22323
-
#13870 Valami amit nem értek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor Des agya helyreállt? Mert ez egyértelműen sztem nem derült ki. Emlékszik már a szigetre? -
#13869 jah mán vágom -
#13868 hát nem akarja hogy baja essen russzónak is mondta hogy vigye el valahova biztonságba -
#13867 hova??? -
#13866 Sneak Peek 1
Sneek Peak 2 -
#13865 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beleszámít,mert ebben a részben tudtuk meg,hogy ki a 6-ik
ha meg valami nem világos:#13854 ;) -
#13864 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Es az flashback volt akkor ugye? Tehat a 6. embert meg mindig nem tudni, vagy Aron is beleszamit a 6ba? -
#13863 felirat -
#13862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván nem volt pontos mivel a promoban is az volt h kiderül ki az utolsó ocianic 6 -> Sun. Tehát már megvannak hatan: Jack, Kate, Sayid, Hurley, Aaron, Sun. -
#13861 írtam is,hogy ennek semmi jelentősége,de lehet hozzá kéne tenni:egyelőre semmi jelentősége!
#13860:írtak már mindent!a készítők is biztos szivárogtattak fals infókat,így legalább mindenkinek kijut valami meglepetés :) -
#13860 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!spolieren belüli SPOILER következik az oceanic 6-ről: valahol véletlen belefutottam az oceanic 6 tagok listájába és ott szerepelt közöttük Jin. Akkor mégse volt az pontos? -
#13859 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt a nyolcat csak hazudta Jack szal tök mind1 h benne volt-e abban. A lényeg h valszeg ott maradt a szigeten vmiért, a külvilágnak meg azt hazudták h meghalt a balesetben, mint mindenki más aki a szigeten maradt, ezért kapott sírkövet a lezuhanás dátumával. -
#13858 Kösz, így már értem, helyreállt bennem a történet:) -
#13857 gyah durva a promó, vajon igaza lesz bennek hogy el akarta küldeni alexet? -
#13856 milyen csaj?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akinek gyereke született?az nagykövet lánya volt!Sun apja Jin-nel vitette az ajándékot az cég nevében -
#13855 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de akkor a csaj a fb-ban mért volt korházban? -
#13854 annyira egyszerű a dolog,és ti megint túl akarjátok bonyolítani :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sun-nak flashforwardje volt,Jin-nek flashbackje.ez egészen biztos:2 hónapja házas,régi mobil,Sun apjának a kifutófiúja.mi kell még?
Michel-ön sajnos egyáltalán nem lepődtem meg,hiszen tudtam előre a dolgot (szóval ilyen érzés :)
az egyetlen csavar az lehet,hogy Jin beletartozik-e abba a bizonyos 8 túlélőbe,akit behazudott Jack a tárgyaláson.de ennek sincs semmi jelentősége
a következő rész flashbackje nagyon durva lesz,már ha bejön a tippem azt illetően,hogy kinek a múltját látjuk majd.persze lehet FF is...
4x08 promo -
#13853 hát, maradjunk abban, a szigeten megint semmi előrelépés:) -
sirdond #13852 szerintem jó rész volt, nekem tetszett (igaz nem annyira mint a constant)
nem is tudok olyat mondani,hogy a valamelyik epizód nem jött be :P -
#13851 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Zoe Bell elég aprócska szerepet kapott :( de legalább az eredeti szakmája mellett nem mentek el szó nélkül :D -
#13850 Na mizu, jó az új rész? -
zerosdfd #13849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, bocs, Jack és nem Hurley beszélt a 8 túlélőről -
#13848 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2000 a sárkány éve valamint mondta jin hogy 2 hónapja házas
elég érdekes rész volt, gondolom hogy jin a szigeten maradt.. jól beetették a népet amúgy hogy teljesen kerek lett az oceanic 6 de mégsem :) erre vártam
gondoltam hogy nem rakják be a két koreait túlélőnek valahogy olyan nem is tudom.. fura lett volna
valamint feltűnt jin régi tipusu mobilja is :) -
zerosdfd #13847 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Tehát a külvilág számára Jin nem volt túlélő. Ezért van sírkő.
2. Hurley említette, hogy eredetileg 8 túlélő volt, de mostmár csak hat "hivatalos".
3. Hurley nem tűnt olyan hűde szomorúnak.
4. Sun csak azt mondta, hogy hiányik neki Jin. (talán mert a szigeten maradt?)
-
zerosdfd #13846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oké, lehet hogy Jin múltja volt, bár szerintem ez egy fb volt Sun ff-ján belül, tehát az egész a jövőben játszódott. Ez majd kiderül.
Ámde, az milyen már, hogy a sírkövön lévő dátum 2004-09-22, az a lezunahás napja is egyben? -
#13845 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes volt, hogy Sun jövőjét és Jin múltját láttuk. Kiváncsi leszek ki halt meg, mert ugye az Oceanic 6-ból 5: Hurley, Sun, Jack, Kate, Sayid -
AdM #13844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem Jiné FlashBack volt, mivel az eladó mondta, hogy a sárkány éve van, és mivel valószínű, hogy 2007-ben játszódik Sun FF-je, ami a disznó éve, ezért gondolom, hogy FB volt. De lehet nincs igazam...:) -
zerosdfd #13843 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Csak ff volt. Ezt hívják úgy, hogy szivatós rész, mert nem teljesen egy időpontban volt Jin illetve Sun ff-je. A végén kiderül kb, hogy mi történt. Ám nem csak a nézőket szivatják hanem bizony még valaki eléggé "megszívja". Ha LOSTban valakinek a sírja előtt állnak az azt jelenti, hogy az az illető meghalt. Ez nem a Heroes. -
#13842 a második és=is :) -
#13841 Wazz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na akkor ezt most valaki legyen szíves magyarázza el! Mi a fene volt ez? Flashback-Flashforward egyszerre? vagy Sun és Jin és életben van csak nem tudnak a másikról? Vagy mi a tököm? :)
Micheal a hajón esete tuti érdekes lesz! Wááááááá ez a sorozat kibaxott KICK ASS :)
Most akkor már csak 1 rész aztán szünet és még 5 ugyi? Qrva élet, de gyorsan peregnek az események...... :) -
ViliBone #13840 és utána? -
#13839 13 -
#13838 meddig is fogják most lenyomi?
11 részt? jól rémlik? -
#13837 jó az ide -
#13836 12+ maximum :) -
#13835 az már igaz :D jó a beállítás :D -
#13834 ja, de attól jó -
#13833 ez fake nem?? -
#13832 18+
-
#13831 jaja 2 vagy 3