22323
-
#16232 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. honnan tudod hogy ben nem emlékszik?
2. a lostban kicsit máshogy működik az időutazás. a múltban látott eseményeket MEGTÖRTÉNTNEK veszi, ergó az időutazás csak olyan mintha visszaemlékezés lenne. a benne résztvevőknek úgy tűnik hogy új dolgot csinálnak, holott az rég megtörtént. erre jött rá Faraday is, ezért mondogatta hogy már úgyis midnegy, ami megtörtént, megtörtént. nem tudnak semmit megakadályozni, megváltoztatni. ha mégis megpróbálják, kiderül, hogy az sem sokat segít, és az igen, megtörtént. -
#16231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek alapján Bennek is emlékeznie kellett volna Sayidra, márpedig nem tudunk róla, hogy emlékezett rá. Az a múltbeli cselekmény ami ebben a részben történt, akkor még nem valósult meg, mikor először találkozott a túlélőkkel. -
Lotczi #16230 Szerintem erre mindenki rájött a pajtás kérdése arra irányult szerintem hogy ők hogyhogy más időbe kerültek mint Jackék tehát rájuk mért nem hatott a flash -
#16229 Bekopizom a sorozatjunkieról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orionk - 2009. 03. 19. 19:25
Figyeljetek!
Christian a falról vette le a képet, amin ‘77-ben lefényképezkedtek Hurley-ék. Ez azt jelenti, hogy ‘77-óta ott volt a falon. Ez meg viszont azt jelenti, hogy akkor az összes ember(többiek), akik Ben-el voltak a második, harmadik évadban tudták, hogy JAck-ék vissza fognak menni az időben, és részesei lesznek a Dharma-nak.
Azaz Ben és Juliet is végig tudta, hogy vissza fognak jutni az időben, mert ők már régebben is látták a falon a képet. Mert ők azokban a házakban laktak azokban a pillanatokban is, amikor éppen lezuhant az oceanic járat.
ehhez mit szóltok?
Üdv.
Ha így van, akkor üt.:) Mondjuk, ahová Sun bemegy az úgy néz ki belül, azok a táblák vannak, mint a "processing center"-ben, ahol 1977-ben Jackék jelentkeznek, de nem lehet az, mert amikor felérnek a dokkból, Sun háta mögötti épületről lóg le egy másik épületen ugyanez a tábla félig leszakadva, akár el tudnám képzelni, hogy Christiannal együtt jelent meg az 1977-es kép (vagy akár az egész épület, mint "a kunyhó").
Progabe már linkelt képet, de ha nem bánjátok, én is linkelek (a videón többféle módon buzerálják a részletet): krumplipucoló kisasszony. -
#16228 berepültek a sziget hatásköré volt egy fless 4en kiflesseltek a többiek meg lezuhantak :P ennyi
amúgy meg tökmindegy majd megtudjuk -
#16227 mert te érted, hogyan történt? -
#16226 hagyd abba a lost-ot most! túl alacsony az IQ-d hozzá -
#16225 Ok. Akkor jól értettem, de ez hogy lehet, hogy így történt, mert
nekem ez nem esett le. -
#16224 pontosan úgy van, ahogy mondtad-.- -
#16223 Most ez, hogy van: Sun és Ben és a többiek együtt utaztak a gépen, és
lezuhantak, de ők ketten más időben vannak, tehát nem 30 évvel ezelőtt ahol Hurley, Jack, Kate, Sawyer hanem máskor? Én értettem valamit félre, vagy ha nem akkor hogyvan? -
#16222 Sun egyre szimpatikusabb -
#16221 azt hittem arról van szó, hogy amikor christian mutatja a képet kinyílik az ajtó és kiszivárog valami füstféle -
#16220 nem
KATT
én faszán beállítottam a monitorom + ffdshow-ban a képet, így tisztán (na jó, tisztábban) látni a 720p-s verzióban, hogy az nem valami baki, mint sokan hiszik, hanem tényleg ő -
#16219 smokey ugye? -
#16218 ja, megvan 34:11-16-ig (legalábbis 720p-ben) tisztán látható. még mozog is :) -
#16217 "Sun mögötti alakból is csak egy foltot láttam."
milyen alak, mikor, mivan? -
Orionk #16216 milyen felvetésre gondolsz? amit Orionk, azaz én írtam? -
#16215 Nálam "csak" egy kiváló átvezető / történetmesélő rész volt az epizód, minden rendben volt, tetszett, úgy érzem, előkészít egy nagyobb durranást.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De kellett, hogy sorozatjunkiet, darkufot is olvassak, őszintén szólva az 1977-es képeken a különbséget nem szúrtam volna ki, Orionk felvetése is elgondolkodtató, Sun mögötti alakból is csak egy foltot láttam.
Nem volt orrvérzésem, de ettől függetlenül élmény volt újra lostot nézni.:)
-
Hugh Hefner #16214 hu, tényleg, lehet azzal keverem, abban is szerepelt Jack doki... -
gabeszg #16213 Vantage Point(8tanu)én legalábbis abban láttam. -
Hugh Hefner #16212 az a fickó, akinek Hurley mondja, hogy kösse be az öveit, mikor lezuhannak, az kicsoda? Ismerős valahonnan, szerepelt már a sorozatban, de nem akar beugrani, mikor és milyen kontextusban... -
#16211 Íme a HunSub -
#16210 ha valaki találkozik magyar subbal akkor pls... -
#16209 06 91 3498123 ruf mich an -
#16208 jáj lejárt az óra!!
valaki gyorsan üsse be a számokat. -
#16207 17 17 -
#16206 Valaki tudja, hogy hány részes lesz ez az évad? És hány részes lesz a következő utolsó évad? -
#16205 pörgött a rész, mint a búgócsiga :) nem volt benne WTF, de nem is kellett. következő durva lesz, az biztos -
#16204 510 promó
Ne nézzétek meg! :) -
#16203 szerintem szokásos lost minöség....:) Nem ütött nagyott , de azért folyamatosan zajlottak az események! Remélem most jó darabig nem lesz szübet :) -
#16202 hát jó rész volt, csak nem ütött nagyot -
#16201 igen, pont az a magyarázat. nem igaz, hogy nem vettétek le, hogy Locke mondanivalója miatt akadt ki Jack. élte a kis életét, egyáltalán nem volt megzakkanva. eleve nem is mondta volna az idősebb Shepard, hogy "üdvözöld a fiam!", ha nem tudta volna, hogy ez kell Jacknek ahhoz, hogy most ott legyen újra a szigeten
Locke elmondta, hogy látta az apját, ezért volt az a mondat. annó talán mondták is a készítők, hogy majd megtudjuk miért mondta Jack -
#16200 most attól mert látta az apját? vagy mert locke azt mondta neki hogy üdvözli az apja? hihetelenül jó magyarázat ám :D :P -
#16199 nekem se :D -
#16198 láttam de nem rémlik semmi :D -
Hellsing47 #16197 mit? :o
mert most igy nekem sem ugrik be :/ -
#16196 majd megtudod!
#16194 + #16195: láttátok ti a kettővel ezelőtti részt? mert abban adtak rá egy jó magyarázatot -
#16195 totál ész volt....sztem képletesen értette..... -
#16194 kicsit bevan nyomva, és ez ilyen utalás arra hogy az apja milyen volt és ő milyen, és még mindig jobb mint az apja.... -
#16193 Egy kérdés a fanoknak! :)
3évad utolsó részében van egy "visszatekintés" (ami a jövőben játszódik elvileg)
amikor is Jack a korházban pirulákat keres magának, eközben egy néger doki rátalál és megkéri hogy menjen vele beszélgetni az irodájába...
NAMOST!! Itt tesz egy olyan megjegyzést a Jack doki hogy: "Hívja le az apámat, és ha ő nem részegebb mint én akkor rögtön kirughat.."
ez hogy van? + azért vannak ám kis fura részletek amikre mostanság derülnek ki S5e8 környékén..