22323
-
#18078 hát nemtom nekem annyira nemjött be:) -
Lotczi #18077 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes hogy Richard egyből tudta kiről van szó amikor Nemesis elárulta magát Ben viszont csak annyit tudott mondani hogy te vagy a szörny... ezek szerint Ben lehet nem tud annyi mindent...valamint Nemesis mondta hogy nagyot csalódtam mindeőtökbe ezt vajon mire érthette?:) -
#18076 true :) -
#18075 nem tudnak mit kezdeni a ténnyel....még feldolgozzák :D -
r4pt0r #18074 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért feltételeztem hogy nem csak én láttam, de senki sem írta. :P
-
#18073 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem nehezen lehet nem észrevenni, hogy a sziget biza a vízalatt vót...:D -
#18072 s06e02- magyar feliratot valaki tud hozzá? -
#18071 ez most komoly? -
r4pt0r #18070 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem azokra gondolt akik hozták a koporsót.
Más:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom valaki figyelte e, de az elején a víz alatt van a sziget, lehet ez már régebben is volt, de nem tűnt fel.
És vajon mi lesz Richardal, mire kell neki? Remélem nem hal meg, mert ő nagy arc. :D
-
#18069 Vagyis évadkezdés. :D -
#18068 "I want to go home." Beszarás de jó évkezdés volt. :D -
#18067 nem biztos hogy hülyeség :) -
njozef1984 #18066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy ez a nemezis, maga Lucifer és hazajutás alatt a mennyországra gondolt. A sziget pedig a börtöne úgy mond :D (Na csak viccelek, feldobott ez a rész nagyon) -
#18065 Az csak összefoglaló rész hogy mi történt eddig mi volt az elözö évadokban ! -
#18064 ezt a final chaptert is meg kell nézni vagy az nem érdekel senkit? -
Big Bad Ryder #18063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az nem derült ki, hogy kire célzott Jacob a 5. évad végén. "They are coming..." Füstös csak egy maga van, gondolom nem rá.
-
sirdond #18062 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erről nekem csak az jut eszembe,hogy aminek meg kell történnie az meg is fog
mielőtt charlie is meghalt a szigeten előtte desmond megpróbálta megmenteni párszor,de nem volt értelme -
#18061 Na jó,ezt a részt még át kell gondolnom párszor. -
#18060 köv. rész promo:
bejelentették, hogy az évadzáró május 23-án lesz, tehát vasárnap :O -
#18059 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok helyen megy a vita, hogy az alternatív idősík/dimenzió mire utal, összeérnek-e a szálak valahogy, stb. most ezen agyalnak a legtöbbet az emberek
na ez az, amin aztán tényleg felesleges gondolkodni, egyelőre szerintem egyszerűen csak élvezni kell a szitut: hihetetlenül jó párhuzamokat állítanak a két idővonallal. a legszembetűnőbb talán az, hogy a LA-ben lévőknek mennyire emberi gondokkal kell megküzdeniük, szemben a szigeten lévőkkel
erre ugyebár a vágás segít rá a legjobban: Jack éppen megtudja, hogy elveszették a holttestet, 1 másodperccel később meg azt látjuk, ahogy éppen egy haldokló embert visznek egy bizonyos templomba, hogy valami voodoo-val meggyógyítsák :D
ja és a zene: fuckin' hilarious! óriási pluszt ad a frusztrált, "azt sem tudom a mi a f*sz van" hangulathoz -
#18058 hát ez nagyon burtál volt, legyen már jövő hét szerda!!!:D -
#18057 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes volt az is, hogy Boone a repülőn mondja Locke-nak, hogy "ugye nem csapná le a lábam?".. Locke meg visszakérdez, hogy "Miért csapnám le?" :DD és ugye tudjuk, hogy halt meg az első évadban.. A másik meg, hogy Charlie majdnem megfullad a lenyelt herointól és a harmadik évad végén megfullad ugye.. biztos nem véletlenek ezek a szálak -
sirdond #18056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az,hogy füsti haza akar jutni nem feltétlenül jelenti azt,hogy el is akarja hagyni a szigetet
lehet,hogy a templomba akar bejutni valamiért -
Chrisss #18055 Ha valkinek még nincs meg, akkor az oldalamról le lehet tölteni az összefoglaló rész meg az első két epizódot is megyar feliratokkal együtt. Ez csak hobbi oldal túl sok tartalomra ne számítsatok, csak időtöltés. http://premierfilmek.com -
#18054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mi van akkor, ha a füstnek sikerül kijutnia a szigetről és a flash sideways éppen azt mutatja be, amikor LOK najó Locke alakjában a füst kijut a szigetről de mindenkit bumm elvarázsolt és resetelte az időt :P természetesen megalapozatlan gondolatok, de valahogy össze lesz fűzve ez a két alternatív világ -
#18053 thx! -
#18052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a bombát ugye 77-ben robbantották fel....amivel az egyik vonal visszarakta őket az eredeti időbe...azaz 2007-be....
az új univerzum viszont még 2004-ben van....
-
#18051 Tessék,magyar felirat -
sirdond #18050 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze,igen, te is érted hogy gondoltam a locke megöli dolgot :)
picit pontosítok azon amit előbb írtam. szóval szerintem az alternatív valóság csak onnantól különbözik a másiktól,mikor felrobbant a bomba.(ergo előtte jacob találkozhatott akárkivel)
egyébként ez pontosan melyik év is volt? -
#18049 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem locke ölte meg, hanem a nemezise....csak locke alakjában van....pillanatnyilag az igazi locke a parton sütteti hasát....:D
jacob az új univerzumban szerintem él....nemezissel együtt...hogy a többi szigeten élővel mi lett azt nemtudjuk....de szerintem (mennyiszer írtam már le :D) az eredeti vonalon jacob halott, minthogy hurleynek mondta is...
-
sirdond #18048 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most így hirtelen ez elég sok kérdés,de az biztos,hogy jacob él és meglátogatta locke-ot, mivel ő is él :)
az a furcsa,hogy ugye jacob ismeri a jövőt (szerintem ez nem kérdés), akkor mégis miért élesztette fel locke-ot,ha tudta,hogy a szigetre jön és megöli, szóval ebből tuti lesz még valami -
#18047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!néhány kérdés junkieról :D
Widmore, a gyerekek, Miles, Charlotte, Ben? feltehetoleg el, Ellie, Daniel, Richard, stb. nem. Jacob es Nemezis vajon kibirja az atombombat es a sziget elsullyedeset? Locke-ot es Jack-et vajon meglatogatta Jacob? Sawyer-t talan, Kate-t, aki 1977-ben szuletett lehet, hogy nem. Es Ilana-t? Desmond volt-e hajoversenyen? Talalkozott-e Jackel a stadionban?
Akiknek a repulon kellett volna lenniuk, de nem lattuk oket, Walt es Michael, Libby, Ana-Lucia, Eko, stb. csak azert nem voltak, mert a szinesz nem vallalta, vagy torteneti oka is lesz? Varja-e orokbe fogado par Claire-t?
kurva sok dolgot felvetett az új univerzum....szerintem desmond nem volt a gépen....ugye jacknek derengett valami....elméletileg nem jöhetne rá, hogy van a sziget meg mittom én, és hogy ismer mindenkit, mert az nem is történt meg vele :D de ha meg rájön mégis akkor azt nemtom :D
-
#18046 beúsztak a szigetre és közben a Venom nyomta a zenét alá....:D -
Baaaal #18045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy ők nem a black rockkal hanem a black metal-lal érkeztek a szigetre
Nem ám komolyan venni -
#18044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem nem....:D a többség már régóta ott van szerintem....vagy Jacob vagy a japán samurai néhány ember úgy döntött hogy elhoz....és a samurai is szerintem a black rockkal érkezett ide...
és azt honnan tudjuk, hogy J nemezise a rossz fiú??? :D lehet hogy ő a megmentő...:D
-
#18043 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hm, érdekes felvetés... mármint a templomos
nagyon elképzelhetőnek tartom azt, hogy a templom "személyzete" mindig az aktuális szigetre került emberekből kerül ki... azok, akiket Jacob kiválasztott... és mindig így kapnak utánpótlást, hogy Jacob odaküldi őket. Így került oda pl a stewardess is
Richardnak is ő adott ilyen hosszú életet (mármint Jacob)... egy Istennek ez semmiség :)
én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez a folyamat, hogy embereket hoz Jacob a szigetre, és figyelik őket Nemezissel ismétlődik bizonyos időközönként... eddig mindig ugyanaz volt a vége, csak most a gonosz Istenség talált egy "loophole -t", egy kiskaput, amivel megváltoztathatja a történéseket -
#18042 ez kecinagy volt :) -
Baaaal #18041 Haladok vele nyugi :) Egyébként szerintem ha csak arra kíváncsi hugod hogy miről is szól a sorozat, akkor nem biztos hogy jól teszi ha egyből megnézi az összefoglaló részt, mert rengeteg dolgot lelő a sztoriból és ha később meg akarja nézni a szériát az elejétől, akkor nem lesz neki izgalmas :D -
sirdond #18040 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!persze,nem az első részekben akarok mindenre választ kapni, csak egy-két régi dologra.
pl mi a fasz is van most a black rockkal,richarddal kapcsolatban valami, jacob milyen lény,a suttogások,és még pár ilyen
erre megtudtuk,hogy a füstszörny kicsoda,ami tk egy nyílt titok volt
egyszerűen nem győzöm kivárni az 1 heteket és félek,hogy nem sikerül mindent megválaszolni ebben az évadban és majd a spinoffra hagyják :( -
Big Bad Ryder #18039 Hosszupuskán csak a főoldalon az újdonságokat néztem át, ott meg nem volt,tehát nem is kerestem. Ezer kösz