22323
-
#16432 lol
HD feeling megvolt :P -
#16431 Amúgy meg nem láttam. Majdan este. -
#16430 NA MEKKORA RÉSZ VOLT EZ?!?!?!:DDD -
#16429 miért lett volna widmore katona? -
#16428 [spoiler]na akkor így lett véres ben, amúgy még csak-csak lenne szíve úgy néz ki :) de a szigettel kapcsolatban olyan mint egy sértődött 5 éves. widmore meg akkor katona volt, majd other, ok. Jack-ék meg hogy ússzák meg a dharma holokausztot? mondjuk a sziget kiosztotta ben-t rendesen. és wtf anubis meg smokey fali relief?! -
#16427 sztem éppen hogy a 2. évad volt kicsit gyengébb a többinél. -
#16426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EZ MEKKORA RÉSZ VOLT MÁR! Füstikénk nem ölte meg Ben-t....és hogy kioktatta! :D Asszem mostantól inni fogja John szavait! Örülök hogy végül Penny is megúszta és Des is. Whááááh.....már megint 1 hét! Legjobb sorozat....nincs mese...ez valóban az. PÁRJA NINCS -
Line #16425 Azt hogy nézhető nem szó szerint értettem. Naná hogy nézhető sőt fogjuk rá hogy jó is, langyos és meleg között lavíroz, de messze van a forrótól és az olyan ultrabrutáltól ami a 2 ik évad kb. 13 ik részéig volt. -
#16424 SÜN! -
#16423 mikor a mennyezet repedezett -
#16422 most járok itt először úgy hogy pont amikor lejár a számláló :D tök vicces :D -
#16421 de ha a hétfő 11 óráról esetleg lemaradnál, akkor hétfő 12:16-kor újra tölthető lesz. -
#16420 majd mindjárt -
#16419 hétfőn 11 órakor -
#16418 mikor lesz tölthető az
új rész???????????????? -
#16417 Én is várom, jöhet a zorrvérzés.:) -
Soundmaker #16416 Köszi hogy láthatatlanban is az értelmi képességemet becsülöd, de tegyük hozzá hogy amit írtam csak a fantáziával való játék volt, semmi konkrét és vélt igazságot nem akartam kihozni az okfejtésemből. Egyszerűen csak továbbcsavartam a sztorit magamban és írtam egy lehetséges kavarást.
A sorozat pedig tökéletesen emészthető számomra és egyik nagy kedvencem, pont emiatt a nem lineáris vonalvezetés és időmanipulációk miatt.
Szóval mielőtt emészthetőbb sorit ajánlanál nekem, ismerj meg, olvass jobban és nem lesz gond.
De nincs harag mindenki sztereotípiák alapján ítél először :) -
#16415 #16409--->nagyon egyet értek vele! -
#16414 ezek az utóbbi részek olyanok, amik mindig elővezetnek valami nagy vatafakot, reméljük holnap után nem csalódunk :) -
#16413 Világos mire célzol.
De ugye azt sem feledhetjük el, Locke hisz. Ennek az alapja nem feltétlen a logika és egzakt tények.
Jack pedig jellemváltozáson ment át. A sikeres vezetőből egy olyan ember vált, aki rossz döntéseket hozott, egész életében konfliktusban élt, és nem tisztázta a helyzetét apjával. Volt ugye elutasítás, depresszió, függőség.
Talán most jutott el oda, hogy nem megértse, csupán felfogja, ez nem véletlen lehetett, neki most talán az a feladata, hogy ne másokat vezessen, hanem önmagát. Nem tudja lehet még magának sem bevallani, nem hogy Juliettnek.
A jellem és attitűdváltozás elkerülhetetlen volt.
Én különösebben nem csalódtam, az utolsó két - három rész annyira nem jött be. Csütörtökön meg meglátjuk mit főztek ki.:) -
cherubim06 #16412 Drámai párbeszédek, amik nálam kiverik a bullshit-biztosítékot:
How do you know, you're right?
I just know it. (Locke)
Why did you come back?
I was supposed to!(Jack)
Supposed to do what?
I don't know yet.
Why did you lie?
'Cause I have to.(Kate) -
#16411 most mit kell besértődni azon hogy van még 23 rész amiben le tudják zárni a dolgokat? -
cherubim06 #16410 Na, igen. Ám van egy olyan alacsony szintű intelligencia is, ami logikát lát ott is, ahol az nincs és ehhez ragaszkodik. Mindez megtámogatva egy elvakult hittel, miszerint Lindelof egy nagyon intelligens tudósember.
Amúgy a vitának nincs értelme, mert a jelen tényállás szerint nem tudjuk még, hogy fogják mindezt felfűzni egy értelmes szálra. Aki mást állít az fáradjon át a vallás, filozófia/miben hiszek c. topicba. -
#16409 ilyenkor látszik, h amikor egy sorozat megkíván egy bizonyos szintű intelligenciát, akkor jönnek a "nincs értelme", "ez egy szar", "következetlen" kifejezések :) kinek nem inge :P -
#16408 Figyeld meg, hogy mégis lehet.. -
cherubim06 #16407 Én Line-nal értek egyet, sőt szerintem lassan a hősök színvonalát közelíti (következetlenségben). Az a gond, hogy egyszerűen nem lehet értelmes befejezést csinálni már.
Én azért még nézem persze.
-
#16406 Pedig igencsak nézhető a cucc, nem úgy mint a hősök meg a született feleségek amiről leálltam... -
#16405 Ember, akkor nem olvastad el jól a hozzászólásomat!
Én ezt nem tényként írtam, csak egy teória féleség, egy a sok száz közül, nem kell ám vele egyetérteni. Az egészet arra a gondolatra alapoztam, hogy TEGYÜK FEL, hogy ami az 1-4 évadban történt, az a mostani történések következménye. Igen, tudom. A mostani történés az a szereplőknek a jelen, nem a múlt. Ezért is mondtam, hogy talán kaptak egy formatot az emlékeikre, és nem emlékeznek rá, ezért jelenként élik meg azt, ami a múlt :)
Mind1. Szerintem sem ez lesz, de ennek az "elméletnek" is van annyi sansza mint a többinek :) Érdekességképpen írtam le, hogy mire gondolok. Ha nagy fájdalmat okoztam vele, elnézést. -
Line #16404 Egyszer már sikerült elrontani a sorozatot A második évad kb. 14-15 ödik részétől ha jól emlékszem. Most ahogy elnézem ez megint sikerült.
Sokminden egyéb hiba mellett egyszerűen lerontják a szereplők jellemét. A dokiból egy elszánt mindent megoldó figura helyett egy elfuserált gyökér lett. A dagi totál elmebeteg, Sawyer egy selyemfiú aki megpróbál főnökösködni de roppant rosszul áll neki stb.. A Lockos vonalig még nézhető volt ez az évad, de amit itt ezek a multba szerencsétlenkednek... A 11 es rész rgész egyszerűen félbe kellett hagynom mert ugy gondoltam jobban járok ha bebújok a fürdőbe valami könyvel. Majd befejezem valamelyik reggel. -
#16403 na hozza a magyar szinkron a "színvonalat" -
dzsagon #16402 Túl nagy falat ez a sorozat neked, nézz valami egyszerűbbet. -
#16401 A TV2-n most szerdán a 48. rész fog menni "Nincs menedék" címmel, ami a harmadik évad negyedik epizódja. Szóval igen, egyszerre lesz a két csatornán. -
#16400 a tv2-n ha jól tudom a 2. évad megy.....vagy nem??? :D -
#16399 A szellemekkel suttogó már TV2-n megy kis ideje nem? Egyszerre 2-n is adják? -
#16398 belenézek már ha tv közelben leszek:) -
#16397 -
#16396 áá nem hinném :S még üldögél apucival a kunyhóval..
6. évadban tér vissza úgy tudom
meg ha visszatér azt látomásban teszi mint anno az előző évadban -
#16395 Gondoltam ,hogy attól,de nem nagyon került itt szóba,esetleg lehet az ,hogy kijött a szigetről Aaronért? -
#16394 Szerinted mitől parázott be Kate?.. -
#16393 Más:A nő,aki "elvitte" Aaront a boltban,az kísértetiesen hasonlít egy öreg Claire-re!:Svagy csak én halucinálok?