22323
-
sirdond #13830 legalább meg tudom nézni megint :) -
#13829 2 hét múlva már adja a 4.évadot??? nem szaroznak:D -
kilahbwoy #13828 még csak most sikerült megnézni a 6odikat.
hááát,szerintem eddig a leggyengébb -
#13827 majd az axn-en 2 hét mulva -
zerosdfd #13826 Tudom, persze, csak próbáltam belekötni kaposi1-be:-) -
#13825 semeik. -
zerosdfd #13824 Apropó, melyik az a Magyarországon fogható TV csatorna, ahol megy a 4-ik évad? -
Gibor #13823 hmmm... nemis szoktam TV-n nézni mindig letöltöm... mert azért magyar feliratal sokkaljobb mint angolul teljesen... -
#13822 Akinek nincs lehetősége nézni Tv-n a 4-ik évad részeit innen
is leszedhetők. -
#13821 k. -
Gibor #13820 kiderülnek? ami kiderül aztis tovább bonyolítják... -
#13819 nincsmit -
ricsa008 #13818 áhh akkor már vágom
kössz -
#13817 igen, úgy kezdődik.
majd később derülnek ki a dolgok. -
zerosdfd #13816 Kövezzük?
ricsa008: Figyi, szerintem gondold át ezt a kérdést mégegyszer, így nemcsak a mi életünk, de a sajátod is könnyebb lesz, hidd el:-) -
ricsa008 #13815 üdv
most lehet sokan kövezni fognak :D
leszedtem a játékot és elkezdett érdekelni a sorozat leszedtem a lost.s01e01-heroes -t de itt már Jack a szigeten tér megához a kérdésem
az hogy így indul? nincs előzmény? lezuhan a gép meg hasonlók
-
#13814 mármegint megutáltam Bent. kezd elegem lenni hogy nem lehet megállapitani hogy most mi a franc van és hogy ki micsoda -
Gibor #13813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mondom hogy halott, mert Walt sem volt halott és mindig megjelent. Amúgy meg ha vlaki este egyedül van a dzsungelben akkor mindig ezvan hogy aza hülye suttogás aztán vlaki személye megjelent. -
#13812 zsir tudtam =) a hajon... -
#13811 akkor már tuti -
sirdond #13810 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nekem ez elég egyértelműnek tűnik
http://www.lostspoilers.org/wp-content/meetkevinpromo1.jpg -
#13809 ha nem is ő lesz az tuti olyan valaki aki már szerepelt a sorozatban -
sirdond #13808 de igen ő lesz az :) -
#13807 nem nem májkel lesz az =) -
#13806 Boone! -
zerosdfd #13805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Semmi se utalt eddig arra, hogy Harper meghalt volna.
2. Attól, hogy suttogás előzte meg a feltűnését még lehet élő, ahogy ez több esetben is már megtörtént mással. (pl 2évad végén amikor megtámadják a Michael, Jack, Kate, Sawyer és Hurley csoportot az othersek, na, azok nagyon nem voltak halottak és nem is a múltból jelentkeztek be! Vagy ottvan Cindy eltűnése.)
3. Sok más élő szereplő tűnt már fel ilyen hirtelen módon, mintha ez lenne a képessége/technológiája az otherseknek (Tom, Ethan)
-
Gibor #13804 ott a nemhiszem... szal én egyáltalán nem állítottam hogy nem lehet benne... lehet hogy benne lesz de nem erről fog most szólni... -
#13803 egy kis SPOILER!
ezt értettem az alatt,hogy spoilereznek a promoban!ugyanis a végén mondja a "hang",hogy egy arc,amiről nem gondoltuk volna,hogy újra látjuk
persze ez lehet bárki... -
sirdond #13802 akkor nézd meg az előzetest :)
valószínű hogy kiderül, és valószínű hogy michael az,de mint tudjuk semmi sem biztos :P -
Gibor #13801 nem hiszem mert a köv. rész Jinről meg Sunról fog szólni... -
#13800 Szerintetek a kövi részben ki fog derülni hogy ki a kéme? -
Gibor #13799 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen az baromság hogy élő személy volt... bár azt nemtudtuk meg hogy mi van a csajjal, de azt tudjuk hogy mielőtt megjelent a tipikus erdőbeli suttogás volt... -
#13798 Persze és akkor hirtelen köddé vált mi ninjafüstel nem? -
zerosdfd #13797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ennyire nem misztikus ez a "távolról parancs osztogatás". Egyszerűen Harper Stanhope is tisztában volt vele, hogy békén kell hagyni a gyárat ezért szépen felkereste Julietet az erdő közepén és megkérte, arra amire megkérte...tehát nem Ben kérte meg, viszont rá hivatkozott nyomtékosításképpen.
-
Borg #13796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ben szvsz érti a sziget rejtélyét, valahogy tud kommunikálni azokkal az erőkkel, amiket még nekünk nem magyaráztak meg. Azt a nőt se értettem honnan került elő, de azt állitotta, hogy Ben küldte oda... márpedig Ben normál esetben aligha beszélt vele amig fogságban volt. -
DJ BP #13795 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor Juliet azt mondta, azért ment utánuk egyedül a vegyi gyárba, mert Ben kérte, hogy ölje meg őket, akkor ezekszerint Ben valahogy távolról ,,osztogat" parancsot, manipulál? -
#13794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Michael -
Borg #13793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem rájöttek hogy az előző rész túl ütős volt :) Túl magasra rakták a lécet vele. Most aztán bekapcsolták a ködgépet újra... Legalább annyit megtudhattunk volna igazán, hogy ki Ben embere a hajón... -
#13792 énse :) -
sirdond #13791 mire gondolsz? mert én megnéztem vagy 3x és semmit nem vettem észre :(
szóval? :)