Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ben még mindig iszonyatosan nagy manipulatív májszter és kezdem azt érezni, hogy tényleg Withmore a jófiú! És ez döbbenet hogy csavargatják a fejünket a készítõk...
Azt sem hittem volna hogy John-t Ben öli meg....ott padlót fogtam.
Viszont most így visszagondolva, az idõbeli ugrásokkal nagyon faszán megmagyarázhatják Abadon feltünéseit az egyes emberek múltjában. Elég meredek. 😊
Walt-ot nem tudom miért hozták vissza pár másodpercre, de szerintem már nem fognak vele annyit törõdni mint korábban....de lehet tévedek.
De hova ment a mi kis Frank haverunk (vagyis a pilóta)? Szóval nem minden a szigettel kapcsolatos emberke ugrál az idõben...pl Ben sem.
Viszont az hogy John ennyire életben van és a végén "He is the man who killed me" beszólás.....hááááááát valami fergeteges. Ezt magyarázzák meg nekem. 😄
Szóval....lehet mégis Withmore-ra szavazok mint jóarc csávó. Megvett kilóra. 😊 THERE'S A WAR COMING! 😉
A sorozat továbbra is fergeteges és nem okoz csalódást hétrõl hétre...
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(bár ez gondolom szimplán szóvicc volt, irónia) 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mert meghalt Ben születésekor! HÁHÁ 😄😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hogy ha hitt volna johnnak jack mikor elõször mentek el a szigetrõl akkor john még mindig élne,és ezért is durva szerintem jack ebben a részben, mikor megkérdezi (nem tudom pontosan idézni),hogy "miattam halt meg john?"
bár remélem nem fogják teljesen belekeverni a vallást az egész történetbe
sok teória született arról ki milyen apostolhoz hasonlítható, és a festmény sem hiábavaló
How much can you take,before you snap?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DFTBA ಠ_ಠ
elég sokat hazudik Ben... persze nem ez a legjobb példa
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Legnagyobb:"Hogy tudsz olvasni?"
"Anyám tanított meg"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ez milyen brutál már:
"Also, the title 316, we assume is the flight, but in the bible John 3:16 "For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life." and the note that John left for Jack said, "Jack, I wish you had believed me. JL""
How much can you take,before you snap?
de aztán lehet hogy kiderül hogy nincs igazam
Bazinga!
-a misztikum vonalhoz tartozott. Hogy higgyenek benne, hogy elfogadják, lásd a festményt is például.
-hasonló körülmények közt "léptek be" elsõnek is, valószínûleg így lesz nagyobb esély hogy a valószínûséget növeljék, ezt tudnám elképzelni (hogy minél több változó legyen azonos, mert így közelítenek az azonos eseményhez, lehet ezt is tudja egyenletbe foglalni Ms. Hawking).
-A nagybetûs sors.=) A gyûrû odakerült, Sayidot letartóztatják, Hurley kegyeleti okokból hoz egy gitárt, meggyászolni barátját. Azért történik így, mert így kell történni, ez a végzetük és dramaturgiai szempontokból is jól jön.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Bazinga!
"To summarize: our heroes never actually crashed; they are the future of mankind - the survivors of a cataclysmic polar event of which they are unaware; they are on the island to survive, procreate and repopulate the Earth. They are unaware of this plan which is sustained by a sophisticated collective consciousness and a group of scientists using electromagnetic power, and psychological techniques of reward and punishment. "
óóó jeee...
most már sejthetõ, hogy a Black Rock nem azárt van a sziget közepén, mert valamilyen fémet szállított és a Sziget elektromágneses anomáliája húzta oda, hanem egyszerûen csak egy "ablakban" volt éppen a hajó és "alátermett" a sziget a semmibõl
meg ez a teória nem is foglalkozik az idõutazással, mert az kb. semmissé tenné. amúgy tényleg nem rossz az Alvaro Hansos dolog és a Föld mágneses terének a teóriája
27 rész, és minden kiderül
A következõ rész promójában, amikor a kötelet igazgatja még gipsz van a lábán. Ha elfogadjuk, hogy átlagosan hat hét a rögzítési idõ, akkor a kútbaesés - kötél közt hat héten belüli idõ telt el John számára.
-hogy tényleg kötél lett-e a végzete nem tudjuk még. Ben már a csillagokat is lehazudta.😄
-ahogy te is írod John bármikor visszatérhetett. Lehet az O6 számára a 3 éven belül 2 nap vagy 600 is.😊
A hulláját hûtötték, de jó állapotban van, a gipsz + holttest miatt én arra tippelnék, John a kút után hetekkel érkezhetett vissza a külvilágba az 06 visszatérése elõtt.
Én még Benen röhögök néha, mekkora hazug görény.^^
3 év csak a külvilág számára telt el, a szigeten maradt lezuhantak számára eltelhetett ennél sokkal több is
hasonlóságok:
-gitár Hurley-nél - Charlie gitárja, és szerintem az õ szelleme beszélte rá Hurleyt, hogy mennie kell
-Sayid bilincsben - Kate bilincsben
-ha Jack és Kate elõzõ este összehozott egy gyereket, akkor Aaron is "megoldva"
-Bennél gyûrû - Rose-nál gyûrû
-Benaz utols pillanatban ért oda, akárcsak Hurley az elsõ lezuhanáskor
biztos van még, majd szépen lassan összegyûlik mind
Lehet nem kell túlkomplikálnom és ennyi csak.😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Bazinga!
- hogy Jack apját is anno koporsóba vitték fel a gépre.
most pedig locke-t, azért hogy helyetesítsen valakit (Aront?).
van szerintetekt összefüggés? vagy lehet?
A másik hogy Hurley vitt egy magával egy gitár"tokot". De minek?
(lehet hogy Charly "szelleme" mondta neki?)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egy vagy két résszel "ezelõtt" Jonhék amikor az utat rövidítendõ, megtalálták a csónakot, találtak Ajirás feliratú palackot, cuccokat, nem nézem meg most újra, roncs is volt, vagy csak szétszórva tárgyak amit a repülõhöz lehetett kötni?
70's évek
Az még nagy kérdés, hogy Jin beépült-e és a többiek be fognak-e, mindenesetre nagy kavar lesz, ha a Dharmások közt ott dolgoznak majd...😊
Viszont a Dharma tûnik olyan szervezetnek, bürokratikusnak, hogy ne tudjon csak egy fél tucat ember észrevétlen beszivárogni, plusz ott a lehetõség, hogy a fiatal Bennel is összefussanak... Esetleg Richardhoz csapódnak, mindenesetre nem látom a végét, mire megy ki a játék...
Hurley.
Re Kicsikirály, ProGabe:
Szerintem simán lehet, hogy van több "idõhurok", ilyenre értem (de még nem láttuk!) a Faraday - Charlotte szálat, elképzelhetõ, hogy lesz még több is, amikor egymás vagy önmaguk (?) sorsába avatkoznak bele.
-Hogy aktív részesei legyenek önmaguk jövõbeni "balesetének"? Nagy poén lenne (fõleg, ha akaratlanul Jack-hez lehetne kötni és ennek tudatára is ébredne, akkor lenne ám önmarcangolás a köbön!😄
Jacob téma.
Korábban feldobtam, hogy már láttuk Jacobot mint élõt (de inkább csak érzés, mert egyértelmû bizonyítékok nincsenek), el tudnám képzelni, hogy Faraday lesz lényegében Jacob. Õ az aki még csak "tudja" a dolgokat és hisz, szerintem el fog jutni az "érti" szintjére is -és túl tud lépni a hagyományos tér-idõn és ez az entitás jelenik meg a szigeten.
(és esetleg õ viszi az összes szálat. John-t meg lehetett vezetni és irányba állítani, talán Ben-t is, igaz õ a saját pecsenyéjét akarja sütni, Jack szerintem megroppant és most érzelmein keresztül vezetik. Richard fekete ló még, de nekem úgy tûnik, nem önmagát képviseli, hanem egy "fontosabb" célt.
Én most nem tudnék mondani egy biztos teóriát, több is lóghat a levegõbe, szerintem ez is a készítõk célja!😄
Aaron.
Már Sun is fura, de meg lehet magyarázni, hogy Jin és a bosszú fontosabb a gyerekénél, aki biztonságban tud
hm, a te teóriád kevésbé misztifikált, ugyanakkor logikátlanabb is. hiszen ha nem zuhannak le, nem tudják, hogy "nélkülük a sziget lehetetlen", azt meg maguk idézik elõ? ez egy szép idõparadoxon 😊
DFTBA ಠ_ಠ
Most ugye visszamentek a kb '80as évekbe, amikor a Dharma épp kialakulóban volt. Azt tudjuk, hogy Faraday és Jin egész jól beilleszkedett, szóval valószínûleg itt vannak már egy ideje, valószínûleg azért, mert Locke rendberakta a kereket, így ahol épp voltak gondolom onnan mennek tovább. Na most, mi van, ha Jackék is beilleszkednek a Dharmaba, itt éldegélnek, segítenek kialakítani ezt az egészet, rájönnek, hogy nélkülük ez a sziget lehetetlen, és õk maguk intézik úgy, hogy a fiatalabb énjük lezuhanjon ezen a gépen erre a szigetre. Elvégre ha megnézzük, túl sok véletlen volt a flashbackekben, hogy ki kivel találkozott még a repülõre felszállás elõtt is. Mégegyszer, ez csak egy teória, tessék belekötni ebbe, aztán mindjárt nem lesz off 😄
DFTBA ಠ_ಠ
szinte semmirõl nem beszélünk itt, mintha nem is lenne mirõl. heti 100 hsz-bõl jó, ha 20 foglalkozik az aktuális résszel :S
ez az elsõ 3 évad esetében is így volt? akkor még nem néztem. visszaolvasva egy kicsit szerintem nem. WTF?