Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
ha a linket is belinkelnéd hogy hol olvastad 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

zaki
Charlie és Shannon frankón vissza fog térni a 6. évadban? <#wow2>

5c0rp330n
hát igen, ez így szart sem jelent, szart sem ér.

ProGabe
A két, Emmy-re jelölt Lost-epizód a La Fleur és a The Life and Death of Jeremy Bentham lesz, ezeket fogják magukban megnézni a döntnökök (ha megnézik) és hozzák meg a döntést arról, hogy a sorozat kapjon-e jelölést a “legjobb dráma” kategóriában.

@sorozatjunkie

ez azért gáz, mert ha a döntnök (tudom, hogy több van) nem nézi a sorozatot, fingja nem lesz mi, miért történik 😄
persze ez eddig sem volt gond, már a jelöléseket illetõen. meg ugye ez is csak "politika"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Ez mi?
Lost - A Journey in Time Recap Special

zaki
😄DD

5c0rp330n
lol basszameg, ezen befostam 😄

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Tessék
http://rapidshare.com/files/240283206/Lost_countdown.zip.html

Kilövi a géped ha nem írod be idõben. Volt egy olyan elgondolás is, hogy letörli a c meghajtót, de az már túl durva lenne 😊
tommygear
nekem is
AntiHero
Annyi hogy van egy világ ranglista ki él/élt legtovább. Én nem töltöttem le mert nincs kedvem 108 percenként mindig írogatni😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Herold
Nem, bemondja, hogy az iPhone 10 másodpercen belül megsemmisíti önmagát. Aztán elfüstöl.

LasDen
nem tudom meer nincs ájfónom...de tét nélkül eléggé értelmetlen 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nemhiszem😄
de ott tiszta más számokat kell beírni... tök vicces😄
vagyishát amit láttam képet róla😄
ProGabe
miért, az iphoneosnak van tétje? letiltja a telefont, vagy intéz egy laza fél órás hívást kubába 100e-ért? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi!😄
hát jah az úgy tényleg fasza lenne😄
LasDen
Tessék...
de igazából semmi értelme 😄 legalább csinálna valamit ha nem írod be idõbe 😄 kilõné a gépet vagy valami, de nem.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hey!
nincs olyan progi gépre h 108 percenként bekell írni a számokat?😄
csakmert iphonra van azt onnan jött az ötlet h kéne gépre😄
passatgt
nane😄

Laza
Na, én is befejeztem az évadot ....

Figyeljétek meg, végül az egész történet folyamnak az lesz az eredõje, hogy az a fickó meg akarta ölni Jacobot.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LasDen
ez nagyon kész 😄

tommygear
lolmár

passatgt
azt még nem néztem, csak tervbe van

sb1
Naaa, azért a maffiózóknak is jár min. 2 csillag <#worship>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

passatgt
maffiózók, shield*, burn notice, fringe, harpers island, rescue me, life*, skins*, mentalist, flashpoint, chuck, standoff, lie to me, hustle*, psych, dexter, monk

csillagozva ami kiemelten ajánlott😉

tommygear
én a prison break-et nézem újra
trident
Olvasom ki-mit ír, én nem vagyok oda a sorozatokért, egyedül a lost ami magával rántott.😊
(jó-jó, twin peaks odabaszott, futurama a zisten -de azért ugye az animáció-, heroes, dexter érdektelen lett)

Esetleg lehet megnézem a Legend of The Seeker pilotot... Talán....
De az igazi az lesz, amikor a Lost S06E01 után agyfaszt kapok és minden baromságot beírok ide.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Sephi
En BSG , Friends , Curb your enthusiasm, Seinfeld, Heroes S3 es Jericho S1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommygear
tommygear
mert õ Mr. Proper
<#eljen>
Engem jobban érdekelt az, h Locke vajon miért kopasz!
És képzeljétek beütöttem a google-be és ki is dobott valami oldalt, ahol valami "rasszizmust" meg "divízó88t" emlegettek....nem tudom mik lehetnek ezek,szal
alig várom már h kiderüljön a 6. évadból<#wink>
Azt megnéznéd milyen szimbólumra utal, hogy Jacobnak szõkésbarna rövid haja van?
LasDen
jó volt az a lost room 😄
nekem bejött 😄
én a big bang theoryt ajánlom 😄

rescue me, bsg <#eljen>

ha valaki nem ismeri, the lost room
http://www.imdb.com/title/tt0830361/
3 részes minisorozat,de nagy kedvencem, elõ is veszem én is 😄

How much can you take,before you snap?

N1ggA
Battlestar Galactica sci-fi kedvelõknek

Spread De Love!

Kicsikiraly
Legend of the Seeker 😄 most ment le az elsõ évad. Én btw Houseozok meg Rescue Me-t fogom elkezdeni. Meg nyáron jön a Weeds S5, és a Lostot is végigdarálom mégegyszer elsõ évadtól 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

alias 😉
nekem bejött

Én a Weeds-re készültem😄 újranéztem 1-4 évad

LasDen
én szerencsére/sajnos elvagyok maradva 4-5 sorozattal így lesz mit nézni 😄

sb1
Én a "holtszezonba" ellkezdem újra megnézni a maffiózók összes részét...remek kikapcsolódás 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

jugen
Nagyon lassan ketyeg ez a számláló...
Nem a szöszi nem halt meg.
Tud valaki a holtszezonra ajánlani valamit?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

menõ :p

Klemice
fú milyen jó hogy -fav-oltam a topicot az évadzáró után.. csak felbasztam volna magam a sok idegölõ kommenten fõleg a lock elnevezésen 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

onnan,hogy minden lostos és sorozatos oldalon ki volt írva
és a fórumon is beírták jó párszor, köztük én is

Sephi
Ezt honnan is tudjuk?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Magoo
Úr Isten...
Hányszor kell még mindenkinek elmagyarázni, hogy szereplni fog Juliette a 6. évadban is? Sõt, nem is egy epizódban.
Nem lesz állandó szereplõ, de több epizódban ott lesz. Nem tudni hogy flashbackben vagy normálisan életben maradt és úgy, de ez jelenleg mindegy is.
Lényeg, hogy nem kell hülyeségekkel tömni mások fejét, ha nem vagy biztos az infódban!

Marci0115
de ha ugy vesszük hogy juliet meghalt a bombátol, akkor elvileg a többiek is nem?

Herold
Mivel meghalt, igen. A 6. évadban nem fog szerepelni. De ez a V ígéretesnek tûnik.

5c0rp330n
lostban akkor ennyi volt?

Herold
Juliet következõ szerepe egy sci-fiben õsztõl.