22323
-
#15231 én kirúgtam.. jóból is megárt a sok... -
Larvin #15230 én se rúgnám ki az ágyból -
#15229 -
#15228 már hogy érted, h "picimell két"? talán legyenek zalatnay tőgyei vagy mi? szvsz ennek a csajnak tökéletes mellei vannak, pont akkorák, amekkoráknak lenniük kell. -
#15227 igaz! remélem ebben a hónapban ez volt a legnagyobb hiba, amit elkövettem, ill. el fogok követni -
#15226 de ha a hangszóró részébe beszélnek és a mikrofonba nem akkor nem hallja a másik, hiába beszélsz FORDÍTVA
visszafelé gyerekek :) -
#15225 ?
a telefonáló fordítva beszélt, ezért megcsinálták ezt a videót, hogy értsük. nem az első ilyen videó, a második évadban is volt ilyen visszafelé szöveg -
Larvin #15224 fan, nem faqn :D -
Larvin #15223 "The island needs you You have to go back before it's too late"
egyébként ez tényleg visszafelé lett lejátszva, vagy ez csak valami custom faqn video? -
#15222 "Fordítás: Elzártad a gázt "picimell" két?" -
Fordítás: Elzártad a gázt "picimell" két? -
#15220 azt h vissza kell mennie, ha jól emléxem -
#15219 A 4. évad utolsó részében van a mikor Kate Austen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Mit mond?felébred és felveszi a telefont és valaki fordítva beszél a készülékbeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utána van, hogy Kate megnézi a kicsit. -
#15218 Oké köszi, én nem! de akkor nektek nagyon jó! -
#15217 -
#15216 réges rég tudtuk hogy csak jövőre lesz folytatás -
#15215 hehe:D szóval csak jövőre lesz folytatás?:S nembaj várjuk már nagyon! -
#15214 LOL
-
#15213 "A pletykák után végre van hivatalos infónk is, az ABC közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a Lost január 21-én tér vissza egy 3 órás agymenés keretében (összefoglaló + dupla rész).
Az állandó időpont szerda 21.00 lesz, ami elég keménynek tűnik (eleve nincs könnyű időpont) és bár nem tudjuk, hogy mi lesz a felvezetés (Lost-ismétlés, Pushing Daisies, újonc vagy valami más)."
sorozatjunkie -
#15212 "Úgy néz ki, hogy a Lost 5. évad január 29-én fog startolni 22.00-tól, szóval megmarad a csütörtöki napon. Hivatalos infó erről sincs." -
#15211 csak egy elképzelés...
a sziget egy másik idősikba került ugyebár...
a jeges maci a szigeten van, ben lement a nagykabátba elforgatta a varázskereket...(végignyuzta a kezét) stb. egyértelmű onnét a keréktől került a sivatagba ben...
na de, mivan ha az egész sziget benestül mindenestűl került a sivatagba... elsivatagosodott vagy bármi...
itt persze megint időt is kell utazni meg idősíkot stb.
na végére én is belekeveredtem... :S -
#15210 Minden részt láttam.
Azért nehogy már én legyek a hülye, amiért egy Ji-csing szimbólum előtt ülő jegesmedvéről nem a Lost jut az eszembe. -
#15209 nyilván komolyan mondta, Irónia Kapitány :D -
Larvin #15208 -
#15206 lol sok részt láthattál eddig -
#15205 Baszki azt hittem az egy pókháló. -
#15204 Ja és ezek szerint a képen látható jegesmedvéről mindenkinek a Lost fog az eszébe jutni. Értem. -
Blacktom #15203 Szerintem a dharmások vitték őket kísérletezni, nem véletlenül vannak ketrecek, a cápák medencéjéről nem is beszélve. Olvastam valahol olyan ötletet is, hogy, mivel össze-vissza mehet a sziget (úgy tűnik) felszedték őket valahol északon. Sőt, a kedvencem arra, hogy mit keres a sivatagban a jegesmedve, hogy valamikor őt rakták le forgatni a kereket. Végül is hasonló helyre került mint Ben, nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoilerek szerint van egy kinti dharma állomás, onnan/annak segítségével fognak majd visszamenni a szigetre -
#15202 meg a Dharma jel ott a jegesmedve mögött -
#15201 biztos hogy máshol is vannak, a szigetre azért mentek oda mert valami érdekes sugárzás meg hatások a szervezetre, stb. tehát valahonnan jönniük kellett, ergó máshol is biztos van állomás (nem néztem még végig a 4. évadot úgyhogy ha emiatt hülyeséget mondok szóljatok :D) -
#15200 A jegesmedvére meg az a válasz, hogy állítólag nem csak a szigeten vannak DHARMA állomások. -
#15199 csak azt akartam kifejezni, hogyha még megfeszítetten gondolkodnék mondjuk 2 órán át, akkor is csak azt tudnám kikövetkeztetni, hogy a földön vmelyik óceán, tenger esetleg tó területén találhatóak meg....de előfordulhat hogy alászáltak a delta-kvadránsnak, hogy leszámoljanak a Borggal...... -
#15198 Micsoda? -
#15197 hát ezeket nem tudom megválaszolni, de azt tudom, hogy hogy hat a lapát a fejjel való találkozása során....... -
#15196 Én azt nem értem,hohy hova lett a sziget?És a jegesmedve,hogy került a sivatagba? -
#15195 hátő jegesmedve a szigeten, kettő is, 4. évad elején pedig az a csaj talált a sivatagban egy jegesmacit dharmas nyakörvvel. -
1. évad... -
#15193 jegesmedve volt a szigeten,nem emlékszel? -
#15192 lol -
#15191 Nem rossz, de mi köze a Losthoz? Jegesmedve bárhol lehet.