Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bazinga!
Eddig még nem voltak, szerintem pont ideje, meg még lehet offolni is... De a legjobb videó a Lost: Baywatch volt! 😄 (thx Szolnokboy)
Na ezt neked!<#ijedt>#ijedt><#wink>#wink>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gondolom nem bánja sneki sem, ha néhány sneak peak és videót linkelek. SPOILER!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
How much can you take,before you snap?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
How much can you take,before you snap?
van az a winnie nevû okoskodó arc, van neki a blogja, és sokat rontja itt az sg-n is a levegõt a film és dvd híreket olvasó közönség legnagyobb bánatára. a brigád ellene lett megalapítva. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
am mi az az anti-winnie brigád?? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akyyy: amikor kijön Nemezis a szobor alól, akkor mondja Richarnak, hogy jó téged látni a láncaid nélkül. A fordításban is volt valami gubanc, de:
spoiler is meg nem is (1:17-tõl): link.
FRenkie: szurkolok, hogy ne legyen heroes, mert megzavarodok.😄 Azért sok dolog derült ki, de például a világítótornyot is megmutatták, nem magyarázták (de ugyanígy még egy rakat dolgot).
2DB Póló vásárlása esetén 500FT kedvezmény!
3DB Póló vásárlása esetén 1000FT kedvezmény!
Ezt nem lehet kihagyni!
Az altban az összes ember sorsa "összefonódik" dolog meg szerintem egy kicsit heroes hajazás, nem tudom elképzelni mi fog kisûlni ebbõl, igen, fú baromi érdekes a párhuzam dzsek faterjával meg sayid gyilokjaival, de ez már mind csak erõlködés, hogy valami történjen az epizódban. Gondolj már bele, eltelt 6(!) rész a legizgalmasabbnak várt évadból, és semmi nem derült ki eddig.
Sephi: magadat sajnáld, ha te nem érzed, hogy fulladozik a sorozat...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Elolvastam a kritikákat, de megemlítettek a J-n egy biznyos Richard láncról. Most mirõl van szó?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mit jelent az amit szoktak mutatni, tehát ami nem a szigeten van...
az azt mutatja hogy mi lenne ha nem zuhannak le?😮
vagy két idõsáv van és itt is vannak, meg ott is.. ?
mert elég érdekes, hogy mindenki találkozik mindenkivel.
Ha Nemezis nem tudja már váltogatni az alakját mióta Lockét felvette, akkor a templomban mikor Ben Lynus és Locke mentek az Otherek táborához a 2. crash után hogyan fenyegette meg Bent a füst a fogadott lánya alakjában?
Vagy csak Jacob halála óta nem tud alakot váltani?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Voltak talán gyengébb részek, de ez szerintem kimondottan jó volt mint a szigeten, mind az alt-ban.
Tetszett, hogy az elõzõben Jack-nál volt egy apás párhuzam a két síkban, most pedig Sayid szúrta és lõtte mellkason a két gonoszt.😊
De barátnõm is úgy van vele mint te: csak fogta a fejét már az elsõ résztõl, ezt már meg sem akarta velem nézni, mentségére legyen mondva, õ nem lost rajongó.
A wtf-ok mindig ott vannak, de lassan le kell csengjenek, hát, a lost filing tényleg változott, de ez is elkerülhetetlen. A lostik lassan a függöny mögé lépnek, ha belegondolsz, eddig szinte csak kapargatták a felszínt, tapogatóztak.😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Én el tudnám képzelni, hogy nem a valódi személy volt. Elsõ felbukkanásakor megkötözve valamelyik dharma állomáson elég furákat mondott, abszolút furcsa volt a viselkedése (Nemezis eddig ugye holtak alapjában már több alkalommal láttuk, de Jacob is fel tudja venni holtak alakjait; viszont úgy tûnik Nemezis fizikailag is, Jacob pedig mint egyfajta vízió).
Nem tudom bizonyítani és kétségtelen, hogy az tûnik egyszerûbbnek, hogy Ben felderítette John múltját és õ hozatta a szigetre (vagy listán megkapta Jacobtól a feladatot -ez utóbbi tûnik ugye a legcélszerûbbnek, így terelte Johnt).
Lehet túlságosan sokat agyaltam, lehet rossz irányba tartok. Most nézem a hatodik epizódot felirattal. Lehet, hogy kussba fogom vágni magam, mert marhára nem látom merre megy a sorozat igazából.
Ráadásul lehetne azzal is kritizálni, hogy túlzottan laposak és feleslegesen elméletiek a mostani felvetéseim.
Szóval megnézem inkább rendesen az epizódot, és nem merek többet agyalni 1;a két személy valódi céljairól, 2;az altról, 3;amit szerintem hanyagoltunk, de ilyet még nem láttunk: Sayid éledésérõl.<#smile>#smile><#kuss>#kuss>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Õszintén szólva nekem nincs most egyértelmû koncepcióm fõleg a végére.
Leginkább csak abban gondolkodom, hogy Jacob is csak a maga pecsenyéjét sütögeti. Az egész alt-os témával is gondban vagyok, nekem nem tetszene, ha ez lenne a vége.