Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ez csak az en velemenyem. Meg az is, hogy ez is egy nagyon klassz resz volt...
Egyben kerestem a 2. és 3. évadhoz feliratot, de így nem találtam. Az opensubtitles és puskát és még néhány feliratos oldalt, guglit megrágtam, ha valakinek jobb a szeme, adna egy jó linket azt megköszönném.
ON.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eszméletlenül jól kavarták az idõugrásos szálakat. LaFleur barátunk szépen kitalálta a mesét....de most eszembe jutott, hogy a holttest akit annak idején a kocsiban találtak Hurley-ék, nem a LaFleur (aka Sawyer) ruháját viselte? ergó nem az õ csontváza volt benne? Vagy annak más neve volt?
Mert ez a név dereng valahonnan csak nem esik le honnan.
A szobor pedig total freak out. Egyértelmüen nem ember. Olyan egyiptomi figurának nézem...de hátulról nehéz megmondani.
Ehhe....két pöcs meg poénkodik a jegesmedvékrõl az elején 😊 de imááááádom basszus.
JA és azt bírom hogy Jin végre normálisan beszél majd angolul. 3 év alatt megtanulta 😊
azt még remélem hogy a szerelmi szálat most nem nyalják túlságosan csöpögõsre.....ugye a Sawyer-Juliette-Jack-Kate szerelmi négyszöget.
Sun pedig azért maradt szerintem a normál idõben (Frank-kel együtt), mert ugye nem volt vele a gyereke. De még most sem értem hogy Richard ki a franc és milyen emberek vezére....és és és....kérdések továbbra is milliós számban robognak a fejemben a sorozat kapcsán...
Még 2 hét a következõ epizódig....ez merénylet basszus....
😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fene sem erti mar...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az nem lehet szerintetek, hogy azért ölte meg, hogy Locke mindenképpen halottként, koporsóban kerüljön fel a gépre?
Azért, hogy ezzel is tökéletesebben rekonstruálják az Oceanic 815-t?
(Akkor ugye Jack apja volt fent a gépen koporsóban.)
Mit gondoltok?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nincs valakinek kedve ehhez gitár tabot készíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=b1sbS26rWYY
Thx.
mi is sok mindent nem tudunk még, de ilyen rejtélyek az egész sorozatban voltak eddig is, késõbb mindig fény derül rájuk.
DFTBA ಠ_ಠ
Csak igazából nem erre gondoltam, hanem egy olyan nézettségi listára, ahol az látható, hogy csak a lost epizódjai közül mekkora volt a nézettsége a most elmult epizódnak. A többi eépizódhoz képest ezt mennyien nézték.
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
2. Kosz a mini spoilert 😄
Nincs mese, ennek ki kell derülnie nemsokára, valaki nagyot fog pislogni.😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ráadásul a holttest alkalmas volt Jack bûntudatának mélyítésére, már csak be kellett fejeznie azt, amit John elkezdett.
Tehát ha jól emlékszem, akkor Lock gépre kerülésében neki "csak" egy utasítást követõ szerepe van.
DE. Ezt is meg kell tudjuk még. Nekem ez tûnik kézenfekvõnek. Mármint ha lehet egyáltalán losttal kapcsolatban ilyet mondani.^^
(elkerülhetetlen hogy a Ben - Lock témából ne kapjunk minimum egy, ezzel kapcsolatos wtf jelenetet😄)
*:
S csak egy utolsó dolog: ha ez valóban "feltámadás", akkor kivételes kell legyen. Dramaturgiai szempontból is: minden kétséget kizáróan bizonyítani kell a szigeten lévõknek Locke kiválasztottságát, ez olyan lépés volt, amit egyszer lehet elsütni (õszintén szólva, nekem az is megfordult a fejemben, hogy Ben az elsõ évadban szigeten lévõ mérgezõ pókot használta és John tetszhalott)
Ha ezt tudná Richard, Ms hawking, Abbadon, Ben, semmi különleges nem lenne benne, szimplán csak egy eljárás.
Hiszen csak egy embernek van copyright joga a feltámadáshoz.
S kitartok a mellett, hogy Ms. Hawking pedig azért mondta, hogy mindenki, Jacknek is a gépen kell lennie, mert az egyenletre, amelyben az emberek is változók így lesz azonos, vagy hasonló eredményû a korábbi eseménnyel.
Ha pedig tévedtem, akkor tévedtem, és Linusnak muszáj megszavaznunk a legkegyetlenebb, legszámítóbb manipulátor címet és tuti lesz egy fast forward, amikor darth vaderrel-rel fejben amõbázik és nyer!😄
Tehat nem ugyanott erkeztek vissza 😊 Csak azt nem ertem, hogy hol van sun.
Meg a vegen kiderul, hogy Wid a jofiu, es direkt kuldte oket a szigetre az elejen 😄
Ben honnan tudta volna hogy Locke feléled?
DFTBA ಠ_ಠ
Ha ez így van, miért rakta el a hulláját, miért rakta fel a gépre, miért is akarja mégis, hogy Lock holtteste visszakerüljön a szigetre? Minden bizonnyal tudja, hogy fel fog támadni, ha ez megtörténik.
Bazinga!
Kétségtelen, hogy mélypontra jutott Locke...de mégsem történt(történhetett?) meg.
Egy a fontos: hogy így történt.
Miért tehette Ben? Mert õ akar a vezetõ maradni. Mert Locke megtette azt, ami Bennek is kell: 1; beindította a folyamatot (visszatérés), 2; megadta az információt, ki tud a visszatérésben segíteni!
Ezen felül elemi érdeke, hogy ne térhessen vissza Locke, hiszen õ az új vezetõ. Locke túl sokat tud: lásd Widmore és Christian.
Más.
Zseniális volt a rész, kiválóan bontják a történetet, úgy, hogy sok mindent még homály fed.
Talán csak az érdekel, bár lehet, túl nagy jelentõsége nincs, hogy Ceasar és Iliana kinek a "házában" volt?
A sorozatjunkien linkelték, nem megfejtés, inkább csak koncepció, filozofálás, de szerintem érdekes, a lostban amúgy is láthattunk ezeregy dolgot, amik szimbólumok, utalások lehetnek: http://blogol.hu/comment.php?log=2288497
2009-Mar-18 Lost 05x09 Namaste
2009-Mar-25 Lost 05x10 He's Our You
[merlinw.org]
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem raktam ezt spoiler-be, mert nem irtam semmi konkrétat.
Nem tudjátok, hogy hol lehetne megnézni, hogy mekkora volt a mostani hetedik epizódnak a nézettsége amerikában?
Kiváncsi lennék rá, mert szerintem ez most nagyon jó rész volt.
Üdv.,
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kár hogy a köv rész után lesz egy hét szünet :\ de lehet hogy kell is már 😄