22323
-
#17878 Áhh már kevesebb mint 4 nap. :) -
#17877 Csak Ben állította mindig, hogy ő az apja, az ő szavahihetősége, pedig hát... Alex még csecsemő volt, amikor Ben elrabolta Russótól, így Alex azt hitte végig, hogy Ben az apja...
Végigolvasva, olyan, mint egy rossz szappanopera :D -
#17876 nezegettem most a csaladfat, es megtorpantam egy olyannal, hogy Alex (Rousseau) apja valami Robert. nem is emlekszek Robert-re, ellenben hatarozottan remlik hogy az derult ki hogy Ben az apja Alex-nek.. azota tortent valami es kiderult hogy megsem? nem nagyon emlekszek hogy hogy volt ez pontosan.. -
#17875 ez az utolsó egy 2 hét még több időnek tűnik mint amennyit eddig vártunk... -
#17874 De terhesen:D -
#17873 Claire :D -
#17872 Nem kérdés hogy Kate a favorit. -
#17871 nem volt itt semmi érdekes :D
lost csajok....
Cc-n "lost-nap" van, úgyhogy egésznap folynak a lost dolgok :D -
#17870 mi ez a Lok -ozás meg Kler -ezés? :)
többszáz új msg van, nincs kedvem végigolvasni :) -
#17869 :D -
#17868 felirat mikor lesz már haló? -
#17867 nekem is :D -
#17866 aaah....:D ilyen kell itthonra :D -
#17865 plakát -
#17864 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#17863 esetleg még JEKOB -
#17862 igen LOK meg KLER is -
#17861 Egyedül LOK hiányzik a képről. -
#17860 láááááááál
-
#17859 Upsz,a kollega kommentje után mentem,FAIL! -
#17858 a válasz egyszerű, bizonyára, csak halvány fogalmunk sincs mi az :) ha azt írod, hogy egyszerű, a minimum, hogy elmondod a választ, nem pedig azt, hogy "valahogy megszűnt" :D -
#17857 ott van -
#17856 *Locke -
#17855 Nagyon fasza,mondjuk Lcke azért tényleg alap lett volna. -
#17854 Kár, hogy Locke-ot kihagyta aki csinálta...
Ugyanis amikor kirepüól John az ablakon akkor is odamegy mellé Jacob és feléleszti. Így lehet, hogy csak eltört a gerince. -
#17853 mostmár csak azt nem értem, hogy Kevin Callist minek kellett belevenni?? :D -
#17852 na, most nagyjából jó, de egyszerűbb lett volna, ha LINKELEM :) -
#17851 ez tök jó, csak nem látok belőle semmit..... -
#17850 -
#17849 mer' a színész filmezni akart, a hülye barom :D -
#17848 Erre egyszerű a válasz. Azért taszigálhatta Bent, mert akkora már megtalálta a kiskaput, vagyis Lockeot. Ezért is tudta később Locke képében felhúzni kötéllel a mélyből. Valhogy megszűnt a fizikai korlátozás. -
#17847 oh Mr. Eko mért haltál meg.... -
Lotczi #17846 A füst felhő és yemi valószínűen egy és ugyanaz -
karit #17845 Hát, a finom/durva meggyőzésbe ez a fajta inzultálás is beletartozhat. :D Talán a szabályok a Füst számára lehetővé teszik a tettlegességet, lásd a pilótát a fa tetején. Hiszen nem Yemi vágta kupán Ekot, inkább rábízta a piszkos munkát Fekete Felhőre.
Az "inzultálós" szabályok alighanem nem általánosak, mert a keréknél ez volt:
- Felsegítenél?
- Nem. Sajnos nem tehetem. -
#17844 hát igen, ehhez képest Alex eléggé tettlegesen inzultálta Bent... persze az is egyfajta meggyőzés volt, de alapvetően fizikai jellegű :) Nemezis ráadásul Mr. Ekot is remekül meggyőzte, hogy haljon meg :D -
karit #17843 A nagypapás paradoxon helyett inkább az a szabály számít, ami miatt a petróleumlámpás MIB Christian alakjában még felállni sem segít(het)ett Locke-nak, pedig illett volna, mikor annak lábszárcsontja kikandikált a bőre alól.
Vagyis "nem elég akarni...": szabadon tenni valamit csak az "élő" emberek képesek (jogosultak?), Jacob és a MIB csupán a meggyőzés finom/durva eszközeit bedobva orientálhatják őket, akár a platform elköltöztetéséről, akár a kiskapu kreatív kihasználásáról van szó. -
Lotczi #17842 nincs hát nem is értem igazából bloodbeach miért írta ezeket ide -
#17841 na de akkor mégsincs köze ennekl a problémakörnek a jacob-nemezis kapcsolathoz. én azt hittem arra akarsz célozni, hogy ezért nem ölhetni meg saját kezűleg -
Lotczi #17840 Olvasd vissza mire írtam aztán flegmázz... -
rozsdasacel #17839 már nem sokat kell már várni :)