Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végén se derül ki semmi mik akarnak lenni azok a számok csak, hogy az lehet az egyik út a rejtély megoldásához, vagyis megfejtéséhez.
Igaz azt nem értem, hogy mitõl leszek balszerencsés, ha megnyerem a lottó fõnyeremnényt.
Várjuk a válaszokat...mármint a készítõktõl<#vigyor2>#vigyor2>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Azért mondom, hogy egyszer, mert van egy csomó film amit ha újra nézel,
mindíg találni benne olyan momentumokat, amiket addig nem vettél észre
(ugyanis annyira sodró, figyelmet lekötõ), ezt én a Lost-nál nem tudom elmondani.Természetesen én is meg fogom nézni a második évadot is (már csak azért is, mert nem szeretném, ha tök feleslegesen néztem volna meg eddig 12-13 óra anyagot<#nyes>#nyes>)de félek, hogy a nagy bomba helyett egy petárda lesz csak az egészbõl, bár ne lenne igazam. Az elsõ évad (megen csak az én véleményem szerint), lassú, vontatott, nyálas kivéve a háttérsztorikat, de ahhoz nem kell egy lakatlan sziget, meg a többi maszlag. Remélem azért egy-két éven belül kiderül mirõl is van szó, és kerek lesz a story.
Üdv mindenki!
Kritizálok, nem fikázok :P Ha van mit, azt ezerrel :)
most mondd, hogy nem jó sorozat a LOST
Egy szóval sem moindtam, hogy nem jó, sem azt hogy ne nézze senki, viszont mondtam pl hogy:
Mondom, ez nem rossz, kell a story, a konfliktus, meg minden
Késõbb remélem jobb lesz, mert eddig 6-7-nél több pontot tõlem nem kapna
(The 4000: 8,8; SG1: 9,1 )
És meg fogom nézni a következõ részt is, mert érdekel (és nem csak nézem, látom is :P)
Az utolsó pár hozzászólás már nem is a sorozatról szól, hanem az abban történteket beszélitek meg
Ööööö <#ticking>#ticking> egy sorozat nem a benne történtek összessége ?
Te nem a benne történtekért nézel egy sorozatot? :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Te fikázod legbjobban a sorozatot, mégis te beszélsz róla a legtöbbet! :)
Az utolsó pár hozzászólás már nem is a sorozatról szól, hanem az abban történteket beszélitek meg...emberiesség, stb.
Naszóval...most mondd, hogy nem jó sorozat a LOST! :p
PEACE
Valahogy én nem vagyok ennek a piszok nagy szabadságnak a híve, ami terjeng arról erre.
Sõt, sztem a nácikhoz hasonlóan veszélyesek a vadliberálisok is (alias lázadók).
A birodalom örök és megrendíthetetlen :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
csak azt finomítanám hogy nem biztos hogy kitaszítanák, gondolj bele hogy néhány kultúrában a testvérházasság is megengedett vagy a többnejûség.
az más kérdés persze hogy a zsidó-keresztény alapokon álló európai kultúrában sem kövezik már meg a házasságtörõt és a tolvajnak sem vágják le a kezét, vagy fiatal lányoknak a csiklóját mint mondjuk némely iszlám országban.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egyébként szerinted, miért találták ki a börtönbüntetést?
Elsõdlegesen azért, hogy az ilyen embereket elkülönítsék a többiektõl, mivel ha egyszer hidegvérrel megtette, szemrebbenés nélkül megteszi újra (gondolom te se szívesen csicsikálnál egy ilyen közelében, esetleg horkolsz is :))
De sztem hagyjuk az offolást, holnap új rész, meglátjuk milyen lesz
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
De valóban....remélem azért fog is történni valami, ha már ilyen jól megismertük mindenkinek az életét, nyûgjét-baját
A 2 szezonban már valami derenghetne.
Gyakorlatilag semmire...
Szóval, mivel is volt az kevesebb, mint egy gyilkosság?
Tovább megyek, bíróság elõtt erre a vád az lenne, hogy aljas indokból elkövetett gyilkosság. Szóval ezért is mondtam, hogy bugyuta, a filmben nem hangzik el, hogy ezt mennyire rosszul is tette (eddig legalábbis), semmiféle erkölcsi tanúság nem levonható (ha nem az, hogy lõjj le bárki nyugodtan, ha zavar az alvásban), semmi büntetésben nem részesül.
Persze mindez csak a 3. részig igaz, majd meglátom mi lesz a 4-ben, és ha ott orvosolták az elõzõ rész eme hiányosságait, akkor legalább szépségtapasz már került rá
Amúgy tökös õsemberek max 20 évig éltek, és idõnként elragadta õket egy két ragadozó.
Azért pisztoly nélkül is elég szépen eltengõdtek a szigeten. Halásztak, vadásztak... Nem mondok többet, de tényleg ne 3 rész után nyilatkozz. Ha teljességgel nem érdekel a sorozat ne nézd, de 3 rész után nyilatkozni szûklátókörre utal (ezzel nem megsérteni akarlak).
Majd kiderül mi lesz a vége, lehet, hogy elbasszák a készítõk, lehet, hogy nem. Nekem az elsõ évad tetszett, kíváncsi vagyok a 2.ra is. Még így is nagyon sok dologra nem derült fény. Sok természetfeletti dolog magyarázatára lennék kíváncsi :)
Az õsember tökös legény volt, mi csak tehetetlen tohonyák vagyunk hozzá képest. Csak a technikánkkal vagyunk jobbak nála egy erõben. És ha ezt a technikai fölényt elherdáljuk .... :))
tudom mit várhatok, és amit õk adnak arra én nem vagyok kíváncsi/vevõ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ha csak sebez is könyebben elejthetõ utána (persze csapatban vadászva, ha már az ösembernek is ment ugyebár)
Mindenesetre egyszerûbb, mint botokkal és kõbaltákkal
Majd ahogy halad a sorozat tájékozottab leszek.
Nézz át a BSG topicba, ott még fehérrel is írjuk a spoiler gyanús részeket, mert mi tiszteletben tartjuk a többieket.
Tõled se várok el többet, mint magamtól <#ticking>#ticking>
nem mondom, hogy magasak az igényeim a TV-vel kapcsolatban, de anno egy-két rész után örökre elment a gusztusom az összes ilyen baromságtól...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A f.szért kell elõre lelõni a poénokat
<#banplz>#banplz>
sayidék azért nem osztják meg azokat a bizonyos infókat a többiekkel, mert akkor odaveszne az a csöppnyi, szabadulásba vetett hite a többieknek és neadj isten pánik törne ki rajtuk!
ha jól emléxem a hullákat a 4. részben égetik el!
egyedül shannon nyafog! (a készítõk szerint az õ karaktere a "paris hilton-type")
a szigeten igenis van összetartás a többiek között, ha még nem látod, majd fogod! (lásd a végén pl. tutaj építés)
a vizet sem kell sokáig gyûjtögetni jack-nek , mert egy csomóan felköltöznek majd vízeséshez!
várom további észrevételeid azzal kapcsolatban, hogy miért is olyan "síkok" ?