22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • lele
    már csak 248 nap... az nem sok...
  • BaliBoy
    Azt hiszem kettőnk közül te kezdted el a lekezelő stílust amikor előadtad, hogy csak neked tűnt fel a..... Ezek után ne csodálkozz ha a válasz is hasonló.
    Amúgy sem kötöttem beléd. Csak nevettem a "nagymellényű" hozzászólásodon. És ahogy elnézem elég udvariasan megmagyaráztam, hogy az általad felvetett dolgokat miért nem írta le senki.
  • Kicsikiraly
    nem kötöttek beléd, csak rávilágítottak a tényre h hülyeség volt ezt beírnod mert egyértelmű.
  • ndannyl
    Szerintem meg ez a LOST fórum, és azt írok ide LOST-tal kapcsolatban amit akarok. Te is írtál már ide véleményt, észrevételt, nem? Nekem is egyértelmű(mint írtam is) amit írtam, de nem hiszem, hogy bűnt követtem volna el, pláne akkorát, hogy belém kelljen kötni ilyen nagy mellénnyel.
  • BaliBoy
    Hát nem tudom... Szerintem az az okoskodó aki megpróbálja megmagyarázni az egyértelműt...
  • ndannyl
    Eddig jó! Ma már 2 nagyképű f@szba is belefutottam, és még nem ebédeltem... Nektek már meg se kell nézni a 6. évadot, úgyis tudjátok mi lesz benne... Okostónik... de útálom az ilyet... Protokoll az nulla, gondolom iskola mellé is jártok, na mind1, nem túrok bele a homokozótokba...
  • Kicsikiraly
    PWN3D

más: kurvajó ez a Via Domus :D Megvan azér a fílingje h Sawyerral üzletelsz meg te tudod meg először h Kate volt a rab :D
  • BaliBoy
    LOOOL.
    Azért nem írta le senki sem, mert mindenkinek egyértelmű volt ez a dolog. A kérdés pedig nem a identitására vonatkozott hanem a szándékaira.
  • ndannyl
    Nem tudom mit nyálaskodsz, eddig ezt senki nem írta le, és volt is kérdés, hogy akkor ki is Locke valójában...
  • pyrohun #17064
    Igen ez csak neked volt egyértelmű, eddig erre senki nem jött rá... omg.
  • ndannyl
    Valamint az is egyértelműen kiderül, hogy Jacob hurcolja állandóan az embereket a szigetre, hogy tesztelje, nézze a viselkedésüket. Ez a fekete ruhás fószernek nem tetszik, még nem tudom miért, de kérdezi is Jacobtól, hogy miért csinálja, hiszen mindig ugyanaz a vége... Erre mondja, hogy egyszer majd nem így lesz, és akkor a többi ami előtte volt csak "felvezetés" lesz... valami ilyesmi.
  • ndannyl
    Nem tudom, hogy csak nekem volt-e teljesen egyértelmű, hogy Locke aki bemegy Bennel Jacob-hoz, az nem Locke, hanem a feket ruhás csávó. Ha nézed, az elején azt mondja, hogy meg akarja ölni, és előbb-utóbb fog találni egy kiskaput... A végén Jacob már tudja(vagy akkor jön rá), hogy a fekete ruhás van Locke alakban ott, mivel mondja is, hogy látja, sikerült megtalálni a kiskaput.

Egyfajta trükköt alkalmazott, ami pedig(már valaki utalt erre itt a fórumon): Ben-t elvezette saját magához (füsthöz) Locke alakban, és Ben-nek "megparancsolja"(Alex alakjában), hogy kövesse Locke-ot, aki ugye a füst (vagyis fekete ruhás ember maga). És ugye azt tudjuk, mert kiderül a végén, hogy Locke végig hulla volt...
  • Szolnokboy1
    konkrétan.
  • trident
    jajajja, lemaradt: egy epizódcímet mondanátok a dr. Chang felső végtagi sérülésével kapcsolatban? Írtátok többrn, hogy, már tudjátok mi van a kezével az évadzáró itán, de én nem emléksuem semmire.
    (tényle gújra kell nézni:))
  • trident
    Ez a purgatórium elmélet még az első, második évadban dívott, szerintem túlnőtt már a történet "csak ennyin". :)
    ..
    ..
    re Atombomba: jó-jó, de ne feledjétek, a terv a kitörő energia megsemmisétése volt, ergo ha robbant, az nem egyenló egy plutónium bomba okozta pusztíással, hanem vs. kioltja a feltörő erőt, vagyin nem smemisül meg a sziget.:)

..
    ..
    re Kunyhó, amit Bernard, Rose épített: nekem tetszik a gondolat, ötletes, semmivel sem elvadultabb, mintha Horace építené -akitől szerintem nem számolhatunk ilyenre-.

..
    re Ates plakátja: :D

..
    ..

Mindeninek az ötletelése:
  • musza
    * a szinkronosban ezt mondják Pokoli Éden!
  • musza
    Pokoli Éden???

- talán ez a sziget egyfajta köztes állomás a menyország és a pokol között, és ki ahogy teljesít a "próbán" azon dől el ki hova kerűl!?
  • tommygear
    hja :D
  • 5c0rp330n
    ráadásul itt nem is locke, hanem loophole guy :)
  • tommygear
    Locke még mindig :)
  • musza
    Szerintem már ideje leváltani Jacobot elég régóta űzi az ipart és persz Lock bácsi elég komoly turákat rendezne...
  • Ragnar360
    :DDD
  • tommygear
  • Kicsikiraly
    szerintem vicces :D
  • Sephi
    ...
  • ates84
  • Ragnar360
    hát pont h az uccsó részek nagyon nem :) inkább az azelöttiek, na mind1 ez itt off :)
  • Sephi
    Prison Break? Annak mar az utolsó 6 része sikított az erőlködéstől :D
  • Ragnar360
    Btw csak azt nemtudom, h miléesz majd velem jövő ilyenkor, hamár a pb-nél kicsit szarul éreztem magam, h vége lett - hát a lostnál meg pfff, sztem pár percre majd elfogok ájulni :) - mert itt a karakterek meg minden sokkal öszetettebb, meg egyéb ezer dolog amin majd mindenki majd csak akkor agyal ha nem lesz többé, na mind1 az még nem most lesz szerencsére, addig meg felkészitem magam -.- ^^
  • Ragnar360
    Na ez is a top10 be :))) helyes - viszont már nincs kedvem se kommentelni se olvasni azt mar megtettem/tük 300+ kommentel a lostspoilers.blogja.net-en - viszont látom vannak ismerös nevek a pb topikból, kicsi a világ kevés a sorozat mi :d
  • 5c0rp330n
    "visszaflesselünk?" ezt úgy érted, hogy visszaemlékszünk vagy visszakerülünk oda konkrétan?
  • Szolnokboy1
    hát én már nem nagyon emlékszem rá, de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a vége az, hogy megtaláljuk a bunker alatti elektromágnest (amit a sorozatban nem láttunk) és visszaflesselünk a pilot részbe, amikor lezuhant a 815.

elég sok utalás van a sorozatban történtekre, de a sorozatban nincs egy árva utalás sem a játékra, ezért nem is szeretem figyelembe venni a játékban történteket.
  • 5c0rp330n
    valaki azért leírhatná spoilerben a lényegét :)
    nekem megvolt amúgy, elkezdtem, de nem volt türelmem hozzá..
  • Szolnokboy1
    erről jut eszembe! a játék vége így elég más nézőpontba kerül. :)
  • Kicsikiraly
    ezsgén nincs politika

• BaliBoy
    Azok az események amik Aront a nagyanyjához juttatják meg sem fognak abban az esetben történni. Szóval nem, nem fog csodálkozni. :)
  • tommygear
  • BaliBoy
    Nézed a Supernaturalt? Méghogy a "jók" nem ölnek embert. :D
  • 5c0rp330n
    jobbik esetben
  • musza
    - Hurley pl minden balesetet megúszott ami a Szigetre érkezés elött történt vele (ebben is Jacob keze van mondta is neki "mivan ha nem átok hanem áldás van rajtad")