22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #17758
    őőő, ez a Lost...
  • Herold
    Ha nem jelentene semmit, akkor nem ez lenne a címe 2 résznek.
  • LasDen #17756
    szerintem meg nem jelent semmit....
  • Herold
    Ezek szerint felrobbant a bomba. Sawyer mondta az utolsó részben, hogy ha sikerül megcsinálniuk (felrobbantani), akkor találkoznak az LA reptéren.
  • trident
  • Blacktom
    16, 23... 16, 23
    köszi, tavaszom boldog lesz
    <18 nap!
  • MerlinW
    2010-Feb-02 Lost 06x01 LA X (1)
    2010-Feb-02 Lost 06x02 LA X (2)
    2010-Feb-09 Lost 06x03 What Kate Does
    2010-Feb-16 Lost 06x04 The Substitute
    2010-Feb-23 Lost 06x05 Lighthouse
    2010-Mar-02 Lost 06x06 Sundown
    2010-Mar-09 Lost 06x07 Dr. Linus
    2010-Mar-16 Lost 06x08 Recon
    2010-Mar-23 Lost 06x09 Ab Aeterno
    2010-Mar-30 Lost 06x10 Season 6, Episode 10
    2010-Apr-06 Lost 06x11 Season 6, Episode 11
    2010-Apr-13 Lost 06x12 Season 6, Episode 12
    2010-Apr-20 Lost 06x13 Season 6, Episode 13
    2010-Apr-27 Lost 06x14 Season 6, Episode 14
    2010-May-04 Lost 06x15 Season 6, Episode 15
    2010-May-11 Lost 06x16 Season 6, Episode 16
    2010-May-18 Lost 06x17 Season 6, Episode 17
    2010-May-18 Lost 06x18 Season 6, Episode 18
  • trident
    Számomra azt is jelentette az 5. évad, hogy a sziget valódi titkait nem fedte fel senkinek sem (*). Ben, Widmore, Locke csak sötétben tapogatozó bábuk, annyit tudnak, hogy a sziget különleges de hogy mi mozog a háttérben arról nem tudnak, sőt, fel is emésztette őket a "sziget".

*=szemfestékes barátunk lehet fekete ló.
  • Lotczi
    Ha nem tetszik valami akkor ne olvasd aztán kész
  • qwertrt
    Nem pont erre való a topik? Egyébként valahol mindkettő, Linus és Widmore is elvesztette a fonalat. Valaha még biztos szem előtt tartották a szigetet, de már csak a bosszú maradt ebből. Ha Widmore a szigetet akarja, az csak azért van, hogy Bentől elvehesse. És Ben is azért akarja "megvédeni", hogy ne Widmore-é legyen.
  • Grove4
    Mindig méltatlankodik valami miatt,ne figyelj rá.
  • Sephi
    Ez most fenyegetes volt? Szerinted erdekel valakit, hogy te most nem fav-ba teszed a topikot? Fontos ember lehetsz hallod.
  • Klemice
    na már mennek megint a spekulációk a semmire, ha beindul a sorozat akkor se teszem be favba a topicot, nem kell nekem a felbaszottság a sok értelmetlen teóriától...
  • musza
    mostantól napi 5 rész az első évadtól és meg is jön a 6. évad első része :D:D JUPÉÉÉ!!!
  • Sephi
    Igen, de abban nem volt jegesemedve!
  • Grove4
    Geciskedést félretéve,szerintem nem lehet egyértelműen kijeleneteni,hogy valamelyik is meg akarná védeni a szigetet,mindegyiknek érdeke fűződik hozzá.
  • kirol
    Szerintem a szomszédokat. Az tartott ilyen ku*** sokáig.
  • Grove4
    Szerinted mi melyik sorozatot nézzük? A LOST-ot vagy a Szomszédokat?
  • Herold
    Szerintetek ki az aki tényleg meg akarja védeni a szigetet? Widmore vagy Ben?
  • Sephi
    Obama bejelenti, hogy megtalatak a Ocean six-et :DD:D:D
  • Klemice
    az első évad überel mindent az időutazást meg csak akkor értékelném ha már rég láttam volna a 6. évadot
  • DöflingR
    _AS:D_AS:D
  • Zomil
    számomra tök ugyanez a sorrend: 1, 5, 4, 3, 2.
    egyszerüen totál lebilincselt, az 5. évad ezzel az "időutazós" résszel, sokkal jobban lekötött mint az eddigiek, persze akkor is az elsö a legjobb :)
  • musza
    Abban Azért bízom hogy Faraday valahogy életre kel és ő ad választ egy-két dologra megrt őt legalább lehetett érteni!

Nagyon Jókat mond az idő és a tér váltoásával kapcsolatban.(nekem ez jön be a LOST-ba a legjobban
  • Lacee
    nekem az első és a negyedik a kedvenc, ha kéne rangsorolni őket akkor 1-4-5-2-3
  • gibson9
    ezt a 20-30 évadot arra írtam, hogy ha mindig rejtélyek jönnének válaszok nélkül, mert az jön be az embereknek jobban, akkor akár addig is elmehetne :D Nekem mindenesetre tetszik ez, hogy bő 3 évadnyi rejtély után a 4. évaddal már elkezdődtek a válaszok.

Nálam egyébként az első évad volt a legjobb. Egyszerűen zseniális volt. Nincs semmi bajom a 2. évaddal, de tényleg kicsit gyengébbnek tűnik a többinél. Bár mondom nekem tetszett az is, de amúgy is elfogult vagyok Lost ügyben :D A 3. évadnak a 2. fele vált számomra igazán izgalmassá. És mivel örülök, hogy végre vannak válaszok, meg felgyorsultak az események így a 4. és 5. évad szintén kedvenc :D
    Szóval ha sorrendet kéne felállítanom, akkor azt mondanám, hogy 1, 5, 4, 3, 2.
    És titkon remélem, hogy a 6. évad lesz a befutó. Szóval egy nagyszerű befejező évadot várok :)
  • qwertrt
    Nekem valahogy úgy, ahogy sorban jöttek: 1, 2, 3, 4, 5. A kettest én se értem miért kritizálják, csak a bombasztikus kezdő és befejező részek megérnek minden pénzt... A harmadik egy icipicit leült a ketrecbezárós történettel, de külön tetszett, ahogy Locke kivirágzott a doki távozásakor, és hogy visszanyerte a hitét.
  • qwertrt
    persze, de a válaszosak, nekem legalábbis, egy hajszálnyival kevésbé jobbak - persze Lost mércével mérve :) Én azért elviseltem volna 10-12 évadot, és komolyan azt gondolom, hogy a sorozat és a rajongók is végig tudták volna vinni.
  • LasDen #17730
    de szó nincs arról, hogy 20 évadnyi rejtély lesz..:D a 6. évad válaszokat fog adni mindenkinek :D

amúgy kinek melyik évad volt a kedvence?? :D nekem a sokat kritizált 2. :D
  • gibson9
    na de az meg nem életképes, hogy 20-30 évadot csinálnak és mindig csak rejtélyek vannak válaszok meg sehol... ott volt az első 4 évad rejtélyeknek és most már talán jogosan várja el az ember a válaszokat szerintem.. tény, hogy az első évadot izgalmassá tette a sok titokzatosság, de szerintem (legalábbis számomra) épp oly élvezetes a válaszokkal teli évad is, mint a rejtélyekkel teli első évadok. Ezzel kerek a történet.. rejtélyekkel kezdődik, amit végül megválaszolnak.
  • qwertrt
    Annyiban tnyleg más, hogy az első négy vad során annyi de annyi megválaszolatlan kérdés összegyűlt, hogy abból muszály volt váalszolni valamira az aötödikben, hogy életképes legyen a hatodik. Eddig szerintem az ötödik évadban derült ki a legtöbb dolog, és emiatt nagyon enyhén vesztett a titokzatos légköréből a dolog. Ugye már ismerősök, szomszédok a DHARMA tagok, nem pedig egy rég letűnt, elpusztult szervezet tragikus tagjai, találkoztunk Jacobbal is, testet kapott, van neki nemezise is, megtudtuk, hogy konkrétan mi lett Russo csapatával, itt is ellibbent a titok...

Ez bár pergősebbé, izgalmasabbá tette az évadot, az izgalom faktor viszont jócskán visszaesett.

Valószínűleg a hatodikban ez még jobban így lesz. Hacsak meg nem bolondítanak minket egy őrült befejezéssel.

Valamikor azt nyilatkozták az alkotók, hogy nem akarják a végtelenségig húzni az évadokat, a titkok megfejtését, mint pl. az X-aktákban. Na, szerintem bőven elhúzhatták volna 10+ évadig, ugyanis a ötödik évaddal kiderült, hogy a sorozat leglényegesebb eleme ez az örökös titokzatosság volt. Nem mondom, hogy nem bomba így is bármelyik évad, de szvsz az ötödik az utolsó a sorban. Mármint népszerűség szerint :)
  • Lotczi
    Hát eddig igen, reméljük az utolsó évad méltó befejezése lesz a sorozatnak de az azért elvárás egy ilyen sorozattal szembe nálam hogy minden rejtélyre fény derüljön
  • polluxware
    az egész úgy zseniális ahogy van..
  • gibson9
    utolsó évad fárasztó? :D szerintem a legizgalmasabb évad.. ott már rendesen felgyorsulnak az események és sok szál összeér végre :D de hát ízlések és pofonok
  • LasDen #17724
    dupla résszel kezd és zárja is az évadot... :D
  • Davidus
    én most pótoltam be az egész sorozatot(10 nap alatt:) nagyon jó volt bár az utolsó évad már kissé fárasztó volt.

S6 első része tényleg 2 órás lesz?
  • tommec55
    Sziasztok! Kerestetik a legjobb sorozatos karakter! Akinek kedve van, nézzen be erre a jópofa játékra, talán épp a te sorozatod szereplője lesz a végső győztes!

http://karakterharc.wordpress.com
  • trident
  • Lacee
  • tommygear
    ?