22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Kicsikiraly
    ÁJ SZÉVD JÚ A BULIT
  • Klemice
    SZÍ JU IN ÁNÁDÖ' LÁJF BRÁDÁ
  • LasDen #21320
    BRADA
  • Klemice
    BLEK ROKK
  • tommygear
    SZAN AF A BICS
  • LasDen #21317
    HÁNSZÓ FÁNDÉSÖN
  • Klemice
    LIV TUGEDÖR DÁJ ÖLÓN
  • tommygear
    DARMA
  • gibson9
    ÓSÖNIK
  • tommygear
    HECCS
  • Kicsikiraly
    JU ÓÓL EVRIBÁDI
  • precision
    fakk ju oll idiots
  • ZsirosKenyer
    VÍ HEV TÚ GÓ BEKK
  • Marci0115
    adzsira
  • LasDen #21308
    ÁJLEND
  • gibson9
    JEGESMEDVE
  • Laza
    Az első igazi sorozat, ami megérintett.
  • Laza
    Pf, most fejeztem be az utolsó részt, és borzalmas elmúlás érzésem van ... mindjárt rosszul leszek ... nem akarom tudomásul venni, hogy vége!!
  • Marci0115
    xdxdxd
  • LasDen #21303
    DZSÉKOB
  • tommygear
    EKÓ
  • LasDen #21301
    KÍMI
  • tommygear
    HÖRLI
  • wesker24
    CSÁRLI
  • Marci0115
    SZÓJER
  • gibson9
    KÉT
  • Klemice
    LOK
  • Lacee
    milyen lett volna egy Maniac Mansion- vagy Monkey Island-szerű LOST-játék?
    pár screenshot :)
  • MerlinW
    Inland szerintem pont nem lett olyan jó (persze még így is túlmutat sok "nagy" alkotáson), egyébként egyetértek:)
  • LasDen #21293
    úúúú bazz....hogy néz ki a kommplett cucc.....ez kell....lesz mi lesz ezt megveszem....
  • ProGabe #21292
    pont az a lényeg, hogy nem anyjukkal, meg apjukkal, stb.

Desmond volt a kulcs, jó, hogy ott van. Penny meg a konstansa. ahogy Hurley-nek Libby, ezért lehet ő ott
  • Zenszkij
    "De innen aztán csak EGYÜTT léphetnek tovább, hiszen összeköttetésben állnak. Az a sorsuk, hogy az idők végezetéig együtt maradjanak. Ez a Végzetük." - jah nem az anyjukkal, testvérükkel...

"Továbbá azért csak első évados karakterek vannak a templomban, mert ezt a befejezést pontosan akkor írták meg, mikor megírták a sorozat Pilot-ját, vagyis a legelső duplarészt." - Desmond? Penny?????

Amúgy nem rossz a felvetés.
  • ProGabe #21290
    Also available from the 24th August will be Lost: The Complete Collection which will retail at $229.99 and $279.99 on DVD and Blu-ray respectively. Each will include every episode of the series, along with a full disc of features exclusive to the collection. These will include 16 hilarious Lost “Slapdowns” featurettes showcasing celebrity Lost fans who confront Executive Producers Damon Lindelof and Carlton Cuse to ask press questions about the final season, a humorous yet emotional look at every character who died on the series, a unique series of featurettes that takes viewers on very personal tours of Oahu where the series was created, a closer look at some of the props with cast, writers and producers, and more. The exciting collectible packaging also includes: a Special Edition collectible ‘Senet’ Game as seen in Season Six, a custom Lost island replica, an exclusive episode guide, a collectible Ankh, and a black light penlight. We've attached the package artwork below:

• Kicsikiraly
    +1
  • 5c0rp330n
    jah, ezt en is akartam mondani, hogy ahhoz a filmhez hasonlo erzeseim vannak a befejezest illetoen.. ami nem kis dolog.
  • William Hunter
    Ugyan úgy vagyok a Lost sorozattal, mint annak idején a Donnie Darko filmmel.
    Minél jobban megértem, átlátom az egész történetet, annál jobban tetszik.
    A Donnie Darko-nak is fantasztikus a hangulata, de kevesen értik meg első nézésre. Nekem is csak akkor állt össze a kép miután többször elolvastam Roberta Sparrow "Az idõutazás filozófiája"-át.
    Hálás köszönet a Lost összefoglalóért.
  • gercse
    OFF

Lynch tud valamit az biztos..., Inland Empire-rel próbálkoztam, de utsó egy órától lenyomtam, majd újrakezdem, rákészülve, másképp nem megy
  • MerlinW
    Ezeknek a "Lynch" féle megoldásoknak az a lényege, hogy azt nem tudod mi történt eddig, nemhogy utána:) Hogy gondolkodásra bírja az embereket:)

OFF
    Emlékszem mikor kijöttem a moziból a Mulholland Dr. című csaknem 3 órás alkotás után. Egymásra néztünk a csapattal és kijelentettük, hogy "fogalmunk sincs miről szólt a film, de k*va jó volt":) Aztán ahogy leülepedett, témázgattunk róla, újra megnéztem, utánaolvastam, kitisztult a kép. A legjobb mozibefektetés volt. Egy mozijegy árával lekötöttük magunkat vagy 3 napra:) Azóta is a legnagyobb kedvencek között trónol.
  • Herold
    A Maffiózókban azokat a kifinomult párbeszédeket szeretem:
    "- És akkor ki védi meg a szájbabaszott családodat?"
  • ProGabe #21283
    ilyen téren a Maffiózók az örökös győztes :)