22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • precision
    nem tudom követni a logikád :P mármint hogy ennek mi köze bármihez is
    sejtem a választ, FAIL

ok.
  • Klemice
    hát nekem vonalak vannak a logóban neked meg egy szem meg a nicked ^^

no már csak kettőt kell aludni
  • precision
    dedivatos lett az a FAIL, dobálóznak itt vele az "arcok" :P
  • ProGabe #16269
    én is kb. erre gondoltam. meg ugye Locke csak pár száz méterre volt magától, amikor látták a heccsből jövő fényt ugrás után
  • Klemice
    az első rész amikor csákányozott feredéj
  • trogerzsiger
    Aki van az oktatófilmekben. valamelyik kezdődött azzal hogy felkelt az megetette a kölköt azt ment filmet forgatni..
  • Klemice
    marvin candle a ferdeszemű pasas, nem nézel lostot? FAIL
  • precision
    Candle kölyke? Az ki? Akit Juliet segített világra 1-2 résszel ezelőtt? az Ethan, mint kiderült
  • ates84
    És amikor Sawyer látta az egyik ugrásnál szülni Claire-t (Kate segített neki). Akkor ugyan nem találkozott saját magával, de egy időben ott volt 2 Sawyer egy szigeten...
  • trogerzsiger
    Viszont ha ez a múltbéli énünkel nem találkozhatunk teória igaz akkor nem miles a candle kölyke..
  • Kicsikiraly
    és a logikus magyarázat? Sun régi Dharmás :D
  • trogerzsiger
    Jól tudod. Háhá Sun azért nem tudott visszamenni mert most nem volt terhes! szerintem.
  • r4pt0r
    Senki nem találkozott a saját énjével, a vöröske is pont előtte halt meg. De lehet csak rosszul emlékszem. :P
  • ProGabe #16259
    ez szerintem már megdőlt, ha az ugrálásokat és a ezt egyet egynek vesszük
  • Herold
    Inkább az lehet a magyarázat, hogy senki nem találkozhat a fiatalkori énjével, tehát Ben nem mehetett vissza.
  • Kicsikiraly
    akarod mondani Jinnel volt.
  • pyrohun #16256
    "Sun Aaron -al volt amikor eloszor becsapodott"

??
  • Sephi
    Sun Aaron -al volt amikor eloszor becsapodott. Most nelkule... lehet azert. Mivel ugye Ben sem veluk volt... tehat Sun sem teljesen.
  • jugen
    Arra én is nagyon kíváncsi leszek, hogy Sun miért nem Hugoékkal van... Ezt értelmesen kimagyarázni... na majd meglátjuk.
  • trident
    (míg cigiztem, meg képet töltöttem fel, addig írtatok is, na mindegy, lemaradtam.:)
  • trident
    Így volt, de az utolsó részben azt mondta Sawyer, a csudaszép világoskék furgonban hogy "már nincs közöttünk".

Túl sok Geronimo Jacksont hallgatott csákányozás közben, agyára ment, elkezdett vérezni az orra...^^
  • Kicsikiraly
    boonet elvileg azért (nekem akkor ez jött le legalábbis), hogy aaron élhessen. (egyszerre halt meg boone és született meg aaron), a többiek meg azért haltak, hogy legyen sztori, és ne legyen annyi szereplő D:
  • Klemice
    pontosan
  • Shaman
    félig viccnek szántam a mondatom,lehet akkor nem jött át annyira a "csákányoz",fogalmam sincs hol van Faraday,csak arra próbáltam célozni,hogy az évad indító részben volt vele egy kis rész,hogy lennt van az orchid állomás alatt,ahol bontják a falat. Most,hogy ez már volt,vagy lesz,vagy jelenleg van tudja a fene.
  • sirdond
    most volt az axn-en a második évad összefoglaló része,így utólag visszanézve az jutott eszembe, hogy miért ölte meg a sziget boone-t és shannon-t is? vagy ez már meg lett válaszolva?
  • Klemice
    te meg emlékezz arra hogy az előző részben szójer mondta hogy már nincs ott
    pont pont pont
  • Shaman
    Faraday lennt csákányoz az orchid állomáson,emlékezzetek mivel indított az évad....
  • trident
    Ha most újat látnánk, egy új szálat, akkor az azt is jelentené, hogy eddig alternatív múltakat, jövőket láttunk.

-Faraday mondta, hogy ami megtörtént, megtörtént. Nem lehet rajta változtatni (vagyis 1977-ben "mindig" is ott volt Sawyer, Juliett, etc).

-Ha nem lettek volna "mindig" is ott, akkor Ethan anyját, Amyt kivégezték volna, ha nem ölik meg, akkor a szülésbe halt volna bele.

-Ha a csoportképet láthatta Ben (vagy más others/native) akkor szintén nem beszélhetünk új dolgokról.

-A fúró "leolvadásakor" megkérdi a munkavezető, hogy akkor megölhetnénk Hitlert? Marvin Candle pedig azt mondja, ne legyen nevetséges, vannak szabályok amit nem szeghetnek meg - vagyis, ha vissza is utaznának, nem tudnák megtenni, nem tudnának az időben változást kelteni.

-Egyedül Desmond az akire a szabályok nem érvényesek. Ő az aki változtathat. Viszont ő eddig "elmében" tudott csak időn át utazni. Vagyis a teste maradt a jelenben, a szelleme pedig egy másik időbe került. Amikor Faradayal is talkozik, akkor is egy "emlékálomnak" éli meg.

Tehát szerintem nem látunk olyat, ami nem történt meg. -A pillangóhatás című film tényleg jó volt, de tartok tőle itt nincs róla szó.- Csak nem ismerhettük, mert a forgatókönyv írók és készítők sunyibbak mint Ben.:)
  • trident
    A hattyú orientációs filmben azt mondják, hogy egy baleset miatt kell a gombot nyomni (és eredetileg egy kutató központ volt). A film 1980-ban készült (ld végén).
    Link. (csak a biztonság kedvéért linkelek, nem személynek szól, de lehet van akinek jól jön)

Szóval: el tudnám képzelni, hogy 1977-1980 közt egy fless történt, amit a Dharma balesetnek nyílvánított, és így lesz szinkronizálva a két részre vágott csapat.
    A film szempontjából is ez tűnik humánusnak, mert így tud találkozni Jin és Sun; Locke - Jack - Sawyer. Különben vagy kénytelenek lesznek megélni a purge-t; beállni az Othersek közzé. Szerintem bemutatják a Dharma kezdeményezést, majd lesz egy ugrás.

...
    Hova tünt Faraday? Hát betonyozza a Lámpaoszlopot!:D
    Vicces lenne, ha ő alkotná meg a sziget megtalálásához szükséges formulát és szerkezetet - ellentmondás: a lámpaoszlop falán volt egy kép, az aláíráson ha jól emlékszem 1954 volt. A Dharma tagjai pedig rendszeresen utaztak a sziget és külvilág közt, tehát már akkor képesnek kellett legyenek pontosan navigálni, így szvsz a lámpaoszlopnak mindenképp hamarabb kellett épülnie mint <1977.
    Az utolsó fless után apatikus volt, workmanként pedig én nem tudnám eldönteni milyen céljai, motivációja, és talán csak ez alapján lehet jósolni...:)

A vassalás témájja:
  • sadvagabond
    a junkien felvetettem,bedobom itt is,hatha...
    szoval az jutott eszembe,hogy akik visszamentek az idoben,azok ott folytatjak az eletuket.ha nem haltak meg,es nem volt tovabbi idoutazas,akkor pl 2004-ben lehettek atlag olyan 64 evesek.mit csinalnak,hol vannak akkor,mikor lezuhannak?esetleg tenyleg ok iranyitanak dolgokat a hatterbol,vagy mittomen.
    bocsi,melohelyrol irok,faradt vagyok,meg a billentyuzet sem az igazi...
  • 5c0rp330n
    ezt honnan veszed?
  • Sephi
    Jeleznem mindenkinek, hogy az ami most tortenik, egy uj szal. Tehat megvaltoztatja a dolgokat.

Aszem :D
  • Klemice
    514 the variable
  • Grove4
    És mi történt Faraday-jel,tippek?
  • tommygear
    pedig nem rosszféle
  • trident
    Charlotte emlékezett Faradayre gyermekkorából, Widmore pedig Lockra.
    Desmondnál láttuk csak biztosan, hogy ő mint egy emléknek élte meg (bár ugye ő elvileg különleges, tehát lehet nem mindenkinél így működik).

Nem zárkózok el én egy gondolatkísérletről sem, egyrészt mert ez a Lost, másrészt lassan csöpögnek néha az információk.:)

Végül: Ben csak akkor árul el bármi fontosat, ha az neki érdeke.

Őszintén szólva nem tudom a képet ismeri-e Ben, azt sem, hogy emlékszik-e Sayidra. Ha fontos a kérdés, kiderül úgy is.:)
  • Klemice
    ja, luk luk
  • 5c0rp330n
    sztem az tuti, hogy juliettel nem hosszútávra tervezett, csak nem volt neki épp más..
  • Herold
    Mindenesetre Sawyeren már most látszik, hogy őrlődik a 2 csaj között. Kíváncsi vagyok, mikor jön össze megint Kate-tel.
  • 5c0rp330n
    így van. nincsenek párhuzamos dimenziók. minden mindennel összefügg, és előre jól ki van találva, hogy hogy is lesz ez pontosan..