Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
@sorozatjunkie
ez azért gáz, mert ha a döntnök (tudom, hogy több van) nem nézi a sorozatot, fingja nem lesz mi, miért történik 😄
persze ez eddig sem volt gond, már a jelöléseket illetõen. meg ugye ez is csak "politika"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://rapidshare.com/files/240283206/Lost_countdown.zip.html
Kilövi a géped ha nem írod be idõben. Volt egy olyan elgondolás is, hogy letörli a c meghajtót, de az már túl durva lenne 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de ott tiszta más számokat kell beírni... tök vicces😄
vagyishát amit láttam képet róla😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hát jah az úgy tényleg fasza lenne😄
de igazából semmi értelme 😄 legalább csinálna valamit ha nem írod be idõbe 😄 kilõné a gépet vagy valami, de nem.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nincs olyan progi gépre h 108 percenként bekell írni a számokat?😄
csakmert iphonra van azt onnan jött az ötlet h kéne gépre😄
Figyeljétek meg, végül az egész történet folyamnak az lesz az eredõje, hogy az a fickó meg akarta ölni Jacobot.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
csillagozva ami kiemelten ajánlott😉
(jó-jó, twin peaks odabaszott, futurama a zisten -de azért ugye az animáció-, heroes, dexter érdektelen lett)
Esetleg lehet megnézem a Legend of The Seeker pilotot... Talán....
De az igazi az lesz, amikor a Lost S06E01 után agyfaszt kapok és minden baromságot beírok ide.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Engem jobban érdekelt az, h Locke vajon miért kopasz!
És képzeljétek beütöttem a google-be és ki is dobott valami oldalt, ahol valami "rasszizmust" meg "divízó88t" emlegettek....nem tudom mik lehetnek ezek,szal
alig várom már h kiderüljön a 6. évadból<#wink>#wink>
nekem bejött 😄
én a big bang theoryt ajánlom 😄
ha valaki nem ismeri, the lost room
http://www.imdb.com/title/tt0830361/
3 részes minisorozat,de nagy kedvencem, elõ is veszem én is 😄
How much can you take,before you snap?
DFTBA ಠ_ಠ
nekem bejött
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nem a szöszi nem halt meg.
Tud valaki a holtszezonra ajánlani valamit?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
és a fórumon is beírták jó párszor, köztük én is
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hányszor kell még mindenkinek elmagyarázni, hogy szereplni fog Juliette a 6. évadban is? Sõt, nem is egy epizódban.
Nem lesz állandó szereplõ, de több epizódban ott lesz. Nem tudni hogy flashbackben vagy normálisan életben maradt és úgy, de ez jelenleg mindegy is.
Lényeg, hogy nem kell hülyeségekkel tömni mások fejét, ha nem vagy biztos az infódban!