Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
holy shit!

btw "Én tudom, hogy bennük a hiba és nem bennem, és nekem ennyi elég. 😊" zomg

felirat mikor várható?
ancsie18
A Drót c. sorozatot láttad már? Ha nem, javaslom neked annak a darálását a két évad között. Nem pörgõs, de nagyon izgalmas és életszerû. 5x10-12 rész az egész, részenként 50 perc. De egyébként megértem a problémád, szerintem ezzel mindnyájan küzdünk. 😛

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Toodmayne
Aztarohadt mekkora rész volt....nagyon tetszett.
"Rebecca Mader (Charlotte) elárulta, hogy az idei finálé (3 órás) a világ legjobb sorozatrésze. (nem csak a Lost legjobbja)
Henry Ian Cusick (Desmond) szerint az idei fináléban van az eddigi legnagyobb meglepetés."
Nemkicsit várom a finálét. Hogy mit fogok csinálni a 4. és az 5. évad között az nem tudom... valszeg megõrülök vagy valami...

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ancsie18
ui.: Egyébként nem nem vagyok itt, csak értelmetlennek látom bármire reagálni, mert amit rólam meg a páromról írok, az nagyon rosszul esik, de ha megvédem magamat/magunkat, arra meg úgyis mindig ugrik valaki, hogy megint sértegethessen, úgyhogy úgyse jönnék ki jól belõle, meg aztán meg van a véleményem az itteni fórumozók többségérõl, ennek következtében magasról teszek a véleményükre. Én tudom, hogy bennük a hiba és nem bennem, és nekem ennyi elég. 😊

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Annyit fûznék hozzá, hogy én mostanában (mióta a villámgyors feliratkészítés indokolttá teszi) rapidshare-rel töltöm le, mert a neten hárman osztozunk (mármint 3 gép) és így nem a leggyorsabb. A Plube-on mindig azonnal fent van 4 részbe vágva és kb. 30 perc alatt lent van. Péntek reggel beírod a Google-ba, hogy "lost s04e11 rapidshare" (értelemszerûen az s és az e utáni számok változnak, és a kiadott lehetõségek legelején szerepel mindig a Plube-os.

A végén megint dobtak egy marha jó cliffhangert 😄

ProGabe
csatlakozom az elõttem szólókhoz.nagyon jó rész volt.fõleg így,hogy 3 részes finálé következik.bele sem merek gondolni mik lesznek még itt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

HE WANT'S US TO MOVE THE ISLAND

AZTAKURVA mekkora resz volt ez!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Magoo
Marha jó rész volt!!!!!
Pöpec felvezetõ a finálékhoz! Jöhet a kövi 😊

magus
privát torrent oldal. annyi sok szar magyar van és minden csírának van seed szervere, könyörögd be magad valahova (nemtudom mi az a torrent, nem tudok oldalakat, ninc smeghivom, most netcafebol netezem)

Herold
mininova.org például

tommyg
ne vetítsd ránk a lámaságod klemm fiam<#wow3><#lama>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Klemice
ProGabe-nek köszönöm a konkrét infókat a többieknek meg üzenem hogy nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés látom ti is onnan jöttetek 😊
nincs itt szegény ancsi kellett már valami ami feldobja a témát ugye srácok

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommyg
hát vazz, seederektõl függ, csak ki tudod sakkozni hogy 100 seeder vagy több lassú e vagy gyors -.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nyaff-nyaff... Örülj neki, h az EZTV létezik egyáltalán, mert ennyire összeszedett oldal nincs mégegy. És belehalsz, ha 3-4 óra alatt jön le? De nagy az Isten állatkertje...

passatgt
én rapidsharerõl töltöm, 5 perc alatt lentvan😊

ProGabe
érdekes egy privát oldal lehet (értsd:szar 😊

publikusokkal ugyebár az lehet a gáz,hogy rossz bolyba kerül az ember,hiszen általában több ezer peer van.érdemes leállítani és újraindítani a torrentet,hátha normálisabb seederekhez csatlakozol.vagy keress egy normálisabb publikus oldalt,esetleg próbálj meg bekerülni valami értelmesebb privát oldalra (csak ne itt az sg-n érdeklõdj ilyen után!)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Klemice
jóvan bameg de melyik oldalról mert reggel szedem rögtön és eztvrõl is két óra amíg leér gyors priváton meg 10-11kor van fenn

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommyg
torrent -.-

Toodmayne
Ez az 1. évad reklámja 😊

Klemice
általában honnan jön le a leggyorsabban az új rész?

Walt már nem fog elõkerülni, mert 4 év alatt mutáló kamasz lett belõle.
Sephi
HOLNAP LOST AAAAA

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommyg
ó ez má mien régi

Timbo
az eredeti
így reklámozták a 4. évadot 😄

akit érdekel a zene:
Portishead - Numb 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

http://www.youtube.com/watch?v=4xPOXSfPQGE&feature=related ---> ez mi a rá....???
Klemice
walt nem fog egyhamar elõkerülni mert otthon csücsül a nagyival..
lockenak a füst jelent meg

Szolnokboy1
ez sztem egyértelmû volt mindenkinek 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

jugen
A jövõ kép is eléggé ugrál össze vissza. Ami most volt, az a jövõben elõtte volt az elõzõ évad utolsó részén levõ "Kate, vissza kell mennünk"-nek😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

mNzJean
Én arra vagyok kiváncsi ,hogy mikor kerül elõ Walt , mert õ is elég ,misztikus szereplõ ,csak most valamiért pihentetik .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

precision
visszanéztem hogy van e valami pozitív fejlemény de látom nemnagyon van 😊
tényleg kéne már ide egy házigazda, elég nagy káosz van itt

vagy esetleg winnie ha erre jársz töröld a flame hozzászólásokat, és a továbbiakért akár büntetõpontot is adhatnál

Bazinga!

tommyg
erre még reagálnék és befejezném: már rég le volt zárva a téma amikor ancsika újra felhozta ma, én már el is felejtettem azóta

tommyg
hát te kajak beteg vagy esküszöm, neked kellene felnõni, nemtudom miért baj ha tetszik egy nõ és poénkodunk róla egy kicsit, na még1x nõjj fel és lépj ki végre az álomvilágodból -.-

ProGabe
én már felvetettem ezt pár hete...
szökõévente egyszer benéz ide egy modi,a sok szar meg csak halmozódik és halmozódik

#14387:letaglózott ez a 2 hét szünet.a vicces,hogy olvastam azt a posztot,úgy látszik nem elég figyelmesen.belegondolva persze "meg kell fizetnünk" a plusz egy részt :\

alienslive
sorozatjunkieról:
"Most már biztos, 14 részes lesz az idei Lost-évad, ami tripla finálét jelent. Ráadásul a Grey’s Anatomy is kap plusz egy részt, így Seattle-ben is dupla lesz az évadzáró. A Lost esetében ezt viszont csak úgy lehet megvalósítani, hogy az elsõ “óra” május 15-én lesz, majd a 4×13-14 május 29-én, ergó május 22-én a GA zár. Szegény Swingtown-premier…"

Sephi
Gyerekek , a fust az nem olte meg a katonakat... mert ha megolte volna oket, akkor nem lettek volna ott az uj reszbe nemde?

Klemice
akkor még van a cabin fever meg a finálé elsõ része a két hetes szünet elõtt ugyebár..
után egy este lesz a 2. és 3. évadzáró?

CitizenX írásának 2.(!!!)felével amúgy egyetértek mert ez olyan egyértelmû, hogy csak na.Attól még lehet szerelmes stb az ember.Amúgy nagy hülye kérdés de a héten lessz 1rész, meg jövõ héten befejezõk vagy hogy?

alienslive
sephi: nem spamnek, hanem flamenek hívják ezt.

de mindenkép azokhoz csatlakoznék, akiket nagyon nem érdekel a ki kit és ki kit mért nem...

magus: amúgy még 4 rész lesz, ebbõl 3 lezáró rész és nem egy napon adják le, ha jól tudom.

Toodmayne
Kicsit már fárasztó szinte egy egész oldalon keresztül ezt olvasni... Teljesen felesleges tovább veszekedni, úgyse tudja egyik fél se meggyõzni a másikat hogy neki van igaza. Már rég vége van a szünetnek, és nemhogy a lostról lenne szó, hanem feljövök ide és még mindig ezen veszekednek az emberek. Nem ancsie a hülye, nem magus, nem tommyg hanem mindannyian, amiért ilyen gyerekes baromsággal tartják fel a témához kapcsolódó értelmes beszélgetés folyamát. Ha már mindannyian azt hiszitek hogy igenis nektek van igazatok, akkor legalább nõjetek már fel és hagyjátok abba, vagy ha tovább akarjátok ezt folytatni, akkor nyissatok egy külön topicot.

toysoldier
csak szerintem kéne ide egy házigazda, aki kitörölné ezt a sok szart?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sephi
Jo lenne abbahagyni ezt az egész spam fergeteget.

ProGabe
<#sniffles>

magus
maradjunk annyiban, hogy szimplán nem foglalkozom azzal amit írtál és talán megtarthatod az általad felépített illúziókat, a kiskirálylányoskodásodat, és majd vki más basz pofán az életben, bár az fájni fog.

szóval, hány rész van még?

precision
-fav

Bazinga!

Nagy gáz, hogy nem téged, hanem egy másik nõt istenítenek, és ezt marha nehéz elviselni, igaz? A kérdés az, hogy ha kitennél magadról egy képet, akkor mit tennénk? Jönnének az "istennõ vagy", vagy a kiröhögõs kommentek. Szerintem utóbbi. És akkor már kettõ null a Kate-t megformáló szinésznõ javára. 1-0: Ezerszer jobban néz ki mint az, aki itt és most rosszul van attól, hogy nõ létére nincs valamiféle kivételezett, központi szerepben. 2-0: Kate megformálója ráadásul tehetségesebb is, hiszen közismert. 😄

Vágom én, hogy a nõk közötti csendes háború egyik derék résztvevõje vagy, de most kurvára vesztettél. Csalódj a férfiakban, legyél leszbikus, írjál róla könyvet, és akkor kompenzáltad a frusztációdat.

A kedves párod meg HA-ZUD-IK. Az egészséges férfiakban alapvetõen felvetõdik a kavarás lehetõsége, ha meglátnak egy kívánatos nõt. Ez akaratlan. A hûség teljesen más tészta: A hûség az, hogy legyõzzük késztetéseinket, és úrrá leszünk ösztöneinken. De ezek az ösztönök reflexszerüek, és ennél fogva a te párod is gondolt már "úgy" nõre, még a te jelenlétedben is. Ha ezt nem veszed tudomásul, akkor Wake Up Trin...

Az egyetlen aki itt el van szállva az te vagy, csak van pár balfasz aki úgy gondolja, hogy neten ki kell nyalni a seggét minden csajnak, így nem szembesülsz vele. És ezt úgy írom, hogy nem ismerem se magus-t, se tommyg-t. Ha neked a sexmánia egyenlõ azzal, hogy tetszik neki egy színésznõ, akkor inkább ne beszélj mások ostobaságáról, inkább menj vissza gyakorolni a tízenakárhány évvel idõsebb párodhoz.

ancsie18
Magus és tommyg, igazából egyáltalán nem érdekel, miket írtok és gondoltok rólam vagy bármirõl, amit írok, ugyanis minden egyes hozzászólásotokkal a tökéletes ostobaságotoknak adjátok jelét,és valahogy ilyen emberek véleménye nem érdekel. tommyg, példának okáért, olyan iszonyatosan el vagy szállva így 18 évesen, a nagy szexmániáddal, csak nem tudom miért, gondolom nincs kivel gyakorolni, aztán színésznõcskékrõl álmodozol. Hajrá.

magus
um, most akkor csak 4 rész van még? nem 24 részes az egész?