22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • dysfunctional
    a 12 perces rövidfilben egyébként sok mindenre magyarázatot adtak
    még a fura madárra is, ami Hurley nevét karattyolta. Ütős volt...
  • IXEMGabeo
    amúgy visszatérve Hurleynek sztem az egy látomása volt, amikor meglátta a házat amin valaki kinézett az ablakon odaképzelte nem létezett a dolog...az igazi házban Jacob nem volt ott ellenben a füstöt Ben tudta nélkül valaki bezárta oda hamuval körbeszórva aztán én sztem Claire lehetett aki kiszabadította, merthogy azt hitte Christian az édesapja az aki rávette...mondjuk Keamyéket már jóval utána döngette, én nekem csak az a fura, hogy Locke-al hogyan dumálhatott lent a keréknél Christian/füsti, ha éppen elvileg bezárva kellett h legyen...na itt lehet hibáztak amúgy egyet
  • qwertrt
    Hát ezt nehezen tudom elképzelni...
  • IXEMGabeo
    ez a válasz amit mondtam ez így volt meg is írták...keresd meg az egyik ismerősöm iwiwen, ha van neked Énisz Erika 20 körüli Esztergomi lány őő mindenre tud neked választ adni:D:D:D nálam is nagyobb Lost fan pedig én már az 1. és a 6. évadon kívűl minden évadot 2-3x láttam annyira jó sorozat
  • IXEMGabeo
    elméletileg Ben biztonsági rendszere volt, így mondhatjuk 2 füst létezett a szigeten erre csak ez az egy logikus magyarázat van...
  • qwertrt
    Hát ez feltételezés, de válasz csak nem jött rá :(

Egyébként a többiek végül is mindenkit elraboltak, aki a listán volt, legyen az gyermek/felnőtt. Az már érthető, hogy Jacob mi alapján állította össze a listát.
  • qwertrt
    Igen, tényleg, Claire lehetett. Csak azt nem értem, hogy az első évadokban is döngette a fákat, sétált más emberek bőrében, akkor igazából hogy volt ő bezárva oda? Ha be volt zárva, hogy tudta megtépázni pl. Keamyék csapatát?
  • IXEMGabeo
    miért halnak meg a terhes nőkre talán az a válasz, azért mert a füst nem szerette volna, ha Jacobnak újabb utódjai születnének...(Jacob utódai->Richard és a többiek között illetve a 6 jelölt a végén maradhatott volna)

Waltot is azért rabolták el a többiek, meg a többi gyereket, hogy minél több Jacob utód legyen...a Füst pedig azon volt, h kijusson ugye a szigetről, de addig nem tud amíg mindig valaki Jacob helyére kerül...
  • IXEMGabeo
    az Ben trükkje volt...valószínűleg utána kerülhetett oda

úgy lehetett időrendben amikor John Locke elforgatta a kereket akkor ugye ott volt lent vele a kút mélyén...aztán elrabolta Claire-t és a házban ragadt a fekete hamu miatt...sztem Claire volt az, aki elsöpörte a hamut, amit még Ilanáék fedeztek fel 2007-ben...én nem tudom kesze kusza gondolatmenet, de erre tudok gondolni
  • qwertrt
    *Miért halnak meg a terhes nők? Ez is teljesen nyitva maradt.

Mondom én, semmire nem válaszoltak. Túlzásba estek. Volt a sorozatban 100 kérdés, ebből 5-re válaszotlak a fináléban, mondjuk újabb 5-re a kapcsolódó anyagokban, marad 90. Kissé lejjebb kellett volna tornászni ezt az arányt, kevésbé lenne frusztráló.
  • qwertrt
    Na de most egyszer ott ült a széken, egyszer meg ott volt Chistian alakjában? Ilyet nem is tudhat.
  • qwertrt
    Hát, számomra már az ötödik végén egyértelmű volt, hogy Rick a Fekete Sziklával jött, nemtom honnan, biztos olvastam. A többi adalék meg nem magyarázott meg semmi újat.
  • qwertrt
    De tök jó elmélet, nagyon tetszik! Nekem is furcsa volt, hogy akkor most meghalt Samuel, vagy mi...
  • IXEMGabeo
    *A DHARMA története az incidenstől 1992-ig (kitérővel Radzinsky haláláig, szívesen megnéztem volna, ahogy az az idegesítő barom fegyvert dug a szájába).
    *Ki szabadította ki MiB-et a kunyhóból?

igen ezek engem is érdekeltek volna, de legfőképpen Kelvin Inmannel mit csináltak ott a bunkerban xD
  • IXEMGabeo
    *Amikor Hurley belesett az ablakon, mondjuk, hogy MiB ült a széken, akkor ki lesett ki az ablakon, amitől Hurley úgy megijedt?

erre tudom a választ az Christian Shephard volt, akinek felvette az alakját a füst...
  • IXEMGabeo
    Richardféle rész volt az egyik legérdekesebb én pl nem gondoltam volna, hogy ő érdekezett a fekete sziklával és az döntötte le a szobrot...sőt ott derült ki, hogy a füst vagyis Jacob tesója ölte meg a rabszolgákat, az hogy Richard felesége alakját felvette, meg másokét és, hogy Jacob "munkát" adott neki...érdekes dolgok voltak sztem
  • IXEMGabeo
    visszanéztem a 3. évadot az valami zseniális micsoda sztori bontakozott ott ki...ez a Jacobféle fantáziálás, a halhatatlanság a fény, a füst, alternatív baromság a haláluk után, purgatóriumos a végén meg mit tom én elrontotta az egészet, így utólag visszagondolva
  • qwertrt
    Basszus, elég lehangoló a 6. évad. Egy ennyire zseniálisan összetett, ilyen mély világgal rendelkező, jól kiépített sorozatot így összecsapni a végére... Nagy-nagy kár. Ettől függetlenül meg fogom nézni elölről, mert az első évadok még őrzik a zsenialitást.

Tudom, hogy a készítők azt mondták, hogy nem fognak mindenre választ adni, mert az milyen lenne már, de ez azért túlzás. A hatodik évadból azt tudtuk meg, hogy a suttogást a szellemek csinálják, hogy Jacob és MiB tesók, és régóta itt vannak. SEMMI TÖBB. Richard visszatekintő epizódja akkora csalódás volt, semmi, de semmi nem derült ki belőle, amit ne tudtunk volna már addig. Az alternatív szálat, amelyről kiderült, hogy végül is a purgatórium, inkább nem minősíteném, kritikán aluli, akkora hülyeség. (Egyáltalán Julietnek és Jacknek hogyan születhetett közös gyermeke a szellemvilágban?)

Én azért az alábbi dolgokat szívesen láttam volna kirészletezve:

*A DHARMA története az incidenstől 1992-ig (kitérővel Radzinsky haláláig, szívesen megnéztem volna, ahogy az az idegesítő barom fegyvert dug a szájába).
    *Ki szabadította ki MiB-et a kunyhóból?
    *Amikor Hurley belesett az ablakon, mondjuk, hogy MiB ült a széken, akkor ki lesett ki az ablakon, amitől Hurley úgy megijedt?
    *Érdekelt volna a suttogások bővebb háttere, hogy mi volt az összefüggés a többiek támadásai, és a suttogások között. Mert szinte mindig egy időben voltak.
    *Megnéztem volna az egyiptomi kultúra térnyerését a szigeten, ahogy feltételezhetően istenként kezdik tisztelni a füstöt, beépítik a kereket.

Olyan büszkék voltak rá, mikor megmutatták a párhuzamot az első évad Ádám és Évája, valamint a Nő és Fia hullája között (holott az első évadban Jack szerint nem több mint 100 éves hullák lehettek, de ha a szigetre a virágzó egyiptomi kultúra még a haláluk után érkezett, akkor jóval több mint 3000 éves tetemek azok, az meg húzós, hogy megmarad), több ilyet vártam volna.

Na mindegy, azért még mindig a Lost az első. De nagyon csalódott vagyok.
  • Laza
    EPIC
  • Kicsikiraly
    Szerintem simán megkérdezheted itt is, válaszolunk.
  • Sleep Walk
    http://www.youtube.com/watch?v=odhH2iiB-WU&feature=search
  • youcalled
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy hol lehet megnézni a 6. évadot ONLINE ANGOLUL kiváló minőségben? Köszi a választ.
  • Rash87
    Jó,nem akartam túlozni a pár 100-al :)) De akk visszaolvasok vagy 15 oldalt,h rájöjjek :))
  • sb1
    Csak 1-2?? Szerencsés vagy.. :) :)
  • Laza
    Egyszerűbb ha visszaolvasol :)
  • Rash87
    Most értem csak a sorozat végére,sajnos :\
    Gondolom már át lett beszélve az egész,de aki nagyjában tisztában van a dolgokkal,írhatna egy üzit,mert lenne 1-2 megválaszolatlan kérdésem :D
  • SAFIII
    Kössz
  • Gurren
    itt
  • SAFIII
    Ilyen pontból és egyéb karakterekből felépített képeket hol találok??
  • Zenszkij
    Meg ez a mézesmadzag. Csak egy - egy kérdés :) Kééész hehe.
  • akyyy
    meg is néztem, köszi, hát ez marha jüó kéne több ilyen
  • kommersz
    lekapod oszt puskan van sub.
  • akyyy
    hol lehet megnézni ezt a 12 perces kieget magyar felirattal?
  • Zenszkij
    Ez a 12 perces kieg egy nagy LOL. Ben szokásos szövege: You are special LOOOL.
  • akyyy
    ezen nincs napszemüveg
  • gibson9
  • akyyy
    akkor már ez
  • Lacee
    király :D
  • akyyy
    és ricsi
  • Marci0115
    meg LOK