22323
-
#17033 létrejön egy időparadoxon és megsemmisül a világ -
#17032 Lehet.De lehet,hogy nem:D -
#17031 véletlenül eltalálta. ugyanúgy ahogy a franciák is -
#17030 Ez wgy olyan esemény lenne,ami alapjaiban felrúgna minden eddigi elképzelést,szerintem emiatt az írók kiekrülik ezt a megoldást! -
musza #17029 - tegyük fel ha a bomba felrobbanásával minden visszaáll és leszáll az Oceanic 815 L.A.-ben Áron eltünik csak úgy az ágyból? az a nagyinak nem lesz fura? :D -
#17028 :D jah,így már más,de a szigetnek meg van egy olyan tulajdonsága,hogy nem minden repülő és nem repülő tárgy talál olyan egyszerúen oda,csak egy "résen" keresztül,
Így már gondolom érthetőbb a kérdés:P -
#17027 tudod a légballonnak van egy olyan tulajdonsága hogy tud repülni. Ezt régen észrevették az emberek, és kitalálták hogy nagy távokra is elmennek vele, így pl föld körüli útra is.
így már gondolom érthetőbb :P -
#17026 *. helyett kérdőjel az első mondat végén. -
#17025 Ha már megválaszolatlan kérdések,egy rég elfeledett 2.évados kérdés.Csak annyit mondok Henry Gale,és a hőlégballonja.Na ők hogy kerültek a szigetre.
És ha már fekete->"rossz" Isten->fekete ló a szigeten és a szigeten kívül,amikor segített Kate-nek megszökni a nyomozótól,úgy látszik nem csak Jacob tevékenykedett a szigeten kívül.
És mondták itt mások,hogy nem Jacob a jó karakter,és annál bonyolultabb a LOST ,hogy jó és rosszra elszeparáljuk a karakterek jellemét,ez igaz is,és lehetséges,de hogy nem a fekete ruhás csóka a jó karakter ,az biztos,ugyanis az "elvielg jók" nem ölnek embert/nemembert. -
#17024 akkó kipróbálom :D addig sem leszek lost nélkül :D -
#17023 ja fasza :D -
#17022 és jó-e? -
#17021 igen -
#17020 A Via Domus-szal játszott vki? -
#17019 elég vad -
#17018 Vad elmélet:mi van,ha Jacob kunyhóját nem is Horace építette,hanem Bernard és Rose ? Ezt semmi nem támasztja alá,de lehet:D -
#17017 azt kérdezi miért NEM akar visszamenni -
#17016 jaigaz, nemfigyeltem. Akkor Jacob hozzá a gitárt hozta, és elmondta neki hogy juthat vissza. Lehet hogy enélkül nem tudta volna hogy mikor mennek :D -
ManoNegra #17015 az ördög nem attol ördög, hogy rosszul néz ki :-) -
#17014 Jacob már eleve azt kérdezi a tőle a taxiban, hogy miért akar visszamenni. mondja is, hogy jobb neki a szigeten -
#17013 Hurley nem döntötte el hogy visszamegy. Sőt. Börtönben akart maradni még jódarabig hogy ne kapják el. -
#17012 Gondolom a sziget gyógyító ereje összefüggésben lehet azzal a mágneses anomáliával, és mivel a csaj pont oda esett, ezért élte túl. -
#17011 viszont Hurleyt már akkor látogatta meg, amikor az már eldöntötte, hogy visszamegy
az tetszik, hogy mindig javít valamit, mert ezeket már átélte. majd egyik részben "becsúsznak" Quinn Mallory-ék. "óóó, ez sem az a dimenzió" -
ManoNegra #17010 jolvanjolvan nem olvastam. béke -
ManoNegra #17009 Majd talán most sikerül átvenni a jó-tol a hatalmat talán most! -
#17008 bazz jó hogy felhoztad a barlangban talált hullákat :D ez így nagyon érdekes :D
Am gondolkoztam, hogy Jacob amikor meglátogatott mindenkit korábban, tulajdonképpen olyan időkben ment el oda, amik nagyon sokat hozzátettek ahhoz hogy kik is ők, és sok köze volt abban hogy bizonyos dolgokat megtegyenek. Ha Katit elkapják ott a boltban, az befolyásolhatta volna a kapcsolatot a családdal vagy hasonlók, ha Sawyer nem kapja meg azt a tollat, lehet hogy tényleg nem fejezi be azt a levelet és továbblép, ha Sayidot nem szólítja le, ment volna ő is a zebrán a feleségével és őt is elütötték volna, nem ment volna vissza a szigetre, ha Lockeot nem éleszti ott fel, akkormeg ugyebár esélye sem lett volna eljutni a szigetre elsőre sem.
Arra gondolok, hogy mi van ha Jacob már rengeteg alternatív jövőt átélt, és minden hibán megakadva tökéletesítget, kijavít mindig apróságokat. Még mindig kérdés hogy miért, de ez eszembe jutott és meg akartam itt osztani -
ManoNegra #17007 Nemtom. Nem Ő volt (Jakob) aki csellel játszotta ki apja áldását az elsőszülött helyett, csalta el Ézsau feleségét stb...? -
#17006 "Ha a bibliábol indulunk ki, akkor mindenképp."
merthogy? pont ellenkezőleg szvsz. -
ManoNegra #17005 Valószinüleg ugyis az lesz a poén, hogy Jacob a rosszfiú.
Ha a bibliábol indulunk ki, akkor mindenképp. -
#17004 még egy érdekes dolog: a 3. évad dvd-jére ez volt írva: jacob loves you. simán a jesus loves you mintájára :) -
#17003 jöjjön egy nagyon vad elmélet:
a Sötét ruhás terve, és megvalósítása a következőképpen ment végbe: a terv értelemszerűen Jacob megölése, a miértjét nem igazán tudjuk. most jön a lényeg, idiótaságra felkészülni! :)
ugyebár az egy kurva nagy paradoxon, hogy azért történik mindez, mert visszamentek az időben, de eleve azért mentek vissza, mert ott voltak.
most tényleg jön a lényeg: eredetileg nem mentek vissza :O minden, ami anélkül történt, hogy ők ott lettek volna a múltban a sötét ruhás terve volt, aki Desmondhoz, Ms Hawkinghoz és Jacobhoz(?) hasonlóan látja a jövőt és Jacobtól tudjuk (sejtjük), hogy látja a lehetőségeket is, szóval tud kombinálni
tehát ez az ember (vagy mi) mindent úgy csinált, ahogy most a visszakerült emberek tették. megalkotta a loop-hole-t(!!), odavitte a szigetre John Locke-ot, stbstb -
#17002 a bomba még felrobbanhatott, de akkor meg lehet hogy ez idézte elő a balesetet.
ez a nem tudom megváltoztatni a jövőt, szar
most vagy azért törénik a baleset, mert nem csinálnak semmit, vagy azért, mert robbantanak. de mindenképpen megtörténik...
juliet miért nem halt meg egyből ilyen nagy eséstől? -
#17001 :D
naja -
#17000 ték -
#16999 hát én tartom magam hozzá :D -
#16998 a bomba robbanása ellen a legfőbb érv az, hogy a 6-ik évad 5 perces lenne: megmutatnák, hogy leszállnak repülővel, FIN. hiszen semmi sem történt volna meg, amit eddig láttunk -
#16997 na igen, szép csavar lenne, ha kiderülne, hogy Jacob a rosszfiú
Radzinsky tényleg érdekes. túl magabiztos és sokat tud. hm, tisztára, mint ál-Locke. bár nem hinném, hogy ő is csak egy álca -
#16996 ha nem tartod magad ahhoz, hogy a múltat nem lehet megváltoztatni, akkor elképzelhető hogy az első-második évados jelenben nem volt semmi robbanás, a mostaniban meg igen -
#16995 na erre én se emlékszem
de én még mindig tartom azt hogy semmi nem robbant fel, mert ha még nem is végez akkora pusztítást a bomba, a swan körüli résznek tuti vége lett volna és az első második évadban nem úgy néz ki hogy ott robbant valami, le is betonozták a mégnesesség miatt az egészet, vagy lehet hogy a sugárzás miatt is? :O :O
áhh nemtudom már végképp mivan :D -
#16994 akkor sem akkora és végülis nagyon nagyon mélyen volt a föld alatt a robbanás, szóval nem hiszem hogy az egész szigetnek fel kéne robbannia. asszem volt is róla szó, hogy az amerikaiak a szigeten kísérleteztek ezekkel a bombákkal. náluk se semmisült meg a sziget. vagy rosszul emlékszem és szó nem volt korábbi robbantásokról?