22323
-
#18118 A #18051-es hozzászólásban lévő feliratban jól van megoldva ez a lánc kérdés, mert abban azt mondja, hogy "jó látni láncok nélkül".. ez pedig utalhat mindkettejükre.. jó látni téged a saját láncaim nélkül vagy jó látni téged a te láncaid nélkül..
A lánc meg "Locke"-nál lehet az a por vagy hamu(nemtom mi az) amin nem tud áthaladni a füst szörny.. Richardnál pedig lehet, hogy egy rab volt a Black Rock-on és ezért az ő láncai.
Nemsokára úgyis kiderül gondolom :) -
#18117 ami a lényeg, még a 6. évad is jónak igérkezik!!!!!
mi lesz velünk jövőre???????? -
#18116 meg talán aztat mondja hogy jó nekem a láncaid nélkül látni téged...
-> lakatos jóska alias fekete füst alias Amistad
:) -
#18115 Bazz... bocs! Elfelejtettem, hogy Spoiler tag holnapig kotelezo :((( -
#18114 Még az egészet nem tudtam megnézni, de ez egy nagyon jó poszt. Még ezt újra elolvasom majd.
-
#18113 Nem robbant fel mert ott volt a Desmond altal felrobbantott Hatch. Az idoutazast Jacob idezte elo. Vagy a halala. -
#18112 május 24-ig remélhetőleg mindenre fény derül -
#18111 Most akkor felrobbant az a bomba vagy sem?
#17789 -
#18110 Azért mert elharapottan mondta és nem volt ott a your szó, hm..
Meg pár feliratos srác félrefordította.. -
#18109 Azt mondta neki, hogy :
Jo teged a lancaid nelkul latni.
Mi ennyire bonyorult, hogy mar egy oraja ez a tema? -
#18108 Bocs de nem olvasom el amit irtatok.
Ez tortent 1 :
A robbanas pillanata elott az egesz tarsasag visszakerult 2007-be.
A robbanat azert meg megtortenik es ezert a gep nem zuhan le.
Tehat amit ma lattunk az ket teljesen fuggetlen idoszal. Az egyikben meg mindig fukka van a masikban meg leszalt a gep.
Viszont ez meg mindig nem magyarrazza meg Desmond jelenletet, vagy Jack furcsa emlekeit.
Tovabba ez meg mindig nem magyarazza el megis hol vannak a tobbiek a geprol?
Ez tortent 2 :
Minden ami a repulon van a jovoben lesz es megint forwardokat latunk. Minden ami 2007-ben van a szigeten meg annak az egesznek az elozmenye.
Ennyi. -
chetory #18107 Sajnos az angol szöveg se teljesen egyértelmű. Azért választottuk ÖRÜLÖK HOGY VÉGER A LÁNCAIM NÉLKÜL IS TALÁLKOZUNK!(blaisect) verziót, mert úgy tűnt, Locke igencsak mérges Richardra. (Talán mert ártott valahogyan "Locke-nak") Aztán ki tudja. Ahogy Lotczi is írta, majd a sorozatból remélhetőleg kiderül. -
#18106 Hát, ő egy kijelölt vezető volt, akinek meg volt a maga főnöke és ezek szerint sem magához nem engedte közel, sem a titkokhoz.
Miért?
1; Mert ismerte a jövőt.
2; Mert valójában nem is ő az igazi vezető, csak annak van beállítva.
2,5: ráadásul most láttuk, hogy vannak olyan személyek, akiket nem is láttunk (lásd most a templomban, azért vs. a csíkszemű kalóz nem Ben után jött:) )
A stewardess valószínűleg ki lett választva, ezért rabolták el, de már az X.-ik évadban (amikor a ketreceknél a gyerekekkel volt) már volt utalás, hogy beavatták, befogadták.
Szóval: összességében nem meglepő, hogy Ben valójában nem beavatott. Ez volt a feladata, amit látott előre Jacob. Sakkfigura. -
#18105 de -
#18104 amúgy az aki a gépen Hurleyvel beszél az nem Artz a dinamit guy?? :D -
#18103 az első. az angolban is pont az a lényeg, hogy nem lehet eldönteni, milyen láncokról/melyikőjük láncairól (börtönéről, ha úgy tetszik, persze ez már túl szabadelvű fordítás lenne) beszél -
musza #18102 Bocsi a SPOILER miatt de 15 hónapos unokahúgom kiszedte az ALT GR gombomat:( -
Lotczi #18101 Sorozatból majd választ kapunk -
#18100 angolul:
It's good to see you
out of those chains.
én aszondom az első.... -
#18099 Locke then exited the statue, approaching Richard and telling him that it was good to see him "out of those chains." -
#18098 no ezt jó lenne tudni tényleg -
#18097 SZINDI -
musza #18096 SPOILER
srácok most akkor melyik felirat a rossz mert amit DOREUS-é vagy a BLAISECT féle mert az egyiben azt mondja az "ál Locke" Richardnak: JÓ LÁTNI LÁNCOK NÉLKÜL!(doreus)
A másikban pedig: ÖRÜLÖK HOGY VÉGER A LÁNCAIM NÉLKÜL IS TALÁLKOZUNK!(blaisect)
igazság szerint nem ugyan azt jelenti, mert az elsőben azt lehet értelmezni hogy Richard volt láncra verve, és annó a Fekete Sziklán ő volt a rabszolga!
A másodikban pedig azt értelmezem hogy aZ "ál Locke" volt láncra verve.
szóval szerintem nem mindegy a két jelentés közti külömbség!
SPOILER
Eszem ágában nincs fikázni senkit TÉNYLEG!!! csak kicsit félre viheti az embert -
#18095 Stewardess. -
Lotczi #18094 Hát igen ezt tudom de akkor elvileg Ben nem is volt a templomba csak mikor Said meglőtte. A főnök 30 év után nem tud semmit de a stuardes csaj az 1. gépről simán bekerül...kicsit furcsa -
sirdond #18093 trollkodik -
Lotczi #18092 ha így gondolod nem értem mit keresel itt? -
sirdond #18091 ragozni :) -
sirdond #18090 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem értem,hogy egyeseknek miért kérdés az,hogy a sziget víz alatt van?
felrobbant a bomba,'it worked' -> alternatív valóság, sziget azóta (vagy utána nem sokkal) víz alatt
szerintem ezen nincs mit -
#18089 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen mert a második gép az ajira volt HALÓ!!! -
njozef1984 #18088 Igen be lehetnek tépve az írók hogy ennyi őrültséget összehoznak, minden esemény kapcsolódik egymáshoz. Egy dolgot több szemszögből is mutatják, de így is mindig maradnak nyitott kapuk. -
#18087 Írták is, hogy nem fogunk minden kérdésre választ kapni a végén. -
njozef1984 #18086 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocs elírtam, a "nem biztos"-t arra akartam mondani hogy valszeg a robbanás hatására került víz alá. És igen remélem hogy lezárják rendesen, csak sajna nincs rá garancia hogy a befejezés tetszeni is fog :D -
#18085 -
dzsagon #18084 Komolyan még azt hiszed, hogy ezt az istentelen faszságot majd értelmesen le lehet zárni? -
#18083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eléggé biztos hogy a sziget víz alatt van :D -
njozef1984 #18082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit eddig nagyjából tudhatunk az az hogy jelenleg két alternatív valóság létezik. És abban a valóságban ahol nem zuhant le a gép, valamilyen okból kifolyólag (valószínű a robbanás) a sziget a víz alá került (nem biztos). Nagyon remélem hogy majd idővel erre is kapunk választ és nem hagynak nyitott kérdéseket. Elvégre ez az utolsó szezon és az lenne a fasza ha kellően lezárnák a sorozatot. -
Ragnar360 #18081 u fail -
#18080 egy kis "magyarázat" a látottakhoz
spoilerekkel teli írás -
#18079 Az 5. évadban kiderült, Ben végig meg volt vezetve, igazi ismeretei nem voltak, nem fért hozzá az igazi titkokhoz, "csak" Jacob listáinak utasításait követte -ezt el is mondja-. A kabinos részben is láthattad, hogy mennyire meg van lepődve, hogy Locke kapcsolatba kerül valakivel, hiszen Ben csak azért vitte a kunyhóhoz, mert csak villantani akart John-nak, úgy, hogy ő sem tudja, kié a kunyhó.:)