Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
hogy a szigeten valami tudósbanda van,mert abban a részben mikor Waltékat(ha jól emlékszem akkor)majdnem megeszik a cápák,lehet látni hogy az egyik cápának a hasára van nyomva a cég logója<#awink>#awink>
valakinek nincs meg a sorozat soundtrcakje????????
linket dobhatna vagy esetleg msn en átküldhetnééééé....
msn cím : [email protected]<#banplz>#banplz>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Spoilert az éppen aktuális résznél használjuk, vagy ott sem. A legjobb, ha addig nem jösz be amíg nem láttad az új részt.
Amúgy innen le tudod tölteni: sorozatok.fos.hu Kicsit tökölõs(hasonló mint a rapidshare, csak nem kell várni)
ok nem szóltam
http://bf2s.com/player/swy/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
2. ki mondta hogy ott születtek? pl Juliet nem született ott...
visszont azt amit leadtak az rtl-en összefogllás néven az midig arra ösztönöz hogy üljek vissza a gépem elé 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP