Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Jin már tud róla, mégsem tette meg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát elõször tudniuk kéne arról hogy létezik templom 😄 akkor meg úgyis bemennek.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
v nem 😄

amúgy sztem nem volt egy olyan iszonyatos rész....történt ez-az, de semmi komoly 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

N o N a m e

Hátha bejön 😄
LasDen
hogy hogyan nincsen sehol sem angol sub?????

ProGabe
OMFG, dzsíszüszkrájszt

hát ez überalles rész volt. nem kell ide óriási WTF, ha kapunk ennyi mindent. letaglózott. legyen már 1 hét múlva!
scu system, that defends the temple! (tudom, nem szó szerint idéztem, nem ez a lényeg)
elengedte õket a szörny. kimosta az agyukat? 😮
kíváncsi vagyok mikor mennek be a szigeten lévõ templomba. lehet, hogy sak az utolsó évad utolsó részeiben...

316 promója (hm, nem lett ez túl spoileres? na nem mintha eddig nem húztak volna csõbet minket a promóikkal 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szolnokboy1
aztabüdös...!!! Jézus, mekkora rész volt, eddig üti az összeset! 😮

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

csak HD rész van

ma nincs lost vagy mi a f...? :S

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Magoo
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÕRÜLTEN NAGY RÉSZ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
A következõ rész beharangozóján meg már kifeküdtem....kész ennél jobb sorozat nincs.... 😄
ISTENI!!!!

Klemice
na az elsõ mondatra vártam régóta, gondoltam hogy visszaflesselnek

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ProGabe
Daniel Dae Kim (Jin) adott egy spoileres interjút
the origin and nature of the Smoke Monster will be disclosed soon and viewers will even get a glimpse of its lair. Turns out the monster is as "old as the island."

Kim also cautioned against expectations that his character, Jin, will reunite with his wife, Sun (Yunjin Kim), even though Jin survived a freighter explosion and Sun returns to the island after escaping it.

Those events don't mean "they're particularly in the same place or chronologically in the same time," Kim said.

As for the atomic bomb that showed up in the "Jughead" episode, he said the show's producers rarely give something such prominence unless it counts in the island's mythology.

"That's a huge red herring if it's a red herring," Kim said, suggesting the bomb could help resolve plot points as the series ends in 2010.

Klemice
<#rinya>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Bulykin
<#gonosz1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
szemfüles vagy!

Klemice
nekem is csinált már olyat

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LasDen
jééé.....nekem az elõbb átváltott hieroglifákra a visszaszámláló cucc.....én is utazom az idõben és már szerda van???? 😄

Kicsikiraly
ott a pont 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szolnokboy1
FAIL. 😊

passatgt
kate visszamenne nem bánnám

Grove4
Amivel érintkeznek az nem tûnik el,akkor meztelennek kellene lenniük!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

észrevetem egy bakit a 4.ik részbe,ugye mikor átugranak egy másk idõbe akkor minden eltûnik,de sawyer azért vigan szaladgált egy fegyverrel!
"Ben: Hello Kate!" 😄

Mind2 sorozat isteni...

zaki
neked biztos az, menjél élvezz a pébére, ahhoz elég 0 agy... :c

passatgt
😄:ASD:

precision
ez hatalmas 😄😄😄

Bazinga!

Bulykin
<#banplz><#szomoru1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Szolnokboy1
köszönjük a mélyenszántó hozzászólásodat!

Mikor esik már le végre, hogy az egész sorozat egy értelmetlen faszság?
trident
Sayid: uuupsz! ^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Kicsikiraly
"Oh yeaah! Time travel is cool! And it's our DESTINY!"

😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
szerintem csak szimplán szar 😄

Klemice
beteg

ProGabe
ha valaki elveszett volna
Az ABC egy Lost: Untangled (Lost: kibogozva) címû videóval kedveskedett a sorozat azon nézõnek, akiknek már fogalma sincs arról, hogy mi a jóisten haragja folyik a szigeten. A videó természetesen spoileres, ha valaki az AXN-en akarja követni az eseményeket, NE indítsa el. A többiek nyugodtan, röhögni is lehet rajta.

precision
gyönyörû tervrajz 😄😄
de amúgy van benne logika

Bazinga!

tommygear
Nem lehet, hogy az elõzõ részben a puskás csajszi, aki Faradayt odakíséri a hidrogénbombához, az lenne a fehérhajú öreglány?
Ugyanolyan összezárt fogakkal beszélnek mindketten.
zaki
esélyes, hogy tényleg õ az fiatalon :o

trident
Illetve pletyka szinten szóba került még, hogy közelrõl ismeri a szigetet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Klemice
Ms Hawking

zaki
Jah, a gyûrût nála "vette" Pennynek. Vmi orákulum féle lehet az öreglány.

Valszeg Faraday anyja.
Amúgy Desmond már találkozott vele, amikor víziói voltak a korábbi évadban 😊
grebber
Az 5. évad 2. része végén ki volt az a fehér hajú öregasszony?

Next PC upgrade: 2022

Klemice
Nem elég hogy ott van Jin és ezért valszeg bekerült a hatósugárba mint Daniel? ennyi

Herold
Lehet, hogy a sziget az elsõ eltûnésekor a térben is ugrált és Jin közelébe került. Bár ennek nem sok értelme van.
Nyilván vagy Jin került a sziget hatáskörébe, vagy a sziget került közelebb Jinhez.

Igen igen, én is ezt mondom 😄😄
ProGabe: tényleg köszi ezt a rakétás dolgot már el is felejtettem 😄 de akkor is egyértelmû h Jin valahogy bekerült a hatósugárba, mert máskülönben nem ugrálna az idõben , és nem lehetne ugyanabban az idõben ahmelyikben a többi szigeten maradt.

Kicsikiraly
btw ez a legvalószínûbb magyarázat, elvégre van vmi a szigeten, ami ezt a hatáskört "generálja" szerintem ugyanaz a dolog, mint amit a 108 percenkénti gombnyomás akadályozott meg, és ami ideráncigálta a 815öt. (bár lehet hogy az a H-bomba volt, amit elástak, de annak meg nem lenne elektromágneses mezeje, + az fel is robbant, bár ez nem biztos hogy együtt pusztult a bunkerral)

DFTBA &#3232;_&#3232;

trident
Így van, egy dolog nem volt megemlítve még: a hajó motorja emlékem szerint meg volt rongálva. Elképzelhetõ, hogy sodródott akár a sziget felé, így esetleg könnyebben meg lehet magyarázni Jin felbukkanását.

Kicsikiraly
ezt mondtam én is, szerintem a szigeten történõ dolgok itt a flashbackek, és Jackék pedig a jelen, az eredeti idõvonal.

DFTBA &#3232;_&#3232;