Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hátmárbocs, de ez iszonyatgagyi. Nulla.

Sziasztok!

Megérkezett az új lost-os póló (A számokkal), csekkold be Te is a http://www.polo16.hu webshopját!

Üdv
lost.hu
Akkor is csak addig igaz amíg nem beszéltünk velük. Utána már nem azonosítatlan. 😄

Grove4
Viszont visszafele,már lehet igaz😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Ha nagyon szörszálhasogató akarok lenni,akkor nem.Ugyanis az UFO(Unidentified Flying Object, angolul „azonosítatlan repülõ tárgy”😉az nem feltétlenül csészealj formájú.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Neogan
OFF
Legjobb:

"Jöhet holnap egy ufó, és egy repülõ csészealjjal mindenkit megmenthet."<#taps>

(ha valaki nem tudná, mindkettõ ugyanazt jelenti)

ON

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Klemice
smokey kúrogatja az ecetbe áztatott holttestet az egyik bokorban

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

trident
Én még arra is kíváncsi vagyok, Claire álmával fognak-e valamit kezdeni:
(Van-e más jelentõsége vagy a döntés szimbolizálja: Christian mellé szegõdik)

CLAIRE: What's happening?
LOCKE: You know what's happening.
CLAIRE: But I don't understand. Why --?
LOCKE: He was your responsibility but you gave him away, Claire. Everyone pays the price now.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lacee
persze, a testvérére gondoltam, aki a csempészrepülõben halt meg. Illetve Ben lányáról sem tudjuk, eltemették-e, tekintve hogy az évad végén õ is megjelent 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
Ekonak nem vette fel az alakját... max a testvérének
toysoldier
*Locke

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Lacee
valószínûleg ezért ragaszkodnak az Otherek annyira, hogy mindenki jó mélyen el legyen temetve ha meghal - akinek a hullája csak úgy elérhetõ, annak az alakját fel tudja venni Jacob ellenfele (lásd Christian, Locke, Eko...)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kicsikiraly
Abba miért nem gondol bele senki hogy

MI IS UGYANAZT A SOROZATOT NÉZZÜK.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Herold
Szegény Claire-t is becsapta.

ami mellesleg eltûnt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

A hullája ott van a szigeten tán azért

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

SzAbbbbI
na és miért pont Christian alakját vette fel? Miköze Jack apjának az egészhez?

ProGabe
Jacob az, aki megérintette az utolsó részben õket, meg aki meghalt. Jack apja meg a másik fickó volt, csak ugye felvette Christian alakját

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Jacob az akinek az a neve 😄
Christian pedig ahogy monta Jacob nevében beszélt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzAbbbbI
Hali!
Mostjutottam el az 5. évad végére és pár dolog most eléggé összekavarodott. pl: Eddig én úgygondoltam Jack apja, Christian Shepard maga Jacob, de az utolsó részekbe feltünt az igazi aki a szobor lábában szövöget. Nade akkor a mondjuk amikor Lock lement a kútba, hogy elforgassa a kart akkor mért találkozott ott Jack apjával, vagy amikor Benjamin elösször elvitte Jacob kunyhójához Lockot akkor egy pillanatba Jack apját lehetett látni a székben.
Ez nekem már kicsit zavaros most ki is igazábol Jacob? <#merges2>

vegyél vissza magadból.

mit flameltem teli?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Életemben egy percet sem néztem a sopranosból. Ergó... fogalmam sincs, hogy mikor lehetett vége a sorozatnak.

sb1
Ne foglalkozzatok vele, szinte minden topic-ba megjelenik, és tele flameli azokat...egy kis hülye gyerek semmi extra, ennyi...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

pyrohun
olyan, mint a neved. csak õ tényleg 😊)))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

SötétBarom
Okos gyerek vagy. Linkeli a Sopranos utolsó jelenetét, hogy aki esetleg most nézi, az ne nyissa meg, mivel spoiler, erre te szóról szóra leírod a videoban történteket. <#eljen>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kicsikiraly
\o/ titkon erre számítottam

DFTBA &#3232;_&#3232;

Klemice
az is egy tok, a szereplõk fanszõrével van tele

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kicsikiraly
vajon a kazin mi van? orientation videók?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Herold
Ja most látom, hogy kilóg belõle a DVD, úgy igen, a dvd tokja.

Herold
Az 5.25-ös lemezt a tokkal együtt használják, nem kell de nem is lehet kivenni belõle. Tehát a képen maga a lemez van.

LasDen
én is arra gondoltam 😄 nem 6. évadost van ott hanem 6 ébados 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Grove4
Nézd meg a képet,és kiderül,miért mondtam,az egyiknél kikandikál a DVD,meg a lyuknál is látni,hogy ilyen tokféleség.

ProGabe
a floppyk DVD tokok! 😊

"vajon milyen lesz a 6 évados doboz, ha ez ilyen??? 😄"

nem is az érdekel engem igazán, hanem az, hogy milyen lesz a naaaaaagy gyûjtõdoboz. tehát ami a teljes sorozatot fogja tartalmazni. ezek után biztos vagyok benne, hogy nem lesz vele gond 😊

OFF:
van ilyenbõl pár nagyon durva darab. egyszerû doboz, feldobva olyan "aprósággal", mint bõrkötés, selyem belsõvel. vagy valami egyedi forma, megoldás. esetleg tartalmaz valami kézzel fogható extrát is. szobor, vagy valami, a sorozatra jellemzõ dolog

az egyik legjobb a Six Feet Under-é. mû fû van a tetején! 😊

Miért éppen alaszka is nagyon jó:

Az elnök emberei:

Szuper-csapat 😊

amúgy az aongoloknál már kijött az elsõ 3 évad egy pakkban:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
Azok csak tokok,ha tudtad,akkor nem szoltam.

tommygear
az még odébb van
LasDen
nekem is kellene, de én a 6 évados boxra pályázom majd 😄

tommygear
KELL!!
Ahoz majd csomagolnak 1 mini szigetet, amivel az idõben tudsz majd mozogni. 😛

LasDen
vajon milyen lesz a 6 évados doboz, ha ez ilyen??? 😄

wesker24
<#wow1><#wow1> te jóég ez nagyon durva ! Vhs kazi meg 5,25 inches floopy-k !<#vigyor>
Nem rossz. 😄

ProGabe

Klemice
Ha valaki nem érti a sorozatot, az azt jelenti hogy a háttérben kavargó szálakat nem tudja egymáshoz kötni, mert kell hozzá egy kis IQ, nem barátok közt ez...

gman906
Úgy ír a cikk írója, mintha csak az 5. évadban derült volna ki, hogy a rejtélyekre nem racionális dolgok lesznek a válaszok. Már az 1.-2. évadban lehetett tudni, hogy ez nem egy egyszerû túlélõsorozat lesz.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Klemice
gondolom igen, mivel a dharma ráépítkezett az õsi cuccosra

macselek
Most nézem újra az egész lost-ot, és felmerült bennem egy kérdés. Ben háza valaha valamelyik dharmásé volt(gondolom Horace-é); már akkor is ott volt a titkos ajtó ahhoz az õsi izéhez amivel Ben a füstöt hívta?

Herold
Erre szokták mondani, hogy ha nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye.

5c0rp330n
<#wow3>
kösz zolika, szerintem ülj vissza a micimackó elé, úgy tûnik, hogy a kicsit is összetettebb dolgok feldolgozása agyilag nem megy.
aki ilyen segg mindenhez, mi a faszért akar megszólalni egyáltalán? szinte nincs olyan mondat, amibõl ne sugározna, hogy mennyire fingja nincs errõl az egész sorozatról.

ProGabe
elég volt elolvasni az elsõ pár sort, meg lett a hatása:

köszi, hogy belinkelted.

megnéztem a linkelt videót.

szóval akkor az a csaj benyit a boltba, és még csak azt sem mutatták, hogy beért, vagy nem? szerintem az az ember, aki bement a wc-re, az aztán megölte õket.