22323
-
#17113 inkább örülj, hogy így van, mert a mostani spam százszorosa lenne kb, ha nem lenne ez a szabály -
#17112 Ezt a baromságot... -
musza #17111 :( nem! elnézését kérem Ezredes Úr de frissen regelt 30 napig nemtud linkelni.
Nekezdjük most mi is amit az elöttünk hozzászólók :( áhhh -
#17110 Letörne a kezed, ha belinkelnéd? -
musza #17109 http://www.youtube.com/watch?v=XLnZosowLJE
-
musza #17108 tényleg elnyomhatnátok már ezzel magatokat!! írjátok privátba, nem tartozik ránk, és nem is érdekel szerintem sokmindenkit a civakodásotok!!!!
Sorry hogy OFF:( -
#17107 Szerinted én nagyképű fasz vagyok? Ember, kb. olyan infót írtál le egy LOST fórumba (ahova olyanok járnak, akik azért eléggé tisztában vannak a történettel), mintha azt írtad volna, hogy "a víz folyékony, tudtátok? De meg is tud ám fagyni" :)
Bocsánat, nem akartalak leugatni, de tényleg nevetséges voltál. És nem tudom miért kell ezután még személyeskedned is, szerintem tök felesleges. Amúgy nem jártam soha iskola mellé és van egy főállásom, meg mellette egy cégem. Egyéb mondanivalód van? -.- -
#17106 Szerintem a hal motívum:
Jacob éhes volt ezért halat evett. :))
Nem kell mindenben misztikumot keresni. -
#17105 Van egy rövidke,és semmitmondó Teaser videó a 6.évadról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Illetve annyit talán ki lehet hámozni belőle,hogy az utolsó másodpercben a híres "szem-jelenet" látszódik,amely engem arra enged következtetni,hogy nem sikerült Jack mutatványa,vagy más mellékhatásokkal járt. -
#17104 Hal szimbóluma: Az ember egy szigeten él, és sok ideig tartó szövő munkát csinál, emiatt nincs ideje bemenni vadászni, csak kivet egy hálót amivel halat fog -
#17103 Eszembe jutott valami,és gondoltam utánanézek,ugye Jacob az első percekben halat eszik,gondoltam megnézem a hal jelentését,mint szimbólum.Tessék:
A hal szimbólum igen összetetten, nagy mélységben kapcsolódik a keresztény mivolthoz. Egyrészt
"Amikor Jézus a Galileai-tó partján járt, látta, hogy Simon és testvére, András - halászok lévén - épp hálót vetnek a vízbe. Jézus ezt mondta nekik: "Gyertek, kövessetek, és emberek halászává teszlek benneteket."" (Mk 1,16-17)
Tehát azzal, hogy emberek halászaivá tette Jézus az apostolokat, a megtért és megkeresztelt ember lett a hal motívuma.
Másfelől a hal motívum az ókeresztény korban egy titkos jelképe volt a keresztényeknek, ugyanis a hal görögül ikhthüsz és a szót mozaikszóként használva IKHTHÜSZ = Ieszousz Khrisztosz, Theou Üosz, azaz magyarul Jézus Krisztus, Isten fia, Megváltó-t jelent.
Így jelképezi a hal magát Jézus Krisztust és a keresztényeket együtt. Ezáltal a hal motívum talán erősebb jelentéstartalommal is bír, mint a kereszt, hiszen míg a kereszt - mint a hit jelképe - a feltámadt Krisztusban való hitet jelképezi, a hal valamiféleképp az egész közösséget (mondhati az Egyházat), aki követi Krisztust.
Egyéb halas szimbólumos dolgok.
Akit érdekel jó olvasgatást! -
#17102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játékban miért egy rohadt nagy elektromágnes okozza a mágnesességet a swannál? :O erre nem gondoltak a sorozatkészítők az 5 évad alatt? -
Ragnar360 #17101 Az oké de vhogy az izé meg hangulata nem jött át olyan unalmas meg mondom az íze az egésznek más - nemtom, na mind1 -
#17100 Épp azt írta,hogy a fanoknak jó,de aki dokat szokott játszani és ilyen szemmel nézi,annak tényleg nem akorra újdonság, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de nem akarom megbántani azokat akik szeretik a játékot.pl elég lineáris,szinte végig csak egy felé mehetsz,a csereberélésnek nincs igen nagy értelme,de még tudnám sorolni, -
KnightRider #17099
Ezt én követtem el :D -
#17098 Hát ha az neked nem hangulatos hogy sétálhatsz a táborban, a dzsungelben, menekülhetsz a füst elől, neked kell beírni a számokat a Swanban, akkor nem vagy akkora lost fan mint amekkoráknak a játékot szánták :D -
Ragnar360 #17097 Hát sztem elég gagyi lett a játék, bár Lost kedvelőknek ajánlott, de elég uncsi és NINCS MEG a hangulat - nagyon nehéz lenne belőle jó játékot csinálni - teljesen más a hangulata a játéknak mint a sorozatnak na mind1 cink - egyszer jóvolt -
#17096 A játék tényleg nagyon jó igy visszagondolva a játékra tényleg volt benne olyan rész amit a sorozatban sohasem mutattak ! És igy már világos a játék vége is ! Amugy nálama játék vége volt a legnagyobb WTF !! -
#17095 ne spoilerezzetek a játékról pls :S épp játszanék vele és szeretnék a játék közben meglepődni -
#17094 Jah tényleg!Ez nem is jutott eszembe:Dmár elveszi a LOST az ésszerű gondolkodásmódját az embernek! -
#17093 vagy csak azon lepődött meg, hogy a zuhanást élte túl. -
#17092 Viszont ahogy látom Lisa is meglepődik azon,hogy a faszi él,talán ő egy másik idősikba került,ahol a faszi meghalt a zuhanásban és ő élte túl!? -
#17091 nekem így sem világos, hogy mi történik a játék végén. :) csak még jobban összezavar. -
Ragnar360 #17090 looooooooool - a játék 2007 es v korai 2008-as asszem :)
Én is kiakasztottam és emlékszem erre a részre- mondták is, h lesz benne vmi apróság amit AKKOR MÉG NEM TUDHATTNUK A SOROZATBÓL - hát igy utólag már elég világos mindenkinek asszem :P -
#17089 Játék:
Megy repülő, lezuhan szigetre, főhősünk balfaszkodik, elindul a hajóval, majd ismét a szigeten ébred -
#17088 egyszerű: mindig változik ugyebár az idővonal ahogy Jacob rendberak ezt meg azt, ez egy korábbi/későbbi verzió :D -
#17087 mivan?
mindkettő történetileg a lezuhanáskor kezdődik ahogy tudom. -
musza #17086 És mivan ha elöbb a játék volt és aztán a sorozat?
mert a sorozat úgy kezdödött mint a játék folytatása lenne.
NEMTUDOM NEM JÁTSZOTTAM A JÉTKKAL CSAK AMIT LÁTTAM AZ ALAPJÁN INDULTAM EL... -
#17085 na ez szép, ez így még a sorozatban megszokottnál is nagyobb wtf.. mondjuk olvasva a kommenteket, nem igazán érti senki, hogy akkor ez most itt miaf@sz volt :)
de gondolom nem viselhetné a lost nevet a játék, ha a készítők nem hagyták volna jóvá a dolgot, akkor pedig nem mondhat ellent a sorozatnak és jelentőssége kellene hogy legyen.. új játékról sztem nincs nagyon szó, a sorozatban pedig semmi utolás nem volt a játékra, így nemtom hogy akarják ezt megmagyarázni és mikor.. -
Hellsing47 #17084 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem a zuhanáskor halt meg..még jóval elötte... -
#17083 így van -
#17082 aztaqrva, az tényleg nem kicsi wtf :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lisa akkor eredetileg meghalt a zuhanás után, itt pedig élt? vagyis megváltoztatta valahogy a múltat? -
ndannyl #17081 Nem! Egy filmen kívüli noname gyerkőc. -
musza #17080 Itt a szereplő akivel vagy az Jack? -
#17079 én sem vittem végig, de a lényeg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a karakter felesége (vagy barátnője, esetleg menyasszonya, nem emlékszem), Lisa meghalt a lezuhanáskor (ez sem biztos, a lényeg, hogy halott). végigviszed a játékot, segítesz embereken, találkozol ádörökkel, stbstb, már éppen kijutnál, jön egy segélykérés, emberünk felnéz az égre és...
óóóóóóriási WTF -
ndannyl #17078 Van még egy érdekesség, ami homályos, de ez végül is nem derült ki. A hamu szét volt tiporva egy helyen... Vajon ki tehette? Kinek állt érdekében kiengedni antiJacob-ot? Mert azt hiszem abban egyetértünk többen, hogy az valamifajta kerítés számára... Persze még ezt se tudjuk biztosan. Attól félek, hogy 17 részbe ennyi választ nem fognak tudni erőltetés nélkül beletenni, és bőven akad majd kérdés a nézőkben amiket nem válaszolnak meg.(Vincent,Walt,Meghalni nem akaró öngyilkos,szobor stb...) -
ndannyl #17077 Ha egyértelmű, ha nem, attól még leírhatom. De továbbmegyek, akármennyire is egyértelmű, nem biztos, hogy így van... LOST RULEZ!!! -
#17076 lol?
asszem ezért azért nem kapnád meg a legszemfülesebb néző díjat :)
fogalmazzunk úgy, hogy akinek ez nem esett le abban a másodpercben, amikor le kellett, nem sok értelme van néznie ezt a sorozatot.. -
#17075 Man2=Locke2,ez szerintem 99%,az meg nagyon valószínű,hogy ezekhez még hozzácsaphatjuk azt is,hogy =füst.Locke2 meg azért lepődött meg,mert meg kellet játszania magaát,különben kiderül,hogy nem is ő Locke. -
#17074 Amikor Ben elmondta Locke2nek hogy bármit megcsinál, amire kéri, akkor locke2 nagyon elcsodálkozott. Biztos hogy a füst=man2=locke2?