Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megérkezett az új lost-os póló (A számokkal), csekkold be Te is a http://www.polo16.hu webshopját!
Üdv
lost.hu
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Legjobb:
"Jöhet holnap egy ufó, és egy repülõ csészealjjal mindenkit megmenthet."<#taps>#taps>
(ha valaki nem tudná, mindkettõ ugyanazt jelenti)
ON
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(Van-e más jelentõsége vagy a döntés szimbolizálja: Christian mellé szegõdik)
CLAIRE: What's happening?
LOCKE: You know what's happening.
CLAIRE: But I don't understand. Why --?
LOCKE: He was your responsibility but you gave him away, Claire. Everyone pays the price now.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Christian pedig ahogy monta Jacob nevében beszélt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mostjutottam el az 5. évad végére és pár dolog most eléggé összekavarodott. pl: Eddig én úgygondoltam Jack apja, Christian Shepard maga Jacob, de az utolsó részekbe feltünt az igazi aki a szobor lábában szövöget. Nade akkor a mondjuk amikor Lock lement a kútba, hogy elforgassa a kart akkor mért találkozott ott Jack apjával, vagy amikor Benjamin elösször elvitte Jacob kunyhójához Lockot akkor egy pillanatba Jack apját lehetett látni a székben.
Ez nekem már kicsit zavaros most ki is igazábol Jacob? <#merges2>#merges2>
mit flameltem teli?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"vajon milyen lesz a 6 évados doboz, ha ez ilyen??? 😄"
nem is az érdekel engem igazán, hanem az, hogy milyen lesz a naaaaaagy gyûjtõdoboz. tehát ami a teljes sorozatot fogja tartalmazni. ezek után biztos vagyok benne, hogy nem lesz vele gond 😊
OFF:
van ilyenbõl pár nagyon durva darab. egyszerû doboz, feldobva olyan "aprósággal", mint bõrkötés, selyem belsõvel. vagy valami egyedi forma, megoldás. esetleg tartalmaz valami kézzel fogható extrát is. szobor, vagy valami, a sorozatra jellemzõ dolog
az egyik legjobb a Six Feet Under-é. mû fû van a tetején! 😊
Miért éppen alaszka is nagyon jó:
Az elnök emberei:
Szuper-csapat 😊
amúgy az aongoloknál már kijött az elsõ 3 évad egy pakkban:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
kösz zolika, szerintem ülj vissza a micimackó elé, úgy tûnik, hogy a kicsit is összetettebb dolgok feldolgozása agyilag nem megy.
aki ilyen segg mindenhez, mi a faszért akar megszólalni egyáltalán? szinte nincs olyan mondat, amibõl ne sugározna, hogy mennyire fingja nincs errõl az egész sorozatról.

megnéztem a linkelt videót.
szóval akkor az a csaj benyit a boltba, és még csak azt sem mutatták, hogy beért, vagy nem? szerintem az az ember, aki bement a wc-re, az aztán megölte õket.