22323
-
Zenszkij #21602 Ahol már várta őket a füst LOL. -
#21601 Mert az egész "lázálom" csak addig tartott, amíg rá nem döbbentek a korábbi földi életükre és kapcsolataikra, és elkezdtek rá emlékezni. (Akkor történtek a nagy egymásratalálások, mikor elkezdtek emlékezni.)
Ezután a templomban öszejöttek a végén, és együtt továbbléptek a "fénybe", egy magasabb létsíkra, a túlvilágon. -
#21600 kiváló magyar szinkron az axn-en! -
#21599 "Akkor Eloiset nem értem, mert ugye már elvesztette Danielt, így miért nem akarta megint elveszteni?..."
Benne van a válasz :D
-
huzsiraf #21598 Köszönöm a válaszokat!
Akkor Eloiset nem értem, mert ugye már elvesztette Danielt, így miért nem akarta megint elveszteni?...
No, mindegy.
SZóval nem rossz, nem rossz, de... -
#21597 No, akkor megpróbálom összeszedni a dolgokat :)
Az egész flash-sideways/alt egyfajta purgatórium, ám ez csak az ő purgatóriumuk. Itt a főhősökön kívül az összes ember "kitaláció", nem valódi. Egyfajta közös álom, amiben haláluk után "élnek", míg rá nem jönnek arra, hogy meghaltak.
Hugo-ék egyáltalán nem biztos, hogy kijutottak, lehet hogy továbbra is ott maradtak Ben-nel, miután Hugo-t valaki leváltotta, és mindketten a szigeten haltak meg.
Mivel ebben a purgatóriumban az idő nem számít így lehet hogy Hugo a többiek után 1000 évvel halt meg, a többiek lelke "megvárta őt".
Az öreg hölgy, Eloise azért nem akarta, hogy emlékezzenek, mert nem akarta elveszíteni újból Danielt. -
Zenszkij #21596 Nekem is a Dharmás részek jöttek be a legjobban. Elnagyolták a sztorit, ezzel a jó - rossz kontraszttal. De sebaj, élvezhető sorozat volt. -
#21595 így van, összehányták az egészet, mert az egész történetet le lehetett volna tudni fele annyi idő alatt, de így... így még csinálhatnának még 3 évadot, de ehelyett nekünk kell "kitalálni", befejezni a történetet, hogy kivel mi történt, hova kerültek, amit nem fejtettek ki, stb.
ettől függetlenül jó volt! (csak elkúrták (szerintem)) -
huzsiraf #21594 Amúgy nekem a dharmás részek tetszettek a legjobban. Abból is ki lehetett volna még hozni ezt-azt... -
huzsiraf #21593 Végignéztem az utolsó "szezont" :) Szerintem kicsit összacsapták... Rengeteg mindent ki lehett volna még "bogozni".
Amit nem értek (többek közt), hogy a flash-sidewaysben ami történt, az hogy történt meg, ha meghaltak? Azt még el tudom képzelni, hogy egymással (mint halottak) tudtak érintkezni, de a "külvilággal" hogy?
Hugoék hogy jutottak ki a szigetről?
És ha tényleg mindannyian meghaltak, akkor hogy jutottak ki a szigetről?
A flash-sidewaysekben szépen összeszedtek minden szereplőt, és jól összekuszálták az addigi viszonyaikat egymással, de pl. az öreg hölgy miért nem akarta, hogy "emlékezzenek"??? -
#21592 Most akartam linkelni ^^
Kurva nagyot néztem :D -
#21591 -
IXEMGabeo #21590 hehe úgy tűnik ez a kerék népszerű másnál is xD -
#21589 -
karit #21588 on -
#21587 Most már aztán elég legyen a flémből/szpemből/offból..
LOK -
#21586 "kemence" :D:D:D:D:D -
#21585 hát van mit, kemence -
#21584 oké preckó, köszönjük -
#21583 de mijaza bállet? táncforma salgótarjáni dialektussal? :P
ha megnyomod a kis hangszórót a bulletnél, megvilágosodhatsz :D -
#21582 ha dzsek zsidó akkor ő is az, de nem mentem bele az ilyen részletekbe -
#21581 A három közül szerinted melyik kopasz. -
#21580 Fasza, de melyik a LOK? -
#21579 -
#21578 lokozás helyett inkább azt rajzold le ahogy KÉT lelövi LOKot a végén. -
#21577 l o k -
IXEMGabeo #21576 xD -
#21575 ja zsebi kellett))) -
#21574 LOST END -
#21573 :D:D
nem lehet mondani, hogy nincs humora a faszinak -
#21572 nem gyenge -
#21571 -
#21570 -
Blacktom #21569 Tuti?
Majd ha eszembe jut valami próbálok én is írniXD De most időm sincs, mind1
Nézzetek addig youtube-os fanvideókat, meg focivébét -
#21568 az a fűrész -
#21567 Szeptemberben jön? Én úgy tudtam eddig, csak Halloween napján térnek vissza kisérteni... -
#21566 Inkább rajzolj, abban több köszönet van. -
#21565 szeptemberben jön az új évad, majd akkor -
#21564 felirat mikor lesz? -
#21563 állat :D