Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kapus Volcan meg Jack😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Már bocs,de sztem te vagy az egyetlen aki ezen gondolkozott,emberek 99%-a rögtön felfogta,hogy az Claire fia.
Claire-el mi történt?Elõször is bement a dzsungelbe az apjával (aki ugye Jack apja is)Ha megnézted az évadot,akkor láthattad mikor Lock bement a kunyhóba,hogy tanácsot kérjen Jacobtól,s Jack apján kivül ott volt még õ is.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
don't give a fuck
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Desmondnak kb olyanok voltak a látomásai mint a NEXT-ben.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
És egy hiba: a harmadik évad végén Desmond meglátja hogy Charlie meg fog fulladni és hogy Claire és a kisbabája felszállnak egy helikopterre és megmenekülnek. Claire ezt mégsem érte meg, csak a kisfia.
Még mindig utálom Benjamin barátunkat, olyan feje van, hogy képes lennék a nap 24 órájában ütni azért az érdeklõdõ vagy nem is tudom milyen figyeléséért (mikor olyan nagy borjú szemekkel néz, volt már rá eset hogy vágtam egyet a monitorra ha sokáig mutatták 😄) és a természetéért, hazudik mindig, sosem lehet tudni hogy mikor mond igazat és ennek ellenére bizni kell benne mert tudja hogy csak rá számithatnak.
Végszóra azt kell mondjam hogy nagyon jó évadot hoztak össze a rendezõk, örülök hogy megmenekültek, és várom a folytatást.
ennyi..
amúgy meg ki lehet bírni
Aki átbasz, az basszon b-t is!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki átbasz, az basszon b-t is!
hd-nak mondott!természetesen nem fullHD,ami a tv-kábelen jön,hiszen az másodpercenként minimum 25 megabit! 😊
mint írtam,olyan mint a youtube,tehát bármikor meg lehet nézni a már vetített epizódokat.általában csak simán be van építve a csatorna honlapjába (lsd ABC),de vannak adók,amik szövetkeztek és megcsinálták a hulu-t
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
általában böngészõablakban van, pl media playeres vagy quikctime -os stream
pl ha felmész ide és kiválasztod hogy m1 akkor egy kis reklám után indul is az online adás böngészõbe épített media playerben, amit duplaklikkel ki is lehet rakni full képernyõre csakhát a minõsége szar sajna...
amerikában persze kb hd -ban nyomatják a netes streameket
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* A forgatókönyvben nem volt semmi arról, hogy Sawyer mit suttogott Kate-nek. Ez a következõ évadban fog kiderülni. Amit hallhattunk az “I have a daughter in Alabama. You need to find her and tell her I’m sorry.” Ezt valószínûleg csak Josh Holloway találta ki, hogy legyen mit mondania, mert nem gondolta volna, hogy megértik a nézõk.
* Jin túélte a robbanást, de Michael nem.
* Kristin szerint azért Boone, Charlie és Libby volt a másik három szereplõ aki meghalt a zuhanás után, mert az a három színész bármikor szívesen visszatér a sorozatba. (mint vendégszereplõ) Azaz lehet, hogy az Oceanic 6 találkozni fog valamelyikük családjával, és így még visszatérhetnek a történetükre.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Bónuszként elrejtettem a posztban egy easter egg-et is a 4. évadból... 😊
katt
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
:ASD:SAD:ASD:A:dsAS😄:ASD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És miért nem találták meg egymást a csonakban lévõk Jackékel?
azért mert felesleges szereplõk. =)
bár úgy nem lenne Ben bosszúja
csak azért linkeltem, mert rendesen ki van szedve a lényeg
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
milyen poén lenne, ha a film azt mutatná be, hogy mi történik ha a sziget rossz kezekbe kerül, vagy vmi ilyesmi 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
RMCF
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"