22323
-
#16472 Igazán megalapozott és átgondolt kijelentések. -
ACE #16471 Vazzeg, John nem halt meg, hamarosan felébred és csak álmodta az egészet :DDD
Vagy, csak tetszhalott volt végig a kis geci, hogy szivasson minket :D -
Borg #16470 -
#16469 Bernard meg Rose viszont utaztak az időben, nem? :) Kezd ez már pöppet átláthatatlan lenni :) -
#16468 Ha Lapidusék nem utaztak az időben mikor lezuhantak, akkor elvileg találkozhatnának a maradék túlélőkkel (Bernard, Rose stb.) igaz? -
TNormi #16467 Sziasztok sztem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor jack apja alakját a füst vette fel? vagy ő is feléledt mindt John? -
#16466 szerintem ő lesz. -
#16465 Teljesen ugyanezen gondolkodtam.
Nincs még annyi infónk, hogy egy logikusan felépített elmélet legyen, de semmivel sem vadabb, mint hogy feltámadt Locke a poraiból.
Az igazi beszarás az lenne, és ezzel a kérdésre pont kerülne, ha a s05e13-as promóbanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a holtest John lenne..:DDD Na az adna egy csavart a történetnek mint 77-ben, mind 2008-ban.
Agyfasz OFF. Megnézem inkább az epizódot felirattal is.:) -
Borg #16464 Szerintem a sorozat készítői minden rész után átolvassák a fórumokat, és olyan folytatást csinálnak, hogy senkinek se legyen igaza :D -
#16463 csak úgy a semmiből és csak néhányan??? és nem is a főszigeten vannak ha ez számíthat :D -
#16462 újabb elborult (?) elmélet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most már biztosak lehetünk benne, hogy a füst maga a zatyaúristen, nem csak nagy és fekete és ölni tud, hanem illúziókat kelt és/vagy fel tudja venni emberek alakját (ugye mostani részben Alex)
namármost, a rész címe is az volt hogy aki halott, az halott... mi van ha Locke nem is Locke hanem a füst felvette az alakját? :) nemtom mi értelme lenne, de pont akkor tűnik fel Locke a dzsungelből mikor a füstnek jönnie kéne, a füst pont azt mondja Bennek, hogy hallgasson Locke-ra...stb.
na valszeg ez is hülyeség, de néha jó ilyeneken agyalni :D ha meg igazam lesz akkor ott lesz a wtf érzés :) -
#16461 szerintem is "fertőzés". különben miért kérdezgettek volna hülyeséget Lapidustól? -
#16460 azt hogy mé nem emlékszik rájuk attat nemtom :D
Ilanaék meg szerintem csak berágtak a történtek miatt... :D -
sirdond #16459 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt rossz, bár a monsteres rész kicsit gáz volt szerintem. és akkor most ilana-ákat is megfertőzte a szörny, ugyanúgy mint a francia csoportot anno? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
de onnan még vissza is engedik a Darmásokhoz, tehát simán találkonia kellene mindenkivel.
Valamelyik részben pont erről beszélgettek Hurley meg a látnok csóka, hogy Ben miért nem ismerte fel őket amikor előszőr találkoztak. -
#16457 és az incidensig nem menne vissza az otherek közé? -
#16456 Jaja a barlang után eltörlődtek a néhány nappal azt megelőző események az ő agyából...mondta is Richard -
#16455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, ezért tologatták jól seggbe -
#16454 de persze az nem rémlik, hogy Richard monta, hogy nem fog emlékezni a dógokra...... -
#16453 És Ben mindig igazat mond ugye? -
#16452 Érdekes rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy valami nagyon felkeltette a figyelmem. Eddig meg voltam győződve, hogy minden ami Sawyer és a társaival történik, az már megtörtént, és így helyes, tehát muszáj megtörténnie. De most, hogy Ben meglepődött a csoportképen, szinte biztos hogy ő gyerekkorában nem találkozott velük, tehát valami qrwa nagy kavarás lesz itt:)) -
#16451 Ben told Locke that the Monster let him live. -
tom235 #16450 Valak tudja mi volt ebben a részben Ben utolsó szava? Nincs feliratozva én meg nem értem mit mond. -
#16449 Más irányt vett fel a sorozat, egyenlőre sejteni sem lehet mit :P Mindig kialakulnak a dolgok, türelem -
#16448 igazság szerint nekem sem. egyszerűen jobbat vártam. valami hiányzott, franc tudja mi. mondjuk hozzá kell tennem, hogy benne van a pakliban az is, hogy rossz időben néztem. nem tudtam eléggé rákoncentrálni :) -
#16447 nekem nem tetszett ez a rész annyira:/ -
#16446 the monster
ez ki van találva rendesen!amit Bennel művelt, az...áh:D mééégXD -
Larvin #16445 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez szerintem is hatalmas volt. Annyira örülök, hogy Locke a helyére került, és tulajdonképpen Ben is megbűnhődött, de túl egyszerű lett volna megölni. Jobb így. Rengeteg kérdés maradt, pár megválaszolódott, de jöttek újak is. Le a kalappal a készítők előtt. -
#16444 hosszupuskán már Chetory féle felirat is van! -
#16443 na de bakker pont a 100. rész előtt egy hét szünet :@ -
Rohamoszti #16442 Aki nem akar estig várni annak itt a teljesen jó, ellenőrzött és fasza magyar felirat Chikánó és dórus tollából. :D
http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3487609/lost-hu -
#16441 na az jó rész lesz. azt kérem a nyuszitól, hogy legyen csütörtök. nem is, kerüljön ki az összes leforgatott rész HD-ben :D -
#16440 -
#16439 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Smokey is gay, defend your ass! -
#16438 nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy várom a fordításokat az oszlopon lévő szövegeknek :D -
#16437 gyó -
cherubim06 #16436 5x13 promo
SPOILER!
-
#16435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem elég ok a bocsánatkérésre hogy rálőtt Desre és Penelopéra fogta a fegyvert+ meg akarta ölni.Ez a Templomos meg egyiptomi dolog engem egyre jobban érdekel.Hatalmas rész volt -
Borg #16434 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez egyátalán nem biztos hogy Desmondék megúszták, hiszen Ben azt mondja Sunnak, hogy ha valaha kijut a szigetről, akkor kérjen elnézést a nevében Desmondtól... szóval lehet hogy az a jelenet még folytatódik, amikor beleüti a vízbe... -
#16433 Parókás Ben jó ember volt még, csak a haja hullása sokkolta, így egy kicsit megzakkant :DDD