Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ben egy szétszáradt cserepes földön tért magához - felülnézetben
Viszont oldalnézetben már homokos a talaj 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most találtam csak meg a DWY honlapját, illetve csak most lett idõm rá,hogy megcsináljam. Végeztem a teszttel és kiírta a végén,hogy passed, nyomtam egy folytatást,hogy regisztrálok, de amikor kitöltöm a registration lapot és a nextre nyomok dob egy hibát, hogy "Code is not well formed" ez mitõl lehet?
How much can you take,before you snap?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
link
Nagyon megköszönném.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
DFTBA ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Which Groups are you in?
Pandora -> Steropes 19% (419)
Pandora -> Brontes 16% (362)
Pandora -> Polyphemus 17% (391)
Ganymede -> Steropes 16% (359)
Ganymede -> Brontes 16% (359)
Ganymede -> Polyphemus16% (369)
szerk: megtaláltam, eléggé gyanús hogy ilyen kevés csoport van, lehet hogy random bepakolnak mindenkit valamelyikbe?
After test 1, group names were Ganymede or Pandora, both planetary moons and both names from Greek mythology. Upon completion of test 2, volunteers are assigned to Brontes, Steropes or Polyphemus, all names of Cyclops from Greek myth.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
aki még nem próbálta, az szóljon és összecsalunk neki egy jobb eredményt 😄
azt nem szeretném, hogy az legyen
A második teszt kész katasztrófa lett nekem. A felénél még a kérdést sem értettem meg (szótárazni nincs idõ 😛) A másik felét pedig még Einstein se tudná fejbõl.
Annyi segítséget elárulhatok szerintem, hogy az utolsó kérdés tanulsága az, hogy valamilyen összefüggés lehet a válaszok közt. (Lehet, hogy mindre ugyanaz a betûjelû a helyes válasz, vagy ilyesmi)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kint van a második teszt. Olvasható a leader board.
"Van akinek van dharma pontja?"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)