22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • 5c0rp330n
    aaaham. mirol is beszelunk most? :S hogy jon most ide a nevem/foglalkozasom/os-em/billentyuzetem? mi a f@sz vagy te valami apeh behajto? :)
  • bloodbeach
    úgy legyen baal! én személy szerint örültem ennek a verziónak, mert már nagyon vártam, és zsírság h nem kell még 2t aludni. lökjétek a bracketes írásokat, aki megnézte..
  • Baaaal
    Szerintem felesleges arról vitatkozni hogy melyik a jobb, evidens hogy HD de legalább egy minősigibb (értsd normális felbontású és kódolású) TV rip kell a maradéktalan élvezethez. Én, és még jó páran megnéztük a szar minőséget, mert érdekelt hogy hogyan folytatódik a történet, de attól még meg fogom nézni HDben is (annál is inkább, mivel a mostani verzióból kb 3 szót lehet érteni), és csak még jobban várom hogy élvezhető minőségben is megtekinthessem :D
  • gibson9
    Nekem nincs túl gyors netem.. kb 1óra 15perc alatt jön le általában egy hdtv-s sorozat epizód, de ennek ellenére mégis szinte mindig azt szedem le, mert sokkal szebb és így élvezetesebb is még ha nincsenek is tele effektelve.. ráadásul a 22"es monitoromon már nem a legszebb látvány egy tvrip.xvid
  • bloodbeach
    :d nem akartam belharcot indítani. de erről is lehet beszélni. te kedves ...666 bizonyára kivételt képezel. az ékezetek hiánya programozó agyra vall. vagy linuxot használsz, és akkor nem akarok vitába szállni. a linux az jobb meg egyszerűbb igaz hogy vért izzadsz kernelt fordítod bakot ugrasz mire felteszel egy vga drivert. vagy windowson használsz angol billentyűzetet.
  • 5c0rp330n
    varni semmit nem kell ra, sima lejon 10 perc alatt, hd 30 perc alatt, semmit nem szamit. es f@szt nem jobb annyival, sokkal jobb. nem csak a meret es felbontas joval nagyobb, hanem a kodek (x264) is sokkal jobb amit hasznal, a kepminoseg kb 5szor jobb. ne tudd meg hogy nez ki a tv-men a belyegmeretu divx kinyujtva, nem egy szep latvany.
    aki pedig a hd-re azt mondja hogy sznobizmus, az vagy soha eleteben nem latott valodi hd tartalmat, vagy szimplan vak.
  • bloodbeach
    nekem nem baj. én már 2x megnéztem. azcélból raktam ki a linket, hogy hátha más is megnézi és szívesebben beszél az új részről, mint a régiekről
  • ProGabe #17911
    végül is felesleges erről vitatkozni, hisz' mindenkinek mások az igényei, de ez hülyeség! :D

ha van HD-ready, vagy full-HD kijelzője az embernek, akkor miért ne HD-ban nézze a dolgokat? vagy ti azt hisztek, hogy a 14-es crt miatt szedjük HD-ban a dolgokat? 1 giga. a mai net és háttértár-árak mellett ez nem sok

a minőség meg csak addig nem érdekel, amíg nem szoksz hozzá a tűéles képhez. nekem már a DVD képe is homályos, ez nem sznobság, hanem megszokás kérdése. nem hinném, hogy innen bárki is megelégedne a fekete-fehér képpel és a zajos, monó hanggal. nyugaton a HD teljesen alap, sajnos ebben is le vagyunk maradva 10-15 évvel
  • Herold
    Szerintem is felesleges, egyrészt kurva sok helyet foglal, letölteni is többszörös idő, és annyival meg nem jobb, hogy mindezt érdemes legyen kivárni.
  • LasDen #17909
    én amúgy se hd-ba fogom nézni, mer a gépem nem viszi....nekem jó a hd rip is....de akkor is megvárom ezt a 3 napot....amúgy is legalább egy angol feliratra még szükségem van, hogy értsem is mivan.....
  • trident
    Mind a kettőt megnézem. ALEKSZ lesz benne? Vagy a 80-as évekbeli RÚSSZÓ?
  • ProGabe #17907
    az a baj, hogy várunk 2 (ami 3) napot a HD-re? :S

MINDEN országos sorozatból készül HD-rip, ami nem Blu-ray, de ne hasonlítsuk már össze egy kamerával felvett szarral azt, ami pont olyan minőség, mint amit az amerikaiak látnak a saját tévéjükön
  • bloodbeach
    ti tudjátok, úgy néz ki akkor az eszmecsere várat még magára 2 napot. véleményem szerint ez csak parasztvakítós sznobizmus. azt megértem ha az avatart csak imaxben akarod megnézni, mert ott csak a látvány a fontos(zero sztori, azt is összehordták), de a lostban nincsenek olyan szupi effektek.
  • LasDen #17905
    ha minden igaz augusztus vége felé jön ki a 6. évad meg a komplett pakk dvd-n és blurayen....
  • Klemice
    alapból hd-ben adják le és az kerül fel netre felvéve..
  • 5c0rp330n
    tv-rol felvett, kinti, hdtv-rol, 720p-ben, egyelore jo lesz az. kb 2 eve hd-ben szedek mindent ami meger annyit, ugyanakkor kint szokott lenni ilyen minosegben mint sima divx-ben, semmi okom nincs szarabb minosegben nezni. aztan majd kesobb ha kedvet kapok hozza, megrendelhetem amazon-rol bluray-en, biztos lesz jo kis 1-6 evados fullos pack ha lement az egesz.
  • tommygear
    már aznap lesz
  • LasDen #17901
    ugyan....legkésőbb másnap már szokott lenni hd.....lostból meg főleg lesz....
  • gibson9
    "lost-ot hd-ben nezzuk."
  • qwertrt
    Most nézegetem a negyedik évadot... Azért érdekes kérdés lesz még, hogy mi a frászt jelent a suttogás, amikor a Többiek megjelennek. Pl. amikor leamortizálják Keamy bandáját, vagy amikor elrabolnak valakit (Shannon halálakor). Ben azt mondta Russonak: "ha élni akar, valahányszor suttogást hall, fusson az ellenkező irányba".
  • Baaaal
    Ja, teljes első, de a minősége tényleg nem a legjobb.Mondjuk HD-re várhatsz még szerintem egy darabig, mert másodikán is max tévéről felvett verzióban lesz fent....mondjuk legalább elviselhető audioval
  • 5c0rp330n
    teljes elso resz? :o
    mindegy, ilyen fos minosegben nem erdekel, azon a 2-3 napon mar nem mulik, lost-ot hd-ben nezzuk..
  • Baaaal
    Most láttam az LA X első részét :) Sajnos az audio brutálisan szar volt, mert beledudáltak a kocsik, meg beletapsoltak a nézők az elővetítésen, így a dialógus felét nem lehetett érteni, meg a képminőség sem volt valami fasza, mert kamerával vette fel valaki, de annyit mondhatok hogy iszonyat nagy fordulatok vannak benne már az első 5 percben(!) Amiket korábban írtam spoiler, azok mindegyike beigazolódott (már ami a part 1ben kiderül ugye)
  • bloodbeach
    oO

http://ustream.vo.llnwd.net/pd1/0/1/4/4342/4342548/1_1143955_4342548.flv
  • tommygear
    ugyanmár, ott a teleportáló a föld alatt
  • gibson9
    és ne felejtsétek el az itthonról Sydney-be induló repülő jegyárát se. hogy egyáltalán ott lehessetek a Sydney-ből Los Angelesbe induló járaton :D
  • 5c0rp330n
    pontosabban 4815,16 +23,42 (afa) usd-ert? :)
  • Lacee
    még két hely szabad, lefoglaljuk potom 2x4800 dolcsiért? :)
  • tommygear
    na így már jó kössz :D
    lolos
  • Grove4
    2010-et,én is szerencsétlenkedtem vele,de 2010 lesz az.Egyébként meg tekerd el a kereket és menj vissza az időben.Ez a lényeg.
  • tommygear
    hogy válasszak 2009et ha már elmúlt?
  • Magoo
    DE DURVA :DDDD
  • trident
    Kamu! Csak HÖRLI halucinálja az egészet kataton kómában!
  • akyyy
    kayak.com egy létező odal, repülőjegyeket lehet vele keresni, kb olyan, mint nálunk az árukereső. ki lehet választani melyik légitársaság olcsó, stb.

írjuk be hogy from:Syndey to:Los Angeles és válasszuk ki: 2009.09.22.
    és one-way

és lapozzunk az utolsó oldalra:)
  • 5c0rp330n
    elso 4 perc, extra spoileres votma?
  • tommygear
  • 5c0rp330n
    ANAL USZIA? :)
  • tommygear
    az megkapná a magáét de ANA LUSZIA se kapna kegyelmet
  • Klemice
    SENON jobban adja néha
  • tommygear