Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az jelentheti azt is,hogy a szigeten
amúgy azt észrevetéttek,hogy most a jobb láb volt,ahol jacob lakott, és amikor elõször láttuk, akkor a bal lábat mutatták?
lehet,hogy baki? vagy már egy alternatív idõsíkban vannak?
How much can you take,before you snap?
Mitomen milyen nyelven... fene tudja.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a davidos teóriát még nem olvastam
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Gondolom ez is csak része volt locke manipulálásának.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A masik dolog meg miert van az, hogy Locke nem tudta hol van Jacob???? Az elejen amikor ebszelt Esau Jacob-al mondta neki, hogy itt foglak varni...
100%-ban kiderült, hogy amikor Jeffrey Lieber elõször felvázolta a sorozat lényegét, az alapkoncepciót, az nem úgy kezdõdött, hogy "van egy repülõjárat, ami lezuhan egy szigetre, amin különös dolgok történnek stbstb"
korántsem, valahogy így kezdhette: "van két ember egy szigeten..." 😊
ha már Walt: na vele mi a jó büdös.... van? madarakat vonz, WTF? ez is olyan dolog, amirõl szinte egy büdös szót sem szóltak, mégis nagyon érdekel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem Jack-ék "jönnek". szerintem a bomba felrobbanásával nem tették meg nem történtté a dolgokat, csupán elõidéztek egy ugrást az idõben és újra minden szereplõ egy idõben lesz. vagy nem.
mindenesetre az egyértelmû(nem tûnik 😊, hogy az egész sorozat arról szólt, hogy ez a feketeruhás alak valamilyen módon meg tudja ölni Jacobot. Mi azt hittük, hogy a szálakat emberek mozgatták, közben pedig ez a (2) ISTEN (??). Durva.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Azért nekem ez a Radzinsky gyerek is nagyon gyanús a fekete ruhájában meg kócos hajával... áttapos mindenkin, magához veszi az irányítást, megszállottan buzerálja a zenergijamezõt. Meg latinul ír láthataltan tintás térképet? Meg még Jacob embereihez is el akar jutni? Még a végén kiderül õ volt man#2 teste 1977-ben...😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lehet, hogy õk a 2 isten?
Hórusz és Széth története
Széthrõl ezt írják:
"Eredetileg a sivatag istene volt, akit hamar a zûrzavarral és a pusztítással kapcsoltak össze. Széth az egyiptomi mitológiában a "szükséges rossz", az ellenpont, ami nélkül a jó sem létezhetne."
És a szobor is hasonlít rá.
-Jacob a választás lehetõségét adja. A végeredmény a választások összessége. (man#2 pedig befolyásol és aktívan tesz, akár a füst is õt szolgálja)
-Jacob talán látja az opciókat, Desmond csak véletlenszerûen, idõnként belelátott az aktuális jövõképbe, Jacob talán variációkat, lehetõségeket.
Ha a fentiek egyike igaz, akkor tette amit tett, a végeredmény lett ami lett...😊
Jacob halála:
-ahogy korábban ProGabe írta, valószínûleg tudta (sejthette), hogy ez lesz. Az elsõ pár percben van is utalás erre, lehet ez egy terv lépése volt és a végeredmény (amirõl még halvány lilánk van) az õ ízlésének megfelelõ lesz.
-no meg ugye ha itt egy "istenségrõl" van szó, lehet valahogy visszatér, szellem, vincent vagy mittoménhogy.😄
Hiszen nem emberekrõl beszélünk.
Befejeztem a felesleges agyalást.😊
Csukott szemmel belenyaltunk egy fagyi csúcsába, de nem tudjuk, hogy az öntetet érezzük vagy a felsõ gombócot.😄
(igen, igen, voltak kitalálható dolgok, voltak evidenciák, de azért valljuk lesz még meglepetés, ahogy eddig is volt^^)
Talán pedig a fagyiban a két entitás harca áll, amiben a karakterek csak figurák. A s01e02-ben van talán az a jelenet amiben Locke Waltnak magyarázza az osttábla szabályait, a Raised by Another epizódban Locke tûnik fel kártyát vetve, egyik szeme fehér, a másik fekete.
Rengeteg utalás volt már eddig is, de csak most tünt fel a két figura.
Már csak 205 nap. 😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
valamilyen terv kell, mert így csak azt éri el, hogy a sötét felhasználja ezeket az embereket ellene. szóval én úgy gondolom, hogy Jacob inkább megsemmisíti magát, a játszóterüket (sziget) és minden mást is, hogy a sötét terveit megakadályozza. hiszen ki tudja, lehet, hogy Jacob akadályozta meg eddig, hogy Mr. Sötét kijuthasson a szigetrõl a világba, ahol ki tudja mire lenne képes
azon most felesleges gondolkodni, hogy ki-kit személyesített meg a rengeteg szellem, látomás, franc tudja mikbõl. talán egy újranézés segítene a dolgon, figyelve a részletekre, fõleg a szellemek, látomások, franc tudja mik ruháit illetõen 😉
még valami: nem lepõdnék meg, ha a végén kapna egy "figyeljünk oda emberek, hol tart, mire használjuk a technológiánkat" eszmét a sorozat a'la BSG. azért gondolom ezt, mert kiderült: eddig kellett várniuk (vagy inkább várnia Mr. Sötétnek) arra, hogy az emberek elérjenek egy bizonyos technológiai szintet. lehet, hogy az egész Dharmát csak felhasználták, aztán ugye repülõket is kedvelik, könnyebb, gyorsabb így idehozni bárkit is, mint hajóval 😊
plusz ugye a Dharma kísérletezgetései valami olyannak, amit koránt sem értenek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ja és widmore kit képviselhet?
vagy maradjon inkább man #2 szerintem
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Gondolom a füst mag a a fekete/gonosz "isten". Ezért mondta Ben-nek , hogy kövese Lockot (vagyis a fekete/gonosz istent).
Fura, hogy behozták ezt a 2 embert/istent. Teszik is meg nem is.
Amit még majd gondolom megtudunk az ócsú évadba hogy ki rombolta le a szobrot. Bár ezt is a füstre fogom😊
De akkor ha most a jo (Jacob) elpusztult... mi lesz most?
re Klemice: gondolom ez nekem is szól, például #man2 beszélgetése Bennel a kunyhóban és a templom alatt történtekrõl. Alap, hogy benne vannak a pakliba.
Mindenesetre nálam továbbra is akad a lemez, hogy minõsíthetem e man#2 -> kunyhó -> Locke bácsi megvezetése + Kate álma Claire-l és Jacob -> jelenések -> Hugo + Jack találkozása az apjával a kórházban...
Lehet hogy ez a krónikus agyfasz jele nálam és ragaszkodom hülyeségekhez, csak kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok. Mert az viszont nem mindegy, ki kit rángatott, ebbõl talán jellemre, célokra is következtethetünk (nem hiszek a szimplán jó és rossz fogalmában a lostban, ennél lehet cizelláltabb lehet Jacob és man#2).
Nem írtam spoiler tagot, gondolom nem gond.😊
had agyaljunk csak 2010-ig:

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Magyarán ki kinek sugott? Kunyhó - Richard - látomások-on problémázom.
Mondhatjuk azt, hogy Christian a man#2? Rávette, segített döntéseket hozni Jack és Locke-nak.
Claire-t is akkor tartok tõle ide kell sorolni.
Látomások, jelenések.
1; A bambuszvágó, építkezõs, orrvérzõs, visszatekerõs Horace-t hova soroljuk? Én Jacobra hajlanék,
illetve Walt megjelenése a tömegsír felett Locke-nak.
Itt nem utasítások voltak, hanem lehetõségek, ezért gondolom Jacob személyét mögötte.
2; Hugo szellemlátásai: azt hiszem, ez is Jacob munkája.
Maradhat a megállapítás, hogy man#2 a szigeten munkálkodhat, Jacob el is hagyhatja?
Kunyhó.
Oké, ez man#2 helye, homeless hsz-hez azt még talán hozzátehetjük, hogy
1; Iliana szerint már rég nincs ott Jacob, de ezek szerint ott kellett legyen, használta volna? (hiszen rövid képi üzenetet is hagyott)
2; Locke elsõ kabinlátogatása során Jacob szólt hozzá?
Hiszen man#2 sem tudta mi történt akkor.
Richard.
Kikent szemû barátunk ugyebár ismerte Jacob lakhelyét. Szorgosan hordozta az üzeneteket, listákat. Valóban az õ üzenetei voltak, Jacob kérésére akarták elrabolni a két helyen elzuhant lostiekat?
Jacob választotta ki Locke-t is?
...
Állocke/man#2 nem tudta mit tett a füst a templomban Ben-nel?
re ProGabe: #16857
Arra gondolsz, hogy az incidens elpusztítja man#2-t is? maga az incidens vagy az abból származó következmény?
Mert sajnálom, de nem értem a " tehát most mi azt látjuk, hogy vesztett, de közben nyert és elpusztul az egész sziget, "sötét ruhástól", mindenestül" mondatod.
Sajnálom, buta vagyok, nem értem, vívódom. Nem látom át ezt a részét a cselekményeknek retrospektív.
---
Maga az évadzáró a csilipaprikás hasmenéshez volt hasonlathoz. Örül az ember, hogy túl van rajta, de nem feltétlen könnyebbül meg.
Kiváló szinészi munka volt a duplarészben, eljutottunk egy kimagasló csúcsponthoz, igaz voltak benne elcsépelt dolgok (koporsó, vadnyugati lövöldözés), de letehette a haját az is aki a karakterek miatt nézi a lostot és az is aki a misztérium miatt.
Én meg a harmadik csoportot alkotom, aki a fenti, egyszerû kérdéseken felakad és nem tud lekászálódni.<#idiota>#idiota>
nem tudom, nem voltam ott,amúgy google a barátod
"Lost" .... Man #2 (1 episode, 2009)
- The Incident: Part 1 (2009) TV episode .... Man #2
David?<#confused>#confused>
S keverjünk bele mitológiát, a paradicsom, a tudás fája, Pandora szelencéje, Prométeusz, Bábel tornya, az özönvíz nem volt más mint Jacob - man#2 harcának vetülete és emlékei.
Én nem feltétlen gondolom így (de való igaz, hogy el lehet menni egy ilyen irányba), most más kérdéskör foglalkoztat.
Csak nem ertem az egyiptoni dolgot az egeszben... bar azoknak is voltak isteneik... de igy akarmi lehet.
Szerintem Jacob a jo ember es David a gonosz. Jacob probalja az embereket ide hozni, hogy bebizonyitsa, megsem pusztitjak el egymast?
Pfff...
-Te hoztad ide õket.
-Még mindig azt akarod bebizonyítani, hogy nincs igazam.
-Nincs igazad.
-Valóban?
-Idejönnek, harcolnak, pusztítanak, züllesztenek. Mindig így végzõdik.
-De csak egyszer lesz így.
-Minden, ami elõtte történik, az csak felvezetés.
Gyakorlatilag ez volt a felvezetés és most vagy ott járnak hogy következik a nagy áttörés, vagy minden kezdõdik újra mert felrobbantották a bombát.
Majd kiderül.
Igen tudhato volt hogy DIREKT ezek az emberek kerultek ide, es igen tudhato volt hogy Jacob hozta ide oket nem hiaba. Marha nagy meglepetes volt mit ne mondjak.
Igen, sejtheto volt hogy Istenekrol lesz szo. Lasd szobor es templomok. Azokar nem hiaba rakjak oda. De ez mar a negyedik evadban is sejtheto volt.
Tovabba a "csodalatos gyogyulasok"-rol is tudni lehetett, hogy elektromagnes ilyet nem tett, ergo itt "csoda" tortent.
Pont annyit fejtettem ki amennyit nekem meger ez a tema.
Nem csak nekem ez a véleményem. Olvass mar fórumot is SG-en kivul.
1 WTF jelenetem volt az evad elejen. Azota majdnem minden reszbe belealudtunk, ami NEM volt jellemzo az elozo 4 evadra.
a karakterek kiégésével egyetértek, de kaptunk helyettük egy-két érdekes karaktert
az idõutazás teljesen érthetõ, a készítõk már annyira a szánkba rágták a dolgokat hogy az hihetetlen, értem ezalatt hogy mindig jött a jellegzetes hang ha idõt ugrottunk, néha még volt is felirat hogy 30 years later, beszéltették a karaktereket róla, több dialógus és monológ szólt róla, hogy mi merre hány méter...stb.
a régi kérdések meg lettek válaszolva..., vagyis félig-meddig... mert szerintem (anélkül hogy most spoiler makrót kéne használnom) a most megismert karakter(ek) felelõs(ek) az ÖSSZES megmagyarázhatatlan jelenségért ami a szigeten történt
a "whatthefuck" jelenet számomra többször is megvolt, az évadzáró elsõ pár perce pl végig az volt 😊
persze ezeket nem azért írtam le, hogy megmásítsam a saját szubkejtív véleményed, csak gondoltam én is leírom az enyémet 😊
Bazinga!
azt is tudtad, hogy Jacob a jó, és van egy gonosz Isten társa, és lényegében az EGÉSZ SOROZAT kb az õ harcukról szól... te ezt már levágtad az elsõ évadban, azért nem lepett meg ugye? 😛
Bazinga!
De szerintem ez szepen elokesziti a kovetkezot... remelem az mar ertelmesebb lett.
Azert nem tetszett az otodik evad mert :
-teljesen kiegtek a karakterek.
-ertetettlen ez a idoutazos szal
-regi kerdesek nem lettek megvalaszolva, hanem annyi uj jott, hogy azokat elfejeltettuk
-nem volt igazi LOST moment benne, hogy aszongyam AZTAKURVA!
-nagyon sok idiota ertelmetlen parbeszed es latvanyos idohuzas
kb ennyi.
Pár dolgot tényleg lehetett tudni már elõre aki kicsit is gondolkodik
Kiváncsi vagyok hogy mit tartogatnak az utolsó évadra. Van egy olyan érzésem ha 20 vagy kicsit több részes lett volna ez az évad le is zárták volna.