22323
-
#18198 jaja elég látványosan kiemeltek mindent, a speciális kapcsolatokat hogy kate és sawyer bajban találkoznak, locke és jack, még charlie is azt mondja hogy hagynod kellet volna megfulladni, stb...
csak annyira kiemelték azt a vágást a nyakán és nem jutott semmi eszembe -
#18197 Talán arra, hogy az alternatív valóság nem független, nem tökéletes az "eredeti" száltól. Erre utalhat Desmond megjelenése, Charlie megjegyzése (netán Rose mondatai is).
-
#18196 dunno -
#18195 megint egy pár újabb kérdés.
nah mind1
Jack nyakán a vágás mire utal? -
#18194 -
#18193 http://www.sorozatjunkie.hu/tag/lost/
De vigyázz, mert sok spoiler van ott :D -
#18192 Gyerekek, melyik az az blog oldal, ahol minden lost episodot vegig elemez egy csako? -
#18191 Azt is el tudom kepzelni, hogy Sayid 2004-es tudata lett elorehozva 2007-be... -
#18190 link
szerintem a két szójer/sawyer találkozni fog és tombolni fognak -
#18189 Először én is arra gondoltam, hogy hazudik, de a második újranézésnél már elgondolkodtam, hogy mi van ha mindenki igazat beszél.
Ha feltételezzük, hogy az alternatív 2004ben mindenki igazat mond, akkor Sun nem tud angolul, Locke tényleg elment a vadásztúrára és nem küldték haza az egészségi állapotára hivatkozva, Hugo-t pedig nem üldözi a balszerencse. Charlie-nak pedig van fodrásza -
#18188 szerintem Sun tud ugyanúgy angolul csak nem akart beszélni.... -
#18187 Amúgy az új 2004-es idővonal nem csak abban különbözik az eredetitől, hogy a gép nem zuhan le. Sun pl. nem tud angolul, Hurley-vel nem történnek katasztrófák, mint pl. a meteor-becsapódás az éttermébe (a repülőn mondta, hogy eddig semmi rossz nem történt vele).
Az mindenesetre furcsa számomra, hogy Juliet alig pár méter mélyen volt a Swan romjai alatt, miközben a furat amibe belesett, ennél jóval mélyebb volt. -
Blacktom #18186 Ja, mondták is az írók, hogy évadzáró idején elmennek nyaralni valahova, egy jó időre:D (Értsd: bujdosás:D) Tuti lesz rá okuk:) -
#18185 lol.. -
Blacktom #18184 Na ja, nyelvtanilag első valószínűbb, de logikusabb lenne ha Füsti láncairól beszélnénk:D Pont ez a lényeg a Lostban, fene se tudja mi van:D -
#18183 Ha elcseszik a végét, lincselés lesz :D -
#18182 Ne károgj már annyit. -
#18181 Szerintem Jacob nem Jack-re és társaira gondolt amikor azt mondta "jönnek".. legalábbis ez így túl egyszerű és "unalmas" lenne, reménykedem, hogy valami sokkal izgalmasabb és gonoszabb dologra gondolt :D
Egyébként én attól félek, hogy a sorozat végén nem áll az agyam semmilyen pályára, hanem fel kell tennem majd magamnak a kérdést, hogy: "ennyi? és hol vannak a válaszok?"
De ne legyen igazam :) -
#18180 Igaz, nem tudjuk, miért van a sziget az óceán mélyén :)
Feltehetőleg nem a bomba miatt, hiszen nagyrészt sértetlen maradt ezután is.
Kérdéses, hogy felrobbant-e a bomba? Ugye a jelenben, Julie kimentésénél a Swanból már csak romok maradtak azután hogy Desmond a levegőbe küldte. Tehát az megépült, ezt el is mondják. Eszerint nem sikerült a robbantás, hanem ugrottak egy utolsót(mitől?, miért?, ki?, mi?, hogy? Jacob hozta őket "vissza"? (Jönnek!)) az időben.
Ellenben az alternatív szál mindezt megcáfolja.
Azt nem tudom ennyi őrültséget hogy agyalhattak ki a sorozatírók :D
A lezárásba meg bele sem merek gondolni, mert szerintem az agyunk orbitális pályára fog állni :D -
#18179 Azért egy spécijális erőtérben robbant a bomba, aminek lehet más hatása van, mint ha "simán".:)
Amúgy jogos: az, hogy víz alatt láttuk, mást is felvet: abban az idősíkban, elindult egy olyan eseménylánc, amit nem ismerünk még.:)
-
#18178 Nem hinném, hogy a bomba küldte víz alá a szigetet, mivel a víz alatt épek voltak a kunyhók. Egy hidrogénbomba után ott kő kövön nem maradt volna. -
#18177 figyelj én se értek hozzá, nem erősségem a fizika, de erősen gyanítom, hogy bomba nem süllyeszt el szigetet :D de mivel az az alternatív valóságban van így lehet, hogy ott megolvadtak már a sarki jégtáblák és így került a sziget víz alá xD
De amúgy lehet tényleg fel sem robbant a bomba.. szal tényleg Jacob halála váltotta ki az időutazást és a sziget víz alá kerülését. Idővel kiderül, de már nagyon várom a következő részt :D -
#18176 valami olyasmi, hogy lefelé is robbantott vagy nemtom :D de tény, hogy a bomba nem okozhatja csak, hogy víz alá kerüljön....szerintem....de azon is gondolkodtam, hogy nem biztos, hogy mikor került a víz alá a sziget...így akár Widmore is élhet meg minden :D -
#18175 hogy érted? kilyukadt a sziget és elsüllyedt mint egy hajó? :D szerintem ha már lent van a mélyben a bomba, akkor az már kifelé/felfelé robbant mindent, szóval a szigetnek darabokban kéne hevernie több km-es sugarú körben, HA egyáltalán maradhat belőle valami egy ilyen robbanás után. -
#18174 igen ezen én is gondolkodtam....de az hogy lebaszták a mélybe az nem lehet, hogy elsüllyesztette a szigetet??? :D -
#18173 kezdjük ott, hogy egy hidrogén bomba miatt, hogy kerülhetne víz alá a sziget? maximum elpusztul, de nem elsüllyed, mint egy hajó.. -
#18172 akár az is lehet, hogy egyszer csak kiemelkedik...:D -
#18171 Jah csak nehogy a végén oda jukadjon ki a dolog, hogy a végén a gép lezuhanása nélkül is oda fognak kerülni valahogy a szigetre, bár ez logikátlan, mert viz alatt van, dehá ezek már reptették meg a szigetet szal bármi lehet, mondjuk arra is gondoltam amikor eltünt a sziget , mikor elköltöztették akkor csak a viz alá került vagy a fenetudja :D -
#18170 szerencsére ez nem fox, de igaz, hogy valamennyire irreveláns...hisz olyan mértékűre már nem hinném, hogy csökkeni fog, hogy elkaszálják :D de én azért kiváncsi vagyok a számokra :D -
Micsu #18169 teljesen mind1 milyen a nézettség mert így is úgy is az utolsó évad ha nem tévedek -
American Idol (FOX, 20.00) – 24,70M – 13.4/20 (9.0, #1)
NCIS (CBS, 20.00) – 19,23M – 11.5/17 (4.3, #4)
NCIS: Los Angeles (CBS, 21.00) – 16,42M – 10.0/15 (3.6, #8)
The Good Wife (CBS, 22.00) – 12,80M – 8.4/14 (2.6, #9)
Lost (ABC, 21.00) – 12,44M – 6.9/11 (5.7, #2)
Lost (ABC, 22.00) – 11,72M – 6.5/11 (5.4, #3)
Lost (ABC, 20.00) (összefoglaló) – 9,96M – 5.8/9 (4.1, #5)
The Biggest Loser (NBC, 20.00) – 9,48M – 5.8/9 (3.7, #7)
Kitchen Nightmares (FOX, 21.00) – 8,99M – 5.2/8 (3.8, #6)
The Biggest Loser (NBC, 20.00) (ism.) – 4,73M – 3.0/5 (1.5, #10)
90210 (CW, 20.00) (ism.) – 814e – 0.6/1 (0.3, #11) (18-34: 0.4/1, W18-34: 0.5/1)
Melrose Place (CW, 21.00) (ism.) – 607e – 0.4/1 (0.2, #12) (18-34: 0.2/1, W18-34: 0.3/1)
elsőre nem rossz....főleg NCIS és Idol mellett.... -
#18167 re Sephi, Herold: akkor én értettem volna félre? Mert ez esetben elnézést kérek. Én a bombás lostikról és ajirás lostikra értettem, természetesen nem a LAX vonalas lostikra!:) -
Lotczi #18166 Pontosan ez egy paradoxon... Ha faraday nem születik meg nincs robbanás...de ha nincs robbanás megszületik... -
#18165 De a viz allatti szigeten a hazak es a szobor is intakt, szoval ha mar akkora nagy volt a robbanas akkor mindent elsoport volna... -
#18164 most reszletekbe nem mennek bele, inkabb csak figyelem hogy hogy fog fojtatodni..
szerintem minden jel arra utal, hogy bar latszolag megleheteson ellentmond egymasnak a ket parhuzamos tortenes, megis mindketto megtortenik valamilyen modon. tehat nincsenek itt igazabol tovabbra sem alternativ vilagok amik kozul valamelyik kesobb olyan lesz mintha soha meg se tortent volna, hanem ha vannak is alternativ valosagok (ami a gep nem lezuhanasa nelkul most mindenkeppen igy tunik), azok kozott szoros kapcsolat van.
talan valami olyasmi lehet mint a regi desmondos reszeknel: meg lehet valtoztatni kisebb dolgokat a jovobol, alapvetoen viszont nem, es a "sors" viszonylag agressziv modon "kijavitja" ha valami mashogy akar tortenni vagyis eljuttatja oket igyis-ugyis a szigetre, csak par nappal kesobb vagy ilyesmi. de ez persze jo esellyel nem igy lesz, marcsak azert sem mert a tenger feneken van az egesz sziget :)
es meg nehany aprosag: desmond - nem ertem mi keresnivaloja lenne azon a gepen.
a masik: jack apja eltunese. regebben ugye mentek a talalgatasok es elegge ugy tunt hogy locke testet azert kellett anno visszahozni a szigetre, mert nemesis csak igy tudta felvenni az alakjat. illetve minden bizonnyal jack apja megjelenesei a szigeten is mind nemesis volt. igy feltetelezhetoen az a test eljutott a szigetre, csak nemesis gyorsan ellopta, persze mas kerdes hogyha a sziget viz alatt van es le sem zuhantak, mindez megis hogy tortent.
mindenesetre ez is, a stewardess csaj is, es juliet amit utoljara mondani akart, az is ezt a fura kapcsolatot erositi a ket tortenes kozott, ettol persze sokkal okosabbak nem vagyunk. -
#18163 a dharma majd 110 éves nagyfőnökéről még ígyse tudunk semmit...meg az egész dharmaról sem...úgyhogy lehet még velük bármi...
most Bucser írásában láttam, hogy egyszer Widmore aztán meg Whitmore....korábban is sokszor láttam ilyesféle módon írva mint a második, pedig ugye az első a helyes...de akkor meg mér??? :D -
#18162 "Ezért alternatív a zuhanás meg nem történése"
szóval akkor te is azt mondtad, amit én, már rájöttem. :) jóvan, nehéz ezt átlátni, meg értelmezni. :) -
#18161 azt tudtam, hogy Widmore-t elzavarták a szigetről, csak hirtelen valamiért a robbanás előttre tettem az eseményt, pedig az jóval később történik, illetve történne, szóval igazad van. :)
A Faraday-es dologhoz annyit, hogy szerintem az nem paradoxon, hogy Faraday megszületik -> visszamegy az idoben -> felrobbantja a bombát -> meghal és nem születik meg újra. Ez nem timeloop mert csak egyszer kellett felrobbantania a bombát, utána megváltoztak a dolgok, olyannyira, hogy meg sem született és sziget sincs már. :) -
#18160 Talán azért vesztette el a DHARMA a misztikumot, mert az ötödik évadban láttuk őket, de csak azt, hogy hogy éltek. Abból, hogy mit miért kutattak szinte semmit nem mutattak. Ezért voltak sokak számára unalmasak a DHARMA-s részek az ötödik évadban. Pedig elég nagy potenciál lett volna a dologban, ha jobban körüljárták volna. -
#18159 Az alternatívról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyerekek. Widmore a leader amikor Jackék robbantanak. A Nuke kinyírta az egész szigetet. Nem csak a Dharma tűnik el a sziget elsüllyedésével együtt hanem az Otherek is. Withmore meghal így Penny meg sem születik hisz csak a Dharma elpusztítása után kezd el Withmore eljárni a szigetről a subbal. Ergo Desmond nem is ismeri Penny-t - ergo nem is találkozhatott Jackel a stadionban a versenyre készülve mert nincs verseny amire desmond menni akar, hogy emgszerezze Penny-t.
Logik gyermekeim, logika.
Ezért alternatív a zuhanás meg nem történése, mert ez egy időparadoxon-t hozott volna létre hiszen Farraday meghalt és a Faraday-el terhes szőke csaj is a bomba miatt. Ergo Faraday soha nem találhatta volna ki hogy felrobbantja a bombát és kezdődik az egész előlről.