22323
-
#21802 a 3D-ben... -
Zenszkij #21801 már hova akarnak eltűnni? -
#21800 az jön március 12-én :) -
#21799 lost 3D? -
#21798 és a belőle készült animációs film? úgy tudom jövő hónapra ígérték -
#21797 lesz, de csak a 7. évad utolsó része után.... -
#21796 akkor nem lesz hetedik évad? azt hittem csak eltolták egy héttel obama beszéde miatt az évadnyitót :( -
#21795 miután vége... -
#21794 mikor kezdődik a hetedik évad?? -
#21793 Mindennek értelme volt, még az sos-nek is valamint a niki és paulos fillernek, később rengeteg utalás volt pl a gyémántokra miles által stbstb... -
#21792 Pedig volt azoknak értelmük, sőőt, azok nélkül nem lehetett volna ennyi ideig 'húzni' a sorozatot ... meg volt a szerepük a történet vezetés, a karakterek személyiségének megismerése, és későbbi cselekedeteik, érzéseik alakulása között.
Ha ezek nincsenek, nem tudnánk kötődni egy-egy karakterhez, és még nagyobb kutyulék lenne az egész. -
#21791 lehet, hogy így fogom érezni, de a flashbackek akkor sem hiányoznak :) -
#21790 majd ha befejezted a sorozatot, akkor mond. jó, 1 nap alatt letudva az egészet persze hogy nem zavar, de mikor 2 hetet vársz A következtő részre, és ahh megint ilyen hülyeség, ... -
#21789 kivégeztem a 3. szezont, nyomom a 4.-et, és nem, egyáltalán nem sírom vissza a flashbackekeket, örülök, hogy nincsenek
ezek a flash"forward"-ok viszont kifejezetten tetszenek :) -
#21788 youtube vloggerek :D -
IXEMGabeo #21787 ez mi? ezek kik? amúgy a csaj szép benne:) -
#21786 KÉT -
dregnarr1 #21785 Elég durván elkapták a hangulatot, a hangtechnika és a képi világ nagyon hasonlít az eredetihez. A színészek játéka már más tészta, de ettől függetlenül kiváló munka. -
#21784 LOK -
Blacktom #21783 Háát, nem az igazi. Persze örülök neki, hogy van valami, de fura a hangulat, a vágások, jelenetek, főleg a színészek. Nem az az igazi lostos. Persze lehet hogy csak azért érzem ezt, mert már láttam belőle 6 évadot:)
Zseniális volt ez a sorozat szerintem, és pont ezért nem vagyok kibékülve a végével se. Bezzeg a sok netes cucc, játékok, mobizódok... adta anno rendesen:)
Egyébként nem olvasgattam erről, nem néztem utána, de tud valaki valamit, hogy ez mire megy ki? Lesz folytatás, film, bármi?
Ja és végre van egy kis élet a fórumon. Ki tudja, visszatér-e tényleg valaha:) -
#21782 -
#21781 Én is nagyon utáltam a sok flashbacket. Az első évad tele volt vele. -
#21780 roger :) -
#21779 ne kérdezz...nézzed...:D -
#21778 tudsz rá válaszolni spoilermentesen, hogy miért gondolod így? már rettenetesen unom a flashbackeket, egyre inkább 0 az információtartalmuk, ahogy én látom, csak időkitöltésre vannak -
#21777 nézd végig a 3. évadot, vége sosem lesz a flashback-eknek, de vissza fogod könyörögni :O) -
#21776 hai
most kezdtem el a lostot, 3. szezon elején járok, és szoromúan tapasztalom, hogy még mindig tele van flashback-kel
ezeknek vége lesz már egyszer? vagy a sorozat végéig minden rész ilyen? -
Spartacuc #21775 thx -
#21774 lájk -
gulyasandras #21773 :) -
#21772 -
#21771 zsííííííííír -
#21770 Hurley J.J. Abrams új sorozatában. -
Narancsos #21769 Köszíííí :) -
#21768 Petula Clark - Downtown -
Narancsos #21767 Hello
valaki megtudná mondani nekem hogy mi annak a számnak a címe ami a harmadik évad első részében van, a legelején mikor Juliet készülődik?
Köszi -
#21766 Lost Karakterpárbaj a Lost Spoilersen:
http://lostspoilershun.wordpress.com
Ma kezdődik a selejtező. Gyertek, szavazzatok, lehet nyerni is! Részletek a blogon. :) -
IXEMGabeo #21765 gondolj bele mennyit élhetett sztem már leszarta és várta a halált... ki akarna több mint 1000 évet élni? egyszerűen beledilizik az ember és alapvetően, mint kiderült ő sem Isten, hanem halandó emberi lény volt.
az úgymond álanyjuk is megköszönte a Jacob tesójának, amikor leszúrta, eleve az volt a célja h valaki másra (jelen esetben Jacobra) hagyja az úgymond örökségét, vagyis a fény őrzését és a sziget védelmét a gonosztól... -
#21764 Vagy mondjuk, mint anno Ricket, Bent is jól szétveri :D -
#21763 Jacobnak ezermillió lehetősége lett volna átvészelni, ha igazán akarta volna, de elég sajátos felfogással bír.
Pölö ha elmondja a többieknek, hogy miről van szó.
Ha őrizteti Horace kunyhóját, körülötte a hamuval.
Talán unta már az évezredes banánt.