22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Timbo
    én kirúgtam.. jóból is megárt a sok...
  • Larvin
    én se rúgnám ki az ágyból
  • tommyg
  • Szolnokboy1
    már hogy érted, h "picimell két"? talán legyenek zalatnay tőgyei vagy mi? szvsz ennek a csajnak tökéletes mellei vannak, pont akkorák, amekkoráknak lenniük kell.
  • ProGabe #15227
    igaz! remélem ebben a hónapban ez volt a legnagyobb hiba, amit elkövettem, ill. el fogok követni
  • Klemice
    de ha a hangszóró részébe beszélnek és a mikrofonba nem akkor nem hallja a másik, hiába beszélsz FORDÍTVA

visszafelé gyerekek :)
  • ProGabe #15225
    ?

a telefonáló fordítva beszélt, ezért megcsinálták ezt a videót, hogy értsük. nem az első ilyen videó, a második évadban is volt ilyen visszafelé szöveg
  • Larvin
    fan, nem faqn :D
  • Larvin
    "The island needs you You have to go back before it's too late"

egyébként ez tényleg visszafelé lett lejátszva, vagy ez csak valami custom faqn video?
  • tommyg
    "Fordítás: Elzártad a gázt "picimell" két?"
  • trident

Fordítás: Elzártad a gázt "picimell" két?
  • tommyg
    azt h vissza kell mennie, ha jól emléxem
  • qtab986
    A 4. évad utolsó részében van a mikor Kate Austen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    felébred és felveszi a telefont és valaki fordítva beszél a készülékbe
    . Mit mond?
    Utána van, hogy Kate megnézi a kicsit.
  • sygma7
    Oké köszi, én nem! de akkor nektek nagyon jó!
  • SötétBarom
  • Klemice
    réges rég tudtuk hogy csak jövőre lesz folytatás
  • sygma7
    hehe:D szóval csak jövőre lesz folytatás?:S nembaj várjuk már nagyon!
  • Szolnokboy1
    LOL

• Klemice
    "A pletykák után végre van hivatalos infónk is, az ABC közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a Lost január 21-én tér vissza egy 3 órás agymenés keretében (összefoglaló + dupla rész).

Az állandó időpont szerda 21.00 lesz, ami elég keménynek tűnik (eleve nincs könnyű időpont) és bár nem tudjuk, hogy mi lesz a felvezetés (Lost-ismétlés, Pushing Daisies, újonc vagy valami más)."

sorozatjunkie
  • passatgt
    "Úgy néz ki, hogy a Lost 5. évad január 29-én fog startolni 22.00-tól, szóval megmarad a csütörtöki napon. Hivatalos infó erről sincs."
  • gabo91
    csak egy elképzelés...
    a sziget egy másik idősikba került ugyebár...
    a jeges maci a szigeten van, ben lement a nagykabátba elforgatta a varázskereket...(végignyuzta a kezét) stb. egyértelmű onnét a keréktől került a sivatagba ben...
    na de, mivan ha az egész sziget benestül mindenestűl került a sivatagba... elsivatagosodott vagy bármi...
    itt persze megint időt is kell utazni meg idősíkot stb.
    na végére én is belekeveredtem... :S
  • Herold
    Minden részt láttam.
    Azért nehogy már én legyek a hülye, amiért egy Ji-csing szimbólum előtt ülő jegesmedvéről nem a Lost jut az eszembe.
  • Lacee
    nyilván komolyan mondta, Irónia Kapitány :D
  • Larvin
  • tommyg
    lol sok részt láthattál eddig
  • Herold
    Baszki azt hittem az egy pókháló.
  • Herold
    Ja és ezek szerint a képen látható jegesmedvéről mindenkinek a Lost fog az eszébe jutni. Értem.
  • Blacktom
    Szerintem a dharmások vitték őket kísérletezni, nem véletlenül vannak ketrecek, a cápák medencéjéről nem is beszélve. Olvastam valahol olyan ötletet is, hogy, mivel össze-vissza mehet a sziget (úgy tűnik) felszedték őket valahol északon. Sőt, a kedvencem arra, hogy mit keres a sivatagban a jegesmedve, hogy valamikor őt rakták le forgatni a kereket. Végül is hasonló helyre került mint Ben, nem?
    Spoilerek szerint van egy kinti dharma állomás, onnan/annak segítségével fognak majd visszamenni a szigetre
  • Bulykin
    meg a Dharma jel ott a jegesmedve mögött
  • Kicsikiraly
    biztos hogy máshol is vannak, a szigetre azért mentek oda mert valami érdekes sugárzás meg hatások a szervezetre, stb. tehát valahonnan jönniük kellett, ergó máshol is biztos van állomás (nem néztem még végig a 4. évadot úgyhogy ha emiatt hülyeséget mondok szóljatok :D)
  • gman906
    A jegesmedvére meg az a válasz, hogy állítólag nem csak a szigeten vannak DHARMA állomások.
  • LasDen #15199
    csak azt akartam kifejezni, hogyha még megfeszítetten gondolkodnék mondjuk 2 órán át, akkor is csak azt tudnám kikövetkeztetni, hogy a földön vmelyik óceán, tenger esetleg tó területén találhatóak meg....de előfordulhat hogy alászáltak a delta-kvadránsnak, hogy leszámoljanak a Borggal......
  • Máté94
    Micsoda?
  • LasDen #15197
    hát ezeket nem tudom megválaszolni, de azt tudom, hogy hogy hat a lapát a fejjel való találkozása során.......
  • Máté94
    Én azt nem értem,hohy hova lett a sziget?És a jegesmedve,hogy került a sivatagba?
  • Kicsikiraly
    hátő jegesmedve a szigeten, kettő is, 4. évad elején pedig az a csaj talált a sivatagban egy jegesmacit dharmas nyakörvvel.
  • zaki

1. évad...
  • Grove4
    jegesmedve volt a szigeten,nem emlékszel?
  • tommyg
    lol
  • Herold
    Nem rossz, de mi köze a Losthoz? Jegesmedve bárhol lehet.