22323
-
#17153 azt még nem néztem, csak tervbe van -
#17152 Naaa, azért a maffiózóknak is jár min. 2 csillag -
#17151 maffiózók, shield*, burn notice, fringe, harpers island, rescue me, life*, skins*, mentalist, flashpoint, chuck, standoff, lie to me, hustle*, psych, dexter, monk
csillagozva ami kiemelten ajánlott;) -
#17150 én a prison break-et nézem újra -
#17149 Olvasom ki-mit ír, én nem vagyok oda a sorozatokért, egyedül a lost ami magával rántott.:)
(jó-jó, twin peaks odabaszott, futurama a zisten -de azért ugye az animáció-, heroes, dexter érdektelen lett)
Esetleg lehet megnézem a Legend of The Seeker pilotot... Talán....
De az igazi az lesz, amikor a Lost S06E01 után agyfaszt kapok és minden baromságot beírok ide.^^ -
#17148 En BSG , Friends , Curb your enthusiasm, Seinfeld, Heroes S3 es Jericho S1 -
#17147 -
#17146 mert ő Mr. Proper -
SAFIII #17145
Engem jobban érdekelt az, h Locke vajon miért kopasz!
És képzeljétek beütöttem a google-be és ki is dobott valami oldalt, ahol valami "rasszizmust" meg "divízó88t" emlegettek....nem tudom mik lehetnek ezek,szal
alig várom már h kiderüljön a 6. évadból -
dzsagon #17144 Azt megnéznéd milyen szimbólumra utal, hogy Jacobnak szőkésbarna rövid haja van? -
#17143 jó volt az a lost room :D
nekem bejött :D
én a big bang theoryt ajánlom :D -
sirdond #17142 rescue me, bsg
ha valaki nem ismeri, the lost room
http://www.imdb.com/title/tt0830361/
3 részes minisorozat,de nagy kedvencem, elő is veszem én is :D -
#17141 Battlestar Galactica sci-fi kedvelőknek -
#17140 Legend of the Seeker :D most ment le az első évad. Én btw Houseozok meg Rescue Me-t fogom elkezdeni. Meg nyáron jön a Weeds S5, és a Lostot is végigdarálom mégegyszer első évadtól :D -
sirdond #17139 alias ;)
nekem bejött -
musza #17138 Én a Weeds-re készültem:D újranéztem 1-4 évad -
#17137 én szerencsére/sajnos elvagyok maradva 4-5 sorozattal így lesz mit nézni :D -
#17136 Én a "holtszezonba" ellkezdem újra megnézni a maffiózók összes részét...remek kikapcsolódás :D -
#17135 Nagyon lassan ketyeg ez a számláló...
Nem a szöszi nem halt meg.
Tud valaki a holtszezonra ajánlani valamit? -
sirdond #17134 menő :p -
#17133 fú milyen jó hogy -fav-oltam a topicot az évadzáró után.. csak felbasztam volna magam a sok idegölő kommenten főleg a lock elnevezésen :D -
sirdond #17132 onnan,hogy minden lostos és sorozatos oldalon ki volt írva
és a fórumon is beírták jó párszor, köztük én is -
#17131 Ezt honnan is tudjuk? -
#17130 Úr Isten...
Hányszor kell még mindenkinek elmagyarázni, hogy szereplni fog Juliette a 6. évadban is? Sőt, nem is egy epizódban.
Nem lesz állandó szereplő, de több epizódban ott lesz. Nem tudni hogy flashbackben vagy normálisan életben maradt és úgy, de ez jelenleg mindegy is.
Lényeg, hogy nem kell hülyeségekkel tömni mások fejét, ha nem vagy biztos az infódban! -
#17129 de ha ugy vesszük hogy juliet meghalt a bombátol, akkor elvileg a többiek is nem? -
#17128 Mivel meghalt, igen. A 6. évadban nem fog szerepelni. De ez a V ígéretesnek tűnik. -
#17127 lostban akkor ennyi volt? -
#17126 Juliet következő szerepe egy sci-fiben ősztől. -
musza #17125 Nem én csináltam csak találtam és bedöltem MÉGEGYSZER BOCS MINDENKI!!! -
#17124 Ezt par ora allat osszerakom en is neked. Fan made. -
#17123 Ugye tudod, hogy ez fake? A csatornák jelei váltakoznak a jobb alsó sarokban. -
musza #17122 csak még egy így alvás elött! :D
Mivan HA,
Lock2,Man2,füst vagymáá mitomén ki, az elrabolt gyerekekből egy új csapatot nevel...
mert mutatták annó hogy egy táborba vitték Waltot a többi gyerek közé.. :/
-
#17121 szvsz valaki egy full idegen filmből, aminek köze nincs a losthoz. fake. -
musza #17120 Hát szerintem a TEASER video után arra jutok szép lassan hogy, ugrottak az időben vissza amikor lezuhantak az Oceanic815-el csak ahogy eddig sem törlődtek az emlékeik így ezután sem fog, és pontossan tudni fogják mi fog történni és mit kell tenniük vagy épp mit nem...
-pl Bent nem szabad hagyni hogy birzgálja a kereket, sőt inkább Ben konyec így még a mentőhajó sem robban fel és lehet menni szépen haza mindenkinek nincs semmi látnivaló a továbiakban.. DE!!! elötte az eddigi titkora kérjük a válaszokat..
-
#17119 Ki lehet az a figura Jack feje fölött a tükörben 1:16-nál? -
#17118 Terrence Bundley nem más, mint Jacob feketeruhás álLock haverja, a gyűlésen pedig ott volt Ben is, így tudta rávenni, hogy megölje Jacob-ot -
musza #17117 TÉNYLEG???
EZ KIB@SZÁS :(((
akko sorry -
#17116 Lol, ma láttam a Yes Man-t, szerepelt benne Faraday muterja (Eloise), vicces szerepe volt a filmben :D -
#17115 Ez egy másik filmből van.. -
musza #17114 EZ IS TALÁN ÉRDEKES JELENETEK TÖMKELEGE :D
http://www.youtube.com/watch?v=EgEdaAEJpWA