Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ezt tudtuk meg. A tobbit kerlek kepzeld oda.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Rossz szot nem szoltam senkire akinek tetszett, hanem le lettem rohanva.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sephi: akkor engem kiröhöghetsz, mert konkért válasz nem nagyon érdekel, rengeteg olyan dolog van amit nem tudunk konkrétan, de szvsz jó ez igy, legalább lehet mozgatni az agytekervényeket.
Én spec. nem örültem volna, ha mindent részletesen megmagyaráznak a végén, aztán nem lehet semmin elgondolkodni, h mi-miért, hogy... 😊
Igy is a sorozat 90%-át lehet érteni, lehet tudni, h mi-miért történt, ha nem is konkrétan, de lehet tudni.
Most azért nyöszörögsz, mert nincsenek konkrét válaszok...Olvasd ek ujra azokat a hsz-eket ahol az emberek leirják a gondolataikat, h mi-micsoda volt. Ha megnézed a fõ irányvonalak azonosak, a részleteket meg az alkotok ránk bizták.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egyesek pedig azzal, hogy másoknak bejött.
Amúgy a Disney még dönthet úgy, hogy megmagyarázzák a dolgokat egy( vagy több) mozival.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ugy erzem itt egyesek nem tudnak elni azzal a tudattal, hogy masoknak nem jott be a sorozat vege.
Amugy a "nagyokosoknak" eleg megnezniuk Zomil #21059 -es posztjat es rajonnek mit hianyoltak azok akiknek nem jott be ez a veg.
Es merje valaki azt hazudni, hogy ot nem erdekli egyikre sem a valasz, mert azt ugy ahogy van kirohogom.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csirkemell nélkül nincs élet!
Számomra érthetetlen, hogy Desmond hogyan láthatott bele az alt-szálbeli történésekbe.
Vagy elmúlt ez a hatása a szigetnek.
De leginkább az írok ezt figyelmen kívül hagyták. Nem ez lenne az egyetlen.
De a pálmát az viszi, hogy az egészet a kutya álmodta! XD
Rengeteg mindent nem értek, pl. azt se, hogy anno a hajóval, egyebekkel egy fix koordinátát kellett követni, különben nem jutottak sehova.
Akkor a végén a repcsivel mégis hogyan mentek el?
Amúgy egész nap olvastam a fórumokat és nem értem az embereket. A csalódottságukat és kiábrándultságukat igen, de azt nem hogy MIT VÁRTAK? Egy olyan sorozattól, ami nem is annak indult, ami lett, gyakorlatilag részrõl részre variáltak össze-vissza egységes kompozíció nélkül..... Na hát ez lett.
Nekem amúgy van egy tuti megfejtésem az egészre : A doki képzelgése volt az egész, lezuhantak, õ túlélte, evett egy csomó koka cserjét , aztán jöttek a flash-ek. Hol flash back, hol flash forward. Na ?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Néhány kérdés valóban nyitva maradt, de én csak arra lennék kíváncsi, hogy Hurley mikor halt meg, ugyanis ivott a vízbõl amitõl elvileg "olyan" lett mint Jacob, illetve Richard, azaz halhatatlan.
Én sem azt mondom, hogy maradéktalanul ki vagyok elégítve, de elfogadom a lezárást.
sok helyen már megy a (nyílt, vagy burkolt) hülyézés azok részérõl, akiknek nem tetszett. én meg azt pont ide írtam be, amit. persze ez az egész várható volt. sok helyen olyanok is osztják az észt, akik csak 1-2 részt láttak, most meg nagy a szájuk, hogy "én megmondtam elõre, hogy ez egy baromság"
az rendben van, hogy valakinek nem tetszik, és ezt beírja. na de könyörgöm, miért kell folyton ugyanazokkal gyõzködni a másikat: "ez csak szimplán szar, mer' nem válaszolták meg, hogy Hurley hányas cipõt hord!!!!!!!!"
szinte már ez megy itt is, miközben mi, akiknek tetszett, megpróbálunk az értelmes kérdésekre értelmes választ adni. viszont akinek az ízlése, életfelfogása miatt nem tetszett a finálé, az kérem, fáradjon arrébb, nincs itt semmi látnivaló 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lehetett volna rosszabb vége is. Hurley haluzta az egészet a diliházban és a többi szereplõ vagy ápolt vagy pszichiáter, rokon 😊.
Nekem sem tetszett, hogy pl. 1 évig szenvedtek a gombnyomogatással, és soha nem tudtuk meg, hogy mi áll a háttérben. Azt mondani hogy mellékes pedig elég erõs, mivel egy évad erre épült.
az meg durva, hogy a Jimmy Kimmel fan Q&A-ban a legegyszerûbb kérdésre sem tudták a választ: honnan a jegesmedve. hát átúszott a másik szigetrõl, bammeg 😄 ott ül a fõszereplõk fele, meg egy csomó rajongó, és ezt egyik sem vágja 😊
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Goodbye LOST
Erre ez lett. Na hurrá.
Erre most meg sokan el vannak ájulva, hogy milyen istenkirály lett a vége.<#szomoru1>#szomoru1>
1. Was the island real then? The Alt universe we saw in season 6 is the limbo, but anything before that was real?
2. Everything we saw until season four was just a progress that made the ending to be as it is? I mean we learned the life stories of out losties, and when the end came we ware happy they managed somehow to let go and walk toward heaven?
3. Why do you think we never get the answers to those many questions? Like what is the light? Why the button? Why the time travel and the technology? It was all because they wanted the fans to come up with theories? So every fan group can create it's own Lost experience?
Answers :
1.The entire island story was real and when they were alive. Sideways was after they all had died (eventually). They all died at different times in their life though.
2. The entire story was a tale of redemption. So yeah we got their backstories in seasons 1-3 and found out that no one was really taken out of a happy existence to be brought to the island. They had a true purpose there and created new relationships both love and friendships that were the most important to them.
3. Yeah many arguments for this. They say now that they left things ambiguous for interpretation. But people argue that they did it because they didn't have answers for some of this. I have resolved that I enjoyed my experience in watching the show and loved the journey. I also loved how it ended. I will always have my questions but that makes it fun to discuss with everyone. Plus the season 6 DVD will have more footage shot this year in an attempt to answer questions they didn't cover on the show! Can't wait!
Kivancsian varom.
leírja. nem akarok kötekedni, de a hp spec egy teljesen jól felépített, következetes(kivételekkel) és fõként lezárt történet.
de a losttal sem az a gond, h nem rág mindent a szánkba. az a gond, h az évadokon keresztül állandó szerepet játszó, néha fõszereplõként funkcionáló rejtélyek mind úgy maradtak ahogy voltak, azt az érzést keltve, h csak belehányták õket mindenféle átgondolás nélkül.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
szerk: megtaláltam, itt van
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
tegnap kora délután idemásoltam egy jó kis hozzászólást, ami nagyjából ezt írja le, amit mondasz, csak szerintem hamar elsüllyedt a dömpingben, legyen itt még egyszer - különösen az utolsó mondata végett:
"...a harmadik évadtól izgalomban nem volt hiány, a történet végre nem ült, hanem haladt - csak éppen a semerre felé. Gondolom, kevesen olvasnak képregényt, igazi, nagy sorszámû képregényt (X-Men, Superman, Batman, melyek 300-400-700 rész körül járnak már), ahol harminc éve ez zajlik. Mindig történik valami, mindig akad legyõzendõ feladat, tennivaló, dilemma. És tudjuk, amikor mi már meghalunk, ezek a képregényhõsök akkor is küzdeni fognak a feladataikkal, dilemmáikkal. A Lost is ilyenné lett, nem csoda, hiszen egy erre szakosodott képregényírót szerzõdtettek az írógárdába.
Ezek fényében milyen legyen a befejezés? Amirõl ennyire látszik, hogy a végtelenségig képesek lennének folytatni, azt hogyan fejezik be? Pontosabban kérdezve, hogyan kell befejezni úgy, hogy minden rajongónak tessék? Hogyan fejezzem be az életem? Hogy ne legyen haragosom, ne hagyjak kérdéseket a gyermekemben, ne felejtsek ki valakit az örököseim listájáról? A két kérdés körülbelül ugyanaz. Nem lehetséges. Ha valaki vagy valami eltávozik, ûr marad utána. Ezt nehéz feldolgoznunk. Pedig el kellene fogadnunk, akármi történt a Lost (vagy a Harry Potter, vagy akármelyik sorozat) utolsó részében, annyi. Ám ezen nem szomorkodni kellene, hanem szabadjára engedni a fantáziánkat, mi hogyan folytatnánk, mi szerintünk mi történik a szereplõkkel. Ezért ajánlom mindenki szíves figyelmébe a J.K. Rowlinggal készült riportfilmet (A Year In Her Life), mert abból látszik, az írónõ tudja, mi lesz a szereplõkkel, hogyan öregszenek meg, mi lesz a családfájuk. De nem írja le. Ám nekünk is lehetõségünk van minderre, csak nem szabad elvárni, hogy mindent a szánkba tegyenek."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyebkent az osszes magyarazat kozul nekem eddig az tunik a legjobbnak amit kimmel mondott a show-jaban amikor jack-el beszelt (linkeltem alabb).
egyebkent szinte biztos vagyok benne, hogy a keszitok reszletesebben kitalaltak az egeszet, mint amennyit elmondtak belole, de ha elmondanak, elvesztene az egesz a misztikumat, pont ez akar a lenyege lenni az egesznek, hogy te magadd gondolkozz el rajta es vond le belole a szamodra megfelelo konkluziot.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s