Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek tetszett, az megbekulest, szeretett esetleg oromet erez, es elmenyet ide leirja.
Akinek nem tetszett, abbol kitor a csalodas esetleg a szenvedes.
Most te tenyleg elvarod a masik oldaltol, hogy olyasfele keppen mutassa ki nemtetszeset, hogy az ne legyen ugymond banto azoknak akinke meg tetszett?
Igaz, volt par eleg otromba, de en speciel megertem oket. Az egesz csapat ki volt akadva akikel neztem es igen elhangzott a bazdmeg nem egyszer.
Amugy javaslom nezzetek korul mas forumokon is, es meglatjatok az ottani reakciokat. Ahhoz kepest ez a forum sehol sincs.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Persze nem azt mondom, hogy elfogadható az a hangnem, de neked, és azoknak akiknek nem tetszett IS el kéne fogadni, hogy van akinek tetszett, ennyi. Persze vice versa...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Na pontosan az ilyen beirasok miatt lesz itt utalat.
Fel kene fogni, hogy ez egy forum, ide mindenki beirhat amit akar, es kezdjuk ott, hogy azok kezdtek el eloszor kotekedni akiknek tetszett, mert nem birtak elviselni, hogy masnak meg nem.
Attol, hogy mi nem vagyunk megelegedve a sorozat befejezesevel, meg nem vagyunk semmivel sem primitivebbek mint te.
Es igen, elvartam volna, hogy valaki aki mindent tudd, egy tabortuz mellet akarmelyik szerelonek 3-4 perces jelenetekben elmond egy ket valaszt.
Megnezted azt a kis videot, ami 5 percen keresztul az osszes fontos kerdest felteszi, amire nem kaptunk valaszt?
(amugy felreertes ne essek, ez volt eletem egyik legjobb sorozata, es igen a vegen csalodtam, de nem mondom azt, hogy az egesz szar)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lost_finale_worst_episode_ever
de ez az utolsó 6rész, cseppet sietõsen zárult le
"Recent Searches: (32280 per hour)spanking i lost my virginity topless pics bong phone number "lost my virginity" Hammerfest nola horney conocophillips topless naughty pics "i'm topless" tiffany judo naken i am gay hysterectomy i'm topless mexicans" <#wilting>#wilting>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
6 zsíír évad után egy ilyen befejezést??<#ejnye1>#ejnye1>
Van egy olyan érzésem h besokalltak a készítõk aztán úgy voltak vele h nem mindegy???csapjuk össze, mitõl féltek h leesik a nézettség??<#smile>#smile><#hehe>#hehe>
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

http://youtu.be/4v8qae11_-M
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nem tudunk biztosat, de szerintem simán csinálnak egy nagy packot.
DFTBA ಠ_ಠ
#21088: kicsi vagy te még ehhez.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
DFTBA ಠ_ಠ
elnézést! mindenki nevében, akinek tetszett, még egyszer, és százszor és ezerszer: ELNÉZÉST! mi "igénytelen" állatok vagyunk, óóó, fuldoklunk a saját piszkunkban és közben élvezünk egy ilyen szutyok sorozatot. élveztük minden egyes percét és az utolsó 108-at is, óóóóóóó igen. hát meg tudtok bocsájtani?
dögöljön meg a tehetségtelen Carlton Cuse és Damon Lindelof. dögöljön meg az, aki felfedezte õket: J.J. Abrams. dögöljön meg a pénzéhes ABC. dögöljön meg Hawaii <#idiota>#idiota>. dögöljünk meg mi is, hogy nekünk tetszett. tényleg, hisz' nekünk a szar, mert nekünk, úr Isten, megint le kell írnom, neee: tetszett!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az pláne igénytelenség, hogy a fentiek hiányában utólag belemagyaráznak minden fa**ságot a sztoriba. Karakterközpontú történet. Ez olyan mint az elkövetõ, detektív és áldozat nélküli (gyilkosságról szóló) krimi?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Az emberi létre is logikus magyarázatokat keresünk, az életünket a logika szabályai szerint éljük. És mint minden jó könyv, sorozat/film, ez is érdemelne egy logikus végigvezetést, ÉRTELMET basszus.
És ez az értelem hiány, vagy talán igénytelenség bosszant. Annyira hehéz lett volna kigondolni egy folytonos logikát, ami a történethez köthetõ.
Nekem az szent meggyõzõdésem, hogy volt egy jó alap koncepció, abból indultak a zseniális forgatókönyv írók, de aztán maradt csupán önmagában az öncélú hatásvadászat.
Ezután ha bárki van olyan szerencsés, hogy beindul egy jónak látszó sztorival, berendelnek még pár évadot, akkor a recept : fenntartani a nézettséget összefüggéstelen,de izgi részekkel, aztán a végén úgyis pofánszarjuk az egészet, mi történhet???
Na ez a bajom.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én legalábbis ezért néztem. És ezért vagyok csalódott. Gondolom a többi csalódott nézõ is így van vele.
Erre adj racionális magyarázatot!
Azaz :
Teljesen
Koncepciómentes
Reklámidõ-célpontú
Minden logikától mentes
Parasztvakító
Sorozat
És a betûk szanszkrit ABC szerinti sorszámából adódó számsor :
4----8----15----16----23---42 mindenki nyomja meg a gombot.....!! BUMMM