22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • LasDen #21802
    a 3D-ben...
  • Zenszkij
    már hova akarnak eltűnni?
  • tommygear
    az jön március 12-én :)
  • Klemice
    lost 3D?
  • gibson9
    és a belőle készült animációs film? úgy tudom jövő hónapra ígérték
  • LasDen #21797
    lesz, de csak a 7. évad utolsó része után....
  • Klemice
    akkor nem lesz hetedik évad? azt hittem csak eltolták egy héttel obama beszéde miatt az évadnyitót :(
  • LasDen #21795
    miután vége...
  • tommygear
    mikor kezdődik a hetedik évad??
  • Klemice
    Mindennek értelme volt, még az sos-nek is valamint a niki és paulos fillernek, később rengeteg utalás volt pl a gyémántokra miles által stbstb...
  • Laza
    Pedig volt azoknak értelmük, sőőt, azok nélkül nem lehetett volna ennyi ideig 'húzni' a sorozatot ... meg volt a szerepük a történet vezetés, a karakterek személyiségének megismerése, és későbbi cselekedeteik, érzéseik alakulása között.
    Ha ezek nincsenek, nem tudnánk kötődni egy-egy karakterhez, és még nagyobb kutyulék lenne az egész.
  • j0nNyKa
    lehet, hogy így fogom érezni, de a flashbackek akkor sem hiányoznak :)
  • akyyy
    majd ha befejezted a sorozatot, akkor mond. jó, 1 nap alatt letudva az egészet persze hogy nem zavar, de mikor 2 hetet vársz A következtő részre, és ahh megint ilyen hülyeség, ...
  • j0nNyKa
    kivégeztem a 3. szezont, nyomom a 4.-et, és nem, egyáltalán nem sírom vissza a flashbackekeket, örülök, hogy nincsenek

ezek a flash"forward"-ok viszont kifejezetten tetszenek :)
  • Kicsikiraly
    youtube vloggerek :D
  • IXEMGabeo
    ez mi? ezek kik? amúgy a csaj szép benne:)
  • tommygear
    KÉT
  • dregnarr1 #21785
    Elég durván elkapták a hangulatot, a hangtechnika és a képi világ nagyon hasonlít az eredetihez. A színészek játéka már más tészta, de ettől függetlenül kiváló munka.
  • Klemice
    LOK
  • Blacktom
    Háát, nem az igazi. Persze örülök neki, hogy van valami, de fura a hangulat, a vágások, jelenetek, főleg a színészek. Nem az az igazi lostos. Persze lehet hogy csak azért érzem ezt, mert már láttam belőle 6 évadot:)
    Zseniális volt ez a sorozat szerintem, és pont ezért nem vagyok kibékülve a végével se. Bezzeg a sok netes cucc, játékok, mobizódok... adta anno rendesen:)
    Egyébként nem olvasgattam erről, nem néztem utána, de tud valaki valamit, hogy ez mire megy ki? Lesz folytatás, film, bármi?
    Ja és végre van egy kis élet a fórumon. Ki tudja, visszatér-e tényleg valaha:)
  • Kicsikiraly
  • davidka003
    Én is nagyon utáltam a sok flashbacket. Az első évad tele volt vele.
  • j0nNyKa
    roger :)
  • LasDen #21779
    ne kérdezz...nézzed...:D
  • j0nNyKa
    tudsz rá válaszolni spoilermentesen, hogy miért gondolod így? már rettenetesen unom a flashbackeket, egyre inkább 0 az információtartalmuk, ahogy én látom, csak időkitöltésre vannak
  • akyyy
    nézd végig a 3. évadot, vége sosem lesz a flashback-eknek, de vissza fogod könyörögni :O)
  • j0nNyKa
    hai

most kezdtem el a lostot, 3. szezon elején járok, és szoromúan tapasztalom, hogy még mindig tele van flashback-kel

ezeknek vége lesz már egyszer? vagy a sorozat végéig minden rész ilyen?
  • Spartacuc
    thx
  • akyyy
    lájk
  • gulyasandras
    :)
  • Sephi
  • ProGabe #21771
    zsííííííííír
  • Herold
    Hurley J.J. Abrams új sorozatában.
  • Narancsos
    Köszíííí :)
  • gman906
    Petula Clark - Downtown
  • Narancsos
    Hello
    valaki megtudná mondani nekem hogy mi annak a számnak a címe ami a harmadik évad első részében van, a legelején mikor Juliet készülődik?
    Köszi
  • HarryProf
    Lost Karakterpárbaj a Lost Spoilersen:

http://lostspoilershun.wordpress.com

Ma kezdődik a selejtező. Gyertek, szavazzatok, lehet nyerni is! Részletek a blogon. :)
  • IXEMGabeo
    gondolj bele mennyit élhetett sztem már leszarta és várta a halált... ki akarna több mint 1000 évet élni? egyszerűen beledilizik az ember és alapvetően, mint kiderült ő sem Isten, hanem halandó emberi lény volt.

az úgymond álanyjuk is megköszönte a Jacob tesójának, amikor leszúrta, eleve az volt a célja h valaki másra (jelen esetben Jacobra) hagyja az úgymond örökségét, vagyis a fény őrzését és a sziget védelmét a gonosztól...
  • qwertrt
    Vagy mondjuk, mint anno Ricket, Bent is jól szétveri :D
  • qwertrt
    Jacobnak ezermillió lehetősége lett volna átvészelni, ha igazán akarta volna, de elég sajátos felfogással bír.

Pölö ha elmondja a többieknek, hogy miről van szó.
    Ha őrizteti Horace kunyhóját, körülötte a hamuval.

Talán unta már az évezredes banánt.