Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki vagy te? eh...pffff!
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
<#szomoru1>#szomoru1>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
te leszel a példaképem
DFTBA ಠ_ಠ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Ben a kereket forgatta el, ezért került oda a sivatagba"
úgyhogy ez most nem jött össze 😞 de visszahúzódhatsz a csöndbe hogy várj hogy valaki tényleg hibázzon és majd akkor jól bemondhatod neki :>
DFTBA ಠ_ಠ
😊
nem elég feltûnõ? ne legyél már ennyire amatõr =/
DFTBA ಠ_ಠ
Ne legyél ennyire amatõr!!!!!!
<#violent>#violent>
DFTBA ಠ_ಠ
Be hu be sza -tam rajta!!Nagyon kemény volt!!!
<#wow1>#wow1>
(3. résznél járok.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az új promoba mit mondanak a végén? nem értem tisztán , "three days to get..? vagy mi😄
ezt arra értettem hogy megijedtem a loston 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ez még régebbi, csak most jutott eszembe: ki tudta hogy hol a rádiótorony? vagy hogy egyáltalán van? Jin mondta meg Rousseau-nak, aki 16 év múlva Jinnek (azaz mindenkinek, de értitek remélem)
a mostanira majd talán holnap reagálok, kell egy kis idõ feldolgozni😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Regisztrálj! Hidd el nem bánod meg.
Walt álma, miszerint Johnt "bántani akarják" akikkel a szigeten van öltönyben egy kis plusz feszültség. szerintem Walt lesz az igazi kulcs. madarak irányítása, álom. valamit tud a srác 😊
a következõ rész igen-igen jónak ígérkezik:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem Spoilerbe írom,mert a múltkori résszel kapcsolatos.
Szóval anno volt egy rész amiben ben megigérte Widmore-nak,hogy megöli a lányát. Tudta,hogy Desmonddal hajózik,s úgye a templomból elment,hogy van egy kis dogla,utána meg a kikötõbõl hívta Jack-et.
Így számomra elég logikusnak tûnik,hogy Penny-t ment kinyírni. Hogy mi történt,sikerült-e nem tudom,de ott kaphatott pár maflást:-p.
De mondom mégegyszer ha benne volt ebben a részben,s nem így történt akkor syr,mert még nem láttam,s akkor vissza az egész :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
http://data.hu/get/1238573/Lost.S05E07.720p.HDTV.x264.EngSub-DCP_Track3.srt.html
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mondjuk arra kíváncsi leszek miért nem akarta Ben, hogy találkozzon a nõvel.