Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zseniális, nem szájbarágós, majd mindenki eldönti, hogy mi a folytatás. a legtöbb sorozat nem hagy helyet gondolkozni.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
én nem néztem azt, van itt valaki, aki nézte?
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
DFTBA ಠ_ಠ
How much can you take,before you snap?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
DFTBA ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sorozat rajongói folyamatosan találgatják, mi lesz a vége a Lostnak. Az a pletyka járja, hogy a színészek közül egyedül Ön tudja, hogyan ér véget a történet. Igaz?
"Ezt én is hallottam, de õszintén szólva, nem tudom megmondani, hogy Carlton és Damon kinek, mit mondott el. Az biztos, hogy, igen, tudom, mi lesz a sorozat záróképe. Egy nagyon felemelõ, de egyben szomorú kép lesz, aminél tökéletesebben nem is lehetne befejezni, legalábbis szerintem. Ha akarják, el is mondhatom, de szerintem nem akarják tudni.
De, akarjuk. Elárulja?
Nem tehetem, csak hülyéskedtem. Tudom, hogy lesznek olyan rajongók, akik csalódottan veszik majd tudomásul, hogy "ez lett a vége?", de mindenkinek nem lehet a kedvére tenni. A Lost esetében azt figyeltem meg, hogy nagyon sokan elképzelnek maguknak egyfajta folytatást, hogy mi lesz a következõ epizódban vagy évadban, és ha nem jön össze, akkor dühösek lesznek, és az írókat okolják, hogy nem úgy alakították a történetet, ahogy õk elképzelik. Ez nonszensz, ilyen a világon nincs. A befejezés nem olyan lesz, mint a Maffiózóké, tehát nem sokkolni akarunk, hanem lezárni a történetet. Higgyék el, így lesz teljes a Lost sztorija.
Talakozunk 216 nap mulva.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amúgymeg: ^^
Matyi vagy Máté. Tökmindegy, te vagy a hibás.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
/me ártatlan, nebántsátok
tudjátok mit inkább menjetek a
szigetre.
DFTBA ಠ_ಠ
Mert ideküldték!!!4
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
legalábbis én így értelmeztem, és így vicces 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.