Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
apja:Roger
anyja:meghalt
Horace: õ hozta Bent és Rogert a szigetre, amikor Ben a harry potter korszakát élte
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bazinga!
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Amúgy sok-sok hsz van ITT, de rengeteg jó dolgot írnak szóval érdemes végig olvasni.
és rose-kkal mi a helyzet?
De Richard jol meglepodott amikor Sawyer bejelentette a Locke-os jelenetet 20 evvel ezelott hohe 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De azt akartam mondani, hogy lehet akár bármilyen antropomorf istenség....
A másik, hogy valaki aszonta, hogy szte Anubis az, az ankhból gondolva....az ankh messze nem csak Anubissznál ábrázolták.....bármelyik isten kezébe lehet látni ilyet....szóval ez nem egyértelmû 😄 Plusz akkor Paul is valami örök életû lenne (ami sztem nem az me meghalt 😄)....sztem a kettõnek nincs köze egymáshoz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://feliratok.org/letoltes.php?id=8869&nev=Elt%C5%B1ntek
Lost 5 x 08 felirat 9-10 körül.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Horace még központi figura lesz, azt hittem már Jacob csinált vele valamit, hogy robbantgatja a fákat 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szóval.. és? 😄
S04E11Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(S3E20-ban)Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a hajós doki sem az, akire gondoltam, hogy lehetne 😊
Minkowskira gondoltam, hibásan:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ben reminded him that it was his birthday and Roger, having forgotten again, suggested they have a beer together after work. At 4:00pm, Ben put on a gas mask and opened a canister, which released a gas that killed Roger.Ben then returned to the barracks where the staff of the Initiative had all been killed in the Purge. ("The Man Behind the Curtain")
Roger Linus versus Ray
...
Nekem ami legjobban tetszett, az az, hogy a karakterek és a sziget is fókuszpontba kerültek. Mindkét kategóriában tudhattunk meg új dolgokat, volt amit csak sejtettek, de nagyon rendben volt.
Richard szokásához híven hozta a formát. Faraday meglepett az apátiájával. A szobor szintúgy odabasz.😄[/apro]
Gyors, feszes tempó, ugrálás volt, de ez még bõven belefért a Lost ritmusba. Ezek a határozott lépések kellenek, hogy kerek egész legyen a történet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
talán azért kell õket eltemetni,nehogy történjen valami velük...
bár az is lehet,hogy csak túl sok elméletet olvasok mostanában és én komplikálom túl a dolgokat 😊
How much can you take,before you snap?
#16039:
#16040:
nagyon egyben volt a rész. olyannyira, hogy most hirtelen nincs is nagyon mit hozzáfûznöm. majd biztos jönnek teóriák erre-arra azoktól, akik kenik-vágják minden másodpercét az egésznek, mert megnéznek minden részt min. 3x 😊
A miértre nem tudom a választ. Számomra az lett volna a "tiszta", hogy az aki helikopteren, majd mentõhajóban, Penny ladikjában lépett le, azok egy idõpontba kerülnek mindannyian (fless), akik pedig az ajirával "érkeznek" azok függetlenek tõlük (lezuhan).
Ezt a logikát pedig el kell vetnünk, mert Frank és Sun baszik követni.
(Ben és Locke máshogy hagyták el a szigetet, tehát õk beleférnek)
re: sirdond: felirat nélkül néztem, gyenge az angolom, de
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Anno Roger holttestét találták meg aki Ben apja, és Ben Portlandhoz közel született, ennyi
Az meg eszméletlen hülyeség amiket írtatok, komolyan ennyire nem lehet emlékezni a sorozat történéseire? Ben folyamatos hazugságainak egyike volt hogy a szigeten született de mégse... És ez régesrég kiderült..
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
😛PP
/igazság szerint csak most kezdem nézni 😊/
valamit biztos nem vágtak ki😛
ha már daniel, ez a "whatever happened,happened" ez most a jõvõre vonatkozik?
amúgy a szobor lehetne anubis is, az ankhból következtetve
az sincs kizárva,hogy mindkettõ
na és a horace-horus? 😄
Wikipédián 1977-et jelölték meg idõpontnak (LaFleur), Michael Emerson 1954-ben született.
Beszabehu lenne, ha Juliet segítené világra, csak a fentiek alapján gondolom, hogy nem.
...
Richard tényleg nagy ász.😄
(és még mindig nem ismerjük a pontos motivációját, kapcsolatát a szigettel)
ja, Richard meg maga az atyaúristen, minden idõsíkban ugyanúgy néz ki 😊
Bazinga!
sztem õ lesz a szobor, még pár résszel ezelõtt tippelt valaki az egyik külföldi fórumon 😮
http://www.moggies.co.uk/bastet/bastet.html
egyébként ezek után több mint valószínû, hogy richard halhatatlan 😊
ja és amúgy most ben született meg?