22323
-
#16552 nah bazmeg :D -
#16551 [spoiler]-----[*/spoiler]
a csillagot nem írod oda......... -
campy #16550 sziasztok srácok ez a sorozat valami oltári láttam már a 13. részt is az 5. évadból csak annyi lenne a kérdésem (egyenlőre) h hogyan kell Spoiler tagot csinálni?:P -
#16549 ja én azt hittem a végéről beszélsz -
#16548 Kösz,akkor jól emlékeztem,hogy Orchidot mondtak! -
#16547 Az az orchid, Milesnak azt is mondják, hogy menjen az Orchidhoz Dr. Changhoz, Hurley is az Orchidra viszi a szendvicseket -
#16546 Éppen ezért gondolom,hogy az Orchid,mert a Swanhoz mentek még utánna sokat a kocsival,de én azt az épületet mondom,ahova a hullát először vitték!Az Orchidot meg gondolom nem egy nap alatt építették! -
#16545 a swan az, az orchidot már az első részben láthattuk épülni -
#16544 -
#16543 Lehet,hogy hülye kérdés,de nem figyeltem,hogy mi az a több emeletes épület,amit építenek,nem a Swanra gondolok,akkor csak ar Orchid lehet:D -
#16542 omg -
#16541 pont most akartam írni:P -
#16540 inkább arra hasonlít, aki mondogatta a számokat a gyogyóba -
#16539 nagyon nem -
Adler #16538 munkás, aki a számokat vési a vaslemezbe, nem Hurley faterja? -
#16537 ITT vannak linkek -
#16536 Nekem hasonlít.:D -
#16535 szerintem még csak nem is hasonlítanak annyira. -
#16534 okés, ki tudja
ott van miles is pont példának, nem miles chang hanem miles straum vagy mi -
#16533 Hát én hiszek neked,ha te mondod,de nézd már meg a két képet,rohadtul hasonlítanak,attól,hogy nem ugyanazt a nevet viseli az apja... -
#16532 http://lostpedia.wikia.com/wiki/Edward_F._%22Eddie%22_Colburn
http://lostpedia.wikia.com/wiki/Howard_Gray
nem ugyanaz a kettő :\ -
#16531 Akinek az apjával beszélt Miles, az az ember aki Lockekal volt a marihuána ültetvényen,valami FBI-os!
-
#16530 Amikor először láttuk a szobrot, akkor Sawyerék épp a kútnál álltak, ami alatt ugyebár a kerék volt, és ha úgy áll a nap, vetődhet oda is az árnyék. Szal lehet a kerékről van szó :D -
#16529 Mi a neve annak a Lost oldalnak, ahol percrol percre leirjak mi volt az elozo reszben? -
sirdond #16528 The tomb of Anubis
Vagy valami a smokeyval kapcsolatban lesz a válasz szerintem -
#16527 kevesebb napfény -.- :D -
#16526 nem úgy értettem, hanem hogy le van fogyva az egész ember -
#16525 Pont ezt figyelem en is... mindtha mar nem torodnenek vele annyit.
De mi a franc lehet a szobor arnyekaba...? -
#16524 igen -
#16523 amúgy észrevettétek már, hogy jack mennyire össze van szakadva az 1, 2 és 3 évadhoz képest? -
#16522 -
sirdond #16521 hehe, hülye :P -
#16520 Akárhol is volt, Danielnek nem volt nehéz beilleszkedni a Dharma emberek közé. Úgyis mondhatnám hogy otthonosan mozoghatott köztük. :)
Elvégre ő marha sok mindent tud a szigetről...lehet segített pár station megépítésénél. Vagy elment Hanso-hoz és megvitatott vele egy-két dolgot. Franc se tudja...de még 11 nap és megtudjuk :D -
#16519 követte az időugrásokat, 5x01 elején ott volt lenn az orchid alatt, amikor megtalálták a kereket. Utána később Sawyer annyit mondott hogy elment valahova. -
#16518 tényleg nagyon jó volt..
faraday-t mikor is láttuk utoljára? ha jól emlékszem, charlotte halála körül, de akkor épp melyik időben is voltak? illetve ha utána ő is követte az időugrásokat, akkor nem is lényeges.. -
#16517 Talán nem kellene, hiszen brutál nagy spoiler...
Szóval egyes értesülések szerint, a baleset során, az elektromágneses kisülésben Kate mellbimbó piercingjeit rántja össze a heccs alól, a robbantás hatására felszabaduló mágneses tér.
A művésznő ezt így illusztrálta:
A magam részéről csak annyit: izgatottan várom a következő részt. -
#16516 hmm nekem picit durva Miles.. végül is szigeten kettő van belőle, biztos ami biztos. :D Legjobban Faraday b*szott be, kíváncsi vagyok a történetére.. :) Amúgy messze ez a legjobb évad, sorozatot nem írom, az alap. :) -
#16515 kevertem, bocs. term. a swanra gondolok, ahol ugye a heccs van, volt, őőő lesz -
ACE #16514 Melyik is az az orchid? -
#16513 nem mondhatja az apjának, hogy küldje el őket, mert ha nem mondaná, nem küldené el őket
na jó, ez így term. hülyeség, értelmesebben: nem érne semmit, ha elmondaná. valami másnak kell bekövetkeznie, hogy elküldje őket. gondolom be is fog, épül-szépül már az orchid