22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Klemice
    Ja KÉT bombajól néz ki benne :D (pzs)
  • Herold
    A 17. az utolsó rész, illetve a Final Journey amit még érdemes megnézni utána.

Ja és zsebkendőt készíts be a 17-eshez!
  • 5c0rp330n
    nezd vegig eloszor, utana remelhetoleg ez nem lesz kerdes :)
  • Zenszkij
    De lesz 7. évad. Szeptemberben indul.
  • Montanosz
    bocs nem követtem figyelemmel a topikot, darálnám a hétvégén, ezért kérdem hogy a 17-ik rész az utolsó, valamint nem is lesz folytatás?
  • gibson9
    ahogy elnézem bele is pisálhatott volna a flaskába és attól is olyanná válik mint Ő..
  • Laza
    Mondjuk jól megitatta a pocsolyából :)
  • Laza
    Ezt nem is értettem pontosan ... ha az őrző bármilyen itallal kínál, rögtön olyan leszel mint ő? Olyan egyszerű mint a bot ... :)
  • Lacee
    a complete kiadáshoz lesz térkép is, az mindenképp "hivatalos" :)
  • Klemice
    LOKREP

• ProGabe #21552

• Blacktom
    Én arról hallottam, hogy Földközi vagy Fekete-tengernél volt. Na majd utánanézek ennek is ha lesz időm. Mondjuk érettségi után:D
    Térképet tuti, hogy lehet csinálni? Úgy értem a készítők is mindent úgy találtak ki, hogy tényleg van egy térképe a szigetnek? Rousseau térképe nem biztos, hogy pontos, az uv-s is csak sematikus. Sokszor mondják a sorozatban, hogy honnan hova hány órás az út, ez alapján lehetne csinálni, de pl ebbe a linkeltben nem furcsa, hogy a farokrész a sziget felől zuhant le? Other 48 daysben vagy valahol ott volt jelenet, hogy a tenger felől zuhant. Vagy ez már nagyon szőrszálhasogatás és álljak le?:D
  • Herold
    Semmiféle elmélet nem teszi Atlantiszt a Csendes Óceánra. Akkor nem Atlantisz enne hanem Pacifisz. :)
  • Klemice
    Jaja
  • gman906
    Hát eddig a Pegazus galaxisban, most San Francisco-ban :DD
  • Zenszkij
    És hol volt Atlantisz híres városa?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy más is eljutott-e már ehhez a gondolathoz, de mi van akkor, ha a sziget valójában Atlantisz volt?
    Bizonyítékok:
    - Különféle elméletek Atlantisz helyét a Csendes-óceánra teszik. Az Oceanic 815 is a Csendes-óceán felett repült el.
    - Az utolsó epizódban elsüllyedt volna. De vajon ez az elsüllyedés nem történhetett már meg párszor a sziget történelmében? A lelkek árnyvilágában például a sziget teljes egészében, sérülés nélkül volt elsüllyedve.
  • masika
    Most néztem meg az uccsó részt, hatalmas volt!!!!
    Az elkövetkező pár órában az egész netet át fogom fésülni a Lost témában.:) Fuu még mindig ráz a hideg.:D
  • kill3r21
    tárgytalan xD
  • kill3r21
    bakker tök durca, most nézem újra az évadokat és a 3x8-ban desmond altja kezdödik, komoly...itt veszi fel widmore magához, a 6. évad altjában már neki dolgozik, kemény :D
  • ProGabe #21542
  • AntiHero
    etc
  • AntiHero

vótmán?
  • Blacktom
    Micsoda asszociációk:D
    Senki sem ismeri a földönkívülis/űrhajós teóriát? Hirtelen ez ugrott be, ennyi
  • Klemice
    millenium falcon amúgy
  • 5c0rp330n
    mar nem azert de ez azert mar megis mi a szent qrvaelet fasza akarodzik lenni??
  • Zenszkij
    Szerinted. Ez is egy vélemény.
  • Klemice
    robocopfasz?
  • Grove4
    Eltévedtél,ez nem a Star Trek topic.
  • Grove4
    wut?
  • Blacktom
  • Klemice
    nincs értelme, abszolút egymáshoz nem köthető, nem így lévő, kapcsolatban nem álló dolgokról írsz :D
  • Zenszkij
    Inkább magas....
  • Sephi
    Meg a BaseStar ahogy beugrik :D
  • Lacee
    nagyonkirály, a bevezető felirat se semmi de a szellemeken már nevettem :D
  • 5c0rp330n
    basszus, a vegen a jegesmedvenel beszartam :D
  • Lyukasbogrács
    3:35 Hurley meg csak úgy megfogja a fénykard másik végét :D
  • Klemice
    lok befigyel az elején, nem csak mi használjuk, esetleg innen lopták :D