22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • LasDen #16552
    nah bazmeg :D
  • LasDen #16551
    [spoiler]-----[*/spoiler]
    a csillagot nem írod oda.........
  • campy
    sziasztok srácok ez a sorozat valami oltári láttam már a 13. részt is az 5. évadból csak annyi lenne a kérdésem (egyenlőre) h hogyan kell Spoiler tagot csinálni?:P
  • tommygear
    ja én azt hittem a végéről beszélsz
  • Grove4
    Kösz,akkor jól emlékeztem,hogy Orchidot mondtak!
  • Kicsikiraly
    Az az orchid, Milesnak azt is mondják, hogy menjen az Orchidhoz Dr. Changhoz, Hurley is az Orchidra viszi a szendvicseket
  • Grove4
    Éppen ezért gondolom,hogy az Orchid,mert a Swanhoz mentek még utánna sokat a kocsival,de én azt az épületet mondom,ahova a hullát először vitték!Az Orchidot meg gondolom nem egy nap alatt építették!
  • tommygear
    a swan az, az orchidot már az első részben láthattuk épülni
  • tommygear
  • Grove4
    Lehet,hogy hülye kérdés,de nem figyeltem,hogy mi az a több emeletes épület,amit építenek,nem a Swanra gondolok,akkor csak ar Orchid lehet:D
  • tommygear
    omg
  • Grove4
    pont most akartam írni:P
  • passatgt
    inkább arra hasonlít, aki mondogatta a számokat a gyogyóba
  • passatgt
    nagyon nem
  • Adler
    munkás, aki a számokat vési a vaslemezbe, nem Hurley faterja?
  • ProGabe #16537
    ITT vannak linkek
  • Grove4
    Nekem hasonlít.:D
  • Kicsikiraly
    szerintem még csak nem is hasonlítanak annyira.
  • Klemice
    okés, ki tudja
    ott van miles is pont példának, nem miles chang hanem miles straum vagy mi
  • Grove4
    Hát én hiszek neked,ha te mondod,de nézd már meg a két képet,rohadtul hasonlítanak,attól,hogy nem ugyanazt a nevet viseli az apja...
  • Klemice
    http://lostpedia.wikia.com/wiki/Edward_F._%22Eddie%22_Colburn

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Howard_Gray

nem ugyanaz a kettő :\
  • Grove4
    Akinek az apjával beszélt Miles, az az ember aki Lockekal volt a marihuána ültetvényen,valami FBI-os!

• Kicsikiraly
    Amikor először láttuk a szobrot, akkor Sawyerék épp a kútnál álltak, ami alatt ugyebár a kerék volt, és ha úgy áll a nap, vetődhet oda is az árnyék. Szal lehet a kerékről van szó :D
  • Sephi
    Mi a neve annak a Lost oldalnak, ahol percrol percre leirjak mi volt az elozo reszben?
  • sirdond
    The tomb of Anubis
    Vagy valami a smokeyval kapcsolatban lesz a válasz szerintem
  • pyrohun #16527
    kevesebb napfény -.- :D
  • tommygear
    nem úgy értettem, hanem hogy le van fogyva az egész ember
  • Sephi
    Pont ezt figyelem en is... mindtha mar nem torodnenek vele annyit.

De mi a franc lehet a szobor arnyekaba...?
  • pyrohun #16524
    igen
  • tommygear
    amúgy észrevettétek már, hogy jack mennyire össze van szakadva az 1, 2 és 3 évadhoz képest?
  • Herold
  • sirdond
    hehe, hülye :P
  • Magoo
    Akárhol is volt, Danielnek nem volt nehéz beilleszkedni a Dharma emberek közé. Úgyis mondhatnám hogy otthonosan mozoghatott köztük. :)
    Elvégre ő marha sok mindent tud a szigetről...lehet segített pár station megépítésénél. Vagy elment Hanso-hoz és megvitatott vele egy-két dolgot. Franc se tudja...de még 11 nap és megtudjuk :D
  • Kicsikiraly
    követte az időugrásokat, 5x01 elején ott volt lenn az orchid alatt, amikor megtalálták a kereket. Utána később Sawyer annyit mondott hogy elment valahova.
  • 5c0rp330n
    tényleg nagyon jó volt..
    faraday-t mikor is láttuk utoljára? ha jól emlékszem, charlotte halála körül, de akkor épp melyik időben is voltak? illetve ha utána ő is követte az időugrásokat, akkor nem is lényeges..
  • trident
    Talán nem kellene, hiszen brutál nagy spoiler...

Szóval egyes értesülések szerint, a baleset során, az elektromágneses kisülésben Kate mellbimbó piercingjeit rántja össze a heccs alól, a robbantás hatására felszabaduló mágneses tér.

A művésznő ezt így illusztrálta:

A magam részéről csak annyit: izgatottan várom a következő részt.
  • sajtburger
    hmm nekem picit durva Miles.. végül is szigeten kettő van belőle, biztos ami biztos. :D Legjobban Faraday b*szott be, kíváncsi vagyok a történetére.. :) Amúgy messze ez a legjobb évad, sorozatot nem írom, az alap. :)
  • ProGabe #16515
    kevertem, bocs. term. a swanra gondolok, ahol ugye a heccs van, volt, őőő lesz
  • ACE
    Melyik is az az orchid?
  • ProGabe #16513
    nem mondhatja az apjának, hogy küldje el őket, mert ha nem mondaná, nem küldené el őket

na jó, ez így term. hülyeség, értelmesebben: nem érne semmit, ha elmondaná. valami másnak kell bekövetkeznie, hogy elküldje őket. gondolom be is fog, épül-szépül már az orchid