22323
-
#16272 nem tudom követni a logikád :P mármint hogy ennek mi köze bármihez is
sejtem a választ, FAIL
ok. -
#16271 hát nekem vonalak vannak a logóban neked meg egy szem meg a nicked ^^
no már csak kettőt kell aludni -
#16270 dedivatos lett az a FAIL, dobálóznak itt vele az "arcok" :P -
#16269 én is kb. erre gondoltam. meg ugye Locke csak pár száz méterre volt magától, amikor látták a heccsből jövő fényt ugrás után -
#16268 az első rész amikor csákányozott feredéj -
#16267 Aki van az oktatófilmekben. valamelyik kezdődött azzal hogy felkelt az megetette a kölköt azt ment filmet forgatni.. -
#16266 marvin candle a ferdeszemű pasas, nem nézel lostot? FAIL -
#16265 Candle kölyke? Az ki? Akit Juliet segített világra 1-2 résszel ezelőtt? az Ethan, mint kiderült -
#16264 És amikor Sawyer látta az egyik ugrásnál szülni Claire-t (Kate segített neki). Akkor ugyan nem találkozott saját magával, de egy időben ott volt 2 Sawyer egy szigeten... -
#16263 Viszont ha ez a múltbéli énünkel nem találkozhatunk teória igaz akkor nem miles a candle kölyke.. -
#16262 és a logikus magyarázat? Sun régi Dharmás :D -
#16261 Jól tudod. Háhá Sun azért nem tudott visszamenni mert most nem volt terhes! szerintem. -
r4pt0r #16260 Senki nem találkozott a saját énjével, a vöröske is pont előtte halt meg. De lehet csak rosszul emlékszem. :P -
#16259 ez szerintem már megdőlt, ha az ugrálásokat és a ezt egyet egynek vesszük -
#16258 Inkább az lehet a magyarázat, hogy senki nem találkozhat a fiatalkori énjével, tehát Ben nem mehetett vissza. -
#16257 akarod mondani Jinnel volt. -
#16256 "Sun Aaron -al volt amikor eloszor becsapodott"
?? -
#16255 Sun Aaron -al volt amikor eloszor becsapodott. Most nelkule... lehet azert. Mivel ugye Ben sem veluk volt... tehat Sun sem teljesen. -
#16254 Arra én is nagyon kíváncsi leszek, hogy Sun miért nem Hugoékkal van... Ezt értelmesen kimagyarázni... na majd meglátjuk. -
#16253 (míg cigiztem, meg képet töltöttem fel, addig írtatok is, na mindegy, lemaradtam.:)
-
#16252 Így volt, de az utolsó részben azt mondta Sawyer, a csudaszép világoskék furgonban hogy "már nincs közöttünk".
Túl sok Geronimo Jacksont hallgatott csákányozás közben, agyára ment, elkezdett vérezni az orra...^^
-
#16251 boonet elvileg azért (nekem akkor ez jött le legalábbis), hogy aaron élhessen. (egyszerre halt meg boone és született meg aaron), a többiek meg azért haltak, hogy legyen sztori, és ne legyen annyi szereplő D: -
#16250 pontosan -
#16249 félig viccnek szántam a mondatom,lehet akkor nem jött át annyira a "csákányoz",fogalmam sincs hol van Faraday,csak arra próbáltam célozni,hogy az évad indító részben volt vele egy kis rész,hogy lennt van az orchid állomás alatt,ahol bontják a falat. Most,hogy ez már volt,vagy lesz,vagy jelenleg van tudja a fene. -
sirdond #16248 most volt az axn-en a második évad összefoglaló része,így utólag visszanézve az jutott eszembe, hogy miért ölte meg a sziget boone-t és shannon-t is? vagy ez már meg lett válaszolva? -
#16247 te meg emlékezz arra hogy az előző részben szójer mondta hogy már nincs ott
pont pont pont -
#16246 Faraday lennt csákányoz az orchid állomáson,emlékezzetek mivel indított az évad.... -
#16245 Ha most újat látnánk, egy új szálat, akkor az azt is jelentené, hogy eddig alternatív múltakat, jövőket láttunk.
-Faraday mondta, hogy ami megtörtént, megtörtént. Nem lehet rajta változtatni (vagyis 1977-ben "mindig" is ott volt Sawyer, Juliett, etc).
-Ha nem lettek volna "mindig" is ott, akkor Ethan anyját, Amyt kivégezték volna, ha nem ölik meg, akkor a szülésbe halt volna bele.
-Ha a csoportképet láthatta Ben (vagy más others/native) akkor szintén nem beszélhetünk új dolgokról.
-A fúró "leolvadásakor" megkérdi a munkavezető, hogy akkor megölhetnénk Hitlert? Marvin Candle pedig azt mondja, ne legyen nevetséges, vannak szabályok amit nem szeghetnek meg - vagyis, ha vissza is utaznának, nem tudnák megtenni, nem tudnának az időben változást kelteni.
-Egyedül Desmond az akire a szabályok nem érvényesek. Ő az aki változtathat. Viszont ő eddig "elmében" tudott csak időn át utazni. Vagyis a teste maradt a jelenben, a szelleme pedig egy másik időbe került. Amikor Faradayal is talkozik, akkor is egy "emlékálomnak" éli meg.
Tehát szerintem nem látunk olyat, ami nem történt meg. -A pillangóhatás című film tényleg jó volt, de tartok tőle itt nincs róla szó.- Csak nem ismerhettük, mert a forgatókönyv írók és készítők sunyibbak mint Ben.:) -
#16244 A hattyú orientációs filmben azt mondják, hogy egy baleset miatt kell a gombot nyomni (és eredetileg egy kutató központ volt). A film 1980-ban készült (ld végén).
Link. (csak a biztonság kedvéért linkelek, nem személynek szól, de lehet van akinek jól jön)
Szóval: el tudnám képzelni, hogy 1977-1980 közt egy fless történt, amit a Dharma balesetnek nyílvánított, és így lesz szinkronizálva a két részre vágott csapat.
A film szempontjából is ez tűnik humánusnak, mert így tud találkozni Jin és Sun; Locke - Jack - Sawyer. Különben vagy kénytelenek lesznek megélni a purge-t; beállni az Othersek közzé. Szerintem bemutatják a Dharma kezdeményezést, majd lesz egy ugrás.
...
Hova tünt Faraday? Hát betonyozza a Lámpaoszlopot!:D
Vicces lenne, ha ő alkotná meg a sziget megtalálásához szükséges formulát és szerkezetet - ellentmondás: a lámpaoszlop falán volt egy kép, az aláíráson ha jól emlékszem 1954 volt. A Dharma tagjai pedig rendszeresen utaztak a sziget és külvilág közt, tehát már akkor képesnek kellett legyenek pontosan navigálni, így szvsz a lámpaoszlopnak mindenképp hamarabb kellett épülnie mint <1977.
Az utolsó fless után apatikus volt, workmanként pedig én nem tudnám eldönteni milyen céljai, motivációja, és talán csak ez alapján lehet jósolni...:)
A vassalás témájja:
-
#16243 a junkien felvetettem,bedobom itt is,hatha...
szoval az jutott eszembe,hogy akik visszamentek az idoben,azok ott folytatjak az eletuket.ha nem haltak meg,es nem volt tovabbi idoutazas,akkor pl 2004-ben lehettek atlag olyan 64 evesek.mit csinalnak,hol vannak akkor,mikor lezuhannak?esetleg tenyleg ok iranyitanak dolgokat a hatterbol,vagy mittomen.
bocsi,melohelyrol irok,faradt vagyok,meg a billentyuzet sem az igazi... -
#16242 ezt honnan veszed? -
#16241 Jeleznem mindenkinek, hogy az ami most tortenik, egy uj szal. Tehat megvaltoztatja a dolgokat.
Aszem :D -
#16240 514 the variable -
#16239 És mi történt Faraday-jel,tippek? -
#16238 pedig nem rosszféle -
#16237 Charlotte emlékezett Faradayre gyermekkorából, Widmore pedig Lockra.
Desmondnál láttuk csak biztosan, hogy ő mint egy emléknek élte meg (bár ugye ő elvileg különleges, tehát lehet nem mindenkinél így működik).
Nem zárkózok el én egy gondolatkísérletről sem, egyrészt mert ez a Lost, másrészt lassan csöpögnek néha az információk.:)
Végül: Ben csak akkor árul el bármi fontosat, ha az neki érdeke.
Őszintén szólva nem tudom a képet ismeri-e Ben, azt sem, hogy emlékszik-e Sayidra. Ha fontos a kérdés, kiderül úgy is.:) -
#16236 ja, luk luk -
#16235 sztem az tuti, hogy juliettel nem hosszútávra tervezett, csak nem volt neki épp más.. -
#16234 Mindenesetre Sawyeren már most látszik, hogy őrlődik a 2 csaj között. Kíváncsi vagyok, mikor jön össze megint Kate-tel. -
#16233 így van. nincsenek párhuzamos dimenziók. minden mindennel összefügg, és előre jól ki van találva, hogy hogy is lesz ez pontosan..