mar nem is beszelek... Hat ennyit errol a sorozatrol!
Nem is vesztegetek tobb idot el az eletembol erre 😊
Na tovabbi jo napot mindenkinek, es sajnalom, ha valakinek a lelki viragoskertjebe tapostam szaros cipovel ! De tenyleg !!
"hogy mutathatnák, hogy mi lesz 30 év múlva velük, ha mind meghaltak -.-"
ha értenéd, nem kérdeznél ilyet 😊
de hagyjuk, tényleg
Bazinga!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ugyanazt az életet élik? Sawyer pl itt is piti bûnözõ? Hugo itt is egy paranoiás és balszerencsés loser? és még sorolhatnám 😊 pont hogy NEM UGYANAZT az életet élik
a lelke pedig nem várt semennyit, mert az ALT az idõ felett áll, miért olyan nehéz ezt felfogni 😄
Bazinga!
na jólvan te se érted 😄
akkor ki ferdít, ha te írsz olyanokat, amiket már te találtál ki és te magyarázod bele?