Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marci0115
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de biztos meghalt, mer jack apja azt mondta hogy mostmár elmehetsz, mondjuk én jin-t nagyon sajnáltam😞

passatgt
*****m😊

passatgt
Michael tuti nem halt meg, ugye próbálták már fejbelõni is, de nem igazán jött össze😊[/spoiler]

sztyui2
Valaki pls adjon már egy linket az új részhez, ami gyorsan jön. Én 0-1-2kb-al szedem😞

www.flickr.com/sztyui

ProGabe
ehh,tényleg.csúsztam egy évadot 😊

igen,szerintem is valamit õskori dolog lehet.a 4 ujjú szobor korából!azt is jóhiszemûen elfelejtették a készítõk,Libby-rõl sem tudtunk meg semmit,miközben be volt ígérve.persze ez csak csipp-csupp dolog a többihez képest

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
ejha, ez gyors volt!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
van felirat hosszún

Sephi
5. evad. Ez volt a 4.

En mondtam, hogy meg vagyok rola gyozodve, hogy valami ancient cucc van a sziget allat. Egy templom... amikor bement a fustot elohivni, akkoris tele volt a fal, most is ott voltak a jelek a tekeronel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EmThor
ja, faxom nem tudunk semmit a szigetrõl, most akkor alienek vagy nem?! 😄

Lock úgy jutott ki mint régen Ben. Gondolom intézte a kinti ügyeket. Bennek is volt egy rakás hamis útlevele. Engem a legjobban mostmár Charlotte érdekel és az õslakosok storyja

EmThor
hurley azt mondta waltnak h az apja a szigeten van, pedig tudja, h felrobbant. ráadásul jack apja alias jacob mit keresett hirtelen a hajón, u can go now?! nekem úgy tûnik jin meg michael nagyon is meghalt, pedig egy darabig sawyer-re vagy juliet-re gondoltam.

locke hogy jutott ki. miért kéne visszamenniük, nem jó kinn? akkor meg kit érdekel a sziget. õsi romok, 4 lábujjú szobor, idõutazás, alienek?! de hogy eltûnt már a sziget b+ 😄

AntiHero
Óóó csak holnap tudom megnézni😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

passatgt
nincs mit, most azthiszik valami értelmes történt a topikban, az "6 új üzenet" mondatot olvasva😊

Japep
Jó tudni...köszi! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

passatgt
úgy volt, de mégse😊

Japep
Akkor félre értelmeztem.
Én úgy hallottam, hogy múlthét pénteken egy valamivel másabb 12.részt is leadtak...de akkor tévedtem! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

passatgt
nincs bõvített rész.-..

Japep
Egy kérdés.
Érdemes megnézni a 13-14 elõtt azt a ,,bõvített'' 12.részt? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ProGabe
azt mégis mikor mutatták,amikor elmondta Jacknek azt,amit ott elmondott Jack Bennek? :S

ugyebár Jack azt mondja,hogy John elmondta neki:miután elment,történt pár szörnyû dolog.és hogy vissza kell menniük
valamint azt,hogy egy hónapja beszéltek.szóval a lényeg,hogy azt a beszélgetést mi nem láthattuk,így nem tudtuk,hogy ezeket John mondta neki!

számomra a rész lényege:

érezhetõen lezártak egy szakaszt.pár egyértelmû dolog:a sziget nincs ott,ahol eddig volt,kijutottak,John lett az új vezér,Ben nem mehet vissza.

We have to go back -> They WILL go back! 😊
arra fel lehet készülni,hogy a 4-ik évad merõben más lesz,mint az eddigiek!

meg egy kérdés,elmélkedés:

az az idõutazás szerintetek is csak kamu?arra gondolok,hogy az ott nem volt más,mint egy lezárása annak a szerkezetnek,amivel elmozdította Ben a szigetet.csak úgy juthatott oda,ha az ellenkezõjét csinálta annak,ami tilos volt:fémet rakott a kamrába.az egész Dharma csak egy humbug,kezdem azt hinni.
mik lesznek még itt,te jó ég!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Ott mondja el Jack Ben-nek mit mondott nekui Locke. Nehez volt nagyon elkepzelni, hogy ki lehet az mi? 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
vegyes érzéseim vannak :S

most éreztem elõször azt,hogy erõlködniük kellett a készítõknek azért,hogy ne tolják az arcunkba a megoldásokat :S tehát nem úgy,mint eddig,hogy kérdést kaptunk válaszként,hanem egyszerûen csak egy semmit.inkább a közepe felé éreztem ezt, a végén már nem

#14700:sok mindent elõre lehetett sejteni az egész évadban a WTF-ek közül,kezdve Aaron-tól,egészen addig,hogy Michael van a hajón,vagy hogy Widmore-hoz megy Ben,de ezt én sem vágtam!áruld már el,hogy te honnan tudtad ilyen biztosan!tényleg érdekel,mi volt a "clue"

Klemice
kizárásos alapon

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sephi
Hat mar mielott mutattak volna lehetett tudni, hogy ki van a koporsoban

áh ez kész 😄 megint ütött a vége
Nem mindenki teheti meg, hogy délbe lostot néz.

tommyg
bõvített résznek nyomát nemlátom, ti?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Meghaltak, hogyne, de a lezuhanást túlélték +3an - Jack kamu-sztorija szerint. Ezért nevezi meg õket, ennyi. Nem nagy extra, leszámítva hogy, valóban pont õk haltak meg igazán.

Sephi
Miert emliti nev szerint oket???? Mind meghalt nem??

MOST NEZTEM MEG!

JEZUSOM!!!

Soha nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat ennyire jo lesz.

EZ KESZ!

Klemice
ja hogy 6+3-1=8 vágom

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Kérdés: Van -e angol felirat?
Válasz még nincs.

Kérdés: Mi van extrákban, a 12. epizódban?
Válasz: Jack név szerint említi Boone-t, Libby-t, és Charlie-t, mint a másik három túlélõt, illetve Sayid egy kérdésre válaszolva megjegyzi, hogy nem akat visszamenni Irakba, mert ott nincs semmi keresnivalója.

Kérdés: Mit és kit hall Kate a telefonban?
Válasz: "The island needs you. You have to go back before it's too late" visszafelé, ugye.
http://uk.youtube.com/watch?v=x2203errLVY ezt direkt nem linkelem.... Sokak szerint Christian lesz, de ez még nem biztos.

Kérdés: Mitõl különleges "Hoffs Drawlar", ahol a koporsó volt?
Válasz: Ez a "Flash Forward" anagrammája.

Kérdés: Függõség -e hajnali 4-kor kelni, hogy megnézzük a Lostot?
Válasz: IGEN, és egyben nevetséges is.<#mf2>

angol feliratot tud valaki?
hát...
mivel nincs fent sehol, nagyon úgy fest hogy ez a tipp most nem jött be...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

ates84
lehet h a kibõvített rész csak kamu?

ezekszerint senki nem talált kibõvített 12.részt...<#szomoru1>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

EmThor
én beszartam b+ 😄

Sephi
Ja 😄 akkor ok, aszitem en nem ertek valamit.

Szolnokboy1
Na most mi a faszom van?? 😄D Durva finálé volt. Most akkor mindannyiuknak vissza kell menniük? Jin és Micheal tuti meghaltak? Mi lett Daniel-lel? Megint túl sok a kérdés...vagy még mindig.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision
leírtuk már sokszor hogy úgy volt, hogy jön a 12. rész bõvített változata... de nem jött... nem miattam van ám 😊

Bazinga!

Sephi
En sem, azért kérdem.

állítolag volt egy 12es kibõvített változat.. de énsem találom seholsem.
Sephi
Lost.S04E13-E14.HDTV.XviD-2HD.torrent

Csak ez van fent. Ne haragudj de meg mindig nem ertem, melyik 12-es reszt kene megnezni...

Elmondod pontosan kerlek?

Magoo
Megint csak úgy vagyok, hogy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! 😄
Mekkora rész volt már....és tökre magával ragadott az is amikor Desmond végre összejött Penny-vel. Ja de persze ismét feljött az újabb ezer kérdés....na meg hogy Locke mint Jeremy...mitököm 😄 Megint a totál sötétség borult ránk de ezt imádjuk....2 éven bellül meg talán kapunk válaszokat is 😄 IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM!

ááááááááááááááá, ez ütött. Örülök, hogy Desmond megmenekült😊 A koporsó viszont áhhhhh, no comment

precision
jó mind1 te sem követed a topikot látom 😊
úgy volt hogy most jön egy kibõvített 12. rész és egy dupla évadzáró

Bazinga!

az már két hete volt, valahol (sok helyen 😄) fenn kell lennie 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

precision
új 12. részt csak én nem látom sehol?

Bazinga!

FENTVAAAAAN!!!!

Áhhhh még mindig nincs fent. Godolom azért mert az amcsiknál is majdnem 2 órával késõbb lett vége, és egybe akarják feltenni<#szomoru1>

herczeg
csak én nézem rossz helyen vagy még mindig nincs kint?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

EmThor
faxom csak fél nyolcra érek haza melóból, meg mire leszedem O_O
de cserébe tévén, 5.1-ben, HD 😄