22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Klemice
    Ha valaki nem érti a sorozatot, az azt jelenti hogy a háttérben kavargó szálakat nem tudja egymáshoz kötni, mert kell hozzá egy kis IQ, nem barátok közt ez...
  • gman906
    Úgy ír a cikk írója, mintha csak az 5. évadban derült volna ki, hogy a rejtélyekre nem racionális dolgok lesznek a válaszok. Már az 1.-2. évadban lehetett tudni, hogy ez nem egy egyszerű túlélősorozat lesz.
  • Klemice
    gondolom igen, mivel a dharma ráépítkezett az ősi cuccosra
  • macselek #17235
    Most nézem újra az egész lost-ot, és felmerült bennem egy kérdés. Ben háza valaha valamelyik dharmásé volt(gondolom Horace-é); már akkor is ott volt a titkos ajtó ahhoz az ősi izéhez amivel Ben a füstöt hívta?
  • Herold
    Erre szokták mondani, hogy ha nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye.
  • 5c0rp330n

kösz zolika, szerintem ülj vissza a micimackó elé, úgy tűnik, hogy a kicsit is összetettebb dolgok feldolgozása agyilag nem megy.
    aki ilyen segg mindenhez, mi a faszért akar megszólalni egyáltalán? szinte nincs olyan mondat, amiből ne sugározna, hogy mennyire fingja nincs erről az egész sorozatról.
  • ProGabe #17232
    elég volt elolvasni az első pár sort, meg lett a hatása:
  • Orionk
    köszi, hogy belinkelted.

megnéztem a linkelt videót.

szóval akkor az a csaj benyit a boltba, és még csak azt sem mutatták, hogy beért, vagy nem? szerintem az az ember, aki bement a wc-re, az aztán megölte őket.
  • winnie
    ez lett a vége

zseniális, nem szájbarágós, majd mindenki eldönti, hogy mi a folytatás. a legtöbb sorozat nem hagy helyet gondolkozni.
  • kommersz
    nevetsegesen szanalmas:)
  • pyrohun #17228
    nők lapja café. és ezzel el is mondtam mindent. pont.
  • Herold
    Hehe
  • PrisonMan
    Epic Fail
  • Micsu
    maffiózóknak kb semmilyen vége volt :)
  • qwertrt
    Érdekes, hogy eddig soha sehol nem olvastam róla, lehet, hogy csak nekem tűnt fel a kapcsoalt a Lost és a Twin Peaks között? Amíg csak olvasgattam a TP-ről, addig csak sejtésem volt, most, hogy nézem, szerintem letagadhatatlan, mekkora hatása van a Lostra. Misztika, (talán) természetfeletti megoldás, szereplők, akiknek piszkos titkaik vannak, stb. Imádom mindkettőt.
  • tommygear
    ha nem nézted akkor nem mind1? :D
  • Orionk
    és a maffiózóknak mi lett a vége?

én nem néztem azt, van itt valaki, aki nézte?

üdv.,
  • Herold
    Hüje.
  • zaki
    :DDDDDDDDDDD
  • r4pt0r
    Te jó ég, ezen lefordultam az ágyról. :D
  • Klemice
    mert egy robbanástól halnak meg és felemeli a testeket?
  • Herold
    Az mitől lenne felemelő?
  • AntiHero
    Én is a halálra gondolok. Sztem is meghalnak a szereplők.
  • 5c0rp330n
    kurvára sok variáció lehet, de eddig végig odafigyeltek, hogy a sorsot, "végzetüket" ne lehessen megváltoztatni senkinek, sem időutazással, sem máshogy. emiatt kétlem, hogy így zárnák le.
  • Csak77
    Jah, én is valami ilyesmire gondolok... mert mondja az interjúban, hogy "így lesz kerek a történet".
  • Kicsikiraly
    valahogy visszacsinálják a zuhanást, de egyedül jack emlékszik mindenre, és áll a repülőtéren, pakol be mindenki, nyugodtan, és senki nem ismer senkit, kivéve jack.
  • sirdond
    a sziget megszűnik létezni
  • Csak77
    Mindenki meghal...
  • Herold
    Mi lehet az, ami szomorú és egyben felemelő?
  • Grove4
    Problémáztak itt már olyanokon is,biztos ami biztos alapon betettem,nem tetszik,akkor ne nézd meg!
  • Csak77
    Hogy egy csepp sem volt benne...
  • Grove4
    Most mi a bajod?
  • Csak77
    Eszméleten nagy SPOILER...
  • Kicsikiraly
    ÁRGH nem hiszem el már hogy mennyit kell várni :D ez most nagyon kiváncsivá tett.
  • Grove4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két fontos kérdés Foxhoz.:

A sorozat rajongói folyamatosan találgatják, mi lesz a vége a Lostnak. Az a pletyka járja, hogy a színészek közül egyedül Ön tudja, hogyan ér véget a történet. Igaz?

"Ezt én is hallottam, de őszintén szólva, nem tudom megmondani, hogy Carlton és Damon kinek, mit mondott el. Az biztos, hogy, igen, tudom, mi lesz a sorozat záróképe. Egy nagyon felemelő, de egyben szomorú kép lesz, aminél tökéletesebben nem is lehetne befejezni, legalábbis szerintem. Ha akarják, el is mondhatom, de szerintem nem akarják tudni.

De, akarjuk. Elárulja?

Nem tehetem, csak hülyéskedtem. Tudom, hogy lesznek olyan rajongók, akik csalódottan veszik majd tudomásul, hogy "ez lett a vége?", de mindenkinek nem lehet a kedvére tenni. A Lost esetében azt figyeltem meg, hogy nagyon sokan elképzelnek maguknak egyfajta folytatást, hogy mi lesz a következő epizódban vagy évadban, és ha nem jön össze, akkor dühösek lesznek, és az írókat okolják, hogy nem úgy alakították a történetet, ahogy ők elképzelik. Ez nonszensz, ilyen a világon nincs. A befejezés nem olyan lesz, mint a Maffiózóké, tehát nem sokkolni akarunk, hanem lezárni a történetet. Higgyék el, így lesz teljes a Lost sztorija.
  • Sephi
    -fav.

Talakozunk 216 nap mulva.
  • Klemice
  • Kicsikiraly
    évad közti szünet.
  • Klemice
    mi a fasz van már itt
  • Kicsikiraly