Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Húú bammeg...a Dunán meg megy a Derrick....most teljesen dilemmában vagyok melyiket nézzem<#nevetes1>
ez minden sorozattal így van, majdnem minddel
Ez nem lehet az ok....ott írtam egy példát, ahol percre pontosan stimmel minden.
Pharaoh
Akkor ez az oka, hohy néha az egymást követõ részeknek semmi közük egymáshoz.

Pharaoh
Akkor a forgatókönyv írók.

na akkor ebben hasonlít a 24H-ra.....megvan!!!...ott is mindíg más a rendezõ, de még a forgatókönyv író is asszem:-))
Erre mondtam azt, hogy gyakorlatilag akár 14 résztõl is elkezdheted nézni....aztán megnézed 8.-at mondjuk.
A végén se derül ki semmi mik akarnak lenni azok a számok csak, hogy az lehet az egyik út a rejtély megoldásához, vagyis megfejtéséhez.
Igaz azt nem értem, hogy mitõl leszek balszerencsés, ha megnyerem a lottó fõnyeremnényt.
Várjuk a válaszokat...mármint a készítõktõl<#vigyor2>
rendezõ?:) szinte minden részt más rendez.
Pharaoh
Egy kiscsit az a szemétség a rendezõben hogy elkezd valamit. pl a misztikus számokat a dagival, nagy izgalom meg minden hogy mi lesz a köv részben. Erre a köv részben semmi, sõt egészen az utolsóig.

Rárepültem én is...:-))
Má túl vagyok rajta<#nyes><#nyes>, de az is lehet mazohista vagyok :-)))
ne offoljuk má' szét! modot ide:)
Rafaelo
akko nenézd basszus !!! milyen dolog ezmá pisztollyal kényszerítenek?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

varázs? igen. tudod, ennyi légy nem tévedhet:)
haló, nem arról beszélek, hogy uncsi jó, és rossz legyen, de ezt szimpi-nem szimpi storyt eljátszani minden részben, és azonos szereplõknél többször is, illetve folyamatosan....miközben a történet elég lassan csordogál...hát nem tudom, de biztos ennek is megvan a maga varázsa.
azért vicces lenne, ha mesterséges vagy fekete vagy fehér karakterek lennének. itt mindenki szürke, nem laborban tenyésztett emberekrõl van szó
Ne reméld...egyre több lesz:-)))
Ja talán még annyit, hogy a film a misztikumon kívül még arra épít, hogy néha szeressem ezt a karaktert, néha nem (Sawyer, Locke, koreaiak, de szinte minden szereplõröl elmondható ez). Szerintem ez elég gyengusz....olyan barátok közt-ös.
Én változatlanul azt állítom, hogy meg lehet nézni a sorozatot (eccer).
Azért mondom, hogy egyszer, mert van egy csomó film amit ha újra nézel,
mindíg találni benne olyan momentumokat, amiket addig nem vettél észre
(ugyanis annyira sodró, figyelmet lekötõ), ezt én a Lost-nál nem tudom elmondani.Természetesen én is meg fogom nézni a második évadot is (már csak azért is, mert nem szeretném, ha tök feleslegesen néztem volna meg eddig 12-13 óra anyagot<#nyes>)de félek, hogy a nagy bomba helyett egy petárda lesz csak az egészbõl, bár ne lenne igazam. Az elsõ évad (megen csak az én véleményem szerint), lassú, vontatott, nyálas kivéve a háttérsztorikat, de ahhoz nem kell egy lakatlan sziget, meg a többi maszlag. Remélem azért egy-két éven belül kiderül mirõl is van szó, és kerek lesz a story.

Üdv mindenki!
mrzed001
Te fikázod legbjobban a sorozatot
Kritizálok, nem fikázok :P Ha van mit, azt ezerrel :)

most mondd, hogy nem jó sorozat a LOST
Egy szóval sem moindtam, hogy nem jó, sem azt hogy ne nézze senki, viszont mondtam pl hogy:
Mondom, ez nem rossz, kell a story, a konfliktus, meg minden
Késõbb remélem jobb lesz, mert eddig 6-7-nél több pontot tõlem nem kapna
(The 4000: 8,8; SG1: 9,1 )
És meg fogom nézni a következõ részt is, mert érdekel (és nem csak nézem, látom is :P)

Az utolsó pár hozzászólás már nem is a sorozatról szól, hanem az abban történteket beszélitek meg
Ööööö <#ticking> egy sorozat nem a benne történtek összessége ?
Te nem a benne történtekért nézel egy sorozatot? :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hehe! Röhögve olvasom az elmúlt pár nap hozzászólásait!
Te fikázod legbjobban a sorozatot, mégis te beszélsz róla a legtöbbet! :)
Az utolsó pár hozzászólás már nem is a sorozatról szól, hanem az abban történteket beszélitek meg...emberiesség, stb.

Naszóval...most mondd, hogy nem jó sorozat a LOST! :p

PEACE
Pharaoh
Nem rossz sorozat, csak néha sok a visszaemlkékezés és egy kicsit túl húzzák az eseményket. pl a csapóajtó megtalálása után egy ideig szó sincs róla és csak az utolsó részben nyitják ki.

mrzed001
Kiakadni nem szoktam, de helyteleníteni igen.
Valahogy én nem vagyok ennek a piszok nagy szabadságnak a híve, ami terjeng arról erre.
Sõt, sztem a nácikhoz hasonlóan veszélyesek a vadliberálisok is (alias lázadók).
A birodalom örök és megrendíthetetlen :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

gergod
Azért ez nem ilyen egyértelmûen gyilkosság, mert õ is tudta és meg akart halni. Sõt lesz még késõbb ilyen dolog, úgyhogy ezen most ne akadj ki

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

mrzed001
Viszont minden kultúrában keményen bûntetik a gyilkosságot, sõt a kevésbé civilizáltakban a szemet-szemért elv alapján: halállal

Montanosz
ahány nép annyi szokás))
csak azt finomítanám hogy nem biztos hogy kitaszítanák, gondolj bele hogy néhány kultúrában a testvérházasság is megengedett vagy a többnejûség.

az más kérdés persze hogy a zsidó-keresztény alapokon álló európai kultúrában sem kövezik már meg a házasságtörõt és a tolvajnak sem vágják le a kezét, vagy fiatal lányoknak a csiklóját mint mondjuk némely iszlám országban.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

mrzed001
Még az õsközösségekben is aki vétkezett, azt kitaszították
Egyébként szerinted, miért találták ki a börtönbüntetést?
Elsõdlegesen azért, hogy az ilyen embereket elkülönítsék a többiektõl, mivel ha egyszer hidegvérrel megtette, szemrebbenés nélkül megteszi újra (gondolom te se szívesen csicsikálnál egy ilyen közelében, esetleg horkolsz is :))

De sztem hagyjuk az offolást, holnap új rész, meglátjuk milyen lesz

gergod
A szigeten nincs senkinek joga ítélkezni az eutanázia ügyében. Hogy emiatt bugyuta lenne, ezzel nem értek egyet.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Enis remelem. Inkabb huzzakcsavarjak amig tudjak. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

én meg remélem minél lassabb lesz, hogy ne fogyjon ki a nafta. a készítõk a 2x03-ra ígérnek egy ütõs részt.
Törölt felhasználó
Én is remélem,hogy most már kevesebb flashback lesz.
Én csak ezért mondtam, hogy ideges lettem a 25 vagy hány rész után....
De valóban....remélem azért fog is történni valami, ha már ilyen jól megismertük mindenkinek az életét, nyûgjét-baját
Törölt felhasználó
Azért bízom benne,hogy nem fogják végig ezt csinálni.
A 2 szezonban már valami derenghetne.
Törölt felhasználó
Sajna :(
"Még így is nagyon sok dologra nem derült fény"

Gyakorlatilag semmire...
mrzed001
Tudtommal még mindíg gyilkosságnak minõsül az eutanázia, sõt, az aktív eutanázia is.
Szóval, mivel is volt az kevesebb, mint egy gyilkosság?
Tovább megyek, bíróság elõtt erre a vád az lenne, hogy aljas indokból elkövetett gyilkosság. Szóval ezért is mondtam, hogy bugyuta, a filmben nem hangzik el, hogy ezt mennyire rosszul is tette (eddig legalábbis), semmiféle erkölcsi tanúság nem levonható (ha nem az, hogy lõjj le bárki nyugodtan, ha zavar az alvásban), semmi büntetésben nem részesül.
Persze mindez csak a 3. részig igaz, majd meglátom mi lesz a 4-ben, és ha ott orvosolták az elõzõ rész eme hiányosságait, akkor legalább szépségtapasz már került rá

gergod
Még szerencse, hogy nem nekünk kellett meghoznunk ott a döntést. És igen, az ember önzõ lény. Amúgy 47 ember nem bírta elviselni a halál ordításait, õ is meg akart halni és ilyen körülmények között nem lett volna esélye túlélni.

Amúgy tökös õsemberek max 20 évig éltek, és idõnként elragadta õket egy két ragadozó.
Azért pisztoly nélkül is elég szépen eltengõdtek a szigeten. Halásztak, vadásztak... Nem mondok többet, de tényleg ne 3 rész után nyilatkozz. Ha teljességgel nem érdekel a sorozat ne nézd, de 3 rész után nyilatkozni szûklátókörre utal (ezzel nem megsérteni akarlak).

Majd kiderül mi lesz a vége, lehet, hogy elbasszák a készítõk, lehet, hogy nem. Nekem az elsõ évad tetszett, kíváncsi vagyok a 2.ra is. Még így is nagyon sok dologra nem derült fény. Sok természetfeletti dolog magyarázatára lennék kíváncsi :)

mrzed001
Ez semmi másról nem szólt, mint az önzésrõl, túl hangosan haldoklott. Esélyt sem adtak neki (volt max 5-10% esélye, de volt).
Az õsember tökös legény volt, mi csak tehetetlen tohonyák vagyunk hozzá képest. Csak a technikánkkal vagyunk jobbak nála egy erõben. És ha ezt a technikai fölényt elherdáljuk .... :))

gergod
Na igen, bár ha rohan az aljnövényzetben, akkor nem egyszerû, de tegyük fel sikerül lelõni. Viszont egy ember szenved még emiatt 10-15 órát (most ne menjünk bele, hogy így is elbaszták). Inkább az emberen kell segíteni, hamár mint mondtad már az õsember is el tudott ejteni egy vadat pisztoly nélkül.

fifi
OFF
tudom mit várhatok, és amit õk adnak arra én nem vagyok kíváncsi/vevõ

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzed001
Egy vaddisznóra elég lehet (a fejlövés ellen nem véd :))
Ha csak sebez is könyebben elejthetõ utána (persze csapatban vadászva, ha már az ösembernek is ment ugyebár)
Mindenesetre egyszerûbb, mint botokkal és kõbaltákkal

gergod
Ha rám veszélyt jelent egy állat, akkor egy töltényt lazán túlél, sõt még be is dühödik :)

mrzed001
Én énztem a BB1-et (VV-t viszont zöldikével sem lettem volna hajlandó), bugyuta eszetlen kikapcsolódás volt. A nézõ tudta, hogy mit várhat, és azt is kapta, de akkor is mondtam, hogy NEM õk a követendõ példa (meg nem Kulcsár :))

mrzed001
Írd ki azt a nyavajás SPOILERT, mert éppen ennek a kihagyásával rontod el más filmnézési örömét
Majd ahogy halad a sorozat tájékozottab leszek.
Nézz át a BSG topicba, ott még fehérrel is írjuk a spoiler gyanús részeket, mert mi tiszteletben tartjuk a többieket.
Tõled se várok el többet, mint magamtól <#ticking>

mrzed001
Egy töltény nélkül meg te lehetsz az elejtett vad :p

csak hogy tájékozottabb legyél!

gergod
Azért egy tölténnyel elég kockázatos vadászni. Mi van, ha nem pont ott találják el, hogy meghaljon, akkor is kárba vész.

fifi
BB-t nézzen akinek két anyja van :D
nem mondom, hogy magasak az igényeim a TV-vel kapcsolatban, de anno egy-két rész után örökre elment a gusztusom az összes ilyen baromságtól...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzed001
A SPOILER-t meg én fogom kitenni mi ????
A f.szért kell elõre lelõni a poénokat
<#banplz>

valóban elhasználta sawyer az utolsó lõszer a rendõrbíró (ha jól emléxem) kinyírására, de még szerencse, hogy megtalálták a víz alatt a rep. roncsban (egész pontosan az ülés alá szorulva) r.bíró acélkofferjét amiben volt kb 3-4 stukker és rengeteg lõszer..hoppá! :)
sayidék azért nem osztják meg azokat a bizonyos infókat a többiekkel, mert akkor odaveszne az a csöppnyi, szabadulásba vetett hite a többieknek és neadj isten pánik törne ki rajtuk!
ha jól emléxem a hullákat a 4. részben égetik el!
egyedül shannon nyafog! (a készítõk szerint az õ karaktere a "paris hilton-type")
a szigeten igenis van összetartás a többiek között, ha még nem látod, majd fogod! (lásd a végén pl. tutaj építés)
a vizet sem kell sokáig gyûjtögetni jack-nek , mert egy csomóan felköltöznek majd vízeséshez!
várom további észrevételeid azzal kapcsolatban, hogy miért is olyan "síkok" ?