22323
-
#17918 aaaham. mirol is beszelunk most? :S hogy jon most ide a nevem/foglalkozasom/os-em/billentyuzetem? mi a f@sz vagy te valami apeh behajto? :) -
bloodbeach #17917 úgy legyen baal! én személy szerint örültem ennek a verziónak, mert már nagyon vártam, és zsírság h nem kell még 2t aludni. lökjétek a bracketes írásokat, aki megnézte.. -
Baaaal #17916 Szerintem felesleges arról vitatkozni hogy melyik a jobb, evidens hogy HD de legalább egy minősigibb (értsd normális felbontású és kódolású) TV rip kell a maradéktalan élvezethez. Én, és még jó páran megnéztük a szar minőséget, mert érdekelt hogy hogyan folytatódik a történet, de attól még meg fogom nézni HDben is (annál is inkább, mivel a mostani verzióból kb 3 szót lehet érteni), és csak még jobban várom hogy élvezhető minőségben is megtekinthessem :D -
#17915 Nekem nincs túl gyors netem.. kb 1óra 15perc alatt jön le általában egy hdtv-s sorozat epizód, de ennek ellenére mégis szinte mindig azt szedem le, mert sokkal szebb és így élvezetesebb is még ha nincsenek is tele effektelve.. ráadásul a 22"es monitoromon már nem a legszebb látvány egy tvrip.xvid -
bloodbeach #17914 :d nem akartam belharcot indítani. de erről is lehet beszélni. te kedves ...666 bizonyára kivételt képezel. az ékezetek hiánya programozó agyra vall. vagy linuxot használsz, és akkor nem akarok vitába szállni. a linux az jobb meg egyszerűbb igaz hogy vért izzadsz kernelt fordítod bakot ugrasz mire felteszel egy vga drivert. vagy windowson használsz angol billentyűzetet. -
#17913 varni semmit nem kell ra, sima lejon 10 perc alatt, hd 30 perc alatt, semmit nem szamit. es f@szt nem jobb annyival, sokkal jobb. nem csak a meret es felbontas joval nagyobb, hanem a kodek (x264) is sokkal jobb amit hasznal, a kepminoseg kb 5szor jobb. ne tudd meg hogy nez ki a tv-men a belyegmeretu divx kinyujtva, nem egy szep latvany.
aki pedig a hd-re azt mondja hogy sznobizmus, az vagy soha eleteben nem latott valodi hd tartalmat, vagy szimplan vak. -
bloodbeach #17912 nekem nem baj. én már 2x megnéztem. azcélból raktam ki a linket, hogy hátha más is megnézi és szívesebben beszél az új részről, mint a régiekről -
#17911 végül is felesleges erről vitatkozni, hisz' mindenkinek mások az igényei, de ez hülyeség! :D
ha van HD-ready, vagy full-HD kijelzője az embernek, akkor miért ne HD-ban nézze a dolgokat? vagy ti azt hisztek, hogy a 14-es crt miatt szedjük HD-ban a dolgokat? 1 giga. a mai net és háttértár-árak mellett ez nem sok
a minőség meg csak addig nem érdekel, amíg nem szoksz hozzá a tűéles képhez. nekem már a DVD képe is homályos, ez nem sznobság, hanem megszokás kérdése. nem hinném, hogy innen bárki is megelégedne a fekete-fehér képpel és a zajos, monó hanggal. nyugaton a HD teljesen alap, sajnos ebben is le vagyunk maradva 10-15 évvel -
#17910 Szerintem is felesleges, egyrészt kurva sok helyet foglal, letölteni is többszörös idő, és annyival meg nem jobb, hogy mindezt érdemes legyen kivárni. -
#17909 én amúgy se hd-ba fogom nézni, mer a gépem nem viszi....nekem jó a hd rip is....de akkor is megvárom ezt a 3 napot....amúgy is legalább egy angol feliratra még szükségem van, hogy értsem is mivan..... -
#17908 Mind a kettőt megnézem. ALEKSZ lesz benne? Vagy a 80-as évekbeli RÚSSZÓ? -
#17907 az a baj, hogy várunk 2 (ami 3) napot a HD-re? :S
MINDEN országos sorozatból készül HD-rip, ami nem Blu-ray, de ne hasonlítsuk már össze egy kamerával felvett szarral azt, ami pont olyan minőség, mint amit az amerikaiak látnak a saját tévéjükön -
bloodbeach #17906 ti tudjátok, úgy néz ki akkor az eszmecsere várat még magára 2 napot. véleményem szerint ez csak parasztvakítós sznobizmus. azt megértem ha az avatart csak imaxben akarod megnézni, mert ott csak a látvány a fontos(zero sztori, azt is összehordták), de a lostban nincsenek olyan szupi effektek. -
#17905 ha minden igaz augusztus vége felé jön ki a 6. évad meg a komplett pakk dvd-n és blurayen.... -
#17904 alapból hd-ben adják le és az kerül fel netre felvéve.. -
#17903 tv-rol felvett, kinti, hdtv-rol, 720p-ben, egyelore jo lesz az. kb 2 eve hd-ben szedek mindent ami meger annyit, ugyanakkor kint szokott lenni ilyen minosegben mint sima divx-ben, semmi okom nincs szarabb minosegben nezni. aztan majd kesobb ha kedvet kapok hozza, megrendelhetem amazon-rol bluray-en, biztos lesz jo kis 1-6 evados fullos pack ha lement az egesz. -
#17902 már aznap lesz -
#17901 ugyan....legkésőbb másnap már szokott lenni hd.....lostból meg főleg lesz.... -
#17900 "lost-ot hd-ben nezzuk." -
#17899 Most nézegetem a negyedik évadot... Azért érdekes kérdés lesz még, hogy mi a frászt jelent a suttogás, amikor a Többiek megjelennek. Pl. amikor leamortizálják Keamy bandáját, vagy amikor elrabolnak valakit (Shannon halálakor). Ben azt mondta Russonak: "ha élni akar, valahányszor suttogást hall, fusson az ellenkező irányba". -
Baaaal #17898 Ja, teljes első, de a minősége tényleg nem a legjobb.Mondjuk HD-re várhatsz még szerintem egy darabig, mert másodikán is max tévéről felvett verzióban lesz fent....mondjuk legalább elviselhető audioval -
#17897 teljes elso resz? :o
mindegy, ilyen fos minosegben nem erdekel, azon a 2-3 napon mar nem mulik, lost-ot hd-ben nezzuk.. -
Baaaal #17896 Most láttam az LA X első részét :) Sajnos az audio brutálisan szar volt, mert beledudáltak a kocsik, meg beletapsoltak a nézők az elővetítésen, így a dialógus felét nem lehetett érteni, meg a képminőség sem volt valami fasza, mert kamerával vette fel valaki, de annyit mondhatok hogy iszonyat nagy fordulatok vannak benne már az első 5 percben(!) Amiket korábban írtam spoiler, azok mindegyike beigazolódott (már ami a part 1ben kiderül ugye) -
bloodbeach #17895 oO
http://ustream.vo.llnwd.net/pd1/0/1/4/4342/4342548/1_1143955_4342548.flv -
#17894 ugyanmár, ott a teleportáló a föld alatt -
#17893 és ne felejtsétek el az itthonról Sydney-be induló repülő jegyárát se. hogy egyáltalán ott lehessetek a Sydney-ből Los Angelesbe induló járaton :D -
#17892 pontosabban 4815,16 +23,42 (afa) usd-ert? :) -
#17891 még két hely szabad, lefoglaljuk potom 2x4800 dolcsiért? :) -
#17890 na így már jó kössz :D
lolos -
#17889 2010-et,én is szerencsétlenkedtem vele,de 2010 lesz az.Egyébként meg tekerd el a kereket és menj vissza az időben.Ez a lényeg. -
#17888 hogy válasszak 2009et ha már elmúlt? -
#17887 DE DURVA :DDDD -
#17886 Kamu! Csak HÖRLI halucinálja az egészet kataton kómában! -
#17885 kayak.com egy létező odal, repülőjegyeket lehet vele keresni, kb olyan, mint nálunk az árukereső. ki lehet választani melyik légitársaság olcsó, stb.
írjuk be hogy from:Syndey to:Los Angeles és válasszuk ki: 2009.09.22.
és one-way
és lapozzunk az utolsó oldalra:) -
#17884 elso 4 perc, extra spoileres votma? -
#17883 -
#17882 ANAL USZIA? :) -
#17881 az megkapná a magáét de ANA LUSZIA se kapna kegyelmet -
#17880 SENON jobban adja néha -
#17879 KÉT