Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
a meccseken én végig Sayidnak hívtam a tagot😄
A kapus Volcan meg Jack😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Herold
<#taps><#taps><#taps> <#nyes>

Shaman
"gondolkoztam is rajta hogy hogy lehet ez, megtetszett neki az Aaron név és azt adta a gyerekének"

Már bocs,de sztem te vagy az egyetlen aki ezen gondolkozott,emberek 99%-a rögtön felfogta,hogy az Claire fia.

Claire-el mi történt?Elõször is bement a dzsungelbe az apjával (aki ugye Jack apja is)Ha megnézted az évadot,akkor láthattad mikor Lock bement a kunyhóba,hogy tanácsot kérjen Jacobtól,s Jack apján kivül ott volt még õ is.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shad0w
így, hogy egyszerre látom a két képet tényleg hasonlít kicsit Sayidra Servet, de nekem amúgy sosem jutott volna eszembe egyikrõl a másik 😊

don't give a fuck

5c0rp330n
sztem nem hasonlítanak. max annyiban h hasonló színe van a bõrüknek és szakálluk van 😊

Klemice
most már jó, az elõbb nem volt az

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

passatgt
passz, én látom mindkét képet de akkor itt van:

Klemice
nézd már meg mi lett a linkelésbõl

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

passatgt
szerintem hasonlítanak😊

felsõ török focista

tommyg
???

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Klemice
??

passatgt

5c0rp330n
sztem is kurvanagy arc 😊
egy igai kis szarkeverõ 😊

gabo91
Viszaemlékeznek a jövõre???
Desmondnak kb olyanok voltak a látomásai mint a NEXT-ben.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
ja szerintem is. mindig nyugodt mindenre van terve, mindig õ gyõz 😊 mindig mindenrõl tud mindenkirõl van információja. Mindenkit felhasznál, kihasznál, irányít.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

ates84
<#banplz>

"visszaemlékezések most a jövõt mutatták," Bárcsak én is tudnék visszaemlékezni a jövõre. Ha esetleg közületek valalaki vissza tudna emlékezni a jövõheti nyertes lottószámokra légyszi küldje már el mailben nekem is.
ates84
Én nagyon bírom Ben-t. Nagyon nagy arc. 😄

N o N a m e
Na végre én is utolértelek titeket, és várom az 5. évadot. Ma egész nap a 4. évadot néztem, végre végeztem vele. Érdekes volt hogy az eddigi visszaemlékezések most a jövõt mutatták, meglepõdtem rajta, fõleg azthiszem 4x04 rész végén amikor Kate azt mondja a "fiának" hogy "Szia Aaron", ekkor nem hittem a fülemnek-szememnek, gondolkoztam is rajta hogy hogy lehet ez, megtetszett neki az Aaron név és azt adta a gyerekének? Majd leesett hogy valami fog történni Claire-el. Tényleg, mi történt Claire-el? Mert nem emlékszem rá hogy mutatták volna a holttestét, és nem is emlitették hogy meghalt, csak azt hogy éjjel elment. Azt nem értem hogy Locke-ot miért Jeremy Bentham néven emlitették a végén? Mi történt a szigeten levõkkel a sziget költöztetésekor?
És egy hiba: a harmadik évad végén Desmond meglátja hogy Charlie meg fog fulladni és hogy Claire és a kisbabája felszállnak egy helikopterre és megmenekülnek. Claire ezt mégsem érte meg, csak a kisfia.
Még mindig utálom Benjamin barátunkat, olyan feje van, hogy képes lennék a nap 24 órájában ütni azért az érdeklõdõ vagy nem is tudom milyen figyeléséért (mikor olyan nagy borjú szemekkel néz, volt már rá eset hogy vágtam egyet a monitorra ha sokáig mutatták 😄) és a természetéért, hazudik mindig, sosem lehet tudni hogy mikor mond igazat és ennek ellenére bizni kell benne mert tudja hogy csak rá számithatnak.
Végszóra azt kell mondjam hogy nagyon jó évadot hoztak össze a rendezõk, örülök hogy megmenekültek, és várom a folytatást.
Klemice
én meg januárig az ötös évadig
ennyi..
amúgy meg ki lehet bírni

áááááááááááááááááá, nembiromki addig

Aki átbasz, az basszon b-t is!

LasDen
me szünet van.......nyári szünet.......szeptemberben õk is folytatják......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mértnemvolt AXN-en LOST utóbbi két vasárnap??

Aki átbasz, az basszon b-t is!

ProGabe
"amerikában persze kb hd -ban nyomatják a netes streameket"

hd-nak mondott!természetesen nem fullHD,ami a tv-kábelen jön,hiszen az másodpercenként minimum 25 megabit! 😊

mint írtam,olyan mint a youtube,tehát bármikor meg lehet nézni a már vetített epizódokat.általában csak simán be van építve a csatorna honlapjába (lsd ABC),de vannak adók,amik szövetkeztek és megcsinálták a hulu-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
úgy képzeld el hogy nem csak kábelen megy az adás hanem neten is
általában böngészõablakban van, pl media playeres vagy quikctime -os stream

pl ha felmész ide és kiválasztod hogy m1 akkor egy kis reklám után indul is az online adás böngészõbe épített media playerben, amit duplaklikkel ki is lehet rakni full képernyõre csakhát a minõsége szar sajna...

amerikában persze kb hd -ban nyomatják a netes streameket

Bazinga!

ProGabe
a legtöbb csatornának (mármint az amcsinak) van már netes verziója.tehát olyan,mint a youtube,csak jobb minõség.vannak reklámok,de ezeket csak az usa-ból lehet nézni (mármint nem a reklámokat 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

qtab986
Most olvastam,hogy Steve Ballmer az interneten nézi a Lostot.Hogyan lehet?Úgy értem mint a youtubeon vagy van valami url-t kell megadni a Windows Media Playernek?Ezt a tévézés az interneten dolgot nem ismerem.

igen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tényleg hülye kérdés
:-)

tudom hogy hülye kérdés...de a 4-ik évad ugye csak 14 részbõl áll?😄
ProGabe
a suttogás mivoltját már megtudhattuk egy ff-ben.ugyebár Katinka elment valahova,mert Sawyer megkérte hogy tegyen meg neki valamit.az elõzõ évadokból megtudhattuk,hogy valószínû nem a szennyeséért küldte el,hanem a kölkéhez

Grove4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* Claire elment Christian-nel, ami azt jelenti, hogy a következõ évadban csak egy-két részben fog feltûnni, mint vendégszereplõ, a 6. évadban viszont újra állandó szereplõként tér vissza.
* A forgatókönyvben nem volt semmi arról, hogy Sawyer mit suttogott Kate-nek. Ez a következõ évadban fog kiderülni. Amit hallhattunk az “I have a daughter in Alabama. You need to find her and tell her I’m sorry.” Ezt valószínûleg csak Josh Holloway találta ki, hogy legyen mit mondania, mert nem gondolta volna, hogy megértik a nézõk.
* Jin túélte a robbanást, de Michael nem.
* Kristin szerint azért Boone, Charlie és Libby volt a másik három szereplõ aki meghalt a zuhanás után, mert az a három színész bármikor szívesen visszatér a sorozatba. (mint vendégszereplõ) Azaz lehet, hogy az Oceanic 6 találkozni fog valamelyikük családjával, és így még visszatérhetnek a történetükre.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Elég alaposan kielemeztem a LOST-ot a negyedik évad apropóján (de spoilerek nélkül!). Szóval, hogy miért is lett belõle kultusz és miért jó nézni.

Bónuszként elrejtettem a posztban egy easter egg-et is a 4. évadból... 😊
katt
Klemice
hát az eredeti jobb mint a lostos az fix

davidka003
Inkább így: link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Itt az eredeti:

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sephi
LOL 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SötétBarom
<#idiota>

:ASD:SAD:ASD:A:dsAS😄:ASD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nyugi figyelmesen megnéztem. Azonban még visszamehetnek a szigetre ha Ben hajtóvadászatba kezd ellenük.
Zomil
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt

lele
at télleg érdekes hogy mi lett a csonakban utazókkal... felesleges szereplõk. meghaltak. mint a hajón is. eléggé összecsapottnak tünt az egész, tudom ehet fúrni az egészet de ha ti több hónapot hajóznátok és felakarna robbani a hajó akkor mentõmelényért mennnétek és nem a helikopterért?

És miért nem találták meg egymást a csonakban lévõk Jackékel?
azért mert felesleges szereplõk. =)

lele
nem, szerintem akit lekell vadásznia sayidnak az pont hogy Penny =)
bár úgy nem lenne Ben bosszúja

stargatelost
hát az sehol az biztos 😄
csak azért linkeltem, mert rendesen ki van szedve a lényeg

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Lacee
és ezeken hol látható a cloverfieldes szörny?

milyen poén lenne, ha a film azt mutatná be, hogy mi történik ha a sziget rossz kezekbe kerül, vagy vmi ilyesmi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tesó07
Hát..sztem nem véletlen van benne az évadzáróba Walt,de ki tudja.Amúgy vki nem tudná megnézni és leírni a 4.évad ff-jait idõrendbe,úgy hogy hanyadik rész,mert hát össze-vissza van.Nem?

RMCF

ProGabe
errõl van szó:

stargatelost
<#nyes>megelõztél

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

stargatelost
a webizódokban is volt egy rész errõl, amikor Julieték tartották fogságban. egy rakat döglött madár volt az ablak elõtt

ProGabe
persze.az egyik mobizódban pedig van egy jócsomó halott madár annak az épületnek a falánál,ahogy tartják õt