Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem nagyon érdekelne az is...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Meg mittomén, az egész nekem is úgy tûnik - ahogy írta valaki korábban - mint egy hazugságokat hazugságra halmozó ember meséje, amikor a végén már nem tudja mit is hazudott a mese elején. Kezdi a sorozat kissé elveszteni talajt a lába alatt, ha lehet így fogalmazni. Persze tûkön ülve várom a következõ részt....
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Lucia kinyírta az õ rá lövõ gazfickót.
Eko drogüzérkedései során vélhetõleg nem csak azt a két fickót vágta le.
Kate-et sem kell félteni... ugye a tûz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mr. Eko, maga szerint mi volt az a fekete füst?"
"Nem tudom Charlie, de mindennek meg van a magyarázata..."
dialógust... <#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://www.prisonbreak.atw.hu
Az idézett mondatom hangsúlya - azt hittem, elsõre is érthetõ volt - : egyszerû, kijelentõ, lemondó, beleegyezõ. Ezt miért kell megmagyarázni? Ennyire érthetetlen volt elsõre is?
Nekem egyes egyedül a füst "állaga", megjelenése - értsd: ahogy odarajzolták - nem tetszett. A körülmények jók voltak.
Amit elsõre is kifogásoltam: utána Eko és Charlie is túl gyorsan, könnyen túllépett a füst okozta traumán. Nem volt túl valósághû - miközben minden más emberi viszonylatban igyekeztek reálisak lenni.
délelött olvastam a topicot, és ahogy magusnak nekem sem jön be az ilyen "Akkor rosszul látod. Ez van." tudom, h igazából lesz**od, de van aki nem ezért jár ide. ha keménységre van szükségem lemegyek a helyi lokálba, aztán agyon veretem magam, vagy nézek egy box meccset, de pár karakter közé szorítva nevetségesnek találom az ilyesmit, csak sokat nem tok rajta röhögni, inkább lehúz. arról meg nem is beszélve, hogy ez gagyi vagy nem, teljesen szubjektív. van akinek az, van akinek nem. nekem pl ha a Pamela Anderson lenne a csajom, senkihez sem rohangálnék, hogy néz ki másé...
ahogy 'quack' írta "nehol tenyleg ekeg hulyen nez ki, de azert nem különösebben zavart engem" nekem pl nagyjából ez a véleményen. nagyon dög volt ahogy a kamera a növényzeten keresztül megtalálta Eko szemeit, és a ködben körbe fordúlva nagyon jók voltak a bevillano képek. ahogy írtad, maga az elmentel szerintem sem volt olyan jó, de szerintem!!! 'quack' értek egyet, különösebben nem zavart, annyira meg fõleg nem, ho ezért zavaróan viselkedjek.
peace :)
http://www.prisonbreak.atw.hu
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
"én megnéztem egy párszor és nincsen benne semmi gagyi, szerintem..."
"Akkor rosszul látod. Ez van."
de mondom ne menjunk bele, csak egyszeruen hihetetlen vagy
S mirõl beszélsz úgy mégis: hol írtam én azt, hogy valakinek nem teszik valaki és az nem úgy van...?!
Szerintem, kicsit összeszedettebben is fogalmazhatnál, ha kötekedeni akarsz. <#bee1>#bee1>
S a legnagyobb poén akkor derülne ki: A Bermuda-háromszögben vannak! <#hehe>#hehe><#alien>#alien>
Az abból származó elektromágneses hullámok például hathatnak az emberi agyra olymódon, ahogy egy halucinogén anyag hatna.
Mondjuk magyarázzuk itt össze-vissza, de szerintem tök más megoldást találnak ki az írók.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Ettõl persze még rengeteg megmagyarázatlan dolog van a történetben, de egy részükre én ezt látom megoldásnak.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Nekem is a "tudományos" magyarázatok jönnek be - ezért imádtam az X-Aktákat is: volt ott tudományos vs. nem-tudományos. <#nyes>#nyes>
én sem örülnék, ha valami sötét erõ vagy misztikum volna a magyarázat.
jobban szeretem a "tudományos" magyarázatokat!!!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
nekem elég logikus magarázatnak tûnne, egyértelmû gagyisága ellenére is :))))
ne így legyen...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem értek egyet veled!
A fejlõdésük egyetlen sarkalatos kérdése a történetekben is, számomra is, az energia volt - honnan kapnak, szereznek annyi energiát?
A nanorobotk esetén a filmbeli repülésük megmagyarázása és fadöntögetése, falánksága már csak hab lenne a tortán...
A legrosszabb magyarázat - a robotok helyett - valami sötét energia, szellem lenne. Akkor tuti, hogy nagyot csökkenne a nímbusza a sorozatnak a szememben.
Egyébiránt, már attól féltem, hogy a fekete füst felveszi egy emberi - netán egy állati - arc formáját
De így volt rendjén, se arc, se beszéd, helyette kis idõ múlva eltûnt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- fákat döntsenek ki
- állatokat és embereket ragadjanak el
- repüljenek
Remélem, nem ilyen bagatell magyarázatra élezik ki majd a végén.
Careful what you look for. You just might find it.
Rettenetesen gagyi módon tûnik el... és az is nevetséges, ahogy ott semmilyen módon "lebeg". Punktum. Ne higyj az elmédnek, a szemednek higyj!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ennyi...
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szeptember 21.-ig:-)
Ugyanugy mint eddig az elso:-)
Nem olvastam arrol hogy nem lesz februartol szeptemberig Lost:-)
Nem akarom elore megnezni. Akkor mit neznek minden pentek este?:-)))
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nézd csak meg jobban!