Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
hogy lehet ilyen vége egy ilyen plusz epizódnak? van egy olyan érzésem, hogy ezek fû alatt már megegyeztek a spinoffban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kill3r21
jó volt csak kevés😞 lostot akarok
ProGabe
spoiler vazzeg. nem igazi, de naaaaa

linkek a minisode-hoz: http://www.rlslog.net/lost-s06-new-man-in-charge-dvdrip-xvid-topaz/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gman906
Nagyon rövid volt ez a 12 perces extra. A fele a hydra állomás tájékoztató videó. És szigeten történõ esemény nincs rajta.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

ProGabe

ProGabe
Egy Lost-rejtéllyel kevesebb: megvan a Man in Black neve. (A képen a karaktert alakító Titus Welliver széke látható a forgatás helyszínén, rajta a saját és karaktere nevével.)

katt

most adták le a Nikki és Paulo "halála" epizódot RTL-en...nem semmi hogy össze lett rakva ez a rész és milyen poén h élve eltemették õket...látott már valaki medúza pókot?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laza
Csak tudnám, hogy akik ezt a végtelenül egyszerû dolgot nem képesek felfogni, azok mit néztek és mit értettek 6 évadon keresztül 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Klemice
😄😄😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Lacee
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kicsikiraly
Könyörgöm, növesszetek már IQ-t...

MINDENKI MEGHAL EGY IDÕ UTÁN.

Az "alt" szál játszódhat ÉVMILLIÓKKAL a sorozat után, lényegtelen az ideje, az az az idõ, amikor már MINDENKI MEGHALT.

Akik a szigetrõl elmentek repülõvel igen, túlélték, de aztán meghaltak, mint ahogyan minden egyes ember meghal egy idõ után.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ez érdekes mert egy másik oldalon azt írták mindenki meghalt!
Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Neogan
Dehogynem lehetett. Pl a végén akik repülõvel hagyták el a szigetet mind túlélték. Ahogy Walt is.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

áá Richard Jacobnak a szóvivõje volt, ha úgy tetszik, mindenrõl beszámoltak egymásnak valszeg titokban, persze h tudhatott az idõutazásos dologról...nekem csak az a fura, hogy Ben ezt meglépte, végülis csak így juthatott ki a szigetrõl, mivel asszem akkor volt amikor Widmorék szinte vadászták õt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

akyyy
nah az lehet, hisz õ tudta hogy utazniuk kell az idõbe, mert rége találkozott velük, mikor megülte a hülye nõ a fiát:\

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ProGabe

1. kérdés: Ben forgatta el a kereket evvel beindítva az idõugrásokat, logikusan talán az a magyarázat Richard nem ugrált az idõben mivel régebb óta a szigeten volt, akik meg vele voltak õslakosok azok elvileg szintén már Ben elõtt lévõ csapata volt, vagy azt látod nem tudom, de logikusan végig gondolva erre nem adtak magyarázatot...

a Stewardess csaj, aki feltûnt a 2-es, 3-as évadban az a féle csapat asszem a templomban bújkált...õk a 6. évadban tûntek fel újra

az idõugrásoknál sok minden történt azt meg kellene újra néznem azt az évadot, mondjuk már 2x láttam és annak ellenére felejtettem dolgokat😄😄😄

1. Richard és az õslakosok régebb óta a szigeten voltak, mint mondjuk Locke, Sawyer, Juliet, Daniel, Charlotte meg akik a szigeten maradtak, õk valószínûleg azért ugráltak az idõben...

2. ezt a kérdést én is feltettem régen azt hiszem arra az volt a válasz, azért mert Ben, Sun és ugye a gépet vezetõ Lapidus elõl ültek a gép elsõ részében, Jack, Kate, Hugo, Sayid õk hátul ültek, ezért kerültek át másik idõbe (1977-be), Ben, Lapidus, Ilana és Sun 2007-be...amúgy pedig ha jól emlékszem mielõtt felszálltak a gépre Eloise Hawkinggal megbeszélték a templomban a gépen hova üljenek, ott volt matekkal teli tábla, és egy gravitációs ill. mágneses inga el is mondta h mindent kiszámított direkt hogy melyik idõbe kerüljenek vissza, csak éppen ezt Jackéknek nem mondta el, akik csodálkoztak hova kerültek vissza...

És azon mi lessz mármint a minisode-én? Valami pluszt lehet majd megtudni bellõle? Még egy kérdés ami eszembe jutott ,hogy a szigetrõl ezek szerint élve nem lehetett megmenekülni?
Zenszkij
Mágia! 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Grove4
Még nem hiszem, hogy kijött, majd a DVD-vel.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

A 12 perces minisode honnan lehet majd letölteni? Tudsz oldalt mondani?
akyyy
most eszembe jutott egy kérdés.

ugye anno mikor elkezdõtek az idõugrások, locke, juliették ugráltak az idõbe (meg mint kiderült, bernédák is)
akkor azt hittük, richardék meg a többiek azért nem ugráltak mert szigetõslakosok. kiderült, hogy nem, õk is kintrõl jöttek, csak nem repülõvel hanem monjduk fekete sziklával, vagy dharmával.
õk miért nem ugráltak az idõbe? még richardot oké mert megérintette jacob hogy halhatatlan legyen, és lehet emiatt, de attól pl a légiutaskisérõ csajszi meg a többi átált Othersnek nem kellet volna ottmaradnia a jelenben ( jah meg akkor már Sun miért nem került vissza, mint Ben is mikor lezuhantak az ajirával???)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Grove4
"Everyone dies sometime, kiddo."

Mint ahogy Jack apja is mondta, mindenki meghal egyszer.
Arról van szó, hogy az "alt" szálon nincs értelme a tér-idõnek, szóval akik elmentek repülõvel a szigetrõl, azok lehet, hogy csak 40 év múlva haltak meg, lehet, hogy Hugo 200 év múlva, nem lehet tudni, de az "altban" ennek nincs jelentõssége, bevárták egymást, hogy együtt tudjanak átlépni a túlvilágra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Lécci valaki mondja már meg nekem mert én annyira 100 %-ig nem vagyok biztos de akkor most mindenki meghalt? Akkor akik elrepültek õk miért haltak meg? A szigeten maradokkal is mi történt azon kivül ,hogy Jack meghalt? Lécci valaki válaszoljon!
akyyy
<#eljen>

katakpult
Már alig várom, hogy kijöjjön a 12 perces minisode. Hátha kapunk plusz infókat, vagy ha nem is lesz benne semmi lényeges, már annak örülök. Illetve jó lenne az is, ha a magyar DVD-n is szerepelnének legalább feliratozva azok a rajongói kérdések, amire az írók válaszoltak.

trident
Az alt egyfajta purgatórium, limbó volt, ahol a hagyományos tér idõ értelmét veszti, egy feladatért van, hogy a "szereplõ" továbbléphessen, megtegye a szükséges felismerést.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

akyyy
hol lehet tudni ki volt még statiszta akkor? ben? neki is meg kellet volna akkor ott halnia, hisz geciember. na mind1., értam amugy 😄 nekem középuts ez a naghy sorozatzáró. és sok kérdésre nincs válasz😞

Neogan
Õ nem volt igazi, õ csak "statiszta" volt, éppúgy mint minden más a fõhõsökön kívül.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

akyyy
de akkor mit keresett ott?

Grove4
Máshogy alakult a sorsa, nyilván nem a lostik voltak számára a kebelbarátok.

akyyy
Tegap én is megnéztem az utolsó részt, így már képben vagyok nagyjából. olvsgatom a kritikákat, nagjyából egyetértek. fura vlt a befejezés, de ami a szigeten történt, azzal sztem rendben volt, de ami az alt lostban, nah az nem tetszett....

most akkár az a halál utáni életet mutatta be? akkor mi van jin és sayid által lelõtt MRKIMM-el? meghalt a halál utáni életben?

Szolnokboy1

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

5c0rp330n
a 16-os az utolso. mivel az dupla (illetve 2,5szoros) resz, ezert nevezhetik a masodik felet 17-esnek is. vagy fake 😊

daver88
akkor miért reklámozzák AXN-en a 16-ost az utolsónak?

Marci0115
nem😊 a 17 két részbõl áll

daver88
még egy valami...most látom, hogy van ilyen:
Lost.S06E17.HDTV.XviD-CD1-NoTV.avi
Lost.S06E17.HDTV.XviD-CD2-NoTV.avi

ezek most akkor külön részek, illetve nem a 16-os az utolsó rész??? 😊

ProGabe
"Célozni meg majd megtanulok" 😄

c:c-rõl:

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Lost hatodik évados DVD-kiadásán lesz egy 12 perces mini-epizód, amibõl kiderül majd sok minden a sziget sorsét illetõen, de ma bõvebb információra leltünk az io9.com-on. Csak az klikkoljon, aki naprakész, értsd: befejezte a sorozatot.

Kikerült egy kép a netre az ominózis kisfilmbõl, amivel kapcsolatban Michael Emerson csak annyit árult el, hogy Hurley és Ben kalandjairól szól a szigeten a sorozat utolsó jelenetét követõen. A képen az látható, ahogy Ben éppen bezár egy Dharma-állomást. A címe The New Man in Charge lesz, és megválaszol a szigettel kapcsolatos kérdések közül néhányat, de azt nem lehet tudni, hogy fontosakat vagy csak piszlicsáré marhaságokat. A DVD augusztus 24-én jelenik meg.

Célozni meg majd megtanulok, természetesen daver88 hsz-re szerettem volna válaszolni, szorri.
"Egy valamit azonban nem értek. Desmond ugyebár fent van a gépen a 6. évadban, amivel LA-be mennek Sydney-bõl. Nade õ nem hajóval érkezett a szigetre még egy verseny keretein belül??"

Desmondon kívül van még pár dolog, ami nem stimmel az elsõ évaddal, pl. Shannon sincs a gépen. Sawyer pedig... izé, szakmát váltott. A Sziget helyzetérõl és Ben apjáról nem is szólva...

"Kérdés, hogy a 16. rész választ ad-e a felvetésre, vagy én nem értettem meg teljesen jól valamit, vagy pedig hibáztak a készítõk."

Ezt majd a rész után megtudod, ne rontsd el a játékodat.
daver88
üdv!!

június elején elkezdtem az elejétõl nézni a sorozatot, és akaratlanul is úgy alakult, hogy a mai AXN sorozatzárót fogom megnézni. Anno 2004-ben egy-két részt láttam belõle, de nem igazán láttam benne fantáziát...most már látom, hogy hiba volt leírni.. Nagyon jól felépített sorozat, izgalmakkal, feszültséggel, kalanddal stb...Nagyon kevés rész volt, amire azt mondom, hogy áááá, ez most mi volt. Szépen összerakták a történéseket.

Annyiban viszont számomra szerencsés volt, hogy így egyben néztem, hogy talán könnyebb volt megérteni az összefüggéseket.

Egy valamit azonban nem értek. Desmond ugyebár fent van a gépen a 6. évadban, amivel LA-be mennek Sydney-bõl. Nade õ nem hajóval érkezett a szigetre még egy verseny keretein belül??
Kérdés, hogy a 16. rész választ ad-e a felvetésre, vagy én nem értettem meg teljesen jól valamit, vagy pedig hibáztak a készítõk.

egyértelmûen Sawyer volt a legjobb, na jó az utsó 2 évadban nem annyira, amúgy pedig Ben és Hurley jött be még...Desmond azért volt jó, mert amikor feltûnt akkor mindig jó izgalmas jó részek voltak😄 ja és Boone tetszett az elején kár, hogy késõbb márcsak 1-2 epizódban tûnt fel

vaterán most vitték el a 2.évadot originálban 1500ftér csessze meg,,mire hazaértem rálicitált vmi ogre.szíjjon le.

Zenszkij
Az AXN is a végére ér nemsokára a sorozatnak. Utána mennyivel vehetjük meg a magyar dvd/blue ray sorozatot?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Klemice
heppi börzdéj LOK

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

polluxware
missztá Láck, heppy bíííírtsdáy

polluxware
hááááát... számomra csak az volt "szokatlan" hogy cirka 2perc alatt legyõzõdött a fõgonosz

okés hogy megváltoztak a szabályok, és ezáltal emberré vált õ is....

én most is azt mondom hogy az elsõ 5.évad zseniális

LasDen
A füstös bácsi ma 58 éves.....öröm és bódóttá neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár