Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezeken kívûl tán minden világos volt...na jo Locke zavaros kicsit xD elején amikor pl pont Richard talált rá mikor forogtak az idõben...

szinte tudtam h lesz ilyen válasz igy lenne ötösöm a Magyar emberekkel kapcsolatban gratulálok xD...

jo ravatal én nem gondoltam ilyenre nem figyeltem h meddig fekszik...ennyi amugy is utálom a temetéssel kapcsolatos dolgokat szval itt ebben az esetben alapból azt sem tudom milyen egy ilyen ravatal...figyelj MO-n más a trendi legalább is mikor édesapám mamám el lett temetve (õket hamvasztották) de kit érdekel ugyebár az én magánügyem... szval én a koporsós búcsúsztatást elég ritkán láttam még filmekben is szinte akkor honnan tudnám? na mind1 íme a kérdéseim rátok zúdítva de könyörgöm->kérdezni nem szégyen ne nézzetek már hülyének h ez meg az homály maradt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. kérdésem: hol van Claire? melyik idõben?
2. kérdésem: miért van az, hogy Sun, Lapidus, Ben, Locke 2007-ben maradtak a szigeten? és Jackék miért kerültek át 1977-be? nekik tán oda "kellett" kerülniük h valamit megváltoztassanak az idõben? egyre afelé halad minden...
3. kérdésem: Sayiddal mi lesz vajon? és Charlotte kislány alakzata amit Daniel látott? kiderült h õ üldözte el a szigetrõl a vörös hajú lányt lánykorában...Charlotte vajon élni fog még valaha eszméletlenül tetszik az a csaj a sorozatban olyan kár h meghalt😞

tommygear
rossz a visszaszámláló
Klemice
még 12 óra wáwáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwáwááwá

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ProGabe
igen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

EmThor
holnap hajnalban a 100. lost rész ugye? thx

LasDen
hát nemtom, de én néhány kivételtõl eltekintve minden korábbi dolog beugrott..... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
jack az csak piál, de nem búza sztem 😄
tommygear
ehez nem is kell látni csak ép ész kell 😄
ja persze 2-3 évig nem temetik akkor el
5c0rp330n
lool
jack amúgy nemhiszem, h az lenne 😊

Herold
5c0rp330n
akkor buzi volt. 😊

Kicsikiraly
miért, a valós életben fekszenek 1-2 évig a ravatalon emberek?

DFTBA ಠ_ಠ

tesomnak is volt fiatalkorában 1 fülbevalója mégsem volt meleg...
#16659 való igaz xD

5c0rp330n
1 fülön is buzi.

sweech
én úgy tudom, hogy aki a vele azonos nemûekhez vonzódik szexuálisan, az a buzi.

nem volt tiszta ezért még nem kéne lehurrogni...nem egyszerû ennyi év után is követni a sorozatot...

úgy tudom aki mindkét fülén hord fülbevalót az a buzi...számtalan f iatalonaki egy fülén hordta nem volt buzi...

trident
Sokkal egyszerûbben is megállapítható, hogy valaki meleg-e:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommygear
fülbevaló = buzi <#eljen><#wilting>
pyrohun
persze, hiszen aki fülbevalót hord az buzi, igaz? <#wow3>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Kicsikiraly
\o/

DFTBA &#3232;_&#3232;

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

passatgt

Kicsikiraly
nekem mind ment elsõre kép alapján 😄 mitkapok? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Herold
A két utolsót nem ismertem fel.
Viszont Matthew Fox buzi lenne, vagy csak divatból hord fülbevalót?

ProGabe
'Lost-szereplõk, eltûnés elõtt'

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A megfejtések:

1. Dominic Monagham, Charlie szerepét kapta, 70 epizódban játszott.

2. Henry Ian Cusick, Desmond Hume a sorozatban. Nem volt a kezdõcsapat tagja, de 2005 óta a stábbal forgat.

3. Maggie Grace. Nem könnyû felismerni, hiszen a képen barna, a Lost-ban pedig szõkén láthatta a nézõ, Shannonként. 33 részben szerepelt.

4. Michael Emerson. Az eddig 60 részben látott Ben a sorozat elõtt láthatóan hanyagolta a borotvát.

5. Matthew Fox, természetesen Jack a sorozatban. Õ a Lost elõtt számos tévéreklámban szerepelt, a People magazin már 1996-ban az ötven legszebb férfi közé választotta.

6. Josh Holloway, a sorozatban Sawyer. Felbukkant a Walker, a texasi kopó-ban, az Angel-ben vagy a CSI-ban, de a hírnév 2004-ben jött el, a Lost-tal - õ szintén Top 50-es volt a People magazinban.

7. Elizabeth Mitchell. 2006-ban került a sorozatba, Julietet alakítja, és elismerõ hümmögés annak, ki a kép alapján azonosítja.

8. Emilie de Ravin, szintén nehezen felismerhetõ. A Lost-ban Claire szerepét kapta, 76 epizódban láthatták a tévézõk.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
ejnye desmond 😄
precision
abc persze hogy nem desmondot rúgja ki... egyik kulcskarakter a lostban 😄

Bazinga!

Klemice
én nap mint nap csinálok ilyeneket mégsem perelnek, lehet mert nincs annyi lóvém? <#idiota> najó, nem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe

tommygear
ígyvan, de ezt Widmore el is mondta Locke-nak, hogy már három év eltelt mióta Jackék eljöttek...
pyrohun
tévedésben vagytok 😊 amikorra locke visszakerült a szárazföldre, addigra jack-ék szemszögébõl már eltelt 3 év. Locke visszakerülésétõl a meghalásáig szvsz pár nap, vagy hét telt el maximum és utána ugye már újra élve látjuk a szigeten.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

zaki
😄DDDDDDDD

tommygear
1-2 évig feküdt a koporsóban <#help><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#lama><#lama><#lama><#wow3>
bocsi h beleszólok: megborotválkozom nagy nehezen aztán 1 hét alatt már szépen megnõ szinte ugyanugy...(nem körszakáll szinten😊 és mégcsak 19 vagyok szval)...késõbb durvább lesz minél többször vágja le az ember...

én úgy vettem ki a sorozatból Ben megölte Lockot és azt gondoltam jo 1-2 évig ott feküdt a koporsóban...eközben volt Jackék kapcsolata Kate-el meg ilyenek...akkor ezek szerint tévedtem:S:S elég sok minden homály lehet nálam akkor...

(hová tûnt Claire a sziget mozdításoknál?) ott maradt a házikóban a jó öreg Jacobbal? alias a faterjával Christiannal?

Herold
Ji Csing szimbólumok.

Bulykin
mindenhova belinkeli...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ezzel csak off-olni akartál?

vagy rosszlinket szurtál be?

Klemice
tudom na 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
😮 azért erre illene emlékezni 😄 Locke áll a széken már, nyakában a kötél, belép Ben, beszélgetnek, Ben megtudja ami kell neki aztán megfojtja

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
bazz.. ilyen témába illõ referreres linkelést 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
tényleg, felcseréltem a sorrendet. de ez most mindegy, mert ekkorát nem bakiznak. ezek szerint több idõ telt el. pár hónap szerintem is kell egy ekkora szakállhoz. mondjuk nekem is elég gyorsan nõ, de egy idõ után mondhatni megáll 😄 szerintem én nem is tudnék ekkora szakállat növeszteni. na de ez már rohadt nagy off 😊

#16630: takarodj!

Klemice
ben megölte locke-ot? 😮

nekem két év alatt lett ekkora
Kicsikiraly
akkor nem emlékeztem pontosan, de akkor sem kell olyan sok idõ egy ekkora szakállhoz 😄 lehet hogy neked igen, de én ismerek olyat, aki reggel megborotválkozott, délelõtt már rászóltak hogy miért nem borotválkozott, mert kb egyhetes borostája volt.

(a szigeten meg volt lehetõségük borotválkozni mielõtt ezzel jönnél 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

elõször sayidhoz ment locke.

késõbb ment jack-hez.

The life and death of jeremy bentham: ebben az epizódban mutatták most be, hogy kit milyen sorrendben keresett fel.
Azután, hogy eljött jack-tõl a korházból alig telt el pár nap, hogy locke-ot megölte ben. Persze ben ugy tüntette fel mindenkinek, hogy öngyilkos lett.

pár nap mulva már koporsóban lehetett. ez a pár nap alatt viszont, nem hiszem, hogy jack nek akkora szakálla lett, mint ami egy embernek 1 év alatt nõl. Na jó, számítsunk fél évet.
de akkor is.

Kicsikiraly
ez emberfüggõ. meg amúgyis eltelt sok év 😄 ha a szigeten történõ eseményeket nézzük, locke legfeljebb 1-2 héttel az idõutazások megkezdése után indult el és beszélt jackkel, jackék viszont 3 évvel késõbb mentek vissza a szigetre, ezelõtt 1-2-3 héttel volt az hogy Locke meghalt, ergó legalább két év eltelt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ugyan már gyerekek!!

Legalább 1 év kell, hogy akkorát nõjjön az ember szakálla

Kicsikiraly
tényleg nem baki, elég sok idõ telt el addig, azalatt simán nõ az embernek ekkora szakálla.

DFTBA &#3232;_&#3232;