Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem néztem meg õket, csak gondoltam megosztom. bármiféle véleményt róluk, vagy vélemény a vélemény véleményének a véleményérõl is szigorúan csak spoilerben!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
elvégre meggyógyult, és olyan matematikai számításokban jártas ami még nem ismert a 70es években (mint ahogy mutogatja dr chang-nek is)
szóval lehet, hogy danielnek ez a szerepe az egész sorozatban?
mit szóltok ehhez?
ja és,ha a lostot a vallással párosítjuk, akkor lehetne kate judás megfelelõje nem?
How much can you take,before you snap?
amúgy szerintem Abramsnak egy valamihez van tehetsége: tehetségek felkutatásához. hány Lost, vagy Fringe részt írt õ? vajon hányban exec producerkedett igazán hatékonyan?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
am ha vége az évadnak akkor az óra automatikusan kisüti magát??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#mf1>#mf1>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
nem azt mondtam,hogy az,hanem,hogy arra el tudok képzelni értelmes magyarázatot
DFTBA ಠ_ಠ
és azt hogy magyarázod meg hogy Ben eltekert egy kereket és a sziget elteleportált? 😊 tudományos mi? 😊
Bazinga!
de egy alakváltót hogyan magyarázol meg?
azt hittem hogy valami füst, szobor valami ilyesmi.. de valahogy nem is rémlik hogy daniel látta volna a füstöt
kaptunk egy kis füstöt 1988ból az évadban meg 2007ben egy kis füsthangot mikor sun meg lapidus megérkezett a kikötõben, meg elõjött hogy elítélje ben-t hát oké oké hogy ott lakik a templom alatt, meg hogy anubis is cimborál vele a véseten dehát ez édeskevés, azt olvastam lesz kis ancient beütése a finálénak, hát ennyi erõvel az alagútrendszer ahol a bomba van az is õsi...
ott van pl a füst, mint ultimate "megmagyarázhatatlan" 😊
Bazinga!
hát de te mondtad, hogy 4 napig üljünk a seggünkön 😛 nemtom amúgy téged miért zavarnak a különbözõ elmélkedések, még ha a többsége butaság is... a legtöbb szar sorozat topikjában tényleg az van amit írsz, ülnek a seggükön, és annyi... nade ez a A Lost 😊
btw, az "alakváltó Jacob" elméletem nem is annyira hülyeség, mármint van benne ráció... ettõl függetlenül lehetséges, hogy nem ez lesz... talán az is lenne a jó ha nem ez lenne, mert akkor jobb lenne a meglepetés... de bocsánat hogy ilyeneken agyalok/agyalunk, nem akartam belegázolni a lelki világodba 😊
Bazinga!
engem a butaság szokott zavarni 😊
egyébként meg ezernyi kérdést lehetne feltenni és elmélkedni róla de ugyanazt a sorozatot nézzük (ki mennyire érti) ezért nem tudunk ezekre választ adni, utalások mindig is vannak, de nem olyan szinten egyértelmûek, hogy ennyire, néha már túlságosan is vad dolgokat keverjünk ki belõle
mindenki azt néz amit akar, mindenki azt írja le amit akar, bekeveredhetsz akárhova, találkozhatsz akárkivel a fórumon, emberek vagyunk eltérõ a nézõpontunk, és elég sok gyökér van itt az sg-n az is biztos (félre ne értsd..)
nem okoskodtam... leírtam az elméletem/véleményem... ahogy tetszik. ha ez téged zavar, tekerj tovább. lehet le leszek ugatva, de nem értem, hogy egy olyan valaki aki nem szereti az elméleteket olvasni, minek jár ebbe a topikba? 😛 nem látom értelmét amúgy a topiknak akkor... mert kijön egy adott rész, mindenki beírja hogy húdefasza volt atttyaúristen, és utána egy hétig kuss? értelmes...
mind1. nem akartam pedig flamelni de a negyképûség mindig felbosszant. persze, majd te fogod megmondani hogy ki milyen sorozatot nézzen, meg hogy mit írjon egy fórumba. whatever...
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
Mi van ha Jacob és Jack apja két külön entitás a szigeten, ugyanazon érem 2 oldala...
Emlegették hogy háború lesz, és a szerepek még nem világosak...
Nézzük: Ben, gyerekkora óta próbálja Jacobot látni, beszélni vele de nem sikerült mert rejtõzködik... De mégis hat Ben fejlõdésére... Ugyanakkor ott van Jack apja szellemében a másik identitás, aki Lockenak kinyilatkozik, nem is egyszer...
A két identitás mint a bábokat ráncigálják az embereket a szigeten.. ugye nincs közvetlen bizonyíték a sorozatban, hogy Richardon, Benen, és Lockeon kívül bárki is járt, vagy látta Jacobot. Így Jacob Benen keresztül a többieket a saját oldalára állíthatta... Így a mérleg nyelve Jacob oldalára billent, és kialakult egy viszonylagos béke, egészen az Oceanic lezuhanásáig... Új csoport jött a szigetre akik mit sem tudtak a két entitásról, vagy a többiekrõl... És így ideálissá vált a másik identitás számára hogy saját csapatot hozzon létre... Csak ugye idõvel Locke kíváncsisága Benhez hajtotta... És Mikor Locke elment Jacobhoz ezért mondhatta neki azt hogy: "Segíts" vagy hogy neki segítsen. És neki meg is mutatta magát, hogy valahogy a saját oldalára állítsa... Aztán ugye történt ami megtörtént, de Locke tudtán kívül szorosabb kapcsolatba léphetett a másik identitással... A tábla készen áll, a bábuk mozognak, Locke megkapta feladatát: Meg Kell ölni Jacobot... és minden helyreáll és a háború is véget ér.
Nos.. tudom elég vad ötlet, de ez a szép a Lostban hogy mindig ad okot minden irányban következtetni, ötletelni.. 😊
Nekem ilyesmi ötlet jutott eszembe.. de a végén úgyis választ kapunk mindenre.
mondtam én hogy kezdem elveszíteni az idõérzékem 😄 de hogy ennyire súlyosan azt nem gondoltam... my bad 😊
Bazinga!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Locke 2007 ben van, Sawyer és adharma meg 1977 ben.
Hiába tudja a dharma, hogy hol vannak, ha el is mennek radzinszky vezetésével, hogy megöljék õket, akkor nem találják ott Locke-ékat, mert õk 2007 ben vannak a szigeten!!
#16773:
lehet hogy az eddigi összes megjelent halott ember (Boone Sharonnak, Mr. Ekonak a tesója, Jacknek a faterja...stb. mind-mind Jacob volt
Bazinga!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s