22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • precision
    enkóron is találtam egy s01-05 dvdrip csomagot, de a kommenteknél panaszkodnak, hogy a mellékelt feliratok szarok, néha csúsznak, néha hiányosak, néha össze vannak kutyulva

nekem egy olyan pakk kéne amihez vagy könnyen lehet feliratot szerezni vagy már eleve benne van... én is angolul szeretném újranézni, eddig is angolul néztem az 1. évad kivételével, mivel azt még anno a tv -ben néztem
  • Klemice
    3. évadtól piszok gyenge a magyar szinkron, azelőtt se volt valami jó, de a legutóbbi ötödik évad katasztrofális, 40 perces rész szinkronját megcsinálták 15 perc alatt
  • polluxware
    ha valki nem retten vissza attól hogy angolul van (sztem a magyar szinkron nem sikerült vmi jól.)

az ha rákeres tpb-n fent van mind az 5évad gyári DVD-rip formátumban (legjobb minőség vs helyigény), kb. 37gb és jól tölthető! seed-el nincs gond

csak tipp...

• jugen
    Szerintem:

A 00-ás rész nagyon leegyszerűsítette, érthetővé tette a dolgokat. Tényleg ennyire kevés lenne az, amit igazán még most sem értünk?

Vicces, hogy egyszerre megy a két alternatív befejezés:DDD
  • dbz
    Majd talán májusban, mi? :)
  • 5c0rp330n
    1. ez majd sztem meg kiderul nagyjabol
    2. ez nyilvan egy paradoxon lenne. a valosagban persze maga az idoutazas is paradoxon (legalabbis visszafele utazni az idoben, az mindenkeppen megserti a kauzalitast), de ettol eltekintve a lost-ban eddig direkt minden ugy tortent, hogy az idoutazas tenyetol eltekintve ne legyen paradoxon (sok mas idiota debil sorozattal szemben, mint pl a heroes, ahol huszadjara valtoztatjak meg a jovot (lol? ez alapbol ellentmondas) meg jonnek letre parhuzamos univerzumok, ott kb minden ellentmond mar mindennek, egy ideje nem is nezem).
    persze mas kerdes hogy ugy tunik hogy a mostani elso resz utan a lost-ban sem teljesen ugy mukodik a dolog, ahogy eddig lattuk, de itt meg sokfele magyarazat lehet mindenre, szoval meg nem tudok sok okosat mondani erre az alternativ 2004-re..
  • LasDen #18272
    én majd akkor nézem újra, mikor megveszem a 6 évadot egybe...:D ha nem is a megjelenéskor, de legkésőbb karácsonykor meglesz :D
  • precision
    na asszem elkezdem "kikölcsönözni" az eddigi részeket, mert hülye fejjel nem archiváltam őket soha, megnéztem és del
    mert van egy olyan érzésem, hogy a nagy finálé után mindenki azon fogja magát észrevenni, hogy újra kell néznie az egészet :D
  • trident
    1: ők nem feltétlen ugráltak. Emlékezz például amikor Locke Richarddal beszél 1954-ben, a bombás epizódban (vagy amikor a többiekhez ment John).
    Szóval lehet, hogy a többiek nem ugráltak sehova, semmikor.
    A templomos többiek meg egy kivételével nem találkoztak a bombás lostikkal, a reakcióból az jön le, hogy nem is nagyon érdekli őket a sorsuk.

2: többféle koncepció lehet, eddig paradox nem történt. De ez egy sorozat.
  • Zomil
    hm elfelejtettem frissiteni :)
  • Zomil
    "2. A nagyfater effekt: Ha visszamegyek az időben és megölöm a nagyfaterom akkor egyik pillanatról a másikra megszűnök? Mert azt tanultam anno a suliban, hogy az anyag nem vész el csak átalakul... Ezért nem létezik szerintem időutazás!"

nos akkor durva paradoxon lépne fel :D
  • tommygear
    2: létrejön egy időparadoxon és megsemmisül a világegyetem
    jobb esetben csak a mi galaxisunk
  • dbz
    Gyerekek, 2 dologról még nem beszéltünk.

1. Ugye amikor Ben elfordította a kereket, akkor a szigeten lévő Oceanic-esek elkezdtek pattogni az időben, és csak a "bombarobbanás" után kerültek vissza 2007-be. Ugye ezután kb. 1 órával mentek el a templomba, de a többi Oceanic-es (Stewardes, gyerekek, stb...) nem tűnt olyan meglepettnek, mintha csak 1 órája kerültek volna vissza! Mondjuk az a templom elég régóta ott lehet, szal ha ők is tényleg ugráltak akkor csak annyit vehettek észre, hogy a többi templomos ádersz eltűnik :)

2. A nagyfater effekt: Ha visszamegyek az időben és megölöm a nagyfaterom akkor egyik pillanatról a másikra megszűnök? Mert azt tanultam anno a suliban, hogy az anyag nem vész el csak átalakul... Ezért nem létezik szerintem időutazás!
  • Klemice
    Sayidnak már visszanyalt egyszer a fagyi a He's Our You részben, de úgy látszik megint megkapja
  • lele
    elnézést kérek hogy elírtam szegény Eko bácsit. tényleg
  • Lotczi
    Fejezzétek már be a baszakodást a nevekkel. Ha valaki elírja na bum attól még tudod kiről van szó.
  • LasDen #18262
    dehogy mé pont csak az enyémet látjátok :D alattam rosszul írták az nem baj :D
  • Herold
    Eko, nem Echo.
  • trident
    Ha már megtaláltam, ezt is linkelem. Ez a videó volt már korábban, ebben van a Sayid+Japán(?) vezető+tüzes nyílhegy.
    (de lehet, hogy tévedek és Klemicének van igaza, vagy szimplán csak az történik, hogy eddig Sayid tett ilyet emberekkel s most fordul a kocka (fekete-fehér)

• trident
    Lehet, ugye ha a "teóriám" mellett akarok maradni, akkor azért, mert tudják, hogy "valaki" megszállta, s ki más is lehetne...:)

Kicsi off:
    Én komolyan mondtam. Teljesen. Ha valamit így elkúrok, akkor tényleg szóljatok rám légy szíves, nem fogok besérülni!
    Ha elrontom az hiba, ha elgépelem az más, de az méshogy nlz ki4:)
    On.

Ha nem bánjátok még egy trailert beszúrok, ami lehet spoiler, tessék úgy kezelni.:)

Összerakni nem tudnám a képet, de van egy új helyszín, és van egy rövid rész, amiben visszafelé pörög a felvétel (pl. a repülő kettészakadása).
    És egy szintén érdekes kép:

kép.:)
  • LasDen #18258
    jó de ott az arc motivációja más volt....ha pl Jacob, akkor nem lenne oka eltitkolni....hisz most úgy néz ki, hogy a samurai bagázs az Jacob oldalán van.....
  • Klemice
    Locke is szinte ugyan az volt, csak jóval magabiztosabb :) Aztán kiderül, hogy mégsem :)
  • LasDen #18256
    érdekes...az útóbbi 1-2 szezonban nem is néztem promokat....de most ezt menézve nekem úgy tűnik, hogy Sayid ugyanaz aki volt :D
  • Grove4
    :D
  • Klemice
    Sayid-ot megkínozzák, valószínűleg tudni akarják hogy éledt fel.
  • trident
    Spoiler. Csak pár kérdésünk van a seggre pacsi előtt.:)

[/b]re LasDen[/b]: hasonló a hatsereghez. (Sajnos tényleg vannak ilyenek, de szerintem te is tudod)
  • Klemice

trident szorri
  • trident
    Spoiler, kanadai S06E03 promóból.:)
    De mi történt Sayiddal?:)
  • LasDen #18250
    mi az a vécséget??? O_o
  • trident
    A szereplők nevével kapcsolatban nem baj, szerintem poén és azért maximum oltás, nem savazás.

Amit meg én böszméztem el, azt meg kell is. A takony faszkalapok írhatnak meiket, vokot, meg fizzetést, vécséget, mi esetleg elgépelhetjük. :)

Amúgy valaki nyugodtan bedobhatna egy új, kibeszélni való koncepciót, mert érzem, hogy egyre erősebben kell offolnom...:)

• LasDen #18248
    kicsit átment a topik egy helyesírás ellenőrzésbe...:D
  • Grove4
    -egyből(az első)
  • LasDen #18246
    tudom, de amire válaszoltam abban echo volt és azon kacagtam...:D
  • trident
    Ejpazdet, ennél durvábban szólj, szóljatok be ha helytelenül írnék! Szégyelleném magam, ha becsülettel nem tudnék írni anyanyelvemen.

Elnézést: hallott. [elpirulós szmájli]
  • Grove4
    És akkor mi van?Bazz valaki egyből félreírja és egyből megy az oltás.Én általában leírom rendesen,de besikerül.
  • Klemice
    Mr. Eko-nak hívják
  • LasDen #18242
    mivan vele?? :D
  • Klemice
    eko
  • LasDen #18240
    :DD persze...hisz csak egy halott hallja a holtakat...csak mindenki látja....és azért nem tud átkelni, mert nem tudja hogy halott....
  • Klemice
    miles halott? :P