Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Careful what you look for. You just might find it.
szal ezen nem fogunk összeveszni :-ppp
mindenki onnan szerzi ahonnan akarja.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Linkeltem a #9054-esben egy oldalt,ott fennt van,meg még sok másik sorozat is.
nem az rtl-bõl kell kiindulni, hanem AXN😊
Felirattal a 3. évad 6. részéig van, torrentrõl szedhetõek a részek.
köszünjük
nagymami&nagypapi a sörvájvör
LoL, elég alap szó...
Akkor MENJÉL TANULNI az iskolába!!!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
LOST FAN
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Én harmadik évad 6. részig láttam.
Vannak már meg további részek?
Egyébként nemtom mennyire lehet reklámozni (nem az én oldalam) de ezen az oldalon fennt van a sorozat,illetve még jópár másik is...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
hogy legyártanak 6 részt,leadják aztán csá,jól tudom erre a sorsra jutott a prison break is,bár még mindig jobb mintha totál leállna és a sok kérdõjel megmaradna<#nemtudom>#nemtudom>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Más téma
Elkezdtem nézni a 2. évadot elörõl és abban a részben amikor a farokszérsz túlélõi megtalálják a bunkerüket van ott egy doboz amibõl Libby kivesz egy
üvegszemet..
😛 Most mehet a kombinálás! Én arra gondoltam h a félszemü fickónak elöször az volt a bunkere. Vagy még mindig az! De ez csak találgatás.
Megint más: Eko-t is el akarták vinni a többiek, még az elsõ körbe. Jack a mütét miatt kell, Hurley h elmondja a többieknek, Kate és Sawyer meg azért h jack megmütse Ben-t.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
b elsõ résznél megunnám és kilépnék😄D
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Jack nem tudja, hogy a helyzet kilátástalan mivel egy szigeten vannak, szinte hiába játszik Ben életével és a magáéval mert Kate és Sawyer nem tudnak elszökni.
Hacsak nem kérnek egy hajót a szabad elvonulás mellé.
Másrészt, miért ment bele a mûtétbe??? : nem hiszem, hogy most hú de féltékeny lett attól amit a videó látott, inkább az idõt húzza, megpróbál minél több infót, helyismeretet szerezni.