Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo ravatal én nem gondoltam ilyenre nem figyeltem h meddig fekszik...ennyi amugy is utálom a temetéssel kapcsolatos dolgokat szval itt ebben az esetben alapból azt sem tudom milyen egy ilyen ravatal...figyelj MO-n más a trendi legalább is mikor édesapám mamám el lett temetve (õket hamvasztották) de kit érdekel ugyebár az én magánügyem... szval én a koporsós búcsúsztatást elég ritkán láttam még filmekben is szinte akkor honnan tudnám? na mind1 íme a kérdéseim rátok zúdítva de könyörgöm->kérdezni nem szégyen ne nézzetek már hülyének h ez meg az homály maradt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. kérdésem: hol van Claire? melyik idõben?
2. kérdésem: miért van az, hogy Sun, Lapidus, Ben, Locke 2007-ben maradtak a szigeten? és Jackék miért kerültek át 1977-be? nekik tán oda "kellett" kerülniük h valamit megváltoztassanak az idõben? egyre afelé halad minden...
3. kérdésem: Sayiddal mi lesz vajon? és Charlotte kislány alakzata amit Daniel látott? kiderült h õ üldözte el a szigetrõl a vörös hajú lányt lánykorában...Charlotte vajon élni fog még valaha eszméletlenül tetszik az a csaj a sorozatban olyan kár h meghalt😞
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#16659 való igaz xD
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Viszont Matthew Fox buzi lenne, vagy csak divatból hord fülbevalót?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Dominic Monagham, Charlie szerepét kapta, 70 epizódban játszott.
2. Henry Ian Cusick, Desmond Hume a sorozatban. Nem volt a kezdõcsapat tagja, de 2005 óta a stábbal forgat.
3. Maggie Grace. Nem könnyû felismerni, hiszen a képen barna, a Lost-ban pedig szõkén láthatta a nézõ, Shannonként. 33 részben szerepelt.
4. Michael Emerson. Az eddig 60 részben látott Ben a sorozat elõtt láthatóan hanyagolta a borotvát.
5. Matthew Fox, természetesen Jack a sorozatban. Õ a Lost elõtt számos tévéreklámban szerepelt, a People magazin már 1996-ban az ötven legszebb férfi közé választotta.
6. Josh Holloway, a sorozatban Sawyer. Felbukkant a Walker, a texasi kopó-ban, az Angel-ben vagy a CSI-ban, de a hírnév 2004-ben jött el, a Lost-tal - õ szintén Top 50-es volt a People magazinban.
7. Elizabeth Mitchell. 2006-ban került a sorozatba, Julietet alakítja, és elismerõ hümmögés annak, ki a kép alapján azonosítja.
8. Emilie de Ravin, szintén nehezen felismerhetõ. A Lost-ban Claire szerepét kapta, 76 epizódban láthatták a tévézõk.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
én úgy vettem ki a sorozatból Ben megölte Lockot és azt gondoltam jo 1-2 évig ott feküdt a koporsóban...eközben volt Jackék kapcsolata Kate-el meg ilyenek...akkor ezek szerint tévedtem:S:S elég sok minden homály lehet nálam akkor...
(hová tûnt Claire a sziget mozdításoknál?) ott maradt a házikóban a jó öreg Jacobbal? alias a faterjával Christiannal?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
vagy rosszlinket szurtál be?
DFTBA ಠ_ಠ
#16630: takarodj!
(a szigeten meg volt lehetõségük borotválkozni mielõtt ezzel jönnél 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
késõbb ment jack-hez.
The life and death of jeremy bentham: ebben az epizódban mutatták most be, hogy kit milyen sorrendben keresett fel.
Azután, hogy eljött jack-tõl a korházból alig telt el pár nap, hogy locke-ot megölte ben. Persze ben ugy tüntette fel mindenkinek, hogy öngyilkos lett.
pár nap mulva már koporsóban lehetett. ez a pár nap alatt viszont, nem hiszem, hogy jack nek akkora szakálla lett, mint ami egy embernek 1 év alatt nõl. Na jó, számítsunk fél évet.
de akkor is.
DFTBA ಠ_ಠ
Legalább 1 év kell, hogy akkorát nõjjön az ember szakálla