Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
igen

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

tommygear
amúgy észrevettétek már, hogy jack mennyire össze van szakadva az 1, 2 és 3 évadhoz képest?
Herold
<#puszis><#szeret>

hehe, hülye 😛

How much can you take,before you snap?

Magoo
Akárhol is volt, Danielnek nem volt nehéz beilleszkedni a Dharma emberek közé. Úgyis mondhatnám hogy otthonosan mozoghatott köztük. 😊
Elvégre õ marha sok mindent tud a szigetrõl...lehet segített pár station megépítésénél. Vagy elment Hanso-hoz és megvitatott vele egy-két dolgot. Franc se tudja...de még 11 nap és megtudjuk 😄

Kicsikiraly
követte az idõugrásokat, 5x01 elején ott volt lenn az orchid alatt, amikor megtalálták a kereket. Utána késõbb Sawyer annyit mondott hogy elment valahova.

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
tényleg nagyon jó volt..
faraday-t mikor is láttuk utoljára? ha jól emlékszem, charlotte halála körül, de akkor épp melyik idõben is voltak? illetve ha utána õ is követte az idõugrásokat, akkor nem is lényeges..

trident
Talán nem kellene, hiszen brutál nagy spoiler...

Szóval egyes értesülések szerint, a baleset során, az elektromágneses kisülésben Kate mellbimbó piercingjeit rántja össze a heccs alól, a robbantás hatására felszabaduló mágneses tér.

A mûvésznõ ezt így illusztrálta:

A magam részérõl csak annyit: izgatottan várom a következõ részt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

sajtburger
hmm nekem picit durva Miles.. végül is szigeten kettõ van belõle, biztos ami biztos. 😄 Legjobban Faraday b*szott be, kíváncsi vagyok a történetére.. 😊 Amúgy messze ez a legjobb évad, sorozatot nem írom, az alap. 😊

ProGabe
kevertem, bocs. term. a swanra gondolok, ahol ugye a heccs van, volt, õõõ lesz <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Melyik is az az orchid?

steam, origin: ACE_hun

ProGabe
nem mondhatja az apjának, hogy küldje el õket, mert ha nem mondaná, nem küldené el õket <#alien>

na jó, ez így term. hülyeség, értelmesebben: nem érne semmit, ha elmondaná. valami másnak kell bekövetkeznie, hogy elküldje õket. gondolom be is fog, épül-szépül már az orchid

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FRenkie
Amúgy, ja végre kapunk 1-2 választ, hátha a számsorra is lenne valami megoldás.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
Miles szerintem beszél majd az apjával, sõt szerintem õ lesz aki figyelmezteti Hanso-t, hogy juttassa biztonságba a családját, mert támadás fogja érni a dharmásokat, és megkéri a feleségét, hogy a fiának ne mondjon semmit az apjáról.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Na végre megint WTF?! vége volt. Ezt hiányoltam az elmúlt pár részbõl.
ProGabe
Locke-ot folyamatosan tesztelték, bár jobb kifejezés, hogy próbára tették. ezt késõbb (vagy korábban, franc se emlékszik) Ben kicsit ki is facsarja, amikor Locke apját a szigetre hozza

Klemice
mivel tudta, hogy nem avatkozhat be, ígyis úgyis visszatérnek az õ múltjába

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Egy másik érdekes dolog, hogy nem értem, hogy Richard Alpert miért nem segített a 815 túlélõinek, amikor lezuhantak. Tudhatta, hogy speciális emberek, mert azok az emberek zuhantak le, pl. Sawyer és Kate, akik Bent kiskorában átadták neki.

sõt ezt Richard el is mondhatta Ben-nek, hogy hééé hallod, speciális emberek jöttek a szigetre, azok, akik kiskorodban segítettek neked. Ezért mi is segíthetnénk nekik.

Ezt várná, az ember de valamiért nem ezt tették.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Hy!

A 3-ik évad 13-ik epizódjában, pontosabban a végén Richard Alpert, és Ben fogsában tartja John Locke-ot. Ebben az az érdekes, hogy fogva tartják, holott mindketten tudják, hogy speciális ember, és egy oldalon állnak. Ezt onnan tudják, hogy késõbbi részekben kiderült, hogy Richard kiskorában megkereste locke-ot, és most meg locke felbukkant a szigeten. mit szóltok ehhez?

Ja, és ne feledjétek, hogy nem Az oceanic 815 túlélõi döntik rommá a Dharmát (ez várható a következõ részekben), hanem majd jópár évvel késõbb Ben fogja ezt megtenni, amikor Ben már felnõ.

ProGabe
"Long time no see!" 'zanyád! 😄

végig nagyon jó volt a rész. 2 hétig semmi? nem hiszem el 😞

a következõ, vagyis a 100-ik(!!!) rész elõzetese

Szolnokboy1
Let's face it: Ewoks suck, dude!

LoooooooL, ezen meghaltam 😄😄😄D😄😄S:AS😄SD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Klemice
na most még két hetet várni ááá

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Magoo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úristen...nem hiszem el, hogy van ilyen tökéletes sorozat! MICSODA EPIZÓD VOLT EZ MÁR MEGINT????????????????
Marhára tetszett mikor Miles elmondta a faszi halálát az utolsó mozzanatig...a fogából kirobbanó és az agyát átfúró tömés meg pláne tetszett. Ezekszerint a Hatch a már meglévõ elektromágneses mezõt aknázta ki a szigeten és nem valami ott végzett spéci kísérlet miatt alakult ki az ami....
Ahogy rávésték a "sorozatszámot" az is marhára tetszett. Hurley meg ahogy írja a Birodalom Visszavág-ot! 😄DDDDD Qrva nagy.
Végig vert a szívem, hogy Miles fog e beszélni az apjával...de szerintem fog a következõ epizódban. Sõt szerintem Chang segíteni fog nekik visszajutni a jövõbe.
A kérdés hogy hol volt Farraday idáig, és miért jött vissza, és pont pont pont
Ismét van millió kérdésem, de tökre úgy érzem hogy végre ez az az évad ahol "dõlnek" valamilyen szinten a válaszok. A következõ epizódban pedig tömegével fogjuk kapni a válaszokat állítólag (Farraday mindent elmond amit tud a szigetrõl)
Meg az akció is nagyon beindul....a végén még a mi Jack-ünkbõl Jack Bauer lesz, annyit lövöldözik már. 😊
Na! Jöhet a következõ! Kilóra megvettek! 😄

de akkor nem valósul meg,hogy desmond különleges
én ezt a dolgot csak az idõutazásos témában tudnám elképzelni
és az egész sorozat egy lehetséges befejezése is lehet az,hogy megváltoztatják a múltat ezáltal pedig a jövõt

amúgy nem az eheti rész után lesz egy hét szünet?

5c0rp330n
de itt épp ez az, hogy nincsenek alternatív idõsíkok, mert a vlág "korrigálja" ezeket a változtatásokat, és végül minden úgy fog történni, ahogy kell.. még valamelyik desmondos részben az õsz mami is ezt ecsetelte asszem..

de ezek a "késleltetések" változtathatnak is az eseményeken
ha pl nem charlie-ról van szó, hanem ben-rõl, akinek sokkal nagyobb befolyása van mindenre, egy kis elcsúszás jelentõs változást okozhat, egy alternatív idõsíkot

5c0rp330n
így van. desmond különleges. kis dolgokat még meg is változtathat, de csak részlegesen, hosszútávon "korrigálódnak" a változtatások, minden visszaáll a rendjébe. így pl. ha valakit megment a halálból, akkor valójában nem menti meg, csak késlelteti, a világ korrigálni fogja a változtatást rövidtávon. az eddigiek alapján sztem valahogy így van.

Hy!

Sokmindenkit a sziget misztériuma érdekel, hogy mi a füst, stb…

Engem talán inkább jobban érdekel az, hogy a többiek között mi volt az, ami lejátszódott a 3-ik évad, 9-ik epizódjában, amely epizódban -jack megmentette Juliet-et a kivégzéstõl, de meg kellett, hogy jelöljék.

Arra lennék kiváncsi, hogy milyen törvények voltak ezek, mik szerint éltek Benék. Ben-nek akkor egy csomó embere volt, most hova lettek eze az emberek. Mik voltak ezek a szabályok, ami szerint éltek. Miért követte mindenki Ben utasításait, amikor Juliet azt mondta Jack-nek, hogy sokan változást szeretnének, és szeretnék, ha Ben meghalna.
Meg, hogy mi szerint hozták a törvényeiket akkor az Other-sek. Miért nem tudtak segíteni Jackéknek, amikor lezuhantak. Miért vonszolták el a gyerekeket? miket csináltak velük?

REmélem,hogy ezeket egyszer megtudjuk, ti mit gondoltok ezekrõl?
Üdv.,

Szolnokboy1
Daniel az 5x1-ben mondja, hogy Desmond különleges, egyedi, rá nem vonatkoznak a szabályok (az idõutazás szabályai).

ProGabe
nem tudna nagy dolgokon változtatni. csak halogatta Charlie halálát. pont azt mondta neki Ms. Hawking, hogy még õ sem tud változtatni

talán pont az a válasz a "miért pont õk voltak a gépen és zuhantak le" kérdésre, hogy együttes erõvel már valami nagy dolgot - ráadásul véglegesen - meg tudnak változtatni. ezzel ez igen erõs alaptézist borítanának fel a 6-ik évad végén

az elsõ 2 évadban a flashbackek ugye nagyon szájbarágósak voltak. a lostiek szigeten történt tetteiket "igazolták". 5 év után most már sokkal nagyobb képet látunk, nagyobb volumenû dolgokról kaptunk átfogó képet

éppen ezért nem lehet elmondani a sorozat lényegét úgy, hogy nem láttunk minden egyes részt. ha megnézhetnénk a 6-ik évad utolsó 2 részét, talán még most sem értenénk meg teljesen, mert nem jártuk végig az utat

ezért az egyik legjobb sorozat a Lost. ezt még könyvben, pontosabban könyvsorozatban sem lehetne így visszaadni. filmben meg? pff, vicc 😊

Kicsikiraly
igen, ez a válasz. Desmond más. õ változtathat a dolgokon, most is tudna, csak ugye nincs ott 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

és ha ezért különleges?
mert egyedül csak õ képes változtatni?

tommygear
honnan tudod hogy utána nem ütötte le mégis a csapost?
Sephi
Na ezert zavar ez a sorozat. Erre en meg halványan sem emlékszem, pedig minden reszt láttam eddig...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gercse
Desmond Charliet is mindig megmentette, lehet a pultos is meghalt késõbb...

Sziasztok!

Most leírok valamit, és biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan levennék a fejemet, fõleg human, mert tudjuk, hogy a lostban ami megtörtént, az megtörtént. Nem lehet változtatni, ha megpróbálod a változtatást, akkor is ugyan oda fogsz kijutni. Én is igy gondolom, de most felvetõdött bennem valami.

De most szerintem talán mégis törént a sorozatban egy változtatás. Mégpedig:
A 3-ik évadban a 8-ik epizódban-Flashes Before Your Eyes:

Desmond elfordította a kulcsot, és ekkor a tudata visszament a multba, pontosabban ujraélte azt.
Amikor a kocsmában volt a fizikus barátjával, akkkor azt mondta, hogy a focicsapat rug egy gólt, és akkor egy Lennon nevû alak bejön a kocsmába, és baseball ütõvel fejbe veri a pultost. Azt mondja Desmond, hogy ez meg is történt.

Majd egy nap mulva szintén a kocsmában volt, és akkor történt meg a fent leirt esemény. Jött a Lennon nevû alak, és amikor már a baseball ütõjét lenditette, hogy eltalálja a csapost, akkor Desmond azt kiáltotta a csaposnak, hogy bukj le, és az lebukott, vagyis elkerülte az ütést, ami végül Desmond fejét érte.
Tehát itt változtatás történt, nem? Mert Desmond szerint a csapost találták el , de õ ezen változtatni akart, és figyelmeztette a csapost, és nem is találta el az ütõ....

??

Üdv., Orionk

az ablak elõtt van az a barlangos rész, szal az ablakból azt lehetne látni, de lehet h én tájolódtam el
a leszállópályát meg asszem Jacob mondta nekik h építsék meg

tommygear
locke visszament a múltba és szólt jacob-nak 😄
Szolnokboy1
a válasz: ugyanúgy látta elõre ben, hogy kelleni fog a leszállópálya, mint én látom, hogy egyszer ki fog derülni, hogy miért. 😊

Kicsikiraly
köszönjük, költõi kérdés feljegyezve.

mi is ugyanazt a sorozatot nézzük, mi sem tudunk többet 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

mit kellene egyáltalán látni az ablakból?

vagy most mire érted, hogy nem lehet látni semmit sem az ablakból?

Hy!

A 3-ik évadban, az elsõ epizódokban, amikor elfogták õket, akkor Sawyer, és Kate-el építették Ben-ék a repülõtéri leszállópályát, amin most nemrég leszálltak, amikormentek vissza a szigetre.

Honnan tudhatták akkor Benék, hogy kelleni fog ez a leszállópálya?, vagy akkor milyen célból építhették?

Üdv., Orionk

megpróbáltam követni Bent mikor megy lehúzni a wc-t, ami kijött belõle az az h a könyvespolc melletti ablakból nem sokat lehetne látni😄 kép
néztem video podcastot, megmutatják h az összes házat ugyanazzal a díszlettel csinálják, ami egy-két szobányi, csak mindig átrendezik, durva😊
ha a holttest pedig tényleg Locke, akkor az tényleg belekavarna😄 de így ahogy írtátok még el is képzelhetõ, megmagyarázza h miért nem jött a füst, csak Locke szemszögébõl fura, mert a 7-es rész végül is róla szólt

pyrohun
Igen szerintem is. És valószínûsíthetõleg Locke holtteste Jack-ék 'idejében' van, talán ez benne is lesz a következõ részben. Mindenesetre az aktuális rész címe az nagyon elgondolkodtató és az is utal(hat) erre (is).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Szolnokboy1
rosszul tudod. 6 lesz.

Én úgy tudom 7 évadosra tervezték, de itt biztos jobban tudja valaki. 😊

Soldiers
a lostnak lesz 6 évadja??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Kicsikiraly
Igen, nekik nem esett le biztos, hogy a füst az jacob 😄 eleinte volt jacob, utána maradt a füst, õk két különbözõ dolognak hitték 😄

/me kapaszkodik a teóriába 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

passatgt
Ben azt mondta nem nevezték el

Kicsikiraly
Jacob = fekete füst. valszeg Jacob is még egy vezetõje volt az Otherseknek, Richard elõtt talán, meghalt, a füst felvette az alakját, õ volt a sziget szelleme. Utána jött Jack a halott apjával, elõttük az õ alakját vette fel, mint követendõ személyt, vezette Jacket oda mindenhez. Aztán most elhozták Lockeot, most felvette az õ alakját 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;