22323
-
#17718 S01E09 ott a megoldás... Russoe nyögi ki
angol (magyar szinkron az *os)
"black rock" - John locke -
#17717 twitterről...
DamonLindelof
OBAMA BACKED DOWN!!!! Groundhog Day is OURS!!!!!!! (God Bless America)
:D -
#17716 helyesbítek, csak az első 3at.. legalábbis amit én néztem most, nemtom van e 4. évadossal már -
#17715 Boone dies, Aaron borns... aaah ,the circle of life!
nem pontos az idézet, de szerintem ez a legjobb benne, főleg ahogy mondja
a szinkronos verzió nem az új, az még csak első 4 évadot foglalja össze -
#17714 az angolba is ilyen :D szóval csak hű az eredetihez :D
Mr. Friendly throws like a girl :D
Hurley thougts the numbers are cursed
Hurley: Dude
nagyon jó :D -
#17713 ez a szinkron rajta néhol olyan, mint ha csak kifigurázása lenne a Lost-nak :D
Rossou egy francia nő.. franciául beszél
Kate és Sawyer azt hiszik meghalnak ezért szexelnek
Charlie meghal.. szomorú
Kicsit paródia jellege volt néhol, de azért jól öszefoglalta az első 3 évadot -
#17712 nagyon szépen köszönöm :) -
#17711 Simán jó lenne, ha belegondolsz még mindig nem tudod pontosan, mi is a dharma kezdeményezés, hogy tényleg csak kutató jippik-e vagy pedig...
gibson9: sajnos nem tudom. -
#17710 itt -
#17709 hát ő nem néz lostot??? vagy elnöki rendeletre ő már megkapta a kész részeket?? :D -
#17708 ezt a videót egyébként hol tudom megnézni szinkronosan vagy feliratosan? Az Obamás cikk hozzászólásaiban láttam, hogy elkészült szinkronosan is, de az axn honlapján már nem találtam -
#17707 persze pont akkor törjünk meg egy 75 éves hagyományt, amikor a Lost 6. évadja kezdődne... :D pedig én is Obamára szavaztam volna ha amerikai lennék, de ennek tudatában már meggondolnám magam :D -
#17706 Obama kitolhat a Lost rajongókkal
összedobunk addig egy merényletre? -
#17705 El sem hiszem, hogy mar csak 25 nap!!!! -
Blacktom #17704 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LA X, külön, Los Angeles kiikszelve, akár, értitek:)
Én olvastam valahol olyanról, hogy - ez most még spoileresebb lesz, szólok:) - flashback meg ilyenek helyett az alternatív jövő lesz, de hát kitudja
Hát reméljük ha lesz valami a hatodik után, azt rendesen megírva, ellentmondások nélkül, ehhez passzoltatva csinálják meg, mondjuk jól megbeszélve, átnézetve a jelenlegi gárdával
Én pl szívesen megnézném a sziget múltját is, nagyonrégi (templom, szobor építése, az akkori civilizáció) vagy dharmás időkben (jó, ez már volt, de biztos lehetne még a betelepülésről, konfliktusról az őslakókkal, kutatásokról ezt azt)
De beindult a topic, csak így tovább:D -
#17703 Elnézést, alaposan elkúrtam.
Hiszen amit írtam az az ausztrál indulásra igaz.
Mindenesetre tartom magam az első mondathoz.
No meg ahhoz, hogy a reptér a sorozatban egy csomópont.
Azt hiszem, iszok még egy kis kávét. Még egyszer elnézést, összekevertem a dolgokat. -
#17702 Én nem vonnék le ennyiből messzemenő következtetéseket, az első az origó, legtöbbjük számára a mélypont, összetörve, csalódva, kilátástalanul indulnak el együtt.
Több koncepció is lehet, de azt már rég tudjuk: karakter orientált a sorozat, hangsúlyosabb, hogy honnan indulnak és hogy változnak, pedig engem is inkább a "titkok" érdekelnek, de valóban fontosabb a sorozat dinamikájában például hogy siklik félre Locke vagy hogy kezdi Jack megtalálni önmagát. -
#17701 köszönöm a felvilágosítást :) erre már nem is emlékeztem.. még az 5ik évadot nem néztem újra és így kicsit homályosak az emlékek róla -
#17700 LAX a Los Angeles-i reptér kődja, mint Ferihegynek BUD. -
#17699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az LAX a Los Angeles-i repülőtér rövidítve, ezt Sawyer mondta is az utolsó részben. "This isn't looks like LAX" vagy valami hasonló. 2x9-es résznek ez volt a címe: What Kate did. A What Kate does szerintem erre akar utalni, visszaugrunk majd az időben oda. Szerintem. -
#17698 gondolom az LA Los Angeles akar lenni.. -
#17697 nekem se sokat.. az első legalábbis semmit nem mond :D -
#17696 nekem nem mondanak semmit a címek :D -
#17695 láttátok már az első két rész címeit? igencsak spoileresek, szóval spoilerbe írom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6x1: LA X, 6x2: What Kate Does. Ezek szerint akkor alternatív valóság lesz és nem is lesz sziget? -
#17694 kösz szépen :)
amúgy megnéztem chrome alatt is az oldalt, ott bejön egy fekete téglalap a video helyén, jobb klikk -re azt írja rá ki hogy video not loaded -
#17693 Amikor elsőnek néztem, megjelent a videó, most amikor kattintottam már nem, valószínűleg FF/add on hiba.
De erről van szó.:) -
#17692 Én személyszerint örülnék egy spinoffnak nagyon de azt már totál új gárdával és max néha néha vendégszerepléssel az előző csapatból. Ennek a sorozatnak én is egy komplett mindent megválaszolt lezárást remélek és nem pedig azt ami a BSG-nál volt hogy valamilyen szinten hoppon maradt az ember... -
#17691 hát nálam nincs, pedig még adblock -ot is kikapcsoltam, mert azt hittem, az blokkolja
no mind1 -
#17690 én látom...nekem ott van...
úgyhogy nálad lesz a bibi.... -
#17689 én itt nem találok semmi video -t, csak a szöveg, egy lost -os kép, meg egy rakás comment
leszedték vagy én vagyok vak? -
#17688 a príma lezáráshoz szerintem hozzátartozik az, hogy egy kerek egész történetet kapunk a végére kérdések nélkül.. de ez ellent mond ennek:
"Korántsem biztos tehát, hogy minden kérdésre választ kapunk, de azt mindenképp megtudjuk, hőseink számára hogyan végződik a kaland."
Szóval zárják le akkor rendesen és már van remény. Amúgy meg ha a Disney stúdió nem bírja ki és folytatást ír neki, akkor az sem biztos, hogy megnézem majd. -
#17687 és ha jól tudom, akkor a főszereplőknek még +2 évadra van szerződésük....úgyhogy akármi lehet...és igen az a folytatás már nem lenne ugyanaz... -
#17686 szerintem prímán le fogják zárni, és kiszállnak a buliból, aztán ha a Disney folytatja valami marhasággal, azt már mindenki tudja majd, hogy hova való... Kb. mint az eredeti Dűne-könyvek és a Brian Herbert-féle folytatások, nem keveri össze senki hogy melyik melyik :) -
#17685 És is rohadtul díjaznám, ha abbahagynák és korrektül lezárnák a sztorit. -
#17684 én is :/
de én annak örülnék a legjobban ha lezárnák és kész, nincs tovább..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ehhez képest pedig még csak meg sem lesz válaszolva az összes kérdés :S és utána meg mások akarják tovább vinni a sztorit és nem az eredeti alkotók :S pff előre félek mi lesz.. -
#17683 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!félek hogy elégedetlen lesz nagyon mindenki... -
#17682 számomra ez már a 2. évadtól nem volt kérdéses, hogy az abc nem fogja hagyni, hogy csak így lelépjen a lost....a legjobb az lenne ha hagynák, de a legkisebb rossz meg a spinoff lenne talán :D -
#17681 na csak elolvastam így, hogy írtad.. érdekes dolgok vannak benne, viszont a vége nagyon nem tetszett a cikknek :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az alkotók szerint a Lost egyébként nem ér véget az utolsó résszel, bár ők maguk a későbbiekben már nem hajlandók hozzányúlni a történethez. A jogok viszont a Disney tulajdonában vannak, a stúdió pedig nem fog levágni egy aranytojást tojó tyúkot - Cuse szerint így elképzelhetetlen, hogy a Lost-nak ne készüljön valamilyen folytatása a jövőben.
Mindenki más, de én nem örülnék ha így alakulna.. -
#17680 először én is féltem, hogy túl spoileres lesz, de nagyon nem az...teljes mélységekbe nem megy bele, csak hogy az évad mi körül forog majd, meg hogy kik lesznek a központi alakok....semmi konkrét a befejezésre nézve.... -
#17679 ezt annyira elolvasnám, de nem merem :D annyira várom már a hatodik évadot és nem akarok semmit előre megtudni róla :/