Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
lájk

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Sephi
<#eljen>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ProGabe
zsííííííííír

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Köszíííí 😊
gman906
Petula Clark - Downtown

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Hello
valaki megtudná mondani nekem hogy mi annak a számnak a címe ami a harmadik évad elsõ részében van, a legelején mikor Juliet készülõdik?
Köszi
HarryProf
Lost Karakterpárbaj a Lost Spoilersen:

http://lostspoilershun.wordpress.com

Ma kezdõdik a selejtezõ. Gyertek, szavazzatok, lehet nyerni is! Részletek a blogon. 😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

gondolj bele mennyit élhetett sztem már leszarta és várta a halált... ki akarna több mint 1000 évet élni? egyszerûen beledilizik az ember és alapvetõen, mint kiderült õ sem Isten, hanem halandó emberi lény volt.

az úgymond álanyjuk is megköszönte a Jacob tesójának, amikor leszúrta, eleve az volt a célja h valaki másra (jelen esetben Jacobra) hagyja az úgymond örökségét, vagyis a fény õrzését és a sziget védelmét a gonosztól...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

qwertrt
Vagy mondjuk, mint anno Ricket, Bent is jól szétveri 😄

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Jacobnak ezermillió lehetõsége lett volna átvészelni, ha igazán akarta volna, de elég sajátos felfogással bír.

Pölö ha elmondja a többieknek, hogy mirõl van szó.
Ha õrizteti Horace kunyhóját, körülötte a hamuval.

Talán unta már az évezredes banánt.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

ez egy jól átgondolt elmélet valami hasonló játszodott le bennem is, korábban felvetettem egy kérdést megbomlott e volna a paradoxon, ha mondjuk Sayid nem lövi le Bent? meg ilyenek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

még a végén kiderül, hogy a MIB maga volt a Tempus😊

Nekem egy valami szúrja a szememet. Az idõugrásos paradoxonok ami mindig oda jut ki, hogy mi volt elõbb a tyúk vagy a tojás. Olyan ez mint a terminátor epizódok, amikben végül is skynet önmagát hozza létre. Elõre küld az idõben egy gépet aminek a roncsaiból hozzák õt létre. kérdés az hogy hogy lehet ez? hiszen ez egy kõr körös folyamat ami nem tudni hol kezdõdött el hiszen valakinek mégis csak meg kelett alkotni roncsok nélkül skynetet, hogy az majd az elsõ terminátort visszaküldve újrateremtse magát.

A lostban kiderült, hogy a MIB, lock alakjában küldte oda richardot az akkor még élõ Lock-hoz aki(többedszeri idõutazástól zavarodottan) a lezuhant kisgép melett feküdt lõtt sebbel, hogy lássa el és közölje vele hozza vissza a szigetre a azokat akik elmentek és ezért HALJON meg. Ezt azért mondta neki mert amikor felvette lock alakját megszerezte az emlékeit is és tudta, hogy Ben megöli ha kijut a szigetrõl. Amikor pedig Ben visszahoz mindenkit a szigetre MIB fel tudja venni Lock alakját és onnantól kezdve simán manipulálhatja vele Ben-t. Emlékezzetek csak vissza mikor MIB felveszi Ben halott lánya alakját lenn a templom alatt és utasítja Ben-t hogy mindenben hallgasson Lock-ra akit szintén õ irányít. Innentõl kezdve MIB-nek már nem volt nehéz rávenni Ben-t, hogy ölje meg Jacobot akit ugye MIB nem bánthatott és nem tudom miért de Jacob nem mondta meg Ben-nek ott a szobor talpa alatti szobában hogy Lock valójában nem Lock hanem a fekete füst. Inkább hagyta magát megölni. Ez nevetséges mivel fontos feladata volt, õrizni kelett volna a szigetet.
Kicsit bonyolult de nekem ez jött le. a MIB-es Jhon Lock saját magát hozta létre mikor odaküldte Richardot az akkor még élõ sebesült, idõutazó Lock-hoz, hogy vegye rá hagyja el a szigetet és halljon meg, hogy õ felvehesse az alakját és végezzen Jacobbal.
PJack
ezek kurvajóak 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

xDDD

PJack

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Laza
Ez olyan, mint amikor felfigyelsz egy emberre, és utána minden második filmben megtalálod 😊

Régebben így voltam Vigo Mortensennel a LotR után ... egy csomó régi filmben felismertem, de addig nem tudtam volna összekapcsolni egy filmmel sem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lehet, az ítészek is sugárhánytak a befejezéstõl. Talán majd jövõre. ; )
Lacee
az azért meglepõ, hogy a sorozat nem kapott Emmyt idén...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Így van, én eddig abban a hitben voltam h MIB valójában egy kõmûves,aki pont ott dolgozott, amikor betegre ment az eredeti MIB és így õ állt be helyette<#vigyor5>
LasDen
ki gondolná hogy egy színész máshol is játszik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sb1
Jacob egyébb szerepei más sorozatokban.
MIB más sorozatokban...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Odaát c sorozatnak az 5. évadjának elején õ volt a háború egyik lovasa gyûrûvel az ujján...aki látta a sorozatot érti mirõl beszélek😊

néztem egy "érdekes" filmet az imént szeplõskével, a címe Afterwards, azaz Szerelem életre-halálra. 2008-as keltezésû, itt Kate a fõszereplõ (Romain Duris) volt feleségét alakítja - messze nem kellett annyira megerõltetnie magát, játszania mint a Lost-ban. a filmben szerepel John Malkovich is, õ a másik fõszereplõ - egy -szerintem- tõle szokatlan szerepben.
akyyy
majd pont egy laza 5 másodperces vendégszerepre hivnka profi szinkronszinészt sok pénzé?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Laza
MIB valamelyik este az NCIS-ben is szerepelt, mint katonatiszt, fél szemmel láttam csak ... borzalmas szinkronja volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

qwertrt
Jacob a Dexterben is szerepelt, mint drogos feleségverõ

tényleg erre nem is emlékeztem....annyira pörgõs volt a 4. évad, hogy már nem maradt meg ki ki volt😄

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kill3r21
jacob meg elötte lett volna a veõ közvetitöje
Jacob hol?

Mibet tudom, asszem annál is volt a Scylla aztán szépen lelõtték asszem...

kill3r21
gyerekek, most nézem a szökés 4. évadját, és jacob is szerepel benne, meg a MIB is (Samuel)
Hát levagyok hidalva xD
Lacee
logikus válasz /= szigorúan tudományos, való életes válasz
a science fiction is lehet logikus, attól még hogy nem valószínû a megtörténte, sõt, az egyik legfontosabb a komoly SF-ben a koherencia, hogy mennyire él az adott kitalált világ 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

akyyy
Ennek a sorinka is a sztrájk tett be sztem.

egyik kedvencem volt Charlie nem volt õ olyan idegesítõ😄

egy picit a Charlotte a vöröske volt benne idegesítõ, amúgy a többiekkel nem volt baj...

qwertrt
Egyébként Charlie szopott gombóc feje a 6. évadban számomra új értelmet adott a "halálosan idegesítõ mellékszereplõ" fogalmának... Azzal a hülye tekintettel ("hagyj békén, halálra akarom drogozni magam"), az idegesítõ személyiségével, és még a szinkronhangja is idegesítõ lett.

qwertrt
Igen, biztos van valami betegség a szigeten, és valszeg kapcsolódik a füstszörnyhöz. Kár, hogy ez sem lett kivesézve.

qwertrt
Én nem állítanák párhuzamot Sayid és Ben közé, már csak azért sem, mert Sayid gyógyításába hiba csúszott, attól lett ilyen, Ben pedig a szó szoros értelmében nem volt gonosz, csak önzõ és hataloméhes. Richard megmondta, hogy ha Bent meggyógytják, már sosem lesz az, aki volt, örökké közéjük fog tartozni. Szvsz ennyirõl szól a gyógyítás mellékhatása. Sayidnak szerintem más baja lett.

amúgy én az 5. évadból hiányoltam Claire-t meg tényleg abszolút nem mutatták mi lett vele (Christian Shephard alak) elcsalta õt többek között, de hogy utána miért lett õ is gonosz csak arra tudok gondolni, hogy a füst betegítette meg...

na látod az nekem is fura volt lementek a Francia srácok a mélybe, mármint a templom aljára (Jin és Rosseau fent maradtak) aztán hirtelen pedig ölni akarták volna egymást valami betegség, amitõl ölsz ölsz...nem értettem most akkor ezt a füst csinálta? vagy mi értelme volt ennek?

Sayid esete pedig ugyanaz, mint a kis Bené...

kis Bent Sayid lõtte le ugyebár és Richard bevitte a templomba. Valószínûleg Ben ezért lett gonosz késõbb, ám mégis tapasztalható volt késõbb nála javulás.
Sayid pedig szintén gonosz lett, miután álLocke-al beszélt aztán elsõre Desmondot nem lõtte le a kútban, utána pedig felrobbantotta magát a C4-essel a tengeralattjáróban bizonyítva önfeláldozását...

ki érti ezt?

qwertrt
Egyébként itt tényleg érdekes teóriák vannak a végkifejletet érintõen:
http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_End/Theories

qwertrt
Amikor Sayidot elkezdték sütni, akkor azt hittem azért teszik, hogy kiderüljön, nem-e a MiB az véletlenül. Azt modnták, hogy az lett vele is, mint Claire-rel, bár azt sem tudjuk pontosan, hogy vele mi lett. Talán mégis létezik az a betegség, amit Rousseau mondott, és ami elkapta a társait.

qwertrt
Hát engem különösen érdekel, mert akkor elvileg a bolond Anya elõtt jóval épült, akár az emberiség kezdetéig visszavezethetõ...

Zenszkij
Szerintem meg egy nagy katyvasz marhaság az egész, amin teljesen felesleges agyalni...Én is végignéztem, hatalmasat csalódtam. Túl sok rejtély volt már, hogy fenntartsák az érdeklõdést. És semmit se magyaráztak meg, hagyjuk már ezt a túlvilági ökörséget, a készítõk az elején nem ezt ígérték. Azt mondták MINDENRE LESZ logikus válasz. Pff jól átvertek...Egyáltalán mi ez: idõutazó, teleportáló sziget .. LOOOOOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

szerintem az egyiptomi korszak elõtt építhették a lenti dolgokat...az sztem nem is volt fontos

én azt nem értem mai napig Sayid mi a franctól élte túl a lövést, megfullasztották utána mégis élt és "más" lett ott a templomban...nem értem pl mi értelme volt a templomos részeknek és ezt a Japán fickót minek tették bele, annyit tudtunk meg hogy óvakodtak a füsttöl

qwertrt
Még azon is gondolkodtam, hogy amikor Desmond lement a forráshoz, akkor emberkéz építette dolgokat talált ott lent. Azt most akkor a MiB mitfárerjei építették (hogy elvezessék a vizet), vagy már elõttük ott volt?

qwertrt
Egyébként Ben valóban becsapta Locke-ot, amikor úgym ondt "elvitte JAcobhoz" a kunyhóba, de akkor már ott volt a MiB, és õ mondta, hogy segítség. De Bennek, ha a többiek feje volt (elvileg Dogen vezetõje), tudnia kellett volna, hogy hova viszi Johnt. És hogy beparázott, mikor John mondta, hogy hallott valamit, még le is lõtte, hogy megmondja mit.