Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt: #16970
(pont ezen vergõdtem én is, ki kinek súgott. De feleslegesen ezen rugózni, sorjába ki kell derüljön, addig egyetértek #16945, #16910, #16889 hozzászólásokkal.)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
How much can you take,before you snap?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
DFTBA ಠ_ಠ
csak ez volt a "loophole", hogy egy halandó tud csak megölni egy istent, ezért kellett neki Ben... a többi ember nemtom minek kellett neki, biztos lesz majd szerepe
Bazinga!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nagyon kíváncsi vagyok Faraday elmélete beválik-e.
miaz hogy lehet? ez történt, locke hulláját nem láttad?
#16955: mi köze a robbanásnak jacob leszúrásához?
nem egy idõben volt
Rengeteg kérdés kering még bennem, Jacob rendesen megkeverte a levest. Amikor írtatok érdekes volt még a gitár, biztos lesz még valami szerepe, illetve Rose és Bernard megjelenése.. Végül pedig Locke ki is, háát ez nagy kérdés azért, számomra az is elég meglepõ volt hogy Ben egy-két szúrással kivégezte a "sziget tulaját". :S😊 Locke hoz hozzátéve lehet vki belebújt a bõrébe, mint Ben lányánál.. Elején pedig az a kis párbeszéd, mindent elmond.. Csak ki az a pali?
nah 250 nap uh de sok.. nincs még egy ilyen sorozat, elképesztõ egy évad volt. 😊
nem történt semmi újdonság? kiszámítható volt, unalmas? most elõször kaptunk betekintést a legalapvetõbb kérdés válaszába: hogy mi is folyik itt igazából. emellett az információ mellett szinte minden, amit eddig tudtunk, eltörpül. egyébként pedig végig qrvajó rész volt, az egyik legjobb az egész sorozatban eddig. aki idõhúzásról, unalomról beszél, az nemtom mit nézett.
továbbá: nem tudjuk, hogy ki a jó, és ki a gonosz? egyik fehér ruhában van, másik feketében. a beszélgetésükbõl pedig egyértelmûen kiderül, amolyan tipikus isten-sátán párbeszéd. aztán mint késõbb kiderül: a "sátán" meg is kavarta a szart végig rendesen a háttérben, manipulált sokmindenkit, hogy elérje a célját, és meg is csinálta. nem is kérdéses a dolog, egyértelmûbb alig lehetne.
szerintem ez az egész tipikusan istennek és a sátánnak, a jónak és a rossznak (vagy nevezhetjük aminek akarjuk, ugyanaz a lényeg) a harca. illetve annak tûnt, viszont istent megölni mint olyat nem lehetne, tehát meg lesz ez még variálva kicsit, az biztos.
ami érdekes kérdés: faraday, mint nagy tudós fizikus, hogy tévedhetett ekkorát? minden nagyon afelé megy, ami sejthetõ volt: semmin sem tudnak változtatni, gyakorlatilag minden jel arra utal, hogy pontosan az történik, amit Miles mondott: pontosan azért történik minden pontosan úgy ahogy kell a "jelenben", mert azt csinálják, amit csinálnak a múltban (jelen esetben meg akarják változtatni a jövõt), és bármit csinálnak, semmit nem tehetnek az ellen, hogy minden pontosan úgy történjen, ahogy kell, illetve éppen ezzel váltják ki a késõbbi történéseket is.
ami most az eddig megismertekre vonatkozó legfontosabb kérdés: mi lesz a robbanás után? 😊 250 nap és megtudjuk...
Meg ez egy olyan dolog, hogy én nem láttam a BG-t, tehát nekem tök új.
Ott írom neki, hogy globalra értettem, mert elõtte vagy 6-an megkérdeztek csak nem láttam, erre most itt kötekedik.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Szerintem Jacob meg a másik forma, 2 isten, akik mindig is léteztek, csak az emberek mindig máshogy hívták õket. Így jönnek a képbe az egyiptomiak is. Gondolom õk is jártak a szigeten és Jacob tiszteletére építették azt a nagy szobrot, amiben lakik. Aztán egyszer valahogy sikerült bezárni Jacobnak a másik arcot a hamuval a kunyhóba és mindig is õ lakott ott nem Jacob(csak Ben hitte azt"(#16889)
Annyi kiegészítést még tennék,hogy nemhiába mondta azt Locke-nak az "ál-Jacob"(szerintem a másik faszi) a kunyhóban,hogy segíts,mert végülis Locke-on keresztül segített magán.És szerintem úgy kerülhetett a kunyhóba,hogy Jacob bezárta valahogy,és a kunyhón kívül csak füst alakban közlekedhet,szerintem õ a füst is,ezért van a kunyhó körül hamu,ami lehet a füst élettelen formája,és még fel is veheti más emberek alakját ez a csóka,nemhiába mondta Bennek,akkor a lánya alakjában,hogy hallgasson Lockre,majd felvette Locke alakját és mentek tovább.Tehát akirõl eddig azt hittük,hogy Jacob,az valójában a "gyilkos" faszi volt.De ezek már nagyon vad találgatások.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
itt is azt írják,hogy tawaret, szóval valószínûbb,hogy õ
How much can you take,before you snap?
DFTBA ಠ_ಠ
2. Olvass vissza.
3. Többesszamba mondtam és nem rosszindulattal.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A másik: nem tudom ki szereti a hajótöröttes szigetenélõs témát a Loston kívül, de van egy film (The Beach) ami egy hasonló szigetrõl szól, ami maga az éden és pár ember ott él. Na ott volt egy hasonló jelenet, amikor a srácot követte valaki a szigetre, akik elrontottak mindent, ezért számûzniük kellett 😄 kísérteties volt a hasonlóság az elsõ jelenettel 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Szerintem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Jacob és a másik fickó: A fickó nem lakott a szoborban, mert már az elején, mintha a dzsungelbõl jött volna ki (talán a templomban lakott). Ez a másik fickó ki lett ûzve a szigetrõl, és igazából õ látogatta meg a szereplõket, és nem jacob (aki végig a szigeten volt). Mondja neki Jacob: "Már jó hosszú ideje nem készítettél fonalat, de feltételezem hogy pont ez a lényeg" - azaz már jó régóta nem volt a szigeten és vissza akart kerülni, csak úgy mint pl widmore is. És a "Jönnek" pedig szerintem arra vonatkozik, hogy új emberek jönnek, és lehet hogy amolyan kisértethalyós vége lesz.
Hangsúlyozom, ez az én véleményem!
Elnézést a kusza szövegért, de ezek után nehéz összeszedni a gondolataimat
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s