22323
-
r4pt0r #17278 Akkor is csak addig igaz amíg nem beszéltünk velük. Utána már nem azonosítatlan. :D -
#17277 Viszont visszafele,már lehet igaz:D -
#17276 Ha nagyon szörszálhasogató akarok lenni,akkor nem.Ugyanis az UFO(Unidentified Flying Object, angolul „azonosítatlan repülő tárgy”)az nem feltétlenül csészealj formájú. -
#17275 OFF
Legjobb:
"Jöhet holnap egy ufó, és egy repülő csészealjjal mindenkit megmenthet."
(ha valaki nem tudná, mindkettő ugyanazt jelenti)
ON -
#17274 smokey kúrogatja az ecetbe áztatott holttestet az egyik bokorban -
#17273 Én még arra is kíváncsi vagyok, Claire álmával fognak-e valamit kezdeni:
(Van-e más jelentősége vagy a döntés szimbolizálja: Christian mellé szegődik)
CLAIRE: What's happening?
LOCKE: You know what's happening.
CLAIRE: But I don't understand. Why --?
LOCKE: He was your responsibility but you gave him away, Claire. Everyone pays the price now. -
#17272 persze, a testvérére gondoltam, aki a csempészrepülőben halt meg. Illetve Ben lányáról sem tudjuk, eltemették-e, tekintve hogy az évad végén ő is megjelent :) -
#17271 Ekonak nem vette fel az alakját... max a testvérének -
#17270 *Locke -
#17269 valószínűleg ezért ragaszkodnak az Otherek annyira, hogy mindenki jó mélyen el legyen temetve ha meghal - akinek a hullája csak úgy elérhető, annak az alakját fel tudja venni Jacob ellenfele (lásd Christian, Locke, Eko...) -
#17268 Abba miért nem gondol bele senki hogy
MI IS UGYANAZT A SOROZATOT NÉZZÜK. -
#17267 Szegény Claire-t is becsapta. -
Micsu #17266 ami mellesleg eltűnt -
Micsu #17265 A hullája ott van a szigeten tán azért -
#17264 na és miért pont Christian alakját vette fel? Miköze Jack apjának az egészhez? -
#17263 Jacob az, aki megérintette az utolsó részben őket, meg aki meghalt. Jack apja meg a másik fickó volt, csak ugye felvette Christian alakját -
#17262 Jacob az akinek az a neve :D
Christian pedig ahogy monta Jacob nevében beszélt :D -
#17261 Hali!
Mostjutottam el az 5. évad végére és pár dolog most eléggé összekavarodott. pl: Eddig én úgygondoltam Jack apja, Christian Shepard maga Jacob, de az utolsó részekbe feltünt az igazi aki a szobor lábában szövöget. Nade akkor a mondjuk amikor Lock lement a kútba, hogy elforgassa a kart akkor mért találkozott ott Jack apjával, vagy amikor Benjamin elösször elvitte Jacob kunyhójához Lockot akkor egy pillanatba Jack apját lehetett látni a székben.
Ez nekem már kicsit zavaros most ki is igazábol Jacob? -
Orionk #17260 vegyél vissza magadból.
mit flameltem teli? -
Orionk #17259 Életemben egy percet sem néztem a sopranosból. Ergó... fogalmam sincs, hogy mikor lehetett vége a sorozatnak.
-
#17258 Ne foglalkozzatok vele, szinte minden topic-ba megjelenik, és tele flameli azokat...egy kis hülye gyerek semmi extra, ennyi... -
#17257 olyan, mint a neved. csak ő tényleg :)))) -
#17256 Okos gyerek vagy. Linkeli a Sopranos utolsó jelenetét, hogy aki esetleg most nézi, az ne nyissa meg, mivel spoiler, erre te szóról szóra leírod a videoban történteket. -
#17255 \o/ titkon erre számítottam -
#17254 az is egy tok, a szereplők fanszőrével van tele -
#17253 vajon a kazin mi van? orientation videók? -
#17252 Ja most látom, hogy kilóg belőle a DVD, úgy igen, a dvd tokja. -
#17251 Az 5.25-ös lemezt a tokkal együtt használják, nem kell de nem is lehet kivenni belőle. Tehát a képen maga a lemez van. -
#17250 én is arra gondoltam :D nem 6. évadost van ott hanem 6 ébados :D -
#17249 Nézd meg a képet,és kiderül,miért mondtam,az egyiknél kikandikál a DVD,meg a lyuknál is látni,hogy ilyen tokféleség. -
#17248 a floppyk DVD tokok! :)
"vajon milyen lesz a 6 évados doboz, ha ez ilyen??? :D"
nem is az érdekel engem igazán, hanem az, hogy milyen lesz a naaaaaagy gyűjtődoboz. tehát ami a teljes sorozatot fogja tartalmazni. ezek után biztos vagyok benne, hogy nem lesz vele gond :)
OFF:
van ilyenből pár nagyon durva darab. egyszerű doboz, feldobva olyan "aprósággal", mint bőrkötés, selyem belsővel. vagy valami egyedi forma, megoldás. esetleg tartalmaz valami kézzel fogható extrát is. szobor, vagy valami, a sorozatra jellemző dolog
az egyik legjobb a Six Feet Under-é. mű fű van a tetején! :)
Miért éppen alaszka is nagyon jó:
Az elnök emberei:
Szuper-csapat :)
amúgy az aongoloknál már kijött az első 3 évad egy pakkban:
-
#17247 Azok csak tokok,ha tudtad,akkor nem szoltam. -
#17246 az még odébb van -
#17245 nekem is kellene, de én a 6 évados boxra pályázom majd :D -
#17244 KELL!! -
r4pt0r #17243 Ahoz majd csomagolnak 1 mini szigetet, amivel az időben tudsz majd mozogni. :P -
#17242 vajon milyen lesz a 6 évados doboz, ha ez ilyen??? :D -
#17241 te jóég ez nagyon durva ! Vhs kazi meg 5,25 inches floopy-k ! -
r4pt0r #17240 Nem rossz. :D -