22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Klemice
    Igazán megalapozott és átgondolt kijelentések.
  • ACE
    Vazzeg, John nem halt meg, hamarosan felébred és csak álmodta az egészet :DDD
    Vagy, csak tetszhalott volt végig a kis geci, hogy szivasson minket :D
  • Borg
  • pyrohun #16469
    Bernard meg Rose viszont utaztak az időben, nem? :) Kezd ez már pöppet átláthatatlan lenni :)
  • Herold
    Ha Lapidusék nem utaztak az időben mikor lezuhantak, akkor elvileg találkozhatnának a maradék túlélőkkel (Bernard, Rose stb.) igaz?
  • TNormi
    Sziasztok sztem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor jack apja alakját a füst vette fel? vagy ő is feléledt mindt John?
  • pyrohun #16466
    szerintem ő lesz.
  • trident
    Teljesen ugyanezen gondolkodtam.
    Nincs még annyi infónk, hogy egy logikusan felépített elmélet legyen, de semmivel sem vadabb, mint hogy feltámadt Locke a poraiból.

Az igazi beszarás az lenne, és ezzel a kérdésre pont kerülne, ha a s05e13-as promóban
    a holtest John lenne..:DDD Na az adna egy csavart a történetnek mint 77-ben, mind 2008-ban.

Agyfasz OFF. Megnézem inkább az epizódot felirattal is.:)
  • Borg
    Szerintem a sorozat készítői minden rész után átolvassák a fórumokat, és olyan folytatást csinálnak, hogy senkinek se legyen igaza :D
  • LasDen #16463
    csak úgy a semmiből és csak néhányan??? és nem is a főszigeten vannak ha ez számíthat :D
  • precision
    újabb elborult (?) elmélet :D
    most már biztosak lehetünk benne, hogy a füst maga a zatyaúristen, nem csak nagy és fekete és ölni tud, hanem illúziókat kelt és/vagy fel tudja venni emberek alakját (ugye mostani részben Alex)
    namármost, a rész címe is az volt hogy aki halott, az halott... mi van ha Locke nem is Locke hanem a füst felvette az alakját? :) nemtom mi értelme lenne, de pont akkor tűnik fel Locke a dzsungelből mikor a füstnek jönnie kéne, a füst pont azt mondja Bennek, hogy hallgasson Locke-ra...stb.

na valszeg ez is hülyeség, de néha jó ilyeneken agyalni :D ha meg igazam lesz akkor ott lesz a wtf érzés :)
  • ProGabe #16461
    szerintem is "fertőzés". különben miért kérdezgettek volna hülyeséget Lapidustól?
  • LasDen #16460
    azt hogy mé nem emlékszik rájuk attat nemtom :D
    Ilanaék meg szerintem csak berágtak a történtek miatt... :D
  • sirdond
    nem volt rossz, bár a monsteres rész kicsit gáz volt szerintem. és akkor most ilana-ákat is megfertőzte a szörny, ugyanúgy mint a francia csoportot anno?
  • Afe

de onnan még vissza is engedik a Darmásokhoz, tehát simán találkonia kellene mindenkivel.
    Valamelyik részben pont erről beszélgettek Hurley meg a látnok csóka, hogy Ben miért nem ismerte fel őket amikor előszőr találkoztak.
  • Klemice
    és az incidensig nem menne vissza az otherek közé?
  • Magoo
    Jaja a barlang után eltörlődtek a néhány nappal azt megelőző események az ő agyából...mondta is Richard
  • Klemice
    ja, ezért tologatták jól seggbe
  • LasDen #16454
    de persze az nem rémlik, hogy Richard monta, hogy nem fog emlékezni a dógokra......
  • Klemice
    És Ben mindig igazat mond ugye?
  • Afe
    Érdekes rész volt.
    Egy valami nagyon felkeltette a figyelmem. Eddig meg voltam győződve, hogy minden ami Sawyer és a társaival történik, az már megtörtént, és így helyes, tehát muszáj megtörténnie. De most, hogy Ben meglepődött a csoportképen, szinte biztos hogy ő gyerekkorában nem találkozott velük, tehát valami qrwa nagy kavarás lesz itt:))
  • Klemice
    Ben told Locke that the Monster let him live.
  • tom235
    Valak tudja mi volt ebben a részben Ben utolsó szava? Nincs feliratozva én meg nem értem mit mond.
  • Klemice
    Más irányt vett fel a sorozat, egyenlőre sejteni sem lehet mit :P Mindig kialakulnak a dolgok, türelem
  • ProGabe #16448
    igazság szerint nekem sem. egyszerűen jobbat vártam. valami hiányzott, franc tudja mi. mondjuk hozzá kell tennem, hogy benne van a pakliban az is, hogy rossz időben néztem. nem tudtam eléggé rákoncentrálni :)
  • passatgt
    nekem nem tetszett ez a rész annyira:/
  • Bulykin
    the monster
    ez ki van találva rendesen!amit Bennel művelt, az...áh:D mééégXD
  • Larvin
    Hát ez szerintem is hatalmas volt. Annyira örülök, hogy Locke a helyére került, és tulajdonképpen Ben is megbűnhődött, de túl egyszerű lett volna megölni. Jobb így. Rengeteg kérdés maradt, pár megválaszolódott, de jöttek újak is. Le a kalappal a készítők előtt.
  • Bulykin
    hosszupuskán már Chetory féle felirat is van!
  • Klemice
    na de bakker pont a 100. rész előtt egy hét szünet :@
  • Rohamoszti
    Aki nem akar estig várni annak itt a teljesen jó, ellenőrzött és fasza magyar felirat Chikánó és dórus tollából. :D

http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3487609/lost-hu
  • ProGabe #16441
    na az jó rész lesz. azt kérem a nyuszitól, hogy legyen csütörtök. nem is, kerüljön ki az összes leforgatott rész HD-ben :D
  • LasDen #16440
  • Klemice
    Smokey is gay, defend your ass!
  • LasDen #16438
    nekem csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy várom a fordításokat az oszlopon lévő szövegeknek :D
  • Klemice
    gyó
  • cherubim06
    5x13 promo
    SPOILER!
  • ronihun
    Sztem elég ok a bocsánatkérésre hogy rálőtt Desre és Penelopéra fogta a fegyvert+ meg akarta ölni.Ez a Templomos meg egyiptomi dolog engem egyre jobban érdekel.Hatalmas rész volt
  • Borg
    Ez egyátalán nem biztos hogy Desmondék megúszták, hiszen Ben azt mondja Sunnak, hogy ha valaha kijut a szigetről, akkor kérjen elnézést a nevében Desmondtól... szóval lehet hogy az a jelenet még folytatódik, amikor beleüti a vízbe...
  • jugen
    Parókás Ben jó ember volt még, csak a haja hullása sokkolta, így egy kicsit megzakkant :DDD