Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
DFTBA ಠ_ಠ
ha jól ki van ez találva, akkor azért nem emlékeztek rájuk, mert baromi régen találkoztak csak, akkor is baromi rövid idõre, és ha fel is merült bennük, hogy már látták õket valahol, annyira ésszerûtlennek tûnt, hogy inkább ki sem mondták és elvetették magukban a dolgot.
már akkor nagyokat néztem amikor az ismerkedés ment a szereplõkkel pl locke nadja házánál jelent meg, de mondjuk az már lejrt lemez hogy mindenki kapcsolatban van valahogy a másikkal
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amúgy Claire-el mi történt? meghalt?
itt egészen máshogy mutatják be az idõutazást. nem úgy mutatják, mint egy idõutazós filmet, hanem úgy mutatják, hogy ez a múlt és pont. ez történt. ez vezetett azokhoz az eseményekhez, amik megtörténtek és kõbe vannak vésve. csak épp most élik át õket.
DFTBA ಠ_ಠ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Valahogy így képzelem el!
A másik dolog,amit felvettettem magmaban,hogy Eathen meg Rousseau miért nem emlékezett Lockre-ra illetve Jin-re?
közben találtam egy számomra elfogadható magyarázatot!
Szerintem azért nem emlékeztek,mivel,tegyük fel van egy idõvonal:oda kerültek a szigetre,mindenki éldegélt,megölték Eathent,Rousseau is kinyiffant,és az idõutazás csak ezután történt meg,szóval szerintem csak az emlékezhet a dolgokra,aki az idõutazás kezdetekor,helyesebben a megváltoztattot dolgok jelenkori(ezt úgy értem,mintha ment volna az idõvonal tovább és párhuzamos univerzum jött volna létre,amelyben nem történik idõutazás,hanem megmarad az idõvonal) állásakor életben volt a szigeten.Ez így leírva kissé bonyolult,de remélem azért érthetõ,ha meg valalki felvetette korábban ezt a variációt,akkor sorry!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lost.S05E05.720p.HDTV.x264-CTU
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha nem emlékszel, akkor maj utánnanézek, hogy melyik rész is volt az
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
kiabálni meg nem kiabáltam, csak nem vettem észre, hogy a caps lock billenyûm be volt kapcsolva, és nem volt kedvem ujra leirnom a szöveget.
elnézést kérek mindenért, nem volt semmi szándékos
és köszi
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nyilvan el kellet torje a kereket, mert Locke helyrerakta majd jobbra kezdte el tekerni, szoval vissza az indulo ponthoz.
Viszont ha most Daniel azutan hogy a voroske meghal, visszapattan a multba, es ott talakozik a kislanyal, akkor szamomra vegleg kaosz lesz a idoutazas dolog mert MIFASZ? Habar ha Daniel ugyanazt a muveletet hajtja vegre, mint Desmondal... de nekem ez mar alapbol magas mert ha minden nagy fejes tudta jol mi tortenik elore, akkor.... jjaaaajj abbahagyom mert nem erek a vegere 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
EBBEN A TOPICBAN FENT A BANNER-ON EGY SZÁMÁLÁLÓ VAN. 005 22 SZÁMMAL
EZ MILYEN SZÁM??
ELÕRE IS KÖSZI
ÜDV.,
De figyuzzatok, most Locke megjavította a szigetet, és sztem abban az idõben rekettek amikor a dharma a szigetre men építette az orchidod, és vhogy bejutott, és megnézte mi megy ott.. és meglátja majd a kislány charlottot és elijeszti a szigetrõl, mint látjuk sikertelenül!<#nyes>#nyes>
Egyszer mindenkinek látnia kell..
És még mennyi rész van hátra, mi lesz itt....
Lost. best. show. ever.
meg ha látom, hogy Jason Voorhees bemegy egy házba, akkor nem megyek oda inkább a másik irányba megyek 😄
Elküldve: 2009. Február 12. - 19:18
Válasz | Idéz
Lost felirat kész, most nézzük át. Körülbelül egy óra, és fent lesz.
kenny összeveszett mindenkivel,hogy nem csinálhatja az új évad feliratait
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)