22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • polluxware
    S01E09 ott a megoldás... Russoe nyögi ki

angol (magyar szinkron az *os)

"black rock" - John locke
  • LasDen #17717
    twitterről...
    DamonLindelof
    OBAMA BACKED DOWN!!!! Groundhog Day is OURS!!!!!!! (God Bless America)
    :D
  • gibson9
    helyesbítek, csak az első 3at.. legalábbis amit én néztem most, nemtom van e 4. évadossal már
  • ProGabe #17715
    Boone dies, Aaron borns... aaah ,the circle of life!

nem pontos az idézet, de szerintem ez a legjobb benne, főleg ahogy mondja

a szinkronos verzió nem az új, az még csak első 4 évadot foglalja össze
  • LasDen #17714
    az angolba is ilyen :D szóval csak hű az eredetihez :D
    Mr. Friendly throws like a girl :D

Hurley thougts the numbers are cursed
    Hurley: Dude

nagyon jó :D
  • gibson9
    ez a szinkron rajta néhol olyan, mint ha csak kifigurázása lenne a Lost-nak :D

Rossou egy francia nő.. franciául beszél
    Kate és Sawyer azt hiszik meghalnak ezért szexelnek
    Charlie meghal.. szomorú

Kicsit paródia jellege volt néhol, de azért jól öszefoglalta az első 3 évadot
  • gibson9
    nagyon szépen köszönöm :)
  • trident
    Simán jó lenne, ha belegondolsz még mindig nem tudod pontosan, mi is a dharma kezdeményezés, hogy tényleg csak kutató jippik-e vagy pedig...

gibson9: sajnos nem tudom.
  • tommygear
    itt
  • LasDen #17709
    hát ő nem néz lostot??? vagy elnöki rendeletre ő már megkapta a kész részeket?? :D
  • gibson9
    ezt a videót egyébként hol tudom megnézni szinkronosan vagy feliratosan? Az Obamás cikk hozzászólásaiban láttam, hogy elkészült szinkronosan is, de az axn honlapján már nem találtam
  • gibson9
    persze pont akkor törjünk meg egy 75 éves hagyományt, amikor a Lost 6. évadja kezdődne... :D pedig én is Obamára szavaztam volna ha amerikai lennék, de ennek tudatában már meggondolnám magam :D
  • Szolnokboy1
    Obama kitolhat a Lost rajongókkal

összedobunk addig egy merényletre?
  • Sephi
    El sem hiszem, hogy mar csak 25 nap!!!!
  • Blacktom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    LA X, külön, Los Angeles kiikszelve, akár, értitek:)
    Én olvastam valahol olyanról, hogy - ez most még spoileresebb lesz, szólok:) - flashback meg ilyenek helyett az alternatív jövő lesz, de hát kitudja

Hát reméljük ha lesz valami a hatodik után, azt rendesen megírva, ellentmondások nélkül, ehhez passzoltatva csinálják meg, mondjuk jól megbeszélve, átnézetve a jelenlegi gárdával
    Én pl szívesen megnézném a sziget múltját is, nagyonrégi (templom, szobor építése, az akkori civilizáció) vagy dharmás időkben (jó, ez már volt, de biztos lehetne még a betelepülésről, konfliktusról az őslakókkal, kutatásokról ezt azt)
    De beindult a topic, csak így tovább:D
  • trident
    Elnézést, alaposan elkúrtam.
    Hiszen amit írtam az az ausztrál indulásra igaz.

Mindenesetre tartom magam az első mondathoz.
    No meg ahhoz, hogy a reptér a sorozatban egy csomópont.

Azt hiszem, iszok még egy kis kávét. Még egyszer elnézést, összekevertem a dolgokat.
  • trident
    Én nem vonnék le ennyiből messzemenő következtetéseket, az első az origó, legtöbbjük számára a mélypont, összetörve, csalódva, kilátástalanul indulnak el együtt.

Több koncepció is lehet, de azt már rég tudjuk: karakter orientált a sorozat, hangsúlyosabb, hogy honnan indulnak és hogy változnak, pedig engem is inkább a "titkok" érdekelnek, de valóban fontosabb a sorozat dinamikájában például hogy siklik félre Locke vagy hogy kezdi Jack megtalálni önmagát.
  • gibson9
    köszönöm a felvilágosítást :) erre már nem is emlékeztem.. még az 5ik évadot nem néztem újra és így kicsit homályosak az emlékek róla
  • Lacee
    LAX a Los Angeles-i reptér kődja, mint Ferihegynek BUD.
  • Szolnokboy1
    Az LAX a Los Angeles-i repülőtér rövidítve, ezt Sawyer mondta is az utolsó részben. "This isn't looks like LAX" vagy valami hasonló. 2x9-es résznek ez volt a címe: What Kate did. A What Kate does szerintem erre akar utalni, visszaugrunk majd az időben oda. Szerintem.
  • gibson9
    gondolom az LA Los Angeles akar lenni..
  • gibson9
    nekem se sokat.. az első legalábbis semmit nem mond :D
  • LasDen #17696
    nekem nem mondanak semmit a címek :D
  • Szolnokboy1
    láttátok már az első két rész címeit? igencsak spoileresek, szóval spoilerbe írom:

6x1: LA X, 6x2: What Kate Does. Ezek szerint akkor alternatív valóság lesz és nem is lesz sziget?
  • precision
    kösz szépen :)

amúgy megnéztem chrome alatt is az oldalt, ott bejön egy fekete téglalap a video helyén, jobb klikk -re azt írja rá ki hogy video not loaded
  • trident
    Amikor elsőnek néztem, megjelent a videó, most amikor kattintottam már nem, valószínűleg FF/add on hiba.

De erről van szó.:)
  • Victor1103
    Én személyszerint örülnék egy spinoffnak nagyon de azt már totál új gárdával és max néha néha vendégszerepléssel az előző csapatból. Ennek a sorozatnak én is egy komplett mindent megválaszolt lezárást remélek és nem pedig azt ami a BSG-nál volt hogy valamilyen szinten hoppon maradt az ember...
  • precision
    hát nálam nincs, pedig még adblock -ot is kikapcsoltam, mert azt hittem, az blokkolja
    no mind1
  • LasDen #17690
    én látom...nekem ott van...
    úgyhogy nálad lesz a bibi....
  • precision
    én itt nem találok semmi video -t, csak a szöveg, egy lost -os kép, meg egy rakás comment

leszedték vagy én vagyok vak?
  • gibson9
    a príma lezáráshoz szerintem hozzátartozik az, hogy egy kerek egész történetet kapunk a végére kérdések nélkül.. de ez ellent mond ennek:

"Korántsem biztos tehát, hogy minden kérdésre választ kapunk, de azt mindenképp megtudjuk, hőseink számára hogyan végződik a kaland."

Szóval zárják le akkor rendesen és már van remény. Amúgy meg ha a Disney stúdió nem bírja ki és folytatást ír neki, akkor az sem biztos, hogy megnézem majd.
  • LasDen #17687
    és ha jól tudom, akkor a főszereplőknek még +2 évadra van szerződésük....úgyhogy akármi lehet...és igen az a folytatás már nem lenne ugyanaz...
  • Lacee
    szerintem prímán le fogják zárni, és kiszállnak a buliból, aztán ha a Disney folytatja valami marhasággal, azt már mindenki tudja majd, hogy hova való... Kb. mint az eredeti Dűne-könyvek és a Brian Herbert-féle folytatások, nem keveri össze senki hogy melyik melyik :)
  • kirol
    És is rohadtul díjaznám, ha abbahagynák és korrektül lezárnák a sztorit.
  • gibson9
    én is :/

de én annak örülnék a legjobban ha lezárnák és kész, nincs tovább..

ehhez képest pedig még csak meg sem lesz válaszolva az összes kérdés :S és utána meg mások akarják tovább vinni a sztorit és nem az eredeti alkotók :S pff előre félek mi lesz..
  • tommygear
    félek hogy elégedetlen lesz nagyon mindenki...
  • LasDen #17682
    számomra ez már a 2. évadtól nem volt kérdéses, hogy az abc nem fogja hagyni, hogy csak így lelépjen a lost....a legjobb az lenne ha hagynák, de a legkisebb rossz meg a spinoff lenne talán :D
  • gibson9
    na csak elolvastam így, hogy írtad.. érdekes dolgok vannak benne, viszont a vége nagyon nem tetszett a cikknek :S

Az alkotók szerint a Lost egyébként nem ér véget az utolsó résszel, bár ők maguk a későbbiekben már nem hajlandók hozzányúlni a történethez. A jogok viszont a Disney tulajdonában vannak, a stúdió pedig nem fog levágni egy aranytojást tojó tyúkot - Cuse szerint így elképzelhetetlen, hogy a Lost-nak ne készüljön valamilyen folytatása a jövőben.

Mindenki más, de én nem örülnék ha így alakulna..
  • LasDen #17680
    először én is féltem, hogy túl spoileres lesz, de nagyon nem az...teljes mélységekbe nem megy bele, csak hogy az évad mi körül forog majd, meg hogy kik lesznek a központi alakok....semmi konkrét a befejezésre nézve....
  • gibson9
    ezt annyira elolvasnám, de nem merem :D annyira várom már a hatodik évadot és nem akarok semmit előre megtudni róla :/