22323
-
#18038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a sztyúúúárdesz csaj azt hogy az első gépen voltak, azt szerintem úgy értette, hogy ami korábban zuhant le a szigetre...mert ugye nem oly rég az ajira gépe is landolt a szigeten....
#18037 - ne az első 2 részben várd a válaszokat :D
Charlie feltünése után vártam Claire megjelenését, de nem gondoltam, hogy csak 1 mondat lesz belőle :(
-
sirdond #18037 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg jó rész volt, de alig kaptunk pár választ arra a rengeteg kérdésre,ami eddig is volt
egyébként persze, hogy működött, az alternatív valóságban sikerült nekik
engem most az érdekel hogy kik vannak a templomban? mindig akik a listán vannak mint most is? -
#18036 ezen a listán a második nem az? -
#18035 hosszupuskasub-on van ez:
Lost s06e01-02 (hdtv-2hd, proper 720p-2hd) -
Big Bad Ryder #18034 Ha valaki tud angol feliratot hdtv xvid 2hd verzióhoz, ne tartsa magában :) -
#18033 a duplarész magyar felirata kábé mikorra várható, holnap? Én asszem megnézem amint lemászik, de a szüleimnek kéne azért a felirat is... -
#18032 Köszi szépen,megpróbálom,oda is feltettem a kérdést,csak nem annyira vágom ezt az egész netes-sávszélességes-utorrentes dolgot.De megpróbálom amit te mondassz. -
#18031 ja meg van torrent topik is itt az sg -n, ott próbálkozz -
#18030 eztvről azért megy lassan mer biztos van vagy egy zilliárd leecher akik "lenyúlják" előled a sávszélt :)
annnyit tudsz tenni, hogy aktív legyél (ha router mögött vagy akkor kell portforwad (www.portforward.com)) és legyen beállítva az adattitkosítás az utorrentben
ha publik torrentről szedsz mint amilyen az eztv is, lehet segít ha bekapcsolod a dht -t is... esetleg próbáld meg megemelni az utorrent beállításaiban a maximális kapcsolatok számát, de vigyázni kell vele mert a túl sok "hazavághatja" a netet... nálam a 300 feletti kapcsolat megöli a routeremet és újra kell indítanom :)
off vége. -
#18029 Miért jön az ez.tv ről ilyen lassan?Meg tudja vki mondani? Esetleg tud andni vki egy jó torrentbeállítást az utorrenthez,nem vagyok nagyon ottthon ebben a beállítgatós témában.Köszi. -
musza #18028 HÁÁÁT EZ NAGYON BABA VOLT!!! :DDD
Megnézem még vagy 100x :DDD -
#18027 Na ez kibaszott jó volt gyerekek! :)
Még picit sok a kérdés bennem, bár ez a Lost esetében nem meglepő :) De van egy olyan sanda gyanúm hogy a végén (mármint az évad és az egész sorozat végén) akkorát fog csattanni a dolog, hogy elrepül az agyunk és Föld körüli pályára áll :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem értem, hogy akkor most működött e vagy sem. Látszólag mind a kettő. De mégis ott vannak a szigeten. Tehát részben sikerült csak megváltoztatniuk a jövőt. Na mind1, most nem is tudok belegondolni teljesen... majd biztos megmagyarázzák. Lehetséges, hogy olyasmi lesz, hogy _az_ a gép nem zuhant le, de a _többi_ igen. A templomban mondja is a stewardess csaj, hogy ismerem őket, ők az _első_ gépen voltak. Ehhez kapcsolódik az, amit Jacob és Nemezis beszélgettek a parton, hogy jönnek az emberek, mindig ugyanaz a történik, nem változik semmit. Tehát ez egy ciklus, ami kitudja mióta tart, hogy emberek jönnek a szigetre, majd mindig ugyanaz történik, és aztán "reset" (á lá Építész és a Matrix és Neo mint a kiválasztottak közül a sokadik). Aztán Nemezis ugye megtalálta a "loophole -t", a "hibát a matrixban" amit kihasznált, ezért történik az ami most.
Na mind1. Majd remélem ahogy halad előre a dolog egyre világosabb lesz a dolog.
Jöhetne már a 3. rész :D -
#18026 Be se jovok estig amig meg nem neztem.
Amugy lentvan, kicsomagolva, este aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Legyen mar este!!! -
#18025 ez naaaaagy volt....:D -
#18024 Ja bocsesz már kész,hosszupuska lalee meg szigony. -
#18023 Zsír,na ja remélem a felirat majd lesz külön is,mer a 720p-s külön van 1.és 2. rész. Baaaal hogy állsz a 0.rész feliratával? Hugom például megnézné hogy nagyjából miről szól a lost. -
#18022 semmilyen :) .. -
gulyasandras #18021 Ez inkább évadzáró volt, mintsem első rész.
"Hidegen" indult, de a végére belejöttek.
Csúcspont: LOKK (walkabout)
Mélypont: Szójör (szokás szerint: nagyon gyenge, lehet, hogy más meggyőzőbb lenne, de vele kell beérnünk) -
#18020 milyen 6x03 -hoz? -
#18019 6x03-hoz mikor lesz már felirat -
#18018 duplarész? höhöjj gyerekek :)
már szalad is lefelé 720p -ben :) -
Isti005 #18017 nem tudjátok hogy melyikhez lesz felirat?
a 2hd-hez amiben egyben van a két rész, vagy a másikhoz ami külön-külön?
dilemma, nemtom mit töltsek majd délután. xD -
#18016 Köszönöm, hogy szóltál, csak poénból raktam be a képet, ahogy 30 k-val csordogál.:)
A 2hd jön le, avi és hd-ban (de már otthon és nem 30k-val). -
MolniGee #18015 Lost pólók kaphatók a www.polo16.hu webshopjában a www.lost.hu támogatásával! -
#18014 ezt a verziot elvileg nuke-olták , már van 2hd verzio -
#18013 háháhááááá lost -
Hmmmm... Azt hiszem, ha eddig vártam, akkor nem ratyi ftp-ket használok, hanem míg otthon húzom a lóbőrt, marad a torrent reggel, legjobb esetben, akkor én is lehet áttérek a HD-re.
Offolásomat lezártam, mindenkinek lost-ban gazdag jó reggelt!
Végre! -
Blacktom #18011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól látom, akkor ez lesz a Temple.. meg itt egy oldal a tavalyi biosz füzetemből a pincéből. Kicsit elragadtattam magam, na, de azért jó:D http://www.freeweb.hu/blacktom/temple.jpg
Na már mindjárt, és végre megint élet Lost fronton:) Ki kell élvezni, mert ilyen se lesz már mégegyszer. -
#18010 #17998
:D -
#18009 áh holcserélem le a menő avatárosat -
#18008 lost logó bekapcs :D:D:D -
#18007 Linket, linket, reggelig itt baszom a rezet, a helyett, hogy otthon szunyálnék.:D -
#18006 MEGVAN! Jobb felső sarok. -
#18005 Ne kábíts,hol van ebbe dharma logó,pedig durván nézem mint állat. -
#18004 -
#18003 fukk! -
#18002 ez precisionnak ment és TÉK volt -
#18001 "Ma még offolhatunk"
ez esetben:
TÉK! -
#18000 Kérdeztem,am. kösz. -
#17999 nekem 10 óráig hajnal, onnan reggel. :D