22323
-
#21922 Na hát köszi a jelzést, meg is rendeltem még akkor a három könyvet, ma végeztem az utolsóval. Mondok egy rövid véleményt róluk, hátha valaki még gondolkozik rajtuk. (Enyhén spoileres lehet a leírásom)
LOST - Veszélyeztetett fajok: Ezzel kezdtem (időrendben így jöttek ki a könyvek, bár semmi összefüggés nincs köztük). Gyenge volt. A főszereplő, Faith, egy elképesztően naiv, környezetvédő fiatal lány. A szerzője sem fektetett bele túl sok energiát, sőt az ismert túlélőkkel sem kerül annyit kapcsolatba (ellentétben a másik két könyvvel), inkább kitalált pluszba még egy random túlélőt (George), akivel a legtöbb idejét tölti. Egyébként azt hiszem az első két napot öleli fel a történet. A vége egyenesen banális (muszáj elmondanom, annyira gagyi, szal erős spoiler: sok-sok oldalon keresztül az van, hogy egy mérges kígyótól akarja megmenteni George-ot), a szigeten semmi wtf, a flashbackben is egy jó előre látható, kiszámítható és gyenge fordulat van. Csak hardcore fanoknak, akik még egyszer a szigetre akarnak menni :)
LOST - Rejtélyes személyiség: Ez már egy fokkal jobb, volt de ez sem az igazi. A főszereplő, Dexter, a flashbackben egy össze-vissza hazudozó egyetemista (bár semmi rosszat nem akar a hazugságaival), a szigeten pedig enyhén amnéziás. Itt már több ismert főszereplővel is kapcsolatba kerül, főként Boone-nal és Shannonnal. Ez is a lezuhanással kezd, és itt is azt hiszem csak pár napot ölel fel a sztori. Sajnos itt sincs semmi jelentősebb wtf momentum, a flashback végkifejlete is már nagyon messziről sejthető. Hardcore fanoknak ez is.
LOST - Az élet jelei: Na ez már teljesen más volt. Több mint egy évvel az előző kettő után íródott. Egyébként mindegyik könyvet más író írta. Ez itt ütközött ki a legjobban, egy magabiztosan átgondolt, komoly regénnyel van dolgunk. A főszereplő, Jeff, egy élettapasztalt festőművész, aki kezdetben a magányt választja a szigeten, és furcsa alakokat fest le az álmaiból. Több hét eltelt már a zuhanás óta, tehát így kezd a sztori. A flashback is teljesen rendben van, egy nőfaló, valamennyire híres festő Angliában. A sziget és a flashback szálai is végre szorosan összefüggnek (nem úgy mint az előző kettőben). Annyi a negatívum, hogy az ismert szereplők (akikkel nagyon sokat együtt van - Locke, Michael, Hurley, Charlie) közül páran túlságosan feltűnő helyeken megsérülnek, ami kicsit ugye ellentmond a sorozatnak :D De ennyi baj legyen. Szóval ezt mindenképp ajánlom, nagyon jó volt, a vége is, megkapjuk a megszokott wtf momemtumot, és a flashback is egy elég szép fordulattal, katarzissal zárul.
Köszi még egyszer a jelzést! -
#21921 -
IXEMGabeo #21920 LINKOLN BÁRRÓZ
ja bocs ez más xD -
#21919 ZSÜLIET -
#21918 SZÓJER -
#21917 KÉT -
#21916 ÍTÖN -
#21915 LOK -
IXEMGabeo #21914 UP
BENZSÁMÍN LÁJNUSZ -
#21913 És a collector's edition kiadás mennyibe fáj? Jár hozzá eredeti HÖRLI figura? -
#21912 Nemár, és milyen borítója van? Tok jó minőségű? -
#21911 6.évad, (mag) 0Ft -
gulyasandras #21910 6. évad, vesztend (hülye azért nem vagyok) 4990 Ft -
#21909 ez jó :))) -
#21908 BERRI -
#21907 -
#21906 Szerintem ez sokkal érdekesebb lehet. Már be is rendeltem. Ez sem pénz 510 forintért :D -
#21905 szeretem a lostot elegge,es csak erdeklodtem mert oke hogy ravan irva lehet attol fuggetlenul a tartalom 0 -
#21904 Angol leírás róluk:
The Lost Chronicles: The Official Companion Book
Signs of Life -
#21903 ha egy szarra rányomják hogy lost még nem fog tetszeni....:D -
#21902 Egy Lost rajongónak minden tetszik ami Lost-al kapcsolatos. Ennyiért érdemes beszerezni szerintem. -
#21901 jok amugy?
-
#21900 Lost könyvek ha valakit érdekel Alexandrában 300 illetve 600 Ft-ért:
Lost - Eltűntek Az élet jelei 300
Lost - Eltűntek Veszélyeztetett fajok 300
Lost - Eltűntek Rejtélyes személyiség 300
Lost: Az eltűntek krónikája A sorozat hivatalos filmkönyve 600 -
#21899 A fekete füst pedig egy transformer, ezért is van neki mechanikus hangja. -
#21898 És kiderül hogy ez a Sziget az a Sziget ahová az a sok klón megy akiket kisorsolnak. Most már kezd világos lenni hogyan lesz vége a sorozatnak. Alig várom^^ -
#21897 Lesz 7. évad és Michael Bay fogja rendezni!! -
#21896 Nem igaz már meddig kell még várni a 7.évados hírekre már nem bírom ki Lost nélkül -
#21895 SZÓJER -
IXEMGabeo #21894 DZSEREMI BENTEM -
#21893 LOK -
IXEMGabeo #21892 egy ideje ismétlik a lostot retek klubon, jó visszanézni a 4. évadot -
#21891 +1 -
#21890 BENDZSAMIN LÁJNUSZ -
IXEMGabeo #21889 MÁJKÖL -
#21888 LOK -
IXEMGabeo #21887 BÚN -
#21886 42 -
#21885 23 -
IXEMGabeo #21884 DÖ ÁDÖRSZ -
IXEMGabeo #21883 16