22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • trident

Én már nem is agyalok vagy lamentálok a sorozaton. Valamikor újra az egészet megnézem és megvárom az utolsó évadot. =)
    Már csak 178 nap.^^
  • ProGabe #17317
    junkien összegyűjtve a youtube-videók

ha abba ütköztök, hogy "ez a videó nem nézhető az országodból", akkor használjátok mondjuk EZT, vagy EZT
  • ProGabe #17316
    Comic-con Lost-panel összefoglaló. érdekes lesz a 6-ik szezon, az biztos
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Carlton Cuse and Damon Lindelof took the stage to a roaring Hall H moments ago, kicking off day 3 of SDCC.

The big news of the panel is that season six seems set to feature an alternate reality, based on three viral commericals.

The first was an ad for Oceanic Air that noted that the company was founded in 1979 (which, based on the '70s timeline from season five, should hit this year).

The next, far more revealing ad, was for "Mr. Cluck's Chicken", owned and operated by Hurley who "dreamed of a recipe for perfect chicken while on a trip to Australia". It would seem that, based on the events of the finale, we're now in an alternate reality.

The last video was a clip from an episode of "America's Most Wanted" focused on Kate Austen who, though she tried to kill her stepfather, killed a plumber named Ryan Milner by mistake.

After the video, Jorge Garcia made a surprise appearance, posing a fan asking a question. He demanded Damon and Lindelof explain what's going on, saying that, if everything is different in season six, does that mean the first five seasons have been a cheat? The pair said, "Jorge, you're just going to have to trust us."

"The last time I trusted you guys," he shot back, "you said that Nikki and Paulo were going to be awesome."

When Garcia tried to ask further questions, he was stopped by another surprise guest, Michael Emerson, who started an argument which, Garcia claimed, he was only doing because Emerson originally wanted the Hurley part. Then they screened a fake video featuring Emerson's original audition for the Hurley part.

Other tidbits included the revelation that both Jeremy Davies and Elizabeth Mitchell will be back for season six. The point was also made that the final season will be its own entity.

"The time travel season is over," said Cuse, "Flashforward season is over. You're going to see something different."

Other surprise guests included Nestor Carbonell and Josh Holloway, the latter of whom burst onto stage to steal the final scene of "Lost," allegedly locked in a box on-stage by Cuse and Lindelof but stole it only to reveal the gag that it was actually the final scene for "Heroes".

The panel ended with Dominic Monaghan taking the stage, but not joining the panel. It looks like Charlie
  • Kicsikiraly
    ottapont :D
  • Máté94
    Nm.A szinkron jó csak az a lezárás:S
  • Lyukasbogrács
    olyan rossz a szinkron?
  • Máté94
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
    Most néztem meg az uccsó részt magyarulés ki vagyok akadva!:D
  • ProGabe #17311
    fél év -.-
  • SötétBarom
    :DDDD

Még jó, hogy angolul nem lehet :]
  • technopeter
    osztom, kurvára nem illenek a magyar hangok az emberekhez... adnák inkább felirattal
  • tommygear
    az egész szikron egy ótvar fos, komolyan irritáló
    első második évad még elment de nagyon eligénytelenedett
  • Szolnokboy1
    most belenéztem a retekklubon a lostba. rohadt idegesítő, hogy még mindig magázzák egymást mintha tök idegenek lennének.
  • tommygear
    ő is jófajta
  • Szolnokboy1
    nálad lesz a hiba.
  • Máté94
    Nem megy:(
  • trident
    Akkor én meg elviszem a csúzliszájút. ^^
  • Herold
    Egyetértek!
  • Szolnokboy1
    viheted isten áldásával. :D
  • tommygear
    igaz, de ha lefoglaltad akkor viszem Shannont (nekrofil vagyok)
  • Szolnokboy1
    nekem elég lenne Kate egy emeröltőre.
  • tommygear
    kapná szépen sorba mindegyik, kivéve libbyt meg azt a veres ocsmányságot
  • dzsagon
    Teljesen korrekt a cikk. Rácsodálkozik az iró, hogy miért veszik oly kevesen észre azt az istentelenfaszság cunamit, ami e sorozatból árad már évek óta.
  • Szolnokboy1
    Fanvideó: A Lost csajai
  • kenyer007
    Lost - Life and Death

Lost Guitar Cover

• sirdond
    ez kamu szerintem, de kit érdekel?
    jó a sorozat és ez a lényeg

itt pedig az előbb említett:
  • Klemice
    vagy mikor a hirózban lezuhant a gép.. na mindegy aztatot elkúrták abba is hagytam...
  • Kicsikiraly
    lyen összevetést lehet csinálni Star Wars - Star Trekkel, Star Wars - Harry Potterrel (vannak is ilyen összevetések, nemtudom már hol) is, persze nem ilyen részletesre hogy még a cím is egyezzen, de akkoris
  • LasDen #17291
    ezaz összevetés így csalóka....maga a forgatókönyv kéne....
    amúgy meg már semmi eredeti nincs hollywoodban....
  • Grove4
    Egyébként,ahogy nézem ezt a listát,azon akadt meg a szemem,hogy "Hagan",a pasi változatában a LOST-ban 3 szereplőve egyezik.Ez nem furcsa?
  • Klemice
    ja ennyi, leszarom csak ne basszák el az utolsó évadot
  • Grove4
    Engem amúgy kurvára nem érdekel,az a lényeg,hogy jó,és mi,nézők jól szórakozunk.
  • Lacee
    nem tudom, volt-e itt említve, de hozzácsaptak még egy órát az utolsó évadhoz, így összesen 18 órás lesz. (link)
  • Lacee
    nyúlás lenne a lost?
  • Herold
    Valaki meg mindjárt felsír.
  • Kicsikiraly
    ezen felröhögtem :D

jahogy komolyan mondtad?
  • Csak77
    Nem kell a hiszti, kislány.
  • SötétBarom
    reklámokat kurvára fejezzük be
  • Szolnokboy1
    jaja. 100x jobbat csináltam magamnak itt: www.onlinepolo.hu
  • Csak77
    Hátmárbocs, de ez iszonyatgagyi. Nulla.
  • MolniGee
    Sziasztok!

Megérkezett az új lost-os póló (A számokkal), csekkold be Te is a http://www.polo16.hu webshopját!

Üdv
    lost.hu