22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Klemice
    ??????????????????????????????????????????
  • Zenszkij
    Qrvaegyszerű. A sziget lebegett a vízen a mágnesessége miatt, ezért tudott helyet változtatni. Nem érintette az alja a tenger fenekét. Valamint mikor felrobbantotta Juliet a sziget mágneses izéjét az (alter valóság/purgatórium) elsüllyedt, mert nem tudott tovább lebegni. Ergo ez a magyarázat az egészre....
  • MerlinW
    Nem lett összecsapva, sosem volt cél, hogy minden választ a nézők szájába rágjanak. Ez egy filmes stílus (mint a korábban említett Línch filmek). Bizonyos szinten nyitva hagynak kapukat, amin a néző töprenghet vallástól mentalitástól, egyéntől függően. Ha valaki nem akarja/tudja megérteni a koncepciót, az így járt. Mindenesetre annak is kijutott a 6 évnyi kellemesből, hiszen az alszálak is maximálisan nyújtották a minőségi sorozatszintet. Sőt, többet is.

Aki nem kiszámítható történetet, misztikumot és magyarázatokat is vár, az nézzen Alias-t, ami még mindig Abrams legjobb alkotása:)
  • polluxware
    valaki linkelte már itt azt a 10részes interjút amit a készítőkkel folytattak az utolsó rész leforgatása előtt..

nos ebből kiderül, hogy ugyan volt egy alapszál amit be is akartak és sikerült is befejezni

DE! totálisan felesleges misztikus dolgokról érdemi vitát folytatni azután, a szemüveges srác benyögte hogy biza egyes dolgoknak azért nincs magyarázata mert nem is szántak nekik magyarázatot

szóval a szépen felépített homály sajnos "kidolgozatlan" részlet

de kattogjatok rajta még ha úgy tetszik:)

szép volt, jó volt.. csak össze lett csapva a vége
  • MerlinW
    Lost.S06E00.The.Final.Journey.HDTV.XviD-2HD.avi

Jó anyag nagyon. Felirat hosszupuska-n.
  • gman906
    De érdekes módon az egyiptomiak is ismerték smoke-ot, feltéve ha ők építették a templomot.
  • Zenszkij
    LOL, ezt a marhaságot! A latin nyelv jóval az ókori egyiptomi civilizáció után alakult ki! Szerinted Kleopátrát ki a bánat csinálta fel? Egyiptom története i. e. 3150 körül kezdődött a Nílus menti települések egyesítésével és i. e. 31-ben ért véget, amikor a Római Birodalom elfoglalta az országot, bár nem ők voltak az elsők, akik megszerezték az uralmat fölötte. A latin nyelv pedig az i. e. 3. század és i. sz. 2. század között vált az uralkodó nyelvvé a Földközi-tenger térségében az Ibériai-félszigettől a Balkánig. Úgyhogy simán lehetett latinul beszélni az ókori egyiptomi civilizáció ideje alatt, majd 200 évig.
  • Kicsikiraly
    a latinos oké, a dugó meg régen lehetett másféle is, csak a barlangot láttuk :D
  • 5c0rp330n
    azert kapcsolatai nyilvan vannak, hogy ki tudja deriteni utana is h mi folyik ott kb. a legveget pedig a legelso (pilot) resz utan irtak meg.
  • homeless
    Azért mert a dugó már akkor is ott volt amikor Jacobék születtek. Meg azért, mert az elején latinul beszélnek, a latin nyelv pedig jóval az ókori egyiptomi civilizáció után alakult ki.
  • homeless
    Ha 3 éve nem dolgozik ott, akkor ő is ugyanúgy találgat, mint a rajongók.

"az akinek latszott: az anyja"
    De elég "füstös" volt a feltűnése meg a mondókája. Simán látszott, hogy a manipuláció a cél. Szerintem nézd meg te is újra azt a részt.
  • Kicsikiraly
    miért gondoljuk feltétlenül hogy jacobék előtt voltak ott az egyiptomiak? :D (ha volt konkrét év említve hogy mennyi ideje vannak ott, és csak én nem emlékszem akkor nincs igazam, sry)
  • 5c0rp330n
    1. mar nem dolgozik ott ez az iro 3 eve, ezt mondtak
    2-3. passz
    4. az akinek latszott: az anyja, a halottak meg neha ottmaradnak a szigeten mint michael. a neveoanyjuk lehetett, franc tudja.. a hieroglifa viszont jogos erv, passz :)
  • homeless
    Annyira örülök, hogy elpazaroltál 6 évet az életedből erre a "szarra". Remélem, hogy szétverted a tv-t az utolsó rész után.
  • Klemice
    Szerintem lehetett sejteni :)
  • homeless
    Én is olvastam azt a kiszivárgott írást, de eléggé fake gyanús.
    1. Szerintem a lost íróival olyan szerződést kötöttek, hogy nem mernék bevállalni azt, hogy mindenféle fórumokra irogassanak a sorozattal kapcsolatban.
    2. Ahhoz képest, hogy író, elég érdekes stílusban ír.
    3. Eléggé találgatás szaga van az egésznek.
    4. Ha korábban nem létezett a füst, akkor ki jelent meg a kis mib-nek? És ki ölte meg az embereket, ki rombolta le a falut? Az egyiptomiak miért készítettek hieroglifákat a füstről?
  • dzsagon
    idióta
  • 5c0rp330n
    erdekes elmelet, akar lehetne is, csak en jobban hiszek annak az irotol kiszivargott irasnak :)
  • Kicsikiraly
    na ez kurvaérdekes elmélet, tetszik, bele sem gondoltam.
  • Grove4
    Az is érdekes, hogy Locke elmondta Kate nek, hogy az ő anyja is őrült volt, csak akkor még nem vágtuk, hogy mit hadovál.
  • homeless
    Múltkor megint megnéztem azt a részt, ami Jacobék gyerekkoráról szólt, és kicsit tisztább lett a kép. Jacobék nevelőanyja tényleg örző volt, de szerintem a füst is létezett már, és ugyanúgy meg akarta ölni Jacobék anyját, mint Mib Jacobot. És talált is egy loophole-t, mib személyében. Felvette az igazi anyjuknak az alakját, hogy elmondja mib-nek, hogy nem csak a sziget létezik. Ennek hatására mib el akarta hagyni a szigetet, de a füst tudta, hogy a nevelőanyjuk nem fogja engedni(pont, mint ahogy jacob se engedte el a kiválasztottakat). Aztán amikor jacobék nevelőanyja leütötte mib-et, jött a füst, kinyírt mindenkit és úgy állította be az egészet, mintha a nevelőanyjuk csinálta volna. Mib is ugyanezt csinálta Bennel. Végig ő manipulálta, aztán rákente az egészet Jacobra. Ekkor a nevelőanyjuk már tudta, hogy elvesztette a játszmát és gyorsan örzővé tette Jacobot. Mib meg szerintem tényleg meghalt és nem alakult füstté. Mondta is neki Jacob, hogy "goodbye brother". Ő is tudta, hogy végleg elment a bátyja, és már soha nem lesz ugyanaz. A füst szerintem olyan dolog, ami kihozza a gonoszságot az arra hajlamos emberekből. Sayidnál is azt tesztelték a templomban, hogy merre billen a mérleg. A gonoszság vagy a jóság felé. Tehát a füst eggyé vált mib lelkével és átalakította azt.
  • Blacktom
    Hát igen, tapasztalom:D De végre lehet beszélni is.

Szóval nevelőanyjához még annyit, hogy akkor hogy temette be a kereket, hogy ölt meg mindenkit? És hogy lett meg a kerék? Utána építették meg, vagy még gyorsan mielőtt betemetődött?XD

És akkor történelem szempontjából ez kb mikor volt? Ott volt az egyiptomi senet, de a szobor/templom nemhiszem, hisz csak meglátták volna. Igaz, az emberekkel se találkoztak sokáig:\ Akkor az egyiptomiak már jó rég ottvoltak, és megépítették a forrást?

De a legfontosabbak, hogy végülis mi volt Hurley madara még jó rég, és honnan jött a Dharmás kaja?

Most nincs időm, de nyáron újranézős az egész sorozat:) A könyv is kell mindenképp;)
  • Klemice
    Az altban eloise is valahogyan emlékezett az előző életére. Kb ennyi, csak nem lépett tovább.
  • ProGabe #21499
    Jacobék nevelőanyja füst volt?

nem, ő is őrző volt, mint Jacob és Hurley

A sok csontváz mit keresett ott, ők is a dugóhoz mentek?

valószínűleg igen

És a képességei miatt csak Desmond tudta tényleg kihúzni?

igen

Mikor kihúzta miért ment el a füst ereje?

mert megszűnt a sziget ereje, talán "szétterült a világban", tehát az a rengeteg energia nem csak a szigetre koncentrálódott, talán teljesen megszűnt arra a rövid időre

Widmore mit akart, Jacobbal volt?

egyértelműen igen

Eloise: f*sz tudja

Most tényleg kihalt a fórum?:(

mint láthatod, a sok csökevény szórakoztatja egymást. persze sírnak, ha valaki felszólal ellenük, mondván mit csináljanak. erre most, hogy jön egy-két értelmes kérdés, ugyanazt csinálják tovább -.-
  • Klemice
    LOK
  • Blacktom
    Jacobék nevelőanyja füst volt? Csak egy füst volt, és most meghalt, vagy visszakerült a barlangba? A sok csontváz mit keresett ott, ők is a dugóhoz mentek? És a képességei miatt csak Desmond tudta tényleg kihúzni? Mikor kihúzta miért ment el a füst ereje?
    Más: Widmore mit akart, Jacobbal volt? Hogyhogy csak így meghalt? Elég gáz:D Eloise mit tud és honnan? Pl altban, honnan tudott ott is mindent?
    Most tényleg kihalt a fórum?:(
  • 5c0rp330n
    "Everyone dies sometime, kiddo."

ennel azert kicsit tobbrol volt szo :)
  • Ombika
    Hat ez az utso resz, most neztem meg! Most akkor mindenki kinyiffant es kesz?
  • Klemice
    miért eddig nem volt?
  • gibson9
    :D
  • Zenszkij
    LOL, ismét értelme van a fórumnak hehe :).
  • gibson9
    nem is, mert egy y-t.. LOL
  • Zenszkij
    Te meg e g-t LOL.
  • dashed_
  • Grove4
    lehagtál egy "l" betűt :D:D:D:D
  • SAFIII
    Szerintetek a dvd pakk tartalmazza az ost-t??
    mer elég jó....
  • tommygear
    *kemence
  • IXEMGabeo
    grat:) neked ez jobban megy...

KLEMISZ
  • Lacee
    ha lenne hozzá magyar felirat, már rendelném is
  • Klemice
    Le is mentettem a remekműveket mert visszakerestem :D