Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En kurva nagy LOST rajongo vagyok, de az utolso 10 reszben mindbe majdnem elaludtam. Whidmore es a kepen kivul semmitol nem lepodtem meg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na majd kiderül 😊
Bazinga!
lehet, hogy a jacob csak egy szellem alapu nem tom mi, egy fasz, és ezért más testben is lehet
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mert egy harc fog kezdõdni, ahogyan widmore mondta, és Locke fogja megvédeni a szigetet, csak Ben-nek nem merte elmondani, mert akkor nem tud Locke kijönni nyertesként.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
szerinted akkor mi lehet az igazi célja,amit emlegetett richardnak is?
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de miért akarja megölni?
üdv.,
Az utolsó perc kiváló felütés volt.
Várom a következõ részt.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Sztem, ez már rég nem akadályozó tényezõ:-)
Jackék nem járhatnak sikerrel, mert akkor pofán vernék magukat a készítõk, lévén nem lenne értelme mutogatni mit csinál Locke
nagyon megkavartak megint mindent. õk a variánsok, csak kérdés, hogy mennyit tudnak változtatni
az, hogy Locke segít saját magán, Milesnak el kell árulnia, hogy õ tényleg Chang fia, mindezek tetejében Faraday nélkül nincs az egész, hát, ezek mind egy szép nagy paradoxon részei. valamit ezzel tenniük kell, mert csodásan megkötötték a Gordiusi csomót 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy elég jó rész volt, megint egy raklapnyi kérdés 😊
szerintem a mostani locke biztos, hogy nem az igazi locke és nagyot fog nézni mikor kiderül,hogy jacob nem az akire õ számított
ja és tetszett,hogy kate végre nem bírja befolyásolni jack-et
durva volt ez is, nem kicsit
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A többit nem értem a hozzászólásodból.
ha ettõl eltekintünk, a lostban eddig azért volt egy logika, amit teljesen felborítana, ha sayid lelõhette volna kis bent.
talán lehet változtatni vmit akkor minek csinálták a Vissza a jövõbe filmeket? ott abszolút lehetett változtatni Marty Mcflynak😄 az elméletek csakugy döngenek legszívesebben figyelmeztetném az édesapámat meg egy-két rokonom akik meghaltak...visszamennék megnézném a fiatalkorát az országnak
azon törtem az agyam avval hogy nem ment vissza Desmond, Walt és Aaron a szigetre/repcsivel lehet hogy ezért történt az hogy a csapat kettészakadt és néhányuk 77-be néhányuk (Sun, Lapidus, Locke) 2007-be került vissza???
Danielt pedig sajnálom😞 Charlotte-al együtt még arra leszek kíváncsi vajon Miles és Dr Chang apa-fia kapcsolatára fény derül e, meg mi lesz Lapidussal és elõkerül e Claire érdekes dolgok lesznek még itt
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Rengeteg dolog van amit persze, hogy jó lenne, ha magyaráznának, de akkor nem lenne elég a hat évad.😊
Faraday pedig elhagyja a szigetet, 3 év alatt a kísérletezés mellett gondolja ki a hagyjuk a picsába az állandókat, foglalkozzunk a változókkal elméletet, nekem nem tünik golyósabbnak mint az egyetemen vagy kahanán/szigeten.
(Bár Miles szerint új szintre lépett😄DD)
re ACE: Eloise Hawking tudta, hogy visszamegy a kahanával, történik ami történik akkor és 1977 után. Tudta, hogy lelövi, de õ azt tudja, hogy így kell megtörténnie. Én úgy látom, hogy azt teszi, amit hisz, hogy tennie kell. Desmondot, Jacket, Bent is ezek érdekében befolyásolja.
Faraday elmélete akár helyes, akár helytelen, nem tudta kivitelezni.
A "a tengeralattjáróval 30 évet mennek mindig vissza, hogy idõutazással kísérletezzenek?" alatt mit értesz? A véremben még kevés a kávészint, kifejtenéd ezt?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
steam, origin: ACE_hun
(ergo az SOS részben rose nem akarja elhagyni a szigetet nehogy úra rákos legyen, nem hinném hogy visszaesne)
tehát elvileg daniel sem gyogyózik be, ha begyogyózna bedugta volna a dharma valahova, nem visszaküldte volna a szigetre