Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
még a fura madárra is, ami Hurley nevét karattyolta. Ütõs volt...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként a többiek végül is mindenkit elraboltak, aki a listán volt, legyen az gyermek/felnõtt. Az már érthetõ, hogy Jacob mi alapján állította össze a listát.
Waltot is azért rabolták el a többiek, meg a többi gyereket, hogy minél több Jacob utód legyen...a Füst pedig azon volt, h kijusson ugye a szigetrõl, de addig nem tud amíg mindig valaki Jacob helyére kerül...
úgy lehetett idõrendben amikor John Locke elforgatta a kereket akkor ugye ott volt lent vele a kút mélyén...aztán elrabolta Claire-t és a házban ragadt a fekete hamu miatt...sztem Claire volt az, aki elsöpörte a hamut, amit még Ilanáék fedeztek fel 2007-ben...én nem tudom kesze kusza gondolatmenet, de erre tudok gondolni
Mondom én, semmire nem válaszoltak. Túlzásba estek. Volt a sorozatban 100 kérdés, ebbõl 5-re válaszotlak a fináléban, mondjuk újabb 5-re a kapcsolódó anyagokban, marad 90. Kissé lejjebb kellett volna tornászni ezt az arányt, kevésbé lenne frusztráló.
*Ki szabadította ki MiB-et a kunyhóból?
igen ezek engem is érdekeltek volna, de legfõképpen Kelvin Inmannel mit csináltak ott a bunkerban xD
erre tudom a választ az Christian Shephard volt, akinek felvette az alakját a füst...
Tudom, hogy a készítõk azt mondták, hogy nem fognak mindenre választ adni, mert az milyen lenne már, de ez azért túlzás. A hatodik évadból azt tudtuk meg, hogy a suttogást a szellemek csinálják, hogy Jacob és MiB tesók, és régóta itt vannak. SEMMI TÖBB. Richard visszatekintõ epizódja akkora csalódás volt, semmi, de semmi nem derült ki belõle, amit ne tudtunk volna már addig. Az alternatív szálat, amelyrõl kiderült, hogy végül is a purgatórium, inkább nem minõsíteném, kritikán aluli, akkora hülyeség. (Egyáltalán Julietnek és Jacknek hogyan születhetett közös gyermeke a szellemvilágban?)
Én azért az alábbi dolgokat szívesen láttam volna kirészletezve:
*A DHARMA története az incidenstõl 1992-ig (kitérõvel Radzinsky haláláig, szívesen megnéztem volna, ahogy az az idegesítõ barom fegyvert dug a szájába).
*Ki szabadította ki MiB-et a kunyhóból?
*Amikor Hurley belesett az ablakon, mondjuk, hogy MiB ült a széken, akkor ki lesett ki az ablakon, amitõl Hurley úgy megijedt?
*Érdekelt volna a suttogások bõvebb háttere, hogy mi volt az összefüggés a többiek támadásai, és a suttogások között. Mert szinte mindig egy idõben voltak.
*Megnéztem volna az egyiptomi kultúra térnyerését a szigeten, ahogy feltételezhetõen istenként kezdik tisztelni a füstöt, beépítik a kereket.
Olyan büszkék voltak rá, mikor megmutatták a párhuzamot az elsõ évad Ádám és Évája, valamint a Nõ és Fia hullája között (holott az elsõ évadban Jack szerint nem több mint 100 éves hullák lehettek, de ha a szigetre a virágzó egyiptomi kultúra még a haláluk után érkezett, akkor jóval több mint 3000 éves tetemek azok, az meg húzós, hogy megmarad), több ilyet vártam volna.
Na mindegy, azért még mindig a Lost az elsõ. De nagyon csalódott vagyok.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Glory, Glory Man. United!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Gondolom már át lett beszélve az egész,de aki nagyjában tisztában van a dolgokkal,írhatna egy üzit,mert lenne 1-2 megválaszolatlan kérdésem 😄
Glory, Glory Man. United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ati
még vagy 3 évead lost simán jöhetne.,
Mien munkát kap walt?
Ez übergagyi.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/