Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem közben van kint rendes változat is.
köszönöm mindenkinek hogy használta a spoiler tagot
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ám:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
köv rész promó:
omg, mi lesz még itt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ez a sori egy Isten!
Bevallom a mostani rész picit lassabb mint a múltkori, de élményben simán ott van....sõt a végén úgy éreztem hogy keményen arcon rúgtak! 😄
ÜT! ÜT! ÜT!
Elfeledtem smiley-t tenni oda, de ha tudom, hogy ekkora lelki traumát idézek elõ...
Sajnálom.
(amúgy röhögtünk rajta)
Az persze nem várható el, hogy mindenkinek bejöjjön.
A kurvajóvoltarészbefostam és a idõtengelydifferenciafluxus teóriák mellé amikor semmilyen téma nem fut - elférhet.
Garantált, hogy új epizód megjelenése után, relatív fontos témákat nem fogok megtörni - hisz miért is tenném?
Nem leszek rosszindulatú, és nem kérdezem meg, csalánra vizeltél-e, hanem inkább jóhiszemûleg azt kívánom neked, hogy az életben ez legyen a legnagyobb problémád.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ilyen röviddel az új rész elõtt szerintem ez belefér, amúgy sem mozgott a topik.😊
Azért látható hogy két szép cici jobban megmozgatja az embereket, mint a szigetet körülvevõ tér-idõ differencia teóriája.😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Poénnak jó, de annyira kamu, hogy még csak a weboldal sem létezik 😊 Az epizód címek meg már rég megtekinthetõek (pl. imdb-n). Ha már epizód címek, azok alapján a Namaste-ra vagyok a legkíváncsibb, gondolom Dharma-s visszaemlékezõs lesz. 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Az új szereplõ a 12. epizódban kerül színre, az epizód címe: Tits in the jungle"
forrás: lostcurier.de
Mikorleszmárcsütörtök?😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A készítõk kérdésünkre elmondták: az új szereplõk az évad végén mutatkoznak be, megismerjük a sziget múltját alaposan"
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
de majd egyszer egy szép napon.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Segítsetek, lécci, egy házi dolgozathoz lenne szükségem arra a sorozatos szakkifejezésre, amit arra használnak, ha egy rész (vagy évad) végén egy szál annyira nyitott marad, hogy muszáj megnézned a következõ részt. Azért ide írom, mert a LOST gyakorlatilag errõl szól. Ha tudja valaki, pls írja meg nekem itt vagy a [email protected] címre. Köszi! Bocsi mégegyszer az OFF-ért.
- Sixy
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?