Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Spread De Love!
Amúgy sem kötöttem beléd. Csak nevettem a "nagymellényû" hozzászólásodon. És ahogy elnézem elég udvariasan megmagyaráztam, hogy az általad felvetett dolgokat miért nem írta le senki.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
DFTBA ಠ_ಠ
más: kurvajó ez a Via Domus 😄 Megvan azér a fílingje h Sawyerral üzletelsz meg te tudod meg elõször h Kate volt a rab 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Azért nem írta le senki sem, mert mindenkinek egyértelmû volt ez a dolog. A kérdés pedig nem a identitására vonatkozott hanem a szándékaira.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Egyfajta trükköt alkalmazott, ami pedig(már valaki utalt erre itt a fórumon): Ben-t elvezette saját magához (füsthöz) Locke alakban, és Ben-nek "megparancsolja"(Alex alakjában), hogy kövesse Locke-ot, aki ugye a füst (vagyis fekete ruhás ember maga). És ugye azt tudjuk, mert kiderül a végén, hogy Locke végig hulla volt...
(tényle gújra kell nézni😊)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
..
..
re Atombomba: jó-jó, de ne feledjétek, a terv a kitörõ energia megsemmisétése volt, ergo ha robbant, az nem egyenló egy plutónium bomba okozta pusztíással, hanem vs. kioltja a feltörõ erõt, vagyin nem smemisül meg a sziget.😊
..
..
re Kunyhó, amit Bernard, Rose épített: nekem tetszik a gondolat, ötletes, semmivel sem elvadultabb, mintha Horace építené -akitõl szerintem nem számolhatunk ilyenre-.
..
re Ates plakátja: 😄
..
..
Mindeninek az ötletelése: <#eljen>#eljen>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
- talán ez a sziget egyfajta köztes állomás a menyország és a pokol között, és ki ahogy teljesít a "próbán" azon dõl el ki hova kerûl!?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég sok utalás van a sorozatban történtekre, de a sorozatban nincs egy árva utalás sem a játékra, ezért nem is szeretem figyelembe venni a játékban történteket.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
nekem megvolt amúgy, elkezdtem, de nem volt türelmem hozzá..
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Így már gondolom érthetõbb a kérdés😛
így már gondolom érthetõbb 😛
DFTBA ಠ_ಠ