22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Neogan
    Valami amit nem értek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most akkor Des agya helyreállt? Mert ez egyértelműen sztem nem derült ki. Emlékszik már a szigetre?
  • tommyg
    jah mán vágom
  • Klemice
    hát nem akarja hogy baja essen russzónak is mondta hogy vigye el valahova biztonságba
  • tommyg
    hova???
  • tommyg
    Sneak Peek 1

Sneek Peak 2
  • ProGabe #13865
    beleszámít,mert ebben a részben tudtuk meg,hogy ki a 6-ik

ha meg valami nem világos:#13854 ;)
  • 5c0rp330n
    Es az flashback volt akkor ugye? Tehat a 6. embert meg mindig nem tudni, vagy Aron is beleszamit a 6ba?
  • zaki
    felirat
  • Toodmayne
    Nyilván nem volt pontos mivel a promoban is az volt h kiderül ki az utolsó ocianic 6 -> Sun. Tehát már megvannak hatan: Jack, Kate, Sayid, Hurley, Aaron, Sun.
  • ProGabe #13861
    írtam is,hogy ennek semmi jelentősége,de lehet hozzá kéne tenni:egyelőre semmi jelentősége!

#13860:írtak már mindent!a készítők is biztos szivárogtattak fals infókat,így legalább mindenkinek kijut valami meglepetés :)
  • alienslive
    spolieren belüli SPOILER következik az oceanic 6-ről: valahol véletlen belefutottam az oceanic 6 tagok listájába és ott szerepelt közöttük Jin. Akkor mégse volt az pontos?
  • Toodmayne
    Azt a nyolcat csak hazudta Jack szal tök mind1 h benne volt-e abban. A lényeg h valszeg ott maradt a szigeten vmiért, a külvilágnak meg azt hazudták h meghalt a balesetben, mint mindenki más aki a szigeten maradt, ezért kapott sírkövet a lezuhanás dátumával.
  • alienslive
    Kösz, így már értem, helyreállt bennem a történet:)
  • Klemice
    gyah durva a promó, vajon igaza lesz bennek hogy el akarta küldeni alexet?
  • ProGabe #13856
    milyen csaj?

akinek gyereke született?az nagykövet lánya volt!Sun apja Jin-nel vitette az ajándékot az cég nevében
  • alienslive
    de akkor a csaj a fb-ban mért volt korházban?
  • ProGabe #13854
    annyira egyszerű a dolog,és ti megint túl akarjátok bonyolítani :)

Sun-nak flashforwardje volt,Jin-nek flashbackje.ez egészen biztos:2 hónapja házas,régi mobil,Sun apjának a kifutófiúja.mi kell még?
    Michel-ön sajnos egyáltalán nem lepődtem meg,hiszen tudtam előre a dolgot (szóval ilyen érzés :)
    az egyetlen csavar az lehet,hogy Jin beletartozik-e abba a bizonyos 8 túlélőbe,akit behazudott Jack a tárgyaláson.de ennek sincs semmi jelentősége

a következő rész flashbackje nagyon durva lesz,már ha bejön a tippem azt illetően,hogy kinek a múltját látjuk majd.persze lehet FF is...

4x08 promo
  • alienslive
    hát, maradjunk abban, a szigeten megint semmi előrelépés:)
  • sirdond
    szerintem jó rész volt, nekem tetszett (igaz nem annyira mint a constant)
    nem is tudok olyat mondani,hogy a valamelyik epizód nem jött be :P
  • Szolnokboy1
    Szegény Zoe Bell elég aprócska szerepet kapott :( de legalább az eredeti szakmája mellett nem mentek el szó nélkül :D
  • ancsie18
    Na mizu, jó az új rész?
  • zerosdfd
    Ja, bocs, Jack és nem Hurley beszélt a 8 túlélőről
  • Klemice
    2000 a sárkány éve valamint mondta jin hogy 2 hónapja házas
    elég érdekes rész volt, gondolom hogy jin a szigeten maradt.. jól beetették a népet amúgy hogy teljesen kerek lett az oceanic 6 de mégsem :) erre vártam
    gondoltam hogy nem rakják be a két koreait túlélőnek valahogy olyan nem is tudom.. fura lett volna
    valamint feltűnt jin régi tipusu mobilja is :)
  • zerosdfd
    1. Tehát a külvilág számára Jin nem volt túlélő. Ezért van sírkő.
    2. Hurley említette, hogy eredetileg 8 túlélő volt, de mostmár csak hat "hivatalos".
    3. Hurley nem tűnt olyan hűde szomorúnak.
    4. Sun csak azt mondta, hogy hiányik neki Jin. (talán mert a szigeten maradt?)
  • zerosdfd
    Oké, lehet hogy Jin múltja volt, bár szerintem ez egy fb volt Sun ff-ján belül, tehát az egész a jövőben játszódott. Ez majd kiderül.
    Ámde, az milyen már, hogy a sírkövön lévő dátum 2004-09-22, az a lezunahás napja is egyben?
  • jugen
    Érdekes volt, hogy Sun jövőjét és Jin múltját láttuk. Kiváncsi leszek ki halt meg, mert ugye az Oceanic 6-ból 5: Hurley, Sun, Jack, Kate, Sayid
  • AdM
    Szerintem Jiné FlashBack volt, mivel az eladó mondta, hogy a sárkány éve van, és mivel valószínű, hogy 2007-ben játszódik Sun FF-je, ami a disznó éve, ezért gondolom, hogy FB volt. De lehet nincs igazam...:)
  • zerosdfd
    Nem. Csak ff volt. Ezt hívják úgy, hogy szivatós rész, mert nem teljesen egy időpontban volt Jin illetve Sun ff-je. A végén kiderül kb, hogy mi történt. Ám nem csak a nézőket szivatják hanem bizony még valaki eléggé "megszívja". Ha LOSTban valakinek a sírja előtt állnak az azt jelenti, hogy az az illető meghalt. Ez nem a Heroes.
  • Magoo
    a második és=is :)
  • Magoo
    Wazz...
    Na akkor ezt most valaki legyen szíves magyarázza el! Mi a fene volt ez? Flashback-Flashforward egyszerre? vagy Sun és Jin és életben van csak nem tudnak a másikról? Vagy mi a tököm? :)
    Micheal a hajón esete tuti érdekes lesz! Wááááááá ez a sorozat kibaxott KICK ASS :)
    Most akkor már csak 1 rész aztán szünet és még 5 ugyi? Qrva élet, de gyorsan peregnek az események...... :)
  • ViliBone
    és utána?
  • LasDen #13839
    13
  • Shaman
    meddig is fogják most lenyomi?

11 részt? jól rémlik?
  • tommyg
    jó az ide
  • 5c0rp330n
    12+ maximum :)
  • LasDen #13835